detta var bara ett måste


haha. jag läste nenas blogg nyss och vred mig av skratt, så jag var bara tvungen att citera henne.


"nä..men jag å helena försökte styra upp den tråkiga dagen så gott vi kunde.. vi poppa massa popcorn å slängde oss i helenas STORA säng och tittade på sötsakerna i Idol? men våra magar nöjde sig inte med popcorn.. nä…de ville ha nåt sött.. så jag gick husransakan i vår lägenhet på jakt efter nåt gott att toppa vår kväll me..
längst ner i frysen låg en ensam frösen snickerstårta och ropade på hjälp..(inbillade vi oss iaf)..
nä, så onyttiga skulle vi inte vara.. den hade legat där sen min födelsedag i oktober å kunde gott ligga där lite till.. eller?
helena va övertygad om att snickerstårtor inte håller så länge i frysen och att det va bäst vi åt upp den innan den blev för gammal, för det hade ju vart synd å slänga den.. för att lätta på samvetet gick helojna till frysen och skrev dit ”bäst före 06-11-25” å så va det klart! nu va vi helt enkelt TVUGNA att äta upp den stackaren… hihi:)"


*asg* min sambo är den bästa som finns.. tycker så mycket om dig gumman! :)

dansa i neon

 igår var vi ute och slarvade.. och gudars så roligt det var.  förfest med kuddkrig, bugg och vrålkäkande av pizza. (så duktiga som vi flickor är så lyckades vi pruta ner priset till ungefär halva. tio poäng till oss *ler*) sen så tog vi våra hojar och drog ut.. visst, vi kanske inte valde det bästa stället. men va fan, man måste ju testa. roligt var det vilket fall :) fast jag gillade inte den dumma vakten som tog min sprit.. morr! men, men..

på vägen hem blev jag och nena uppraggade av två bortkommna pojkar som ville hem till oss och bada badkar.. haha. men nej tack.. väl hemma var det rikitgt skönt att lägga sig i sängen. det kändes verkligen att klockan var sisådär halv fem någonting och att vi hade dansat i x antal timmar. benen värkte och huvudet likaså.



annars är det fortfarande mest plugg som gäller här nere i södern. men på onsdagkväll kan jag slappna av lite. då återstår bara ett prov och två redovisningar, sen bär det av till östgötaslätten igen för att fira jul :)


förresten, affären precis över gatan har så sjukt gott, och billigt godis. det är farligt det här.. thihi.

ett livstecken, wow


fick nyss ett livstecken från en person som jag trodde var, ja.. eh.. borta, försvunnen.. ja, vad ska man säga. men det var iaf ett väldigt kärt livstecken :) nu hoppas jag bara på ett telefonsamtal..

sitter i skolan nu och väntar på att min lektion ska börja. men tro det eller ej, är faktiskt i skolan helt frivilligt idag. är egentligen ledig.. vuxenpoäng till mig! :)

jag vet att jag blitt dålig på att blogga, men så är det när man inte har ett helt fungerade internet. hihi. men å andra sidan har det inte hänt så fasansfullt mycket här nere heller..  plugg är nog det som stått på schemat varje dag. hihi. men i onsdags tog jag faktiskt ledigt för en filmkväll :) och på lördag, då ska jag blir sådär härligt jättefull.. thihi.

snart jul och snart återträff med brudarna :) yesbox, jag lääääängtar!

plugg & receptbok


ja, idag har jag inte gjort annat än att sitta med skolböckerna i knät. prov på tisdag, med andra ord har jag bara kvällen och morgondagen på mig. help!

igårkväll tog jag faktiskt några lediga timmar från pluggandet. lagade mat ihop med sara & nena. (jag menar, man måste ju faktiskt äta.) tacopaj blev det, mums vad gott. och den goda salladen som daniel lärt mig.. som jag nu lärde sara. och tack vare det så åker jag nu in i hennes receptbok. yeah, bra jobbat. inte nog med det, jag tipsade henne även om att strö lite musli över fruktsalladen och vips, så hämnade jag i receptboken igen. nu är jag riktigt stolt över mig själv :) och mamma med. haha! :)

en dagens till johanna :)


dagens låt:
radio
dagens dusch: alldeles nyss, så nu luktar jag mumma :)
dagens frisyr: lockar och backslick
dagens smink: mascara
dagens händelse: tvättat
dagens planer: middag med sara & nena
dagens vill ha: money
dagens saknad: kikare
dagens drog: -
dagens tråkigaste: plugg
dagens finaste: min tvättupphängning i rummet. haha
dagens måste: plugg
dagens dricka: te & vatten
dagens köp: kontantkort
dagens mat: paj
dagens skratt: för mig själv
dagens sjuka: huvundvärk och hals
dagens kärlek: sängen
dagens mående:
ångest

