helena betyder strålande

h e l e n a ,
den strålande, sköna
vill gärna beundras
och än mer bevekas

söker ömheten,
men faller för styrkan.
öppen - men inte frigjord,
försiktig snarare än blyg..

ljuva hélène, vilda elena
i samma härliga människa

idag är det min (och många andras) namnsdag. för i kalendern står det: h e l e n a !
och detta firar jag med att dricka morgonkaffet ur min namnmugg. "helena betyder strålande" står det, följt av denna fina text över. lite ego kanske, men idag får man.

en speciell dag idag

för idag ska vi fira världens bästa farmor som fyller år. jag velar redan, till kaffet.. ska jag då välja kaffe eller farmors oslagbara jordgubbssaft? dagens i-landsproblem? yep!

imorgon blir det jobb som vanligt, morgonpasset. distriktchefen kommer på besök och vi ska gå igenom spoten. yes! sen slutar jag kl 15:00 och är leeedig hela helgen. kors i taket! tjoho! jag är såå parysugen. någon mer som är?

nu ska jag kladda på ett fejs och sen kanske ta en tur på stan innan kalaset. vi hörs och syns mina älskade bloggläsare ( h a h a.  w h a t ? ! )


?


hemska och otäcka mardrömmar.
usch. jag vill inte mer.

(jag gillar inte att sova ensam)

jag har faktiskt ingen lust, ingen lust alls

om sisådär ynka 15 minuter ska jag hoppa upp på cykeln och bege mig mot jobbet för en helhelg där. noll sug, noll motivation..

men jag ler lite när jag tänker tillbaka på i onsdags.

citat

"men som om du bryr dig"
olle, 3 år

borta bra men hemma bäst?

vet inte alltså?

igårkväll kom jag hem från en underbar semestervecka. danmark, varberg och göteborg har avverkats. jag längtar tillbaka. kanske en av de bästa veckorna denna sommar  ?

jag har tråkigt nu.

vet ni vad?

jag vill. OCH BEHÖVER.


 

ja, klippa mig alltså..


v.29 is the shit

på måndag bär det iväg, kl 04 för att vara exakt. familjen johansson/ericsson beger sig ut på en äkta svenssonsemester. vi styr kosan mot danmark och legoland. yeah.

vi skippar lyxet med husvagn. som en äkta gammal scoutfamilj som vi är, så är tält givetvis det enda(!) rätta. packlistan blev utskickad för flera månader sedan. och jag är nu så taggad. (men mest för de danska wienerbröden, som jag inte ens gillar)

när jag tröttnat på familjegrejen tar jag mitt pick och pack och drar tillbaka till sverige och lever raggare på kusten istället. varberg och nena (och sara, fräs, erik och alla ni andra) står på schemat. vilken malmöhelg det blir (hur kom malmö in här?) jag gillar't!

för att vila upp mig efter det hårda livet i varberg åker jag norrut (ja, en liten bit iaf) till göteborg för att träffa sötaste joxanna och dricka vin. (detta hänger fortfarande ganska löst. men hoppas det blir så. joxanna, jag saknar dig!)     :)


ge mig vecka 29!

anledning

javisst finns det en anledning. bara det att ni inte ser..

det börjar på s..

och slutar på . . e m e s t e r !
 
ja just precis, nu har jag semester !!
det skålar vi för..    SKÅL TAMEJFAN!


...

haha. shit, här var det verkligen torka (!)

vet inte hur jag ska hinna med att blogga mitt i allt jobb, fest och solande? sommaren är hård helt enkelt. hehe. och jag älskar det!


RSS 2.0