stackars mus!

vid kl 11 vaknade jag av en ganska obehaglig känsla. hehe. ni kommer skratta nu, men det bjuder jag på. here we go.. igår hade jag mina pengar i bh'n. men när jag på natten full & dan tog av mig kläderna så saknade jag en femkrona. som sagt, en femkrona, inte mycket att gnälla om så jag hoppade ner i sängen och sussade sött.

men antagligen hade jag inte lagt femkronan i bh'n, utan i byxliningen. för när jag vaknar imorse så ligger femkronan i mina trosor(?) ja du läste rätt ..i trosorna! haha. fatta! så galet. och ni som känner mig, ni vet ju att jag har nickelallergi.. säger bara: stackars mus, stackars mus! *haha*

hannas klockrena kommentar: "jag har hört talas om pengapung, men aldrig pengamus" :)


blev brunch på ströget med crillan, peter, sara & sigge. trevligt. även maria & adde joinade. mysmys. blev mycket snack om gårdagen och lite skit snack som vanligt. när vi var mätta & belåtna så gick jag för att hämta bilen (aka partybilen) hihi.. vindrutetorkare som stod ut lite här & var och serpentiner överallt :)

sen dess har jag bara varit hemma. försökt plugga lite. städat & käkat. blir antagligen en film med sara ikväll.. precis som det brukar vara :) och imorrn fika  eller picknick med bruttorna! OH YEAH!

annas 25års fest

igår blev det först en sväng på stan med sigge för att inhandla diverse grejer till kvällen.. största måstet var: annas present. och fuck vilken perfekt present vi fick tag på :)

hem för att följa mitt stenhårda schema. hehe. sov lite och sen var det dags med piffing och sånt. påvägen till sigge sprang jag in hos sara för att ge henne en välkommen hem-kram. underbart att se henne igen :)

hos sigge blev det först vin på balkongen, mys! sen kom världens finaste hanna. (och tja, jag kanske var en aning överbeskyddande *ler*) sen kom crillan & peter, strax efter det ringde grabbarna som gått vilse (hur detta nu var möjligt efter min fina karta. hehe) kan säga att de kom med det största paket jag någonsin sett.. haha!

..folket började droppa in nu.. maria & adde. ida & markus + kitte. jonas, sara och såklart födelsedagsbarnet anna :) vi snuttade lite mer på vinet och sedan begav vi oss till bussen. haha. "det här är ingen restaurangvagn".. "nä, sicken tur att vi har partybilen, hehe"

när vi fyllt min bagagelucka med diverse drycker gick vi mot harrys där folket stod och väntade. vi intog våra platser på harrys och efter ett tag kom maten in. och jag kan absolut säga att jag valde rätt mat & rätt sida av bordet :) skål efter skål.. (tja, jag lärde mig ju en del på balen *hehe*)

efter maten var det dags för att besöka den omtalade partybilen. dock blev vi bara tre, men det räckte gott och väl :) kissedamer, öl & skratt. lagom påfyllda knallade vi tillbaka på harrys där dansgolvet blev nästa stopp. yeah! där spenderade vi i stort sett resten av kvällen.. lika roligt som alltid när grabbarna är med :)

efter lite hångel och sånt på dansgolvet *asg* var det någon idiot (maybe jag? hihi) som sa att det var efterfest i min bil. haha. så sjukt. men sjukt roligt :)


kvällens bästa: saras mamma på dansgolvet. att hanna kom! partybilen såklart. quorn på planka. rödvin. alla brudar på plats. lumpengrabbarna. mina 10kronors skor *ler* och ögongodiset.. ;)

race på stan :)

idag blev det race & fika på stan med underbaraste hanna. jag fick till och med godkänt på min körning. jiiiho! :) en dag med hanna var verkligen efterlängtat och välbehövligt. längtar redan tills nästa gång vi ses (imorrn? *ler*)

måste bara nämna att jag gjorde världens sko-kap idag. inte alla som lyckas shoppa skor för 10 kr, jag är mäkta stolt. jag har vunnit prutningstävlingen över pappa :)

efter stan blev det fika med syster mellan & hennes pojkar. och strax efter att de hade åkt så kom syster stor och flintasteken lades på grillen. mumma! lite vin, lite snack & sen kräftor. underbart!