borat

borat

okej, okej.. jag ska väl erkänna att jag hade tokfel om bion. jag skrattade så jag höll på att dö. hihi. efter bion blev det en promenad och sen hem för att slappa i soffan. blev en del babbel om både det ena och det andra. hehe. fick veta saker om vissa personer som jag helst hade stått över. haha! toppenkväll! :)

sen när det var dags för mig att ta mig hem till malmö blev det lite smått panik. fick springa till tåget. usch, jag hatar att stressa. jag får så ont i magen då. men det var det  lätt värt, slapp ju gå själv :) jag kom iaf med tåget. jag hann däremot inte med sista bussen i malmö som skulle ta mig från centralen till nobel. bövelen. det gick inte en endaste buss, och jag är för snål för taxi. så jag fick så fint gå hem. livrädd. jag menar, hur många våldtags (heter det så?) inte? blir nerslagna? rånade? som jag sa, livrädd.



nu har jag varit duktig och gjort ett "eget schema" över hur mina dagar fram till jul ser ut. jag vet, fjantigt. men det var ett måste. jag har verkligen massor att göra. första provet nu på tisdag (det kanske förklarar varför jag sitter här en fredagkväll. blä. ingen fest här inte. suck) nä, om man som sagt skulle ägna sig åt skolböckerna lite. så kanske, kanske jag kan ha lite ledig tid imorgon kväll? hoppas på det. men på söndag sätter det fart igen. suck.


hon är ful! :)

ostkaka


idag har jag varit duktig och labbat i skolan. jag var nog den som frågade mest och fattade minst. thihi. men det bjuder jag på.. roligt hade jag iaf. efter skolan blev det att fortsätta att plugga hemma. har kommit underfund med att jag har en del att stå i.. suck!

imorgon blir det skola, sen hemmaplugg och på kvällskvisten bio. det ska bli trevligt, med bio alltså. men valet av film är jag lite tveksam till. någon som sett "borat" eller vad den nu hette? som sagt, jag är tveksam.

pappa ringde förut och berättade att det står "glöm inte ostkakan" i kalendern idag. men var tusan är min ostkaka?!  vill ha, vill ha, vill ha!


pappas dag



ja, det är just vad det är idag. fars dag.. grattis pappa, du är världens bästa! :)

mårten gås.. eller snarare mårten kyckling :)


..firades med lite käk och dryck i lund. jag skippade maten, men drycken kunde jag inte motstå. och det resulterade i att jag somnade vid tolvtiden, haha. men det var roligt så länge det varade..

idag har det blitt bakismorgon. ja, det är väl vad som hänt idag, och inte lär det hända mycket mer. en dusch, lite käk & tv. om jag nu inte ska dra ner till kb och leva loppan? hmm? thihi.


saknar mina flickor.. jättemycket!



china-box


tillbaka i södern.. sitter på bibblan. har varit duktig och letat fram info till mitt arbete. hoppas bara att min lärare godkänner mitt val nu? :)

blev en god lunch med sara idag, en china-box som var dränkt i sötsur sås. hehe. till efterrätt serverades ett välbehövt te (eftersom jag envisades att gå till skolan i spöregn. blöta skor, blöta fötter..) kaaaallt!

ska strax bege mig hemåt till den tysta, tomma lägenheten. usch. kvällen igår var pest & pina. blä. hoppas det går bättre ikväll. men jag vet att jag ska inte lämnas själv.. för då kommer spökena fram, snyft.

kanske dags att bli vuxen? eller köpa hund som någon sa? haha.


nä, om jag skulle dra mig nu.. om jag nu kan släppa ögonen ifrån datorn (sitter en riktig hunk mitt emot mig, hihi. kanske ska fråga om han vill sova hos mig inatt?)


saknar mina flickor, massor. hanna, komma ner snart? :)

ytterligare en dagens

dagens låt: lars winnerbäck - i dina ögon
dagens dusch: ikväll, va på tok för stressad imorse
dagens frisyr: slarviga lockar & uppsatt
dagens smink: neutral
dagens händelse: skola & bibblan. lunch med sara
dagens planer: handla mat kanske?
dagens vill ha: sovkamrat
dagens saknad: motivation
dagens drog: te
dagens tråkigaste: blöta skor, blöta fötter
dagens finaste: ?
dagens måste: plugg & torra strumpor
dagens dricka: te igen
dagens köp: china-box
dagens mat: china-boxen ju.. knäckemacka kanske?
dagens skratt: med sara
dagens sjuka: frisk
dagens kärlek: bibblan -> internet :)
dagens mående:
ensamt

en dagens

dagens låt: har faktiskt inte lyssnat på någon musik idag nu när jag tänker efter
dagens dusch: innan lunch, skön och välbehövd
dagens frisyr: slarviga lockar & uppsatt
dagens smink: neutral
dagens händelse: promenad & dagen-efter-brunch på ströget med sigge
dagens planer: planerna slut, tar kvällen som den kommer
dagens vill ha: godispåse
dagens saknad: sara såklart
dagens drog: drogfri
dagens tråkigaste: packa inför min hemresa imorgon
dagens finaste: korten från igår *asg*
dagens måste: sömn
dagens dricka: te & loka
dagens köp: räksallad på ströget
dagens mat: fläskfile ala pappa
dagens skratt: minnena från igår
dagens sjuka: min mor
dagens kärlek: petter & olle
dagens mående:
bakfull, trött och fundersam

sex, snusk & naglack


haha.

ja, jag kan inget annat göra än att skratta åt gårdagen. hoho, vad roligt det var. började med att jag anlände till hanna som såg riktigt sexy ut.. hihi. vi tryckte i oss tacos samtidigt som vi hävde i oss vin :)

när hanna & jag hade piffat till oss och såg ut som folk igen så dök li upp.. kvällen började på allvar. sex, snusk & naglack det var nog det enda den förfesten handlade om. hihi. men jag vet inte varifrån vi fick det där med att vi skulle ha högläsning av sms.. vissa fick rodna mer än andra ;) men ärligt, äta frukost med någon annans föräldrar? vart fick jag det ifrån? *asg*

väl inne på harrys trillade vi runt rätt ordentligt på dansgolvet. hujedamig (hur stavas det egentligen?) vad roligt vi hade. vi blev uppraggade av några småpojkar som gärna kladdade mer än vad får. men nej tack.

blåslagna trampade vi hem till drottninggatan ("men jag bor på drottninggatan också, vid o'learys.. va? ligger drottninggatan där?" haha!) där väntade hannas underbara soffa.. fick lite sms, och som tur var var det slut på högläsningen :) drömmar är oftast bättre än verklighet.. men tydligen inte i det här fallet, thihi :)

vaknade vid noll-fyra och fick en klump i magen.. usch, varför gör du på detta viset? suck.

slutsatsen blir.. ingen singstar, men ack så roligt iaf. och vem som vann vårat maraton.. tja, låt mig säga så som att vi kom nog alla på delad första plats. hihi. men jag får en stjärna i kanten för min outfit, sexy! "li, hanna, helena & väskan gör harrys.." :)

för att få en annan syn på kvällen, besök hannas blogg: http://tjolanta.blogg.se , under rubriken "skamlösa sms" :) hihi..




från vänster: li, jag & hanna. observera vem som har brunast hand och gör störst hål *asg* :)

drink- & vinmaraton


 är på språng till lilla h nu. och jag är laddad till tusen. jag kör på 80-tal idag. yes, det gör jag :) innan dess ska jag försöka springa upp till mormors & morfars grav och heja på dom. så fint däruppe idag..

nej, nu ska jag rusa. hoppas alla får en riktigt rolig kväll.. jag återkommer imorrn med en uppdatering om vem som vann vårat maraton. (vem som vinner singstar vet vi ju alla redan.. och det ju inte bli jag iaf. thihi)

full som en kastrull, hej!

en dagens

dagens låt: punkrocker
dagens dusch: avklarad
dagens frisyr: lockar
dagens smink: party-make
dagens händelse: mamma syr om min jacka
dagens planer: drink- & vinmaraton
dagens vill ha: någon att sova med
dagens saknad: skåne ♥
dagens drog: alkohol
dagens tråkigaste: ont i nacke
dagens finaste: min mössa
dagens måste: singstar
dagens dricka: hallon-drink
dagens köp: inget.. än så länge
dagens mat: ?
dagens sjuka: min mor
dagens kärlek: hanna
dagens mående:
party


smaklig måltid

f som i fredag

dagen började slappt med frukost med mamma och pappa. älskar frukostar när hela (nå, nästan iaf) familjen är samlad. fast bara om det är en rikigt bufféfrukost, annars är det hugget som stucket.

blev en del tv-tittande. som allitd. hihi. men också lite plugg. eller nja, jag försökte iaf. på rikitgt. och nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska skriva om. lilla hanna ska hjälpa mig :)

shoppingtur på stan hann jag också med. mössa och en väska (hehe. det tog sin tid att välja och jag vet fortfarande inte om jag valde rätt? hm?) blev det. nya örhängen också, lyckades ju slarva bort ett förra helgen, hihi. inte lätt att ha koll på allt.. ("vaddå? drack vi ur platsglas? nähä?" thihi) helt klart roligaste på stan var när jag kläckte min kommentar "du vet vems mamma det där är va", hanna rodnade visst lite *ler*

fick träffa min lilla sofia med. älskade vän, vad jag saknat dig. det var härligt att se dig..

god mat serverades hemma på gatan. och till efterrätt.. kräftor *mums* tur att jag inte hade nån dejt med mig hem. för jag äter nog inte kräftor på det sexigaste sättet.. *asg* och dessutom luktar man kräfta ett bra tag efter.. hihi. sexy!

senare på kvällen blev det  tv och kaffe på drottninggatan. det har liksom blivit lite som en tradition den här veckan. riktigt mysigt ju :) *kommer sakna*

imorgon blir det fest. singstar? oooh-yes! haha.

nä, bajs vad tråkigt

höll precis på att skriva en sån där lista. en u som i uttråkad-lista, men det var på tok för tråkigt. så jag struntade i det. inte för att jag har nåt bättre för mig egentligen.. men bajs för lista ikväll. bajs för allt ikväll. tråkigt. längtar hem lite till södern nu.. där kunde jag iaf suttit i fönstret och spanat på våran tidningskille. men iof så jobbar han nog inte såhär dags? bajs!

kanske skulle hoppa ner i sängen och kramas med kudden, för ingen annan vill kramas med mig ikväll juh. suck. bajs, bajs, bajs! eller jag kanske ska slå på stort ikväll och plocka fram mr dildo ;)


haha.


stort stavfel

 ber om ursäkt för det stora stavfelet här längre ner.. linekonvaljer? liksom vad är det för nåt? liljekonvaljer ska det ju stå. haha. dumma mig.. i stundens hetta kan allt hända ;)

fryser så förgrömat


haft en mysig dag med hanna i linköping. käkat god mat och tittat i massa affärer. jag höll min budget och slösade bara pengar på mat.. och balsam. haha. är ju en riktig balsam-missbrukare. lika bra att slå på stort när "mitt" balsam för en gångs skull är prissänkt. yeah. (det där tjatet om väskan glömmer vi.. hihi)

har pratat lite med sara idag också. hihi. den tjejan saknas nåt enormt.. men snart är det jul och då kommer hon ju hem till sverige. lättare med telefon då.. men å andra sidan har jag haft mer kontakt med sara, som är på andra sidan jorden, än vad jag haft med vissa andra. sorligt, men sant. men inte mitt fel..

"karlar, karlar.." det är mitt nya uttryck, eller vad säger du hanna? i nästan varje mening dyker "karlar, karlar.." upp. haha. fast alla är ju inte kräk, det finns ju faktiskt gentlemän också *ler*  karlar, karlar..


jag fryser.. kom och värm mig!

sex and the city


nyss hemkommen från lilla h, *hihi* där vi suttit och tittat på vårat rykande te och snackat lite om livets upp- och nedgångar. mysigt. sen att lost gick på tvn gjorde kvällen ännu bättre. hehe.

igår tåg jag tåget en bit norr ut.. hoppades på snö, eftersom lilla mamma hade sagt att det skulle snöa där. men icke.. den förbaskade snön kom här nere i motala istället *besviken* nästan så  att jag åkte upp förgäves.. eller också inte? ;) säger inget mer, bara att det ska bli skönt att sova nu, thihi.

imorgon bär det kanske av till linköping med hanna, men det beror på väglaget. inte för att jag har en endaste rutten krona att lägga på kläder, inredning och sånt (för dom pengarna gick åt till annat idag. vilken klant man är ibland. men som sagt, man tänker inte riktigt som man ska i stundens hetta..) men, men..

hur blir helgen? malmö? motala? vi hoppar stockholm denna gången iaf..


dags att krama kudden nu..

RSS 2.0