dagens fundering

ensam är stark ?

vänskap

min vän är så glad
 och jag är så glad för hennes skull

detta händer 21 nov: anteckna!

detta viktiga händer imorgon: (haha, oja, så viktigt)

- jag möblerar om i affären
- jag äter affärslunch med chefen
- jag beger mig mot jönköping
- jag får tillbaka mitt gamla mobilnr (anledningen till detta inlägg)
-
jag äter tacos på kåren
- jag hivar vin med fina flickor
- jag sover på soffan

biljetterna är bokade!

jajamensan!

gött med en liten minisemester. fast har lite dåligt samvete då vi är kort om folk på jobbet. men hur som haver, nu är biljetterna bokade och på fredageftermiddag ger jag mig av och kommer åter söndagkväll. ska bli jätteroligt!

men innan avfärd är en lunch med söta hanna inplanerad, lite packning, en jobbkväll, lite mer jobb imorgon och en affärslunch med chefen (haha, ja.. jag kallar det så iaf)  :)


än så länge denna dag

vaknade när klockan ringde vid 8-tiden, vände mig om och sov en timme till. vid 9-tiden knatade jag ut på promenix, gick förbi en snabbis på jobbet och sen hem igen för att avnjuta denna julens första(!) lussekatt! (men vaddå "med eller utan saffran"?)

nu har jag duschat, kladdat på fejset och nu börjar alldeles strax days. eller rättare sagt, NU(!!) börjar days. skynda, skynda. sen bär det av till jobbet. hejhopp!

ny stad, nya möjligheter

på fredag packar jag väskan och beger mig en bit söderut, närmare bestämt jönköping. där vankas det nämligen en girls weekend. vi ska dricka vin, shoppa, dricka vin, äta gott, dricka vin, skvallra och återigen dricka vin.  jag längtar!

alla dessa låtminnen..

igår hade vi en suverän fest i linköping. mina flickor och jag. och givetvis grabbarna också. när det manliga könet rökte cigarr så tog vi flickor över den gyllene dj-platsen. s j u k t b r a ! jag älskar låtminnen, glada låtminnen. och alla danser till dessa  :)


brr, så kallt.. och blött

jag var ute på promenix förut. fy tusan,  usch. det regnade och jag blev jätteblöt och kall. brr! inte det bästa promenadvädret kanske..

nu ska jag strax sticka till jobbet. en fredagkväll på jobbet, det är väl vad alla önskar sig? eller? hehe..

en låååång dag

dagen började med att klockan ringde långt före tuppen ens funderar på att gala. jag begav mig till jobbet där jag skulle agera superwomen(!) och jomenvisst, jag lyckades röja undan en hel del. men inte allt. men chefen var nöjd iaf :)

slutade kl 11, men kom inte därifrån förrän vid 12.30. jag förstår inte att det alltid ska ta sådan tid för mig att ta mig därifrån. haha. hur som haver, jag begav mig iaf hemåt. duschade och grejade och sedan promenerade jag duktigt upp till stan för att möta upp hanna för en kaffe (iofs fel, jag drack en svingod varm choklad & hanna en tråkig te)

men vad hände sen? inte gjort något vettigt alls. dagen har varit lååång, för lång. det var många dagar sen jag var ledig såhär många timmar. och imorgon jobbar jag kväll vilket innebär att jag är extra långledig. vad att göra?

till helgen är jag ju iofs också ledig. men då finns det planer. planer på fest, givetvis. vad trodde ni? nu är ju bara frågan vilken stad vi ska välja. linköping? motala? eller ska vi kanske göra debut i e-tuna?             den som lever får se


att anta en utmaning

jag har då blivit utmanad av sötaste leila :) jag ogillar egentligen sånt här, men bara för leilas skull. så hon inte får massa otur eller sånt där tjafs..

reglerna är lätta och följande:
- länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- berätta 7 saker om dig, både alldagliga och knäppa.
- utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dom
- låt dem få veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

and here we go:
ett - efter flera års uppehåll är jag nu tillbaka i mitt cola-beroende (alltså coca cola, pepsi o.s.v, inget annat. givetvis classic cola också - liiite smygreklam för netto)
två - jag sover som bäst när jag får sova naken och med minusgrader över täcket
tre - jag blir alltid hungrig när jag står i kön till ett uteställe. om inte - så någon halvtimme senare
fyra - jag har nickelallergi och bor på nickelgatan. det är humor för vissa :)
fem - jag har en kompis som lever dag för dag och gör många konstiga upptåg, henne beundrar jag. även om andra tycker att hon är knäpp
sex - följer slaviskt days of our lives och blir sur om jag missar några avsnitt
sju - är förtillfället väldigt förvirrad och vet inte vad jag vill med någonting eller någon

och nu utmanar jag : hanna , ahlin , birger , fräsy , titti , crillan , joxanna och ja, alla andra som känner sig manade och inte vill få otur i livet (haha, det stod ju inte ens me)

jag, en galning

har jobbat som en galning de senaste dagarna. det är ganska gött att veta att kulorna rullar in och jag har no time att spendera dem. iaf inte nu, men antar att det kommer att bli lätt att göra av med dem lite längre fram.        jul & nyår om inte annat.

när vissa saker går upp, går andra ner.


upp-och-ner

allt är så rörigt samtidigt som det är glasklart. suck. men nu ska jag iaf bege mig mot stan. det får bli en till promenad, för som sagt: promenader rensar.

en seg fredag

idag är jag slö. inte orkat med någon morgonpromenad, får bli en lång en i eftermiddag istället. promenader är viktiga, de rensar liksom. övriga planer för dagen är nog att se sena days, läsa bok, stänga på jobbet och sen bär det av till cristin för fredagsmys. . .

på dagens schema

  • vakna och se på tidiga days med en kopp te -check
  • promenad ett, morgonpromenixen - check
  • dusch & fix inför dagens aktiviteter - check
  • promenad två, upp till city - check
  • lunch med den bästa h2 ever - check
  • träffa syster en timme, *systertid* - check
  • promenad tre, hem från city
  • fix & pyssel
  • netto? måste kolla upp lite grejer

update: blev hämtad på stan av pappa & mamma och så drog vi in till linkan. jag köpte kuddar, en pall och en glass. yes, jag syndade. det får man ibland. eller ofta.


någon kommer bli galen

vågar jag ens fråga? haha. tveksamt.
men det vore så sjukt nice :)

min dag idag

dagen har varit ganska okej. varit snurrig på jobbet som vanligt, men har lärt mig lite nya grejer. hoppas bara de sitter nu. på lördag smäller det, ojoj :)

efter jobbet gick jag hem för att umgås med min mor ett tag, sen for jag iväg på en trevlig fika med två trevliga damer. vi ses inte så ofta nu förtiden. men det är riktigt nice när vi väl ses, vilka minnen!

snart, om en timme närmare bestämt, är det dags för gilbert grape! tända ljus & te är ett måste då, yeah..

aj, aj - ett riktigt ointressant inlägