en riktigt nice dag

var vaken i stort sett hela natten. låg och kollade på solstollarna - vilka minnen :) somnade kanske vid halvfyra-snåret. men blev väckt vid halvåtta av att datorn ringde(!), trevligt & efterlängtat :) sen frulledags med mor&far..

promenix upp till stan vid halv tolv, stannade och plockade upp sofia på vägen. kikade lite i affärer och utforskade allt det nya. hihi. blev också fika på ströget såklart. fast var lite kallt i luften så vi satt inne.. trevligt & efterlängtat vare iaf.

hem för att svida om och sen ner till sjögränden på kalas. fira syster mellan som fyllt år. på faten serverades grillspett *mums* och till efterrätt glasstårta. riktigt nice alltså ;)

ikväll blire nog att vara hemma med mor&far. äta lite ost&kex, titta på tv. eventuellt plugga *suck* men jag bjöd ner mig själv till sofia som är barnvakt hos sin syster.. så får se om jag knallar ner dit sen, det lär ju iaf vara roligare än att plugga :)


ett liv på landet

har alldeles nyssens kommit hem från ida i långskogen. vilket mysigt litet ställe de skaffat sig, hon & marcus. nu värker min "jag-vill-också-bo-på-landet-tarm" ännu mer. åh, jag vill med!

det var hur som helst hur gott som helst med en kväll i brudarnas tecken. ida & anna, vilka pärlor. och man inser verkligen hur mycket man saknar dem när man inte är här i motala. men till sommarn blire ändring :)

nu väntar sängen. liten och ensam. hade hellre haft min sovkamrat här, och min stora säng. fast helst sovkamraten då. thihi. aja, som sagt, sängen väntar.. imorgon blire en efterlängtad dejt med ängeln sofia :)

tillägnad min pärla, hanna axén


ett stort, stort grattis till lilla hanna panna som fyller tjugotvå år idag. jag har dock bara varit med de två senaste åren, men vilka år sen.. oh yeah, hell yeah, FUCK YEAH! :)

jag började skriva en hyllning till varför jag ser upp så mycket till hanna (fast hon är kortare, hihi) men insåg att det blev lite väl personlig kanske. men kan sammanfatta det ganska lätt: hon en av de starkaste personerna jag vet..

gott & blandat

hemma hos mor&far nu. skönt att vara hemma och få lagad mat (ha, vi som käkade kebab idag) igen. blev en väldigt stressig förmiddag. sprang(!) genom hela stan, fram och tillbaka. enbart för att jag var snål. men det är inte roligt att lägga nästan 400kr på studielitteratur, nej fy bubblan.

efter tågresan blev det ett äpple i solen för att invänta mam&pap, sen drog vi vidare till tygaffären för att ragga tyg till min balklänning. blev dock inte färgen jag ville ha - den fanns inte. men den som jag valde blir nog finfin den med, bara lite otippad kanske. men varför vara så förutsägbar? (inga frågor om f'ärg & form, bilder kommer senare)

när påsen var fylld med tyger, blixtlås, tråd och sånt tjafs gick vi en sväng på lilla, lilla stan (för er som missat, det är mjölby jag pratar om. fast å andra sidan, kunde lika gärna varit motala.. lilleputteland som jag brukade säga. hihi)

tror att jag också gått och dragit på mig någon taskig sjukdom (ingen äckelsjukdom nu, för fina fräscha flickor håller i sig) det började igår med lite ont i halsen, feber(?) , huvudvärk och fruktansvärd ledvärk. idag är det bara halsen som krånglar, plus att jag är väldigt trött. men tröttheten beror nog på min sömnbrist inatt (=ledvärken).

hoppas bara att jag är piggare imorrn, för det vankas tjejkväll i långskogen. ska bli mysigt.. och roligt att få höra lite motala-skvaller igen :) imorgon är heller ingen vanlig dag (*tittar på klockan*..  om ca en kvart..)  fyller hanna tjugotvå år. hurra! synd bara att hon inte kan joina oss i långskogen..

på lördag? vad händer då? kalas hos syster mellan kl 16, men innan och efter. vad händer och fötter då? :)


småstad på schemat

jaja bullar, på torsdag eller fredag styr jag kosan mot östgötaslätten igen (så sofia, inga paket måste skickas. för jag ska terrorisera dig under hela min vistelse i motala. haha) ska bli skönt att komma norrut, bara det fina vårvädret följer med mig. så i så fall ska jag övertala mam&pap att plocka fram grillen *längtar*

jag stannar nog i norr tills efter påsk. iaf som det ser ut nu. träffa alla vänner (som är hemma vill säga. hallå?), plugga, jobba(?), sy balklänning och alla bestyr kring det, gå på barndop, tebjudning i linköping, fira systers födelsedag & hannas med ju och givetvis "ligga med hanna" med :)

och till er som undrar: nej, jag kan inte dansa vals. min älskade balpartner jag hade på förra balen var liksom inte så pigg på det där med dans. men vad sjutton, det är la bara att svänga sina lurviga som på alla andra fester :)


undra hur han reagerade?

ett, två, tre

ojoj, nu var det exakt en vecka sen jag skrev sist. och jag som lovade att jag skulle bli lite mer aktiv. haha. jag skyller allt på vårat bajs nät. hihi.

hänt lite saker sedan sist iaf. både roliga med också tråkiga, tyvärr..
1, jag ska på bal igen. yeah! (snälla mamma ska sy en ny klänning i påsk. i love her!)
2, hanna har opererats och jag har fått livstecken!
3, 16årig pojke påkörd = död. usch, det är så hemskt och orättvist. (jag tänker på dig och din familj..)
4, sofia & klas har köpt hus (det var visserligen ett tagsen nu, men glömsk som jag är har jag missat att nämna det här. så nu var det dags) ett stort, stort grattis & lycka till. i sommar blir vi kanske "grannar", yeah :)

i veckan har jag varit i lund och fikat med sanna. trevligt, trevligt :) sen har nena och jag varit på upptäcksfärd, malmö by bus. haha. igår blev det schlagerkväll på slagt. lite väl mycket schlager kanske.. men förfesten på rönnen var rolig. men vi får inte glömma förfesten till förfesten, som hölls i hissen :) gratis vin för tusan :)

imorgon blire skola. prata med syon, igen. plus se om jag kan göra något åt den där bajsläraren. usch. jag är så besviken! *sliter mitt hår* så kan man väl inte göra? bajs! bajs! bajs!


säg grattis för bövelen ;)

ja ,så blev man TJUGOTVÅ då.. ett stort grattis till mig :) åren bara rinner iväg och inte gör man något vettigt av dem? men, men. det är väl bara att klistra på smilet och gilla läget liksom :)

har haft mam, pap & syster stor på besök sen i fredags. blitt shopping, mys, god mat.. och presenter såklart! :) fast nu har de åkt hem. kylen är full, jag är mätt och inatt ska jag sova med stoooort täcke :)

tackar & niger (för det är så fina flickor gör) för alla telefonsamtal & sms idag (och vykort som jag fick i fredags, eftersom posten inte delar ut på söndagar. bu för posten!). på så vis är det bra att fylla år, alla ens nära hör ju av sig :) *saknar* första gratulationerna fick jag igår på festen (puss i pannen var liksom grejen), nästa var av mamma imorse då hon hittade mig däckad på soffan, hihi. och strax därefter fick jag den tredje.. från andra sidan jorden *ler*  sen dess har det bara rullat på.. :)


(alla ställer samma fråga, why? ..varför sa du så? är jag det? den bästa?.. blir galen. blir galen på dig! fuck!)

var är min riddare?

jaja, jag vet. jag vet att jag varit urdålig på mitt bloggande på senaste tiden. ska försöka bättra mig :) hur som helst, vaknade inatt av en hemsk mardröm. usch! ville bara ha en famn omkring mig som sa att alltid bara var en dröm. men var var den famnen? inte här iaf.. inte ens telefonen kunde jag använda. tusan..

ska iväg till plugget strax. ska prata lite med syon om mina studier och min framtid (vilken framtid? hihi) ska bli skönt med en promenix, lite synd bara att solen inte strålar lika mycket som igår. men det kanske kommer :)

jag skulle ge vad som helst för en fika i solen, på ströget givetvis, med alla mina flickor. vill ha. ge mig. NU! :)


h1 & h2

som jag nämnde i föregående inlägg så har jag haft lilla hanna på besök. har varit riktigt roligt och skönt att hon har trivts så bra (om hon inte ljuger nu då. hihi)

i onsdags blev det mest slapp & mys efter att hon hade anlänt. på torsdagen stod shopping på schemat. och visst shoppade vi, eller iaf jag.. på tok för mycket. men, men.. hem för att laga sallad och sedan bege sig ner mot city igen där "se upp för dårarna" väntade på bioduken. superbra film :)

på fredagen tågade vi in till lund för att sedan bussa vidare till nova och den efterlängtade topshop-affären. hittade givetvis massa saker även denna gång.. b.la. en klänning som jag blev sjukt kär i. men vet inte om den kanske är lite stor.. och dyr :( men jag överväger fortfarande.. hihi. vi lämnade min favorit stad efter ett besök på bolaget och malmborgs. tisdagsgänget & tacoskväll väntade på nobel :) mys!

