ibland kan jag..

..bli så arg på dig. men vips, så går det över.

idag är en speciell dag.

tack för att du finns i mitt liv. då, nu & jämt ♥


oguess what?

..jag är sjuk igen!!

jag hann ju knappast bli frisk innan jag blev sjuk igen. attans vad trött jag är på detta nu. men, men. imorgon är sista dagen i linkan sen blir det motala för hela slanten :)

fredagskvällen..

..kommer att spenderas på cirkus och som sällskap har jag kidsen och syster mellan. ska bli riktigt roligt, det var sjukt längesen jag besökte en cirkus. kl 19 är det dags! :)

image321

gäsp

trött.
väldigt trött.
ja faktiskt.

blir tv, dusch & sen sömn.

kickoff i falkenberg

i måndags begav vi oss iväg till falkenberg, en kickoff väntade. dock ingen vanlig blöt kickoff, utan mer hjärngympa i form av utbildning och information. riktigt trevligt har vi haft det och jisses vilket bra team vi är & vilken toppenchef :) ..kommer bli kanon!

syskonkärlek

syskonkärlek är väl inte riktigt min grej. nu menar jag alltså inte mellan mig och mina söta systrar. utan syskonkärlek som i att bli uppraggad av ett ex's bror..

nej, ingen syskonkärlek för mig!

"syns man inte, så finns man inte"

..det var vad jag sa till en kille igår som försökte skryta med att han hade ett glassigt jobb på tv4 som producent. men som sagt "syns man inte, så finns man inte".   :P

plus att han senare försökte få med oss till hans hotell som minsann hade en spa-avdelning. tja, jag jobbar ju på det hotellet.. så spa? nej, en bastu.    HAHA, jag dör!

konfirmation, en 25års fest & harrys!

blev en hektisk dag igår. först stan, sen konfirmation och tillslut sigges 25års fest. trots att min kropp inte riktigt är fri från förkylningen så gick det över förväntan :)

runt midnatt begav vi oss till harrys (kungsgatan, vid stora torget, motala!!) där det blev en kalaskväll. mina flickor vet verkligen hur man slår klackarna i taket. YEAH!


...men kvällen fick ett konstigt avslut. catfight, ett 112-samtal & ambulans. 

jag dör av skratt!

- hej!
- hej!
- är du här?
- ja, och du är här.
- jamen vad kul och att se dig.
- detsamma.
- jag tycker om dig.
- tack.
- mycket.

dagens fynd

imorse vaknade jag med en riktig ajaj-hals. hällde i mig flera koppar te och begav mig sedan till plugget., där jag nog skrev ett hyfsat prov ändå. efter provet for jag hem för lite lunch & såklart ett days-avsnitt. och efter det drog mamma och jag upp till stan :)

..och vilka fynd jag gjorde!! tre sjalar för endast 10kr/st och sen världens finaste tyg, såklart ett blommigt ett, för ynka 25kr.                             hejhej sommarklänning!


varför bor jag inte i stockholm?

..tja, för att jag nog aldrig skulle palla det. haha. men hur som helst, imorgon hade jag gärna befunnit mig i huvudstaden iaf. jag hade lätt gått lös på det här! jag vill!


*drömmer mig bort*

hej, mitt namn är sofia

ja, i andra- (eller egentligen tredje-) namn alltså. så en massa grattis till mig idag för jag har namnsdag!        (sofia, det var därför jag så väl kom ihåg att gratta dig. haha!)

c-vitamin

jag har laddat hela kvällen med en massa c-vitamin, panodil (tack h2), halstabletter och druckit massvis med te. jag känner mig faktiskt frisk. oj! kan det vara sant? nja, lite snörvel och lite hosthost, men inget man dör av.

imorgonbitti måste jag vara pigg som en lärka då jag skall iväg till skolan och skriva ett 2h-prov. känns sådär lockande. men vad gör man? (jo, man gör sitt bästa såklart!)


inga fjärilar inte..

jag har en konstig känsla i magen. långt ifrån fjärilar och pirr.
något är inte som det ska, men vad?

update: alltså ingen värk eller liknande. en känsla. en känsla av oro.


svenska herrlandslaget 2008

image320
vilka idioter! alla springer efter en och samma boll, ge dem varsinn istället?!
nävars, klart som tusan att vi ska hejahejaheja tills vi är blåa ansiktet!
finns ju faktiskt en del puddingar man kan vila ögonen på. tss..

tråkigt att vara hemma - vill jobba!

