snart är vi påväg..

..mot  s k ö v d e !

bara tolv ynka timmar kvar. hoppas att få lite sömn inatt. för imorgonbitti väntar en jobbig grej som tar mycket kraft och energi. men direkt efter det blir det frulle hos h2 och sen bär det av mot härliga och festvänliga skövde :)


igår var det en ångestmåndag

jaa, som jag skrev i ett tidigare inlägg så gillar jag ju bakisdagar. vilket oftast är söndagar (ett minus är dock att motala inte har så många ställen där det serveras thai-buffé, ett måste dagen efter!) så all min ångest kommer istället på måndagen.

all den mängd alkohol man hällt i sig. och onyttig mat, chipis och grejer man tryckt i sig kvällen innan. nattamaten som man tjatar till sig.

och om vi nu också räknar med bakisdagen då jag äter som en j-vla häst. jag säger bara: å n g e s t m å n d a g!             igår blev det en lång ångestpromenad.

john blund - lär dig passa tiden bättre

och låt mig somna tidigare. och sova lugnare. snälla?

jag har inte hunnit med min morgonpromenix idag, attans! men får väl ta en extra sväng ikväll efter jobbet. imorgon är jag ledig. och på torsdag åker vi till s k ö v d e :)

jag vet att du bara menar väl

men ibland stjälper du mer än vad du hjälper.
jag försöker få dig att förstå, men det är svårt.

blondinbella, hur gjorde hon?

blondinbella hade "en paus för att lära mig andas" - hur gjorde hon?
det gör så ont att andas ibland. kan jag också lära mig att andas igen?

"gröna skogar och guld"

..eller "no time, long see". frågan är ju vilken som är bäst? eller denna kanske "du ser ut att vara duktig i köket"? meningar som gett mig och hanna många skratt denna helg.

helgen har huxflux bara flugit förbi. idolkväll i fredags, middag & fest i lördags och en härlig(!) bakisdag idag. jag vet, visst är det knäppt att jag faktiskt gillar bakisdagar? :)

jag tackar världens bästa hanna för en, faktiskt, bra helg - du och jag i vått och torrt, men helst i vått! :P               (..eller kanske i "torrt & vått" om du frågar mig, haha.)


idag är det fredag. (d.v.s lördag imorgon!)

dagarna går, imorgon är det lördag och dags för fest. jag är traggad till tusen även om det inte dyker upp så mycket folk som det var tänkt från början. tråkigt, men jag ska ha roligt iaf. klackarna i taket.

idag ska jag ta mig en tur på stan. med theran & lilla(?) gabbe, längesen jag träffade dem nu. sen ska jag även städa lite och fixa för morgondagen. hålla mig sysselsatt hela dagen så jag inte känner av ensamheten. nej usch. ensamhet = dåligt för mig.

14 dagar

inatt väckte mamma mig vid kl 03.30, jag hade nämligen lovat att skjutsa dem till bussen. mamma väcker mig försiktigt med orden "det är dags att vakna nu helena, klockan är halv". och jag svarar "men herregud, du har tjatat i 14 dagar nu".. ojdå :)

jag babblade visst en massa annat också. haha. ibland är jag trött, riktigt trött helt enkelt. och inte riktigt har koll på vad jag säger eller gör.

katastrof !

chefer på disney vill att 21:åriga zac efron ska ersätta självaste johnny depp i pirates of the caribbean 4 - HUR TÄNKTE DOM HÄR? 


ingen, nej ingen, kan ersätta denna snuskigt heta människa. ingen!

(nu vet jag att orlando bloom syns här över, men spela klippet så förstår ni och dessutom är ju orlando/will turner inte fy skam han heller, snygging. men sparrow - mums! )

kanske ett av världens fulaste ord någonsin?

ordet: r.. rö.. jag kan knappt skriva det. men det är ju såklart ordet r - v jag talar om.

jag säger själv aldrig det ordet. det är nåt så fruktansvärt fult. dock använder mina vänner det. och det är kanske(?!) okej när de ska svära och använder det i samma ord r-vhål, men annars? nja, det vet i tusan..

som när de klämmer ur sig "jag får så liten r-v i de här byxorna, visst?" eller typ  "fan vilken stor r-v jag har". usch, usch. jag säger usch. jag mår illa varje gång jag hör det.

vad hände med orden rumpa? bak? häck? ända? ja, nästan så att både stjärt och gump är bättre t.o.m. en rumpa är något fint & sexigt (visst, det finns undantag!), så HUUR tusan kan man kalla de för något så fult som r - v?!    förstår inte, förstår verkligen inte!


försök ragga upp mig genom och säga "vilken fin röv du har"
jag kastar drinken i ditt ansikte och sedan går jag och kräks.

jag krampar, typ!

usch.

är nyss hemkommen från crillan där det dracks te och snackades skit med henne & hanna. mot slutet fick jag ont i magen, typ kramp. och den vill inte försvinna. inte bra, det gör ont, inte bra alls. kraaamp!

missade min promenad idag. får bli en imörabitti istället - jag längtar! efter det blir det nog en sväng med hannapanna på stan. våga eller inte våga? VÅGA! :)

nu ska jag se på film, livvakterna går på kanal 1 ikväll. så hepåre!

att vara för upptagen för att tänka

det har varit full rulle nu i några dagar and i like it! dock har väl inte riktigt "sova" funnits med på schemat, det har liksom inte fått plats riktigt.

det har varit massvis med jobb, en trevlig tevekväll i linkan och en riktigt, riktigt rolig (och onykter) kusinträff. "ska jag skalla honom?"     :)

känns lovande det här..

kl 06.00 ska min väckarklocka ringa. det är dags för jobb. känns lovande då jag inte haft en endaste blund i ögonen.

i nattens mörker

så är jag mer vilse än någonsin. alla tankar bara går runt-runt, jag mår nästan illa av allt snurrande.   i   v i l k e n   v e r k l i g h e t   l e v e r   j a g ?

häromdagen fick jag detta fina


betydelsefulla ord av en betydelsefull människa
tack joxanna, tack!

ibland är man bara tvungen

man gör dumma saker, ibland blir det rätt. och ibland blir det inte alls bra. jag känner på mig att detta var en av de gånger de inte alls blir bra.

men varför gjorde jag det då? "jag var tvungen". vem tvingade mig? ingen, ingen alls..


städ- & pysseldag

usch, vilket väder. ja, det är ju höst.

ska iväg en sväng med mamsi och leta tyg till ett par kuddar. annars ska jag nog mest hålla mig inomhus idag (om vi bortser från promenaden!) och dricka te & pyssla/städa.

häromdagen fick jag något väldigt fint. jag berättar mer om det senare, det kräver ett eget blogginlägg (och kanske till och med en bild?)


svt-play vs. tv4anytime

nu har jag övergett(?) svt-play för tv4anytime. men det är bara för att kunna se maria wern - främmande fågel och oskyldigt dömd.

så nu ska jag dricka te och se avsnitt 3 av maria wern.      imorgon är en ny dag.

en i-pod på bloggen!

japp, det har jag lyckats fixa. men alla som känner mig vet att jag är usel på artister och låtar. känner ju inte igen dem förrän jag hör låten (och knappt det)

så har ni något tips så uppdaterar jag den mer än gärna. detta är bara ett riktigt, riktigt LITET axplock av vad jag lyssnar på.


ge mig promenadväder!

ska snart bege mig iväg till maxi och möta sofia. inget härligt väder idag, men ska bli skönt med en promenad iaf. promenad is the shit just nu.

konsten att planera om

imorse såg dags-planen ut såhär:
utflyktsdag med sofia.
- blev inställt.

omplanering.

strax innan lunch såg planen ut såhär:
tripp till lkpg med hanna.
- blev inställt.

omplanering.

nu ser planen ut såhär:
lkpg och träffa anna, ida & bebis. sen crillan.
- inte inställt, än.

krävs det ytterligare en omplanering?
det återstår att se..


bambi på hal is

i lördags hade jag en redig fylla tillsammans med mina fina flickor. "bambi på hal is" kan man också kalla det :) hur som helst så var det precis vad jag behövde. ..tack!

design

bara tillfällig

det värker..

det jag hatar med dig är att du är
omöjlig att INTE älska! - jag hatar dig!

vet ni vad?

jag är nog aldrig nöjd.

...


önskar att jag kunde sova

SVT-play, min räddare i natten


idag är ingen bra dag

nej, precis.
idag är ingen bra dag.


allt handlar om att vara bestämd

jag bestämde mig för att börja jobba igen.
på söndag.

och det ska gå hur bra som helst.
för det har jag bestämt.

jag håller tummarna, gör ni det också?

du är värd detta

just i helgen tänker jag mycket på min mycket kära vän hanna. hon har nämligen flugit upp till umeå för att hälsa på busfian carro. jag hoppas verkligen att hon har en superhelg däruppe. hon är värd det, hon är så värd det.

minsta lilla ljusning

..ska jag se med positiva ögon, har det sagts till mig. jag försöker, det kommer gå bra. eller? jag kan slå mig i backen på att jag sabbar allt som vanligt. med min vanliga tur..

nu väntar jag samtal från vårdcentralen.

senaste tidens stora frågetecken

varför sökte jag inte till "bonde söker fru"?

jisses då..

jag hostar nog sönder mina lungor snart.

tomt

idag har jag faktiskt gjort två bra saker. två saker som kanske inte är jättejobbiga men man drar sig ändå för att göra det.

1. ringt och säga till min tandläkare att jag bytt tandläkare
2. bokat tid hos barnmorskan så jag kan få nya p-piller

nu väntar en promenad, om jag orkar. host-host.

RSS 2.0