förberedande inför helgen - del 1


filippa bark - me like!

ragga som filippa bark


ciao bella mio

idag har också varit en slapp dag. dock en promenix och lite plugg. men annars ganska tråkig. fast dagen har ju haft sina ljusglimtar . . det har den *ler lite* :)

by the way..

gå in på denna sida och registera er, så kan ni skicka gratis sms :)

jag ser det snöar

somnade som vanligt väldigt sent (eller tidigt, beror på hur man ser det?) igår. trodde faktiskt att jag skulle stupa ganska skapligt i säng, jag gick ju ändå upp kl 08. men icke sa nicke.. jag låg och vred och vände på mig till kl 04. suck.

vaknade igen vid kl 09, men vägrade gå upp. men en timme senare var jag iaf ute på promenad i snön, mysigt :) sen bar det iväg hem igen och slapp/sömn i soffan tills days of our lives började, hihi.

letat lite efter mer klappar att önska sig.. ett överkast vore nice, men jag vet ju inte vad jag vill ha för något? ett svart? vitt? beige? mönstrat? svårt ju. haha.

jag bara babblar en massa strunt

ikväll har jag haft myskväll med mig själv. mitt bakissug efter vitlök kom smygande så jag fixade lite tzatsiki, gruk- & morotstavar, mums. och till det, givetvis en flaska bubbel :) sen har jag suttit med datorn i knät och tvn har visat en salig blandning.
just nu: sagan om ringen.

idag hittade jag en väldigt het och snuskig(!) novell här på nätet. gasch, jag kunde verkligen inte slita mig ifrån den. så det är väl bara att inse, ska jag läsa, så måste jag läsa snusk. annars somnar jag. och jag kan lova er, jag var riktigt långt ifrån sovatankar.. möjligen sängtankar, men inte sovatankar. nep. haha.

i huvudet är planeringen för kommande helger i full fart. olika förslag på outfits, transporter, packning, dryck och sånt där. jag älskar ju att planera, hihi. framför allt skriva listor på allt, och om allt. packlistor, förslagslistor, för- & emotlistor... men nåt jag har grymt svårt att skriva, det är önskelistor. men har iaf kommit på två (rimliga!) saker jag önskar mig av tomten i år:

önskelista 2oo7:
1. ny mp3-spelare (min gamla har gått sönder, suck)
2. ett nytt kamerafodral (mitt rosa sjunger verkligen på sista versen)

..sen har vi ju alla dessa orimliga grejer som man alltid önskar sig. haha. men min familj är ingen familj som slänger ut flera tusen kronor på klappar, det har vi aldrig varit. men i år drar vi åt pengapungen lite extra. och efter lotteri ska jag bara köpa en julklapp, till syster mellan. eller tja, småkidsen lär väl får stooooora högar med klappar. man ska ju inte straffa de små bara för att vi lite äldre är tråkiga. haha.

jag borde.. men orka!

borde plugga idag. har för mig att jag har prov på onsdag? jag hoppas verkligen att jag virrat till detta nu och att det inte alls stämmer. men ni som känner mig, ni vet ju att jag brukar ha koll på det mesta. så provet, det stämmer säkert. suck.

blir nog ingen julskyltning idag. vädret tilltalar inte ett skvatt. regn och blask, nejtack. då är det mycket bättre att sitta hemma med en kopp te och lite dåliga filmer. tycker åtminstone jag.

måste bara berätta, en vän till mig hade varit ute och svirat igår, hittat en hunk(?) och sedan följt med honom hem för lite dåligt(?) fyllepippande. och nu idag när hon skulle gå hem från hunken, så insåg hon att hon var helt vilse. haha!

kasta pärlor åt svin? ja eller nej?

ja, man känner ju igen sig emellan åt i varje fall. det kan jag ärligt säga.

men frågan återstår ,
är jag för fin för det trash jag gillar?

jag har blivit utmanad

utmaning  - bloggaren skriver 5 fakta/vanor om sig själv, utmanar sedan 5 andra bloggare att göra samma sak

1. jag suger verkligen på matlagning. hej paj, tacos, pasta
2. jag måste nästan alltid ha fransk manikyr på naglarna, annars mår jag inte bra
3. lite besatt av days of our lives, eller snarare mycket, haha
4. jag saltar nästan på allt som är ätbart
5. har inte haft en helt vit helg på över 7 månader

jag utmanar: hanna, hagdahl, fräs, ahlin & joxanna :)

emma green, inte gren

i fredags blev det ett varv in till linkan för lite festerier. ahlin den snälla gossen hade ställt till med fest för vår skull (ibland är han bara för söt) blev en helt ok fest/utång. inte den roligaste, men absolut inte den tråkigaste. även om jag var en big loser på kvällens vad. bajs! (men även jag har mina gränser) sen var jag nära på att svimma på burger king när vi köpte nattamat - otäckt.

innan vi var kördugliga dagen efter tog hanna och jag en sväng på linköpings gator och torg (tja, vi gick minsta möjliga men ändå) tillslut parkerade vi oss på gjingis i en timme (eller två?) för lite dagen efter-buffe, smaskens! på färden hem mot motala lekte vi med döden - bensinen var inne på sista droppen, men va tusan gör man inte för lite vardagsspänning? ;)

igår då? jomen självklart blev det partiparti då också, är man partyprinsessa så är man. haha. dock dålig uppslutning på förferren men jag och hanna brukar klara oss fint själva, och likså denna gång. vi spelade t.ex. tp över msn/webcam med en alldeles för smart pojk. men tro det eller ej, det var faktiskt jag som plockade hem 1:a platsen (ni behöver inte ens fråga - givetvis barnfrågor!)

lite senare intog vi våra(?) platser på ett ganska så trist harrys (tja, inte jättetrist, men ingen höjdarkväll). det är sjukt. det var MYCKET roligare förra helgen. och då var det helgen innan löning på årets kanske sämsta partymånad? men men, hanna och jag gjorde det bästa av situationen och bestämde oss för nattamat. och på dk var maten lika superb som alltid :) "nä, det är inte jag. det är min bror" haha.

imorse kl 8 väcktes jag av en söt pojke kröp intill mig i sängen, mys. inte var dag det händer :) men kruxet (givetvis finns det ett sådant) är ju att det var min systerson som är 6 år. bajs, men han är söt ändå.

idag är det julskyltning, så dagens stora fråga är: gå eller inte gå?

på promenad genom stan

idag har varit en ganska lugn dag. sov länge, alldeles fööör länge. men jag hann iaf med days of our lives, haha. efter det låg jag kvar i sängen och zappade på tvn. fast där emellan åt jag även lite frulle :)

mamsi & jag tog en promenad förut, det slutade med att vi hamnade på m-blommor. köpte lite nytt, vilket var nödvändigt eftersom mina växter håller på att dö (haha, och vems fel är det?). blev två vita orkideer och två nya krukor, kommer nog bli finfint.

när vi kom hem så kurrade magen rätt så mycket så mamma & jag gjorde någon sorts ugnspannkaka med skinka, broccoli, tomat och lite så. gott blev det. och under tiden vi fixa med maten så smutta vi på lite glögg :) julkänslan smyger sig fram...

" gör du inget annat än festar? " ;)

blev ingen lunch idag som planerat. istället blev det fika på hemmaplan. hjälpte sedan min syster med sin outfit tills på lördag (läs: jag var snäll och öppnade min garderob. haha)

blev ytterligare en fika på stan sen lite senare. eller fika? jag och hanna tog varsinn kopp te/kaffe. det var en trevlig och välbehövlig pratstund. hihi. jag gjorde dock kanske bort mig när vi var på lindex då jag utbrast att det var sjukt längesen hanna & jag umgicks i helt nyktert tillstånd (om man bortser från bakisdagar..) haha. inte lätt när det är svårt och man är liten och kåt.

planeringen för helgen är i full gång. helgens tema/ledord: "fältet är öppet, så öppet!" blir utgång i linköping på fredag (snälla, kan vi skippa morgondagen?) och sen blire motala & harrys på lördag. kan inte bli annat än galet ;)

hanna, du vet att jag gärna ställer upp och skjutsar dig va? *blink*

vinet är slut . . och jag är en slut

sitter här och har ett ganska så jobbigt samtal med en vän. och så har jag en jobbig huvudvärk.. vet inte om de beror på min väns och min diskussion eller på allt vin jag hivat i mig (antagligen det sist nämnda).. suck!

imorgon ska jag luncha med syster mellan, kidsen & min mor (vi luncha idag med. hade en välbehövlig mor&dotter-dag. skönt att veta att det finns dom som älskar en vad som än händer och sker) och efter lunchen ta en kortis på stan och byta en tröja. jag önskar så att paljettkjolen fanns kvar på h&m, men icke..

imorgon ska bli en bra dag, oj förlåt.. idag ska bli en bra dag.

jag saknar & behöver mitt mongo!

like a LADY

kiss every man while you still can, LIKE A LADY
and pull your self up and dance til´ you drop, i´m your baby, baby

 ;)

fället är öppet, såååå öppet! helt galet!





nattuggla

hemskaste natten på länge


dålig rubrikfantasi

vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. har inte hänt speciellt mycket. usch vad jag hatar sådana här dagar. jag måste hitta på nåt kul att sysselsätta mig med. träningen ska komma igång nu, för nu är jag iaf fullt frisk igen :)

inatt hade jag svårt att sova som vanligt. så jag tittade på "andra avenyn", ingen höjdare.. men det funkade iaf. såg sju avsnitt, sen tror jag att jag slocknade. klockan var framåt kl 05 när jag kollade på klockan sista gången. suck!

morgondagen är fortfarande väldigt oklar. men jag betvivlar att jag kommer få finbesök iaf, tyvärr. hade nog varit bra, eller det hade varit bra. istället så tror jag att jag kommer ha lite fest iaf. så vill du joina - hör av dig! :) och blire ingen fest får det väl bli nåt annat?! suck.. jag vet inte, helgen lockar inte alls lika mycket som för en vecka sedan. kanske beror det på att hannapanna blivit sjuk (no hard feelings, alla kan vi bli sjuka! se det som nåt positivt - jag kommer sakna dig!

men jag ska iaf ta en tur på stan, besöka bolaget och lite sådant. kanske sätta upp lite lappar om fest. haha. nävars.. riktigt så illa äre inte.

småkidsen var på besök idag. olle såg ut som en riktig knubbig liten snobb, haha. men han är sötast i världen iaf, tillsammans med sin storebror då vill säga. åh, mina små skatter! <3

torsdag - viktig dag!

jag måste nog ta och bestämma mig vad jag ska ha för linne ikväll tror jag? det är ju faktiskt torsdagskväll! ;) haha, viktigt!  (och detta är inte ens en sk "modeblogg")

idag vare tänkt att frisören skulle kommit på besök. men icke sa nicke, det får bli imorgon eller någon annan dag. aja, jag får väl klara mig en dag eller två. så idag blire nog en ganska lugn dag (som alla andra vardagar) jag ska städa lite och sen plugga. blir väl lite days of our lives + dawsons creek också :) skulle iof behöva åka in till linköping och fixa lite, men det kanske får bli imorgon? jaja..

årets första julbord

igårkväll bjöd min syster & hennes företag med mig och mamsi på julbord (ibland äre allt bra att vara vikarie lite här och där) det var julbord för en massa restauranger, så maten vare absolut inget fel på :) och sällskapet går det heller inte att klaga på, gud så vi skratta :) ibland undrar man HUR folk kan bete sig så?

när jag hade ätit klart var jag äckligt mätt och lite små full. haha. men gott var det. men jag ångrar nästan att jag inte sparade lite mer plats i magen åt mer ostkaka :) fast chokladmoussen var himmelskt god den med :)

image249
och jag är ju givetvis en sån som måste smaka på allt ;)

testar livet som hemmafru

idag har jag varit duktig och städat hela övervåningen (imorgon tänkte jag försöka ta tag i nedervåningen, men bara försköka.. tss..) fast det är lite tråkigt att man inte blir nöjd. eller mitt rum är jag ju ganska nöjd med. men resten.. ser ju ut som jag vet inte vad? saker överallt.. saker som ska slängas, saker som ska säljas, saker som ska förflyttas och så vidare och så vidare. jag längtar tills vi fått ordning här uppe, vi har nyligen haft hemma lite tapetprover så snart, snart :)

har också varit duktig och tvättat, lagat lite mat och bäddat rent i sängen. fy tusan vad jobbigt det är att stryka ett dubbelpåslakan! (jag ska nog önska mig en mangel i julklapp? fast först lära mig hur en fungerar. haha) jag tröttnade ganska så fort och knögglade ihop allt igen. haha! men, men.. nya sängkläder blev det iaf. skönt det, behövdes verkligen bytas efter en veckas sjukdom.

förövrigt kan jag meddela att jag knappt sov någonting inatt. svinläskigt ju.. jag varnar för "levande föda" - fy! undra om jag någonsin vågar ge mig in i en skog igen? det är tveksamt.. mycket tveksamt!

så avundsjuk!

mamma & pappa ska antagligen åka till kina i februari, de hade hittat nåt nice erbjudande någonstanns. fy bubblan vad orättvist! jag vill också åka till kina!

nu tänker jag sura hela dagen bara för det (kanske lite onödigt när jag faktiskt är på ett strålande humör. jag har världens bästa lärare som vet exakt hur man ska få motivationen tillbaka till sina elveer!) men som sagt, jag ska sura! ..hela dagen! :(

levande föda

har svårt att sova som vanligt. så jag kollade igenom svt.se efter roliga serier eller nåt. såg först "isprinsessan" som var sisådär. sen hittade jag "levande föda", som skulle vara en svensk rysare. och jag kan inte påstå att jag är speciellt känslig med såt där. men.. fy tusan vilken obehaglig serie ..än så länge iaf. har sista delen kvar nu, men vet ärligt inte om jag ens vill se den? (jo, givetvis eftersom jag är så nyfiken. men vågar jag?) usch! jag kommer helt klart få mardrömmar efter detta, jag svär!

motivationen är som bortblåst

sen jag blev sjuk har jag inte haft den minsta motivationen för att plugga. och det verkar fortsätta så tyvärr. ska ta ett lite snack med min lärare imorn. det är tur att jag har ganska lång tid på mig, hihi. slö som jag är...

usch. idag har jag inte gjort något vettigt. eller, jag tog ju iof emot en viktig leverans, men det är också allt. finns tusen andra saker som jag borde göra: städa, tvätta, plugga, träna(?) och massa annat. men jag tar liksom inte tag i det.

utan istället går jag bara omkring och dagdrömmer. målar upp fantasier, river ner fantasier, bygger upp, river ner.. ja, typ så. jag blir helt virrig av detta. jag vet ju att ingen av dessa fantasier är verklighet eller någonsin kommer att bli verklighet. det slutar väl upp som alltid annars.. som ett enda stort trassel som inte går att reda ut.


fuck!


jag anar ugglor i mossen

och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det? ena stunden känns det jättebra, andra stunden känner jag mig spyfärdig. jag hatar denna känsla. bläbläblä. men jag har nu fått det svart på vitt iaf. och jag är nog lite lättad. eller?!

men om det är underbart eller förfärligt, det kan bara du svara på..

(ps. bör nog tillägga att jag INTE har någon bulle i ugnen, fick de kanske att låta så. ds.)

det är över nuuuu..

jaja bullar, så var maskeraden avklarad. blev en kalaskväll med mycket skratt, god mat och världens bästa vänner. skulle ta mig en evighet att rabbla upp allt som hände, och det är nog väldigt mycket censur också.

så jag säger som hannapanna: "det som skedde i åvik, stannar i åvik" :)

vem försökte jag lura ?

image248jag kastade in handduken ganska tidigt ikväll (nåja, iaf för att vara mig) och ställde in mig på att sova. men icke sa nicke och det kunde jag väl räknat ut med lilltån? visserigen är inte klockan jättemassor nu heller, men det är så nedrans trist att inte kunna sova när man vill/behöver/måste. visst, det är ok nån gång då och då, men gärna inte varje natt. suck.

tur att det är ok tv ikväll iaf, "jönssonligan" slutade nyss och nu börjar snart "the queen of sheba's pearls", har faktiskt inte sett den tidigare. blir spännande :)


me like

it started out with a kiss how did it end up like this?

(kommentaren snodd från tjolanta, tydligen från en låttext, - så nedrans klockren)


dawson & joey

hihi, min nya drog (efter days of our lives då): dawsons creek. för en gångs skull en serie på tv4, yes! en kanal som alla har! fast dumt klockslag iof. men äsch.. ;)

idag har jag fixat (lite!) inför festen på lördag. ringt sören och fjäskat, betalat stugan, uppdaterat inbjudningslistan och pillat lite med några andra listor. jag är fruktansvärt glad att ha hanna, hon har varit världens bästa "fest-partner". speciellt nu när jag legat sjuk. ni anar inte, hanna är bäst! <3

förutom varit duktig med festplaneringen har jag varit utanför dörren (hör & häpna!) och skjutsat mor till en 50års fest. eller fest och fest? mottagning kanske? det var iaf skönt att få andas lite ny luft, så ikväll blire en kort promenix. yes! :)

fy tusan för modeindustrin !

JAG VARNAR ER..


jag äcklas!
(kan tillägga att jag inte ens sett hela videon, utan bara början. jag klarade inte mer)

på bättringsvägen?

ja, jag tror det iaf? fast iof, det har verkligen gått upp och ner hela dagen. fast värst vare mellan kl 15-21 då jag desutom var datorlös, hihi. det är väl bara att erkänna, suck: ja, jag ÄR beroende av datorn!

jag hoppas iaf på att vara ytterligare lite bättre imorn så jag orkar en sväng på stan. jag hoppas att det även blir en fika. har inte varit och fikat på evigheter. fast borde spara slantarna, har just insett att december kommer bli en dyr månad. inte bara med klappar (de har vi dragit ner på i år) men det är mycket fester & småresor planerade. oslo, örebro, lund, malmö.. kanske nån mer?

på fredag är det lunch med brudarna. jag längtar! sara kommer ju hem, min sötis!

god morgon världen!

vaknade och tittade på klockan, tjena mittbena! klockan stod på kl 11:30, vilket innebar att jag måste ha sovit mellan kl 03 tills dess. jag blev riktigt glad och kände mig genast bättre.. tills jag skulle upp och borsta tänderna. då kom hostattackten som legat och väntat hela natten, hujedamej! men känner mig iaf lite bättre än föregående dagar.

kanske borde ta tillbaka de där orden, för det innebär ju att jag måste sätta tänderna i lite plugg. fuck! men jag borde verkligen göra det. kanske inte ska ta ut mig helt, men iaf bläddra lite i böckerna ;)

nu blir det strax lunch (läs: frukost) sen en välbehövlig dusch.

frödinge ostkaka - me like

nu har jag tagit mig i kragen och bäddat sängen, städat undan alla snorpapper & lite annat, klätt på mig, vänt på tvn och förflyttat mig till soffan. skönt med lite ny "utsikt", haha!

till kvällsmat blev det ugnstekt lax, pressad potatis (jag fattar fortfarande inte grejen med det?), skagensås och god sallad med favoriten fetaost. och nu till kvällskaffet serverades det ostkaka, mums! helt okej för att vara en söndagkväll :) jao, maten igår var inte fy skam den heller, speciellt inte kräftsoppan som vi fick till förrät.

jag hoppas på att vara på benen imorn (jo tjena, drömma går ju) så jag kan göra lite nytta. har sjukt mycket plugg som jag ligger efter med. ett mejl till mina lärare är ett måste! planen var ju att dunderplugga efter kryssningen men då åkte jag ju på den här skiten och sen dess har liksom inte orken funnits..

sen finns det grejer som måste fixas till helgen också ju. partytime! hoppas att det blir lika roligt som sist :)

uppmuntrande vänner

sms av sötaste hanna
2007-11-04, kl 16:04

"hur mår mitt hjärtegryn? någon bättring?
 tänkte bara säga att du är världens finaste vän. puss!"

jag önskar att du var här

när jag igår kom hen efter bravaderna i lkpg var det bara en sak som fanns i mitt huvud - sängen  (blev ju inte så mycket sömn i fredags) och i den har jag i stort sett legat sen dess. dock knappt sovit efter som jag hostar, hostar och hostar mest hela tiden.

ringde min käraste vän och fick en fet utskällning för att jag gått på fest när jag är så sjuk. haha. fast fick också kommentaren "du är ju så jävla dum, du får skylla dig själv."

och jag var nog riktigt klantig som gick på fest, det ska jag nog erkänna. men jag hade ju roligt, och man lever bara en gång.. så sak samma. lite hosta har väl ingen dött av, eller? känns iof som om jag ska hosta upp mina lugnor varje gång men..

på grund av min sjuka (jaja, jag skyller ifrån mig) så har det inte blivit nåt plugg eller träning på väldigt länge. måste ta tag i det där när jag blir frisk. jag ska inte bli något slapparsle bara för att jag varit lite sjuk, nejnej! om jag orkar ska jag försöka läsa min (superdåliga!) bok, men det är inte särskillt lockande.

nu blire idol-reprisen. åh, jag vill bli frisk!

sjukling går på maskerad

efter många om och men i fredags så bestämde jag mig för att trotsa sjukdomen (nu i efterhand kanske jag ångrar mig?) och gå på fest/maskerad.

jag tog brum och körde in till lkpg för att möta upp gustaf/sixten. vi fixade lite och efter en stund begav vi oss till zeb/peggy för lite förfest (riktigt obehaglig(!) promenad dit). på förfesten fann jag en himla trevlig melan/kanin som jag höll stadigt i under kvällen. hennes karl fredrik/prästen var också riktigt nice, likaså gorillan. eftersom kaninen var lite kräsen med drickat så blev istället jag full på hennes ranson ;)

vi knallade sen vidare till korridoren/festen/maskeraden (som låg.. vart?) där det redan var massa med folk. vi tänkte på sittplatser så vi (sixten & peggy) tog med sig en egen parkbänk, klockrent! hur som helst, vi välkomnades i dörren av värdinnan stina/bananen. jag intog en plats i röda fotlöljen och där spenderade jag större delen av kvällen eftersom jag var lite "seg" (läs: förbannat sjuk)

under kvällen fick jag x antal komplimanger för min outfit. alltid roligt, speciellt eftersom jag & mamsi knåpat ihop dräkten alldeles själva. det var en riktigt kul kväll trots min sjuka :)

kvällens bästa:
mina två losers till ragg. sverker olofsson (bästa utklädnad enligt mig), mina nyfunna vänner melan & fredrik. weekend? gratis dricka för den som inte är kräsen. att dricka genom näsan. gustaf & zeb. han som visade snoppen! anna bjöd på frulle dagen efter.


image246
image244image243image245
(lyckades tyvärr inte fånga kaninen på bild, suck!)

som en trotsig tonåring

image242
jag verkligen hatar att må såhär. så jag har bestämt mig för att försöka trotsa sjukdomen, det blir fest ikväll (om jag nu inte är helt död efter dusch & piff)  men jag ser verkligen inte fram emot natten.. oh no!

blir att kolla klart på day of our lives, sen dusch & piff. lugnt & fint, lugnt & fint..

jag håller visst mitt motto: "jag är inte den som är den"

host-host

har legat (läs: suttit) vaken hela natten och hostat. suck. tacka vet jag min stora kudde, den räddade min natt. men nu är jag lite fundersam till kommande natt. ska ju antagligen på fest. och visst, lite fest kanske jag klarar av. men natten och hostan? jag avvaktar och ser hur dagen ter sig. jag hoppas iaf på fest.

kl 08 tröttnade jag på sängen och gick ner och fixade frulle till mig och mamsi. det var nog uppskattat. men direkt efter det bar det iväg upp till sängen igen. vila står på schemat idag, om vi bortser ifrån att jag måste upp till city en sväng.

plugg, fim/mys/vila eller party?

jag bara älskar henne


promenix

var ute på en lugn och fin promenix förut. kände att jag verkligen behövde lite frisk luft (lite jäger hade säkert också fungerat, haha) var skönt att komma ut, men känner mig hemskt trött & hostig nu. suck!

när jag är sjuk så har jag en tendens till att bli väldigt lättretad och gnällig. "pilla på mig..", "nää.. bort!" är saker som ofta kommer ur min mun när jag är sjuk. haha, jag är verkligen inte lätt att leva med.. (appråpå svår att leva med. på kryssningen kunde jag bara inte bo i en stökig hytt. nej fy. hihi)

nu blire sängen och insider, som ikväll handlar om sex-/nakenbilder på nätet som någon annan idiot lagt upp. alltså shit, och jag som gnäller över bilder där ens min kanske är ful, hållningen eller om man hånglar med fel kille.. men tänk, ofrivilliga nakenbilder. usch..

förlåt mig..

jag har dagit ner hanna i fördärvet. fy mig.. ;)

sjukling

efter en hård helg och en ännu hårdare kryssning ligger jag nu hemma med världens förkylning. som tur är har halsen blivit bättre men näsan rinner och den dumma hostan har börjat träda fram.. fuck, jag som ska på fest imorn! ;(

jag har iaf kurerat mig bra idag. knappt lämnat sängen, druckit massa vatten, käkat c-vitamin och tittat på disneyfilm. men vi får se hur jag mår imorn, men en sväng till bolaget är ett måste och lite andra grejer.

"jag är hungrig"

några få pics från skåne; 2007-10-12 > 2007-10-16

vi börjar med picsen från MALMÖ:
:
image239image240
image238image237
(jag vet att jag ser en aning full ut, det var ju liksom det som var grejen. hihi)

och nu picsen från LUND:

image233image236
image232image231

på havets vågade våg

ja, och så äntligen kom den där måndagen som man så länge hade väntat på. det var kryss dags (helgen bara rusade förbi, kan dock bero på att hela helgen var en dimma, hihi. en dimma med många vadslagningar som, såklart, jag vann!)

blir svårt att skriva en bra blogg om kryssningen eftersom hanna redan skrivit en klockren, så jag hänvisar istället till hennes sida, tjolanta. men vill bara tillägga att det var verkligen en toppenfärd. jag längtar redan till nästa!

image226image225image229

resten får stanna på båten ;)

RSS 2.0