är hemma från jobbet idag också. lika bra att bli ordentligt frisk! men det är så tråkigt att vara hemma och vara sjuk. blä! men har ett viktigt prov i skolan på fredag som jag måste på. sen nästa vecka väntar mera jobb och kanske en snabbvisit till falkenberg!

utmanad av eelinw

3 namn jag går under helojna (tydligen.. haha), h1 och "sekreteraren", haha!
3 saker som skrämmer mig äckligt mögel, tvivel & råttor
3 saker jag har på mig bästa barnvakten-halsbandet, klänning & blommig sjal
3 sanningar jag är hemligt(?!) kär i ernst kirsteiger ♥,  jag var nära att söka till bonde söker fru 2007 (fast tv-kameror är inte min grej, så nejtack), jag sover med mobilen
3 saker jag verkligen vill ha fria tågresor till skåne, "motala-armbandet" & sommar

jag utmanar dessa tre bloggare: tjolanta , joxanna & crillan - det fixar ni lätt tjejer!

vill ni veta en sak?

jag mår faktiskt mycket bättre nu. undra om det beror på att "apoteket hanna" var här imorse med medicin? jag har iaf ingen feber längre och livet känns en aning lättare  :)

krock..

varför ska alla viktiga saker alltid krocka för? jag blir så trött.


idag ska jag-lista

- snyta ur allt snor i näsan
- bli helt feberfri
- hosta bort all hosta
- va duktig och plugga plu-koder
bli av med skallebanken
- undvika att få halsont
..frågan är bara hur?

idag gör jag det!

idag sjukanmäler jag mig. feber hela natten (och fortfarande) plus nada sömn. nej inget jobb för mig idag. imorgon däremot, då ska fröken johansson vara på benen igen   :)

väckarklockan

ja, om 3½ h ringer väckarklockan och det är dags att göra sig klar för dagens arbete. jag hatar den här förkylningen. ingen sol, ingen sömn.. bara massa nedrans snor, hosta och en hejdundrande skallebank.                  jag vill inte mer..

vilken riktig skitdag

inte gjort annat än legat i sängen idag. jag har sett solens strålar genom persienerna, men det är också allt. jag hoppas innerligt att jag är på benen imorgon, jobb väntar  :)

min fina vän

hannapanna gjorde ett tappert försök till att medicinera mig igår. hom kom hit med en nybakad (och supergod) rabarberpaj. - söt du är hanna (även om vi fightas ibland)  :)

men hjälpte det? nja.. det hjälpte inte själva sjukan men humöret steg i topp :) tack!

jag vill bli frisk

det blev en trevlig bebistitt igår. blev fika i idas trädgård med tjejerna +  söt bebis, mysigt. och min hosta lyckades försvinna för några timmar. men jisses, allt fick jag sedan tillbaka på kvällen. och likadant verkar det vara idag. usch & fy! jag vill inte!

varmaste helgen hittills detta år och vad tvingas jag till? avstå från solen och ligga i sängen. det suger, det suger big time. jag kallar det  t o r t y r !

att trotsa förkylningen #2

idag är det dags att för andra gången trotsa min förkylning (egentligen 4:e-5:e gången om jag skall räkna med att jag jobbat hela veckan med..) idag blir det bebistitt.. på lilla lova!
 
nu tänker ni väl att jag är helknäääpp som ska träffa bebis med min förkylning? men lugn i stormen, jag ska inte gulla med henne, vi ska fika utomhus och jag skall sitta en kilometer ifrån dem. jag lovar! då kan det väl inte vara någon större fara? eller?

men innan dess ska jag & crillan upp till stan och leta bebispresent. äntligen(!) en liten tjeja! jag säger bara: hejhej rosa!  :)

att trotsa förkylningen #1

igår trotsade jag min förkylning litegrann. jag & min mor begav oss ut på en förmiddagspromenix med grabbarna bus. en på cykel och den andre i vagnen.

image316image319image317

helmysigt men jag blev helt slut..

usch & fy

detta är faktiskt inte det minsta roligt längre.

precis som jag trodde..

efter cirkus tio minuters tittande på babel så var jag djupt inne i mina drömmar.
när i helsike ska jag få se klart den filmen? ja, det undrar jag..


gammal medicin

nu ska jag strax hoppa ner i sängen och försöka blunda lite till babel (en film som jag aldrig lyckas se slutet på för att jag alltid somnar) inget jobb imorgon heller, så hoppas på sol och att min förkylning är helt borta. jag vill sooola! (vilket önsketänkande..)

hällde i mig lite gammal hostmedicin förut. men har kollat med säkra källor att det inte ska vara skadligt. så hoppas det hjälper nu. orkar inte med att vara vaken en hel natt igen. nä, nej tack. nu ska jag SOVA och BLI FRISK. god natt världen, sov så gott!

sjuk och tråkig

efter min tid i skåne så är jag nu sjuk.

ledvärk överallt i hela kroppen - check
tusen kilo snor i näsan - check
en hosta som river i hela bröstkorgen - check
och i halsen - check
en skallebank som.. ja, AJ! - check

netto

image315
då har man blivit en i personalstyrkan på netto då.
 jag längtar till våran butik även om jobbfolket i lkpg är super :)

"tiiiitta neettooo!" (tvärbroms, hahaha)

jag hjärta skåne

image314
men oj..

varit väääldigt dålig på att uppdatera sen min hemkomst från skåne. valborg var iaf underbart, underbart och åter underbart. svårt att beskriva känslan men en sak är säker.. valborg 2009 är redan bokat! och oj, vilken fest det blir! joina?

    min tid i skåne förkortar jag sisåhär:
picknick. fylleri. fina tjejor. diskning. barhäng. dartkastning. tragisk död. vinglas. baginbox. eran kebab smakar skit. biomys. sushi. tre liter vin. shopping. återseende. blåmärke. jäger. kundvagn. grilla. sjuk. debaser. tårar. kramar. saknad. utlfykt. världens bästa snoddas! :)

RSS 2.0