på lördagen tog vi en promenix till mobila för att inhandla en patron till min sodastream. lyckades faktiskt att komma därifrån med enbart det i min hand. om vi bortser från semlan & te't jag tryckte i mig när vi fikade :) hanna gjorde god paj och malin, sara & clara kom hit. a girls night at nobel :) vi tittade på schlager och hivade alkohol. clara avvek senare när det började gå utför för oss andra. herregud säger jag bara. kork-avsugning. dans. hopp i soffan. toalettkort & andra hemska kort. mer dans. karaoke så att alla(!) grannar hörde..

när vi cyklat ner till city med en sjungade & full hanna på malins pakethållare så traskade vi in på privé. dansade och tjoade lite. tyvärr var många dansgolv stängda så vi blev ganska snart trötta och begav oss hemåt. nena, malin & sara cyklade i förväg eftersom hanna & jag var för trötta (eller fulla?) för att cykla. vi hittade en cykelpump på vägen hem, så jag tyckte att det var lika bra att passa på... men hur gör man!?! jag lyckades ha ut all luft från däcket istället för att fylla upp det. skyller allt på alkoholen. kommer iaf förbi en söt & villig pojke och pumpar åt oss :) hanna beställer sedan en falafel med stark&vitlök som hon sedan tycker är stark. nähä, konstigt? hihi :)

söndagen spenderade vi i sängen. och då menar jag verkligen det. herre mig gud.. visst lite pauser för toalettbesök, matlagning och sånt. men annars låg vi i sängen heeeela dagen & kvällen :)

nu är hanna uppe i norr och hon saknas redan. vi har haft så sjukt kul när vi tagit kort på byxlösa pojkar, fikat på mc donalds, dansat, shoppat, pumpat däck, letat efter namnen "henriksson, ahlin, drougge & börje" *asg* nu saknas hon!

det händer igen..

har hanna på besök. med stor förväntan tog jag bussen ner till centralen i onsdags för att plocka upp den rädde och vilsne själen hanna, thihi. men hon hade ju klarat sig finfint.. lyckades till och med byta i lund utan förvarning :)

mer om henne besök kommer senare. är lite svårt att titta på film, prata på msn & blogga samtidigt. och dessutom vara bakis (fest på nobel med tjejligan igår..) inte riktigt min grej alltså.. men jag är ändå fullt kapabel till att konstatera att falafel med stark & vitlök är.. ehh.. stark! (lilla hanna.. hihi)

näe, vill mest bara blogga lite för att visa att jag fortfarande lever och har hälsa.
 
börjar tycka att vissa saker är så sjukt lustiga..

fina fräscha flickor

fick ett väldigt glädjande besked idag! :)

hate flyme, love sterling

i onsdags flög jag upp till huvudstaden för att spendera några dagar med pinglan cristin + pöjk. resan gick finfint och på arlanda möttes jag upp av en stor kram :)

blev en hel del mys, shopping, mat , schlager ("onani", thihi) och snack under tiden däruppe. man inser inte förrän man ses hur mycket man egentligen saknar varandra. men hoppas att vi ses massor i sommar :)

på natten mellan torsdag-fredag får jag ett sms klockan halv två. smset innehöll något i stil med "flyme har gått i konkurs och därmed är alla flygningar inställda" nämen jippie. så typiskt att min flygbolag går i konkurs.. min vanliga tur. så hela förmiddag gick åt till att leta efter ett nytt sätt att ta sig hem. cristin var en ängel som fixade en billig flygbiljett, men som tur var hann vi inte boka den.. för flygbolaget sterling bestämde sig för att leka hjältar och flyga alla flyme-ressenärer gratis :) så i måndagsmorse tog jag istället flyget med sterling tillbaka till malmö.

sen jag kom ner till malmö har det mest blivit plugg. suck, är såå trött på skiten just nu. bajs! men som en sol i mörkret så kommer hannapanna ner och hälsar på imorgon. och hon stannar ända tills på måndag :) *jag längtar massor* vi får väl se vad vi ska hitta på för skoj. men lär ju bli skvaller, shopping och god mat iaf (hanna är ju king på att laga käk) sen pratas det om eventuellt en student-bussresa till tyskland på lördag :) vilken fyllebuss :) och sen schlager på kvällen. (men visst, lumpenpojkarna kommer att saknas..)

fast en sak är väääldigt tråkig. sara har bestämt sig för att göra ett motala besök i helgen. och jag kan verkligen inte va hemma. och hanna har ju bokat tåg ner hit. så typiskt. hon som saknas så.. sara, we love you!

RSS 2.0