herrn i huset är hemma

nu är det slut på mamma&jag-dagarna. pappa är hemma från sin tripp till österrike. med sig hem hade han en ny parfym - me like!  han är snäll den där pappan.    :)

mor- & dotterdag


idag är det jag & mamma.

min hjärtevän

i fredags kom en av mina bästa hit, snoddas. dock stannade han mindre än ett dygn då han skulle vidare upp mot fjällvärlden och leka lärare med vadstenagymnasiet :)

men vet ni vad det bästa av allt är? jo, han kommer tillbaka på lördag igen. då ska vi träffa gamla vänner och dricka lite vin. kan inte bli annat än en kalaskväll. jag längtar!

idag stod jag för "matlagningen" ;)


sallad, grillad kyckling, fetaoströra & mörkt bröd. riktigt gott och hyfsat nyttigt.
och visst, ni ser rätt.. ett vinglas. men det innehöll bara vanligt bubbelvatten.

onsdagsklubben!

förra onsdagen hade vi personalmöte på jobbet. och duktiga jag stod för bullkalaset (haha, ja.. det är faktiskt sant) direkt efter mötet bar det av till tessa p. där jag fjortis-hivade vin, massa vin. strax innan tolvslaget knallde vi bort till hugo och det var dags för, för mig, sommarens sista onsdagsklubb. lite sorgligt faktiskt.  =/

det var väldigt lite folk. men vad gör väl det? man har inte roligare än vad man gör sig. och jag hade jätteroligt. tack vare min söta tess och marcus & hans grabbar.

en fråga bara - vad handlade snoppkonversationen om, egentligen?

mer än en vecka sen..

..jag uppdaterade senast. dåligt, mycket dåligt.
ska nu lyda tittis order och fixa en uppdatering :)

en flaska vin

igår var det tänkt att jag och två av mina brudar skulle dricka oss berusade och sedan ta oss in mot city och harrys. men så blev icke fallet.

eller joo, för brudarna. men inte för mig. efter ett tolv-timmars pass var jag helt slut. och efter en flarra vin gick jag hem och sov istället ..i 12 fucking timmar!


om en vecka..

om en vecka får jag besök av en av de allra finaste. någon som känner mig utan-o-innan och upp-o-ner. blir bara en snabbvisit, men den är ack så efterlängtad. 

..att bara få krypa upp i min favoritfamn och 'bara va'.

och vips!

så blev man ledig idag. eller nja, ledig och ledig?

ardiana hade sett fel på schemat, så hon var på plats på netto idag och undrade om jag ville jobba hennes pass imorgon istället.

och snäll som jag är - klart gör jag det och offrar min fredag! :) ganska gött ändå, jag kände mig ju inte helt 100 idag så. nu blir det film och mys!

ibland blir man förvånad

ingen värsting sak, jag blev bara så förvånad.


endast en skvätt varma koppen

mår lite bättre idag, men känner mig väldigt tom och trött. kanske inte så konstigt då det enda jag fick i mig igår var en skvätt varma koppen.

men ska försöka mig på lite jobb idag iaf även om orken inte riktigt finns, jag behöver pengarna. suck!                                   varför ska man vara så beroende av pengar?

fuck-fuck-fuck

ligger hemma idag. fuck-fuuuck, jag som såg fram emot min första dag på time. men kräkningar är inget att leka med. usch, jag mår så illa. och jag fryser, det är så kallt.

och nej! ingen, absolut ingen, bulle i ugnen.

mitt nya-gamla jobb

fick förfrågan häromdan om att bli extra vikarie på time/mjölby igen. jobbade där ett litet tag år 2005, men tvingades sluta p.g.a arbetsbrist.


nu är de dock back on track igen och det ska bli spännande att ta på sig time-tröjan igen. imorgon börjar jag :)



lunchtips?

nu ska det snart vankas lunch här. men vad? jag är ju kass på mat. äta kan jag, men laga? näe, ingen gourmetkock inte.. hjälpa mig, någon?

- det ska vara lättlagat, vääldigt lättlagat
- hyfstat nyttigt iaf
- inte ta mer än 25 min (för då börjar days, haha)

en glad nyhet

igår fick jag höra en glad nyhet. och vad mer kan jag säga än att: jag längtar redan!

bästkusten 2008

men.. jag har ju glömt!
 
jag har ju glömt att berätta om min lilla tur till västkusten. jag brummade ner förra fredagen, stannade till för lite shopping på ge-kås (hejhej kräfthattar!) och sedan vidare till varberg och min fina nena.

men hann inte mer än att bromsa förrän vi satte ny kurs, mot halmstad. där avnjöt vi vin och käka cheeseballs i stockholmssällskap. kvällen blev lung, men så trevlig.

lördagen blev seeg, ligga-i-soffan-och-se-på-tv-samtidigt-som-man-slumrar-till-seg. när vi senare på eftermiddagen kände oss lite piggare for vi tillbaka till varberg och det var dags för nästa fest. denna gången: en lantfest & sociten (kom jag så långt?)

söndagen spenderades med varbergs kända kebabpizza och delar av "housegänget", vilka fina människor! saknar er massor!


ibland är det skönt att komma bort. speciellt när man får komma bort till någon som man kan vara sig själv med, inga konstigheter alls. jag har en själsfrände, och henne håller jag stenhårt i, s t e n h å r t.                                       ~ ( helena ♥ helena ) ~

brutal ärlighet varar längst

i lördags i fyllan och villan hade jag ett väldigt behövligt och framför allt ärligt samtal med någon. inte smartast att samtala i onyktert tillstånd. men hellre det än inte alls.

oh jisses, vad saker och ting kan uppfattas fel så fort det kommer i fel mun eller ses med fel ögon. känns iaf hur bra som helst att VI(!) har pratat.   NU: öppen diskussion.

kräftskiva is the shit

då var den över, årets kräftskiva i trehörna. och o j ! ..vilken fest, vilken fylla och vilka vänner (dock saknades vissa) GRYMT! men vi får inte glömma..



..det som hände i trehörna, stannar i trehörna   ;)


bloggtorka

ja, det är precis vad det är. har inget vettigt att skriva (har jag någonsin haft det?) men lite bättre uppdatering ska jag försöka få ihop då och då.


sömnlös

vad tråkigt det är när man inte kan sova. ligger och tittar på "en amerikansk varulv i paris", tror iaf att den heter så? har sett den förut, inget vidare bra. men det enda som gick på tv typ. jag vill sova!

RSS 2.0