imorgon är dagen d här. annas 25års fest. alla pinglor är i stan, likaså lumpenpojkarna. nu gäller det bara att övertala hannapanna också så är kvällen fulländad! cirkus 30 pers som samlas för käk på harrys, sen partybilen och sen kalasklas. hur underbart är inte det? :) jag är laddad till max! :)

nu väntar skönhetssömn. måste ju vara sådär bedårande snygg imorrn ju *asg*..

tråkigt missförstånd

blev ändringar idag med - ingen dejt med sofia. suck. det är så tråkigt när det blir missförstånd. aja, men snart är jag ju hemma för sommarn och då bor vi dessutom typ grannar :)

jag har varit duktig idag, städat och rensat ur hela min garderob (hos mam&pap) det mesta hamnade i högen till kusinerna, bara några få kläder kvar. vilket givetvis måste fyllas på med nytt *ler*

imorrn blir det antagligen fika med hanna. ska bli dundertoppen att träffa henne :) måste dessutom köpa lite nödvändigheter: naglack, leggings & skor :) sen på kvällen blire grillning, plugg & sova tidigt. (jag har ju trots allt ett hårt schema på lördag. haha. vissa kallar mig bortskämd *asg*)

heliga onsdagar, men idag helt lost?

dagen blev inte riktigt som planerad. men dejten med li blev av.. picknick (pickenicka som elin & jag sa när vi var små. "vi går och pickenickar på kullen" haha.) i stadsparken. mysmys! sen gjorde jag mitt ärende med positivt resultat och med fint sällskap :)

något linköping blev det dock inte, lilla hanna mådde inget vidare (tycker så fruktansvärt synd om dig. finner knappt några ord..) men istället blev det kvällsfika med sigge & ida :)

som de flesta vet så är mina onsdagar heliga vad det gäller tv-program. men kan inte riktigt förstå att jag själv glömde bort det idag. någon som vet när lost går i repris? och fråga olle?

nu väntar sängen, för imorrnbitti blire plugg och sen ska jag träffa min favo-sofia. hell yeah! :)

fina fräscha flickor?

när man sitter på tåg utan datorn så är det verkligen trist. och då menar jag urtrist. jag försökte iaf plugga lite, men tröttnade ganska snabbt på det. istället upptäcker jag en annan rolig grej - folk lyckas inte låsa dörren på toaletten vilket medför att ett flertal folk öppnar dörren när någon sitter där inne. haha. riktigt roligt när man är uttråkad :)

är som ni säkert redan förstått i motala. åkte lite tidigare än planerat. ingen skola, ingen nena. lika bra att åka norrut och snylta på mam&pap, billigare & godare mat :)

har dock lyckats fullplanera mina dagar rätt bra:
onsdag: dejt med li, luncha & sånt. sen en tripp till lkpg/gustaf,med hanna.
torsdag: plugga lite på förmiddagen och sen efter lunch träffa sofia. yeah!
fredag: mer plugg och lite allmänt fix. och på kvällen middag med familjen.
lördag: träffa hanna & grabbarna och såklart annas 25års fest! :)
söndag: sätta mig på bussen mot södern, suck. men valborg i lund. YEAH!

nu väntar duschning och tvagning.. måste ju vara fin & fräsch idag (flickor, ni vet.. hihi) aja, om en timme ska jag möta li. brådis, brådis..

fy fan full.. och bakfull!

gårdagen blev faktiskt över förväntan helt okej. började med en runda på stan med nena, sara & malin. fikade och myste på georges :) inhandlade alkohol, present och kläder (som jag inte är nöjd med = ska tillbaka till affären)
trodde att jag skulle kissa på mig av skratt när sara skulle reklamera mina (observera mina!) solglasögon. haha.

sen hem för att sova och bli av med den fruktansvärda huvudvärken. vid cirkus klockan 19 var jag fit for fight och tog tag i mitt liv (haha) malin dök upp och vi började vina lite. efter många klädbyten & lite käk begav vi oss till rönnen.. på rönnen hivade jag bål i mängder.. shit, det var nog då det började gå utför. minns i stort sett nada av kvällen :)

sms

fast jag minns, såklart(!), några riktigt, riktigt pinsamma fyllesms. oj, oj.. ojdå! haha, men jag antar att jag får bjuda på det :) jag vet att det sägs att all sanning kommer fram på fyllan, men snälla, ta mig med en nypa salt.. iaf ibland! :)

...

åh. imorgon vill jag inte vara med. imorgon ska jag vara i dimman hela dagen. JAG VILL INTE!

koncentrationssvårigheter.. :)

idag blev det också ett besök på bibblan. tänkte försöka plugga lite, men det går sisådär. som vanligt "råkar" jag placera mig mitt emot en heting *hehe*.. blir väl att ta sitt pick & pack och plugga hemma istället, för här kan man ju inte koncentrera sig..

jag borde ta en sväng på stan också. inhandla lite kläder för pengar jag inte har, men som garderoben saknar. men jag ska vara duktig och inte slösa. jag ska bli en spara. ja, det ska jag. inte slösa pengar, inte lösa tid, inte slösa känslor. spara, spara, spara ..på allt!

"vad händer nu?"

min magkänsla säger mig att det är över nu.. är det så? kan det verkligen vara så att det stämmer? ska jag ut på okänt vatten igen? kanske bättre det, för i den här sörjan kommer jag tillslut att drunka i vilket fall..


ge mig de svar jag behöver!

vad är en bal på slottet?

...alldeles, alldeles UNDERBAR!! oj, oj, oj.. (ojojo-oj!!) vilken helg jag har haft.. varit på min första riktiga bal (efter mycket om och men så har vi kommit fram till att studentbalen bara var en finare studentmiddag, ingen bal! det här var en bal. oh yeah!)

 

det började med att jag tog tåget ner till halmstad där jag möttes av sötaste anna. vi käkade lunch, tittade på foton, gick på stan, skrattade och skvallrade.. precis som vanligt alltså :)

 

när anna hade barnvaktat mig klart så begav jag mig till hemköp för att möta upp marcus och c/o. c/o var ett supertrevligt sällskap som bestod av camilla & johan. uppe på galgberget fick vi oss en liten rundtur på området och en liten picknick med finfin utsikt & ?mellanmåls-påsar? (så sjukt bortskämda de är..)

 

tillbaka i lägenheten blev det först lite slapp, hipphipp & cider fram tills att marcus & johans magar började skrika efter mer käk. så pojkarna intog platserna i köket och fixade och donade (vilken tur att de hade dukat bordet redan i tisdags.. thihi) när maten var klar samlades vi runt bordet och högg in. och visst, det var inget fel på den maten, inte heller på vinet.. bortsett från korken i mitt vin då. men det fixade ju marcus så lätt.. eller? hihi.

 

sen stod det mässen & presentation på schemat. det blev öl och en massa nya människor. trevligt, trevligt. fast trötta och slitna som vi var så gick vi hem lite innan stängning.. det var ju trots allt morgondagen som var viktigast.

 

kl 10 på lördagen var det uppställning (med allt vad det innebär) för oss flickor, en liten get2gther-grej. vi blev indelade i fyra lag och skulle genomföra lite aktiviteter.. och för att vi inte skulle skita ner oss fick vi klä oss i en riktigt läcker grön sparkdräkt (eller så var det nog mest för att kadetterna skulle få sig ett gott skratt)

stationerna vi genomförde bestod av: granatkastning (och nej, givetvis inte riktiga granater), militär-memory, skjuta fiender med ak5, bår-byggning & någon sorts påklädning.

 

efter lunch och slapp på gräsmatten var det time för träning, dansträning. kan väl inte direkt påstå att det gick sådär jättebra precis, iaf inte för mig *asg*  stackars marcus, hihi. när vi inte orkade med mer dans så gick vi istället hem för att börja göra oss i ordning = dricka kaffe, tjöta & vila :)

 

kl 18.30 var vi på plats för champange och lite för-mingel innan bussen skulle ta oss till wapnö slott. framme på slottet var det dags för fotografering och efter det skulle det hälsas på majoren (ojoj..) när alla hade hälsat och alla hade klarat av kisseriet var det dags att sätta sig till bords.

 
middagen var riktigt trevlig, fast ganska långdragen. efterrätten serverades inte förrän vid tolvtiden. hihi. men så går det när det ska hållas tal, skålas och tjötas :) maten var super, men jag trodde att jag skulle spräcka min klänning när jag ungefär hade ätit halva huvudrätten. haha. strax innan efterrätten så presenterade de vinnarna av dagens tävling, vilket givetvis var lag nr 3, alltså mitt lag. vi fick diplom & medalj och marcus var stoltare än någonsin :) 

dansen blev väl kanske inte någon jätte höjdare sen, men två valser blev det iaf. haha. sen gick jag över till partymusiken :) majoren var helt klart hetast på dansgolvet.. yeah!

 

bussfärden tillbaka till kadettbyn var en upplevelse.. nästan som att sitta på ett flygplan. hehe. hur som helst så vare iaf dags för efterfest nu. hujedamej så roligt det var. jag förstår nu i efterhand varför jag var så trött i söndags. för läggdags var det inte förrän vid typ 06 :) så sjukt roligt jag hade.. ?hörredu henriksson, vad går din brud på??, ?hinken, fan vilken tjej du fått tag på? haha. jag säger inget, jag bara ler..

söndagen spenderades ute på gräsmattan med pizza beställd från bellmans *haha* fruktvägen, kompis! *asg* och sen köpte vi glass och efter det packning, suck!

 


nu är jag back in malmö. och jag gör inget annat än och sitter med ett leende på läpparna. fy tusan vilken helg.. och allt detta tack vare marcus.. ? tack för att du gav mig ett minne för livet, plus lite  välbehövlig vett & etikett *ler* tack, tack, tack! :)

 
wapn? slott


(eftersom min kamera gick sönder sådär lägligt två dagar innan balen så kan jag tyvärr inte bjuda på så många fotografier. men det kanske kommer längre fram..)


smile for the camera baby!

ja, när jag för en gångs skull är kamerakåt .. ja, vad händer inte då månne tro? fanskapet slutat att fungera normalt. displayen helt svart, men ibland, ytterst sällan, funkar den. så typiskt. tur iaf att syster var smart och hade med sig sin kamera så det blev några bilder på klänningen iaf (fast jag får dem inte förrän om typ någon vecka, suck!)

men mest arg är jag nog över att inte ha med mig kameran på själva balen. jag måste ju liksom ha en minnes-säkerthet ifall jag dricker mig alldeles för rund om fossingarna :) nävars, men jag skulle ju plåta hunkar till mig och mina brudar. aja,  det gick åt fanders det..

men lite bra saker har hänt idag trots allt. jag fick ju träffa världens bästa farmor & farfar, alltid nåt :)  men efter det har jag mest yrat omkring här hemma och försökt packa (jag är ju inte som hanna, utan jag är egentligen en riktig hejare på att packa) men det har liksom inte funkat idag. jag vet inte hur jag ska få med mig allt? och då ska jag ändå lämnat mer än hälften kvar här hos mor&far tills nästa hemvändarhelg. suck.. jag är i stort behov av hjälp!


"honom skulle jag kunna tänka mig att äta frukost med.." :)

frisk som en nötkärna

eftersom jag kände mig fit for fight redan på tisdagen så åkte jag och knegade lite på restaurang charlotte tillsammans med de andra jäntorna. men jag var lagom död när jag kom hem.. hihi.

idag blev det också lite kneg. på hotell m. var extra trevligt idag eftersom pärlan emmy gör sin praktik där. vi håller tummarna för en sommar ihop! :) idag är jag dock mindre trött och ska strax sätta mig och plugga (och denna gången ska jag verkligen göra det. sug på den du gustaf! *ler*)

har pratat lite med polisen också. haha. hujedamej! liksom ett helt år efter. fast det har ju iof hänt mycket hemskheter här i stan på senaste tiden. mord, försvinnanden, ännu mera mord. tar eländet aldrig slut?

kan också meddela att klänningen nu är HELT färdig och jag är absolut nöjd med resultatet. mamma är en jäkel på att sy under press :) hihi. (måste då tillägga att hon har både jobbat, firat påsk & haft en ett liv undertiden) visst, det kanske inte är klänningen som jag vill gifta mig i, men den duger gått och väl till en sketen liten bal *asg*

nu väntar boken.. (och gustaf, jag vet att du tvivlar. men denna gången är det säkert.. hihi)

sagan om huvudvärken & den där ringen

har i stort sett spenderat hela dagen i sängen, framför datorn, tittandes på alla tre sagan om ringen-filmerna. (med utantag för: therans besök, när jag fyllt på mitt te & klänningsprovning.) jag har haft en så tråkig huvudvärk idag, suck. jag slår vad om att jag är sjuk tills nästa helg. min vanliga tur..


image78


gabriel john hugo (tror det var så?)

dopet var toppen. lille gabriel var så snäll och söt så. maten och fikat var toppen. det var också roligt att se theran igen :) när jag kom hem kom en våg av trötthet och sen dess har jag inte gjort något vettigt.

jag borde verkligen lägga mig och läsa den där boken nu. men om jag lägger mig ner så lär jag somna ifrån allting. fast kanske lika bra. då är jag pigg imorgonbitti istället och kan läsa då. yeah right?! haha.

lovely!

igår vare påskbord i bergsätter (läs: beverly hills) våra gamla grannar intog platserna runt bordet och sen gick det bara utför. snaps efter snaps. hujedamej! fast barnen höll sig nyktra, alltså jag & emelie. när vi började skämmas pep vi upp till övervåningen för att titta på göta kanal två istället. "det ääääär någon som grillar" :) 

idag på schemat: gabriels dop. ska vara där vid klockan ett, men har lite att fixa med innan. köpa kort, hämta susanne och hitta någon fin och passande outfit (fast kanske inte i den ordningen, klär mig nog först.) ikväll vare prat om att det eventuellt skulle grillas med sofia & klas. men inget är hundra bestämt, så vi får la se.. jag måste iaf plugga idag! har varit alldeles för slapp denna vecka. fy :)

sen till dagens lovely. jag har äntligen-äntligen lyckats få min efterlängtade lion vs hyena-video. åh, jag bara älskar när lejonet jagar hyenan (två minuter in i videon).. så ehh. ja, vad ska man säga. en del säger att det lite upphetsande (undra vem som sa det? *ler*) och jag är faktiskt beredd att hålla med, speciellt med alkohol i kroppen. hjärtat slår fortare, man andas tyngre och det enda man kan koncentrera sig på är lejonet som bara kommer närmre och närme hyenan. jag ryser! jag vet att detta låter helt sjuk, men jag blir liskom helt uppslukad av stunden.. :)

titta här får du se: http://youtube.com/watch?v=mIv6XFnRmeo (obs! två minuter in i videon. och för den ultimata upphetsningen: stor bild, bra ljud ..så mäktigt! lovely!)

änglavakten

igår var jag hos hannapanna och änglavaktade lite. blev bjuden på påskmat och mängder av godis (hm? jag som skulle se upp med all mat & snask över påsken. yeah right!) sen fumlade vi runt i sänghalmen *haha* tittade på tv, foton & dator. trevligt, trevligt..

- trasmattor kan man använda till mycket *ler*
- pansarvagn är ett måste, annars följer jag inte med
- jag visste inte att katter snarkade, men tydligen
- jag saknar min sodastream
- jag fungerar bra som en tv-antenn
- att ligga med hanna är super


idag blir en lugn dag. ska nog promenera upp till stan snart. har lite ärenden jag måste uträtta. senare ikväll kommer våra gamla grannar hit på påskmiddag. ska bli möe trevligt. dock ingen utgång och det är lite trist. men vad tusan, jag sparar ju pengar. och dessutom ska jag på barndop imorgon.


jag vill ha valborg!

jag vill ha valborg. nu! förhoppningsvis firar vi annapannas tjugofem årsdag då. jag längtar. jag längtar så jag dör. (då är alla jobbiga dagar över också. usch.. dagen d ska jag sova bort. vill inte vara med då. nejtack.)

ja efter valborg äre maj. och efter maj kommer juni och det betyder sommar, fest, grill och solbränna :) yeah!


herregud vad jag längtar till valborg! ge mig nu!

påsken är här!

gårdagen var en minst sagt en stressig dag. påskbord på dometic så systeryster bad mig hjälpa till i köket. det bästa med allt var att även jag fick smaka påskbord + att jag även fick ett påskägg. inte alla som får det andra dagen på jobbet. hihi.

sen vidare och greja lite. var inte hemma förrän vid halv sex eller nåt. jag som skulle varit hos gustaf då. efter mycket om och men kom jag iaf in i bilen och brummade mot storstaden. där bjöds jag på finfin mat (nåt med räkor & flambering. hihi), fruktsallad, en massa tjatter och en kopp kvällsro. var trevliga timmar jag spenderade där..

vid klockan två satte jag mig i den kalla bilen och styrde kosan mot motala. väl hemma somnade jag i soffan framför sagan om ringen.. blev väckt vid åtta-tiden av msn:en :) sen dess har det inte hänt mycket här. eller jo.. för mam&pap, de håller just nu på att tapetsera om sitt sovrum. duktiga som de är. själv har jag bara hunnit dricka te & msna (haha. vilket roligt ord..)

planerna för dagen är lite suddiga. städa och plocka ordning här hemma. promenad. plugga. och sen ikväll kanske änglavakta åt hannapanna :) vi får se.. hur som helst så ska jag ta det lungt med godiset, thihi.


resmué av dagen

jag kan konstatera att olle verkligen är en riktig sömntuta. inga svårigheter att vara barnvakt åt den gossen inte.  efter barnvaktandet så stod det besök hos hanna på schemat. och det var efterlängtat. jag gillar att ligga med den tjejen ;) och finfina presenter fick man ju också.. när det egentligen är hon som borde få det.

hem för att äta mammas köttbullar och sen vidare mot stan. hugo och brudarna väntade. blev mycket fniss och skvaller som vanligt. mycket snack om grillkvällar i sommar.. hela tiden, överallt.. jatack!

när jag återvände till bergsätter så hade mamma nästan sytt klart hela klänningen. bara lite, lite kvar nu. blir kanonfin. åtminstone tycker jag & mamma det. och skorna kommer jag att trivas i, helt perfekt.

näe, nu ska jag lägga mig och läsa lite i den där boken, sen hoppa ner i säng(halmen *asg*). blir en lång dag imorgon. först jobba, sen lite annat och på kvällskvisten blire linköping och gusten *hihi*


lite flashbacks..

olle sover fortfarande så jag tänkte att jag skulle fördriva tiden med att läsa lite gamla blogginlägg och titta på foton. jag kom fram till att förra sommarn, trots en ständig gråtklump i halsen, var riktigt, riktigt nice ändå :)



d som i dagens

dagens låt: det p3 spelar
dagens dusch: njae.. inte än. blir senare
dagens frisyr: just nu ruffs, sen ?
dagens smink: ingenting än
dagens outfit: adidasbyxor & tröja
dagens händelse: barnvakt åt sömntutan olle
dagens planer: barnvakta klart, besöka hanna & kvällsfika
dagens vill ha: nya kläder
dagens saknad:
dagens drog: tetetetetetetetete
dagens glädje: msn-meddelanden
dagens tråkigaste: djupsömn
dagens finaste: vädret
dagens måste: plugget
dagens skratt: en artikel i aftonbladet - s(ex)
dagens dricka: te & vatten
dagens köp: inget än så länge
dagens mat: blir nog köttbullar & kokt potatis
dagens sjuka: ?
dagens kärlek: mamma som syr
dagens mående: bara bra :)


ny design

haha.

vet inte riktigt om jag kan kalla detta design men jag lyckades iaf byta bakgrundfärg/mönster & rubrikfärg. när jag skulle sätta igång så kände jag verkligen att jag hade glömt bort allt från lunarstorm tiden. då var jag riktigt haj på det där, men nu.. tja, ni ser ju resultatet. haha.

blev iaf lite mer vårkänsla än det röda.. alltid något. hihi.

"mama, i love you.."

yes! jag hittade ett par skor. ett par som jag tror att jag kommer att använda mer än en gång :) har ju likadana fast rosalila så. fast å andra sidan har jag knappt använt dom, hihi. men den färgen är ju lite knepig att matcha. men de här är ju vita och funkar till allt.. byxa som kjol :) men de kostade lite mer än vad min plånbok tålde (stavas det så? hmm..?), men mammas var lite tätare :) hittade även lite accesoarer till outfiten.. yeah!

imorgon blir en tidig dag. olle kommer hit vid kl 8.30 och då ska vi knalla iväg på promenad äre tänk. sen hem och mysa.. och lära sig gå (in my dreams..) vid tolv sen kommer storebror och mamma på lunch. mys!

vad som händer sen är inte riktigt bestämt än. blir lite plugg och sen lutar åt att besöka hjärtat hanna :) och på kvällskvisten blire fika med ida & emelie hoppas jag. dejten med tessa p blev uppskjuten tills i påsk :)

nu ska jag dyka ner i boken. spännande, spännande.. eller också inte :)

(sara - du saknas också. nåt enormt mycket. hur skall jag stå ut enda tills i höst om fallet blir så? hjälp! åh. vill ha sommar med dig och brudarna. en riktig het en *smile*..)

tjej söker skor

om en liten stund ska jag hämta mamma på jobbet, sen ska vi brumma in till linköping och leta efter ett par skor till balen. har varit runt i lite affärer och tittat men inte hittat några som riktigt fallit mig i smaken.. iaf inte i rätt prisklass.

efter det blire nog mest plugg. har ju en del att göra. men det ordnar sig nog. bara jag läser den där boken så ska det nog inte vara så svårt sen. jag är ju inte helt pantad.. eller? :)

längesen nu - en dagens

dagens låt: "den ende"
dagens dusch: njae..
dagens frisyr: slarvigt
dagens smink: nada
dagens outfit: mysoutfit
dagens händelse: klänningen börjar ta form
dagens planer: titta klart på film, sen sova
dagens vill ha: fruktsallad
dagens saknad:
dagens drog: datorn
dagens glädje: telefonsamtalet igår & solen såklart
dagens tråkigaste: i natt när jag såg film - trårarna sprutade
dagens finaste: min halvfärdiga klänning
dagens måste: plugget
dagens dricka: te, vatten & rödvin
dagens köp: inkentinken
dagens mat: korvstroganoff + ost&kex
dagens sjuka: -
dagens kärlek: mamma som syr
dagens mående:
bara bra :)

RSS 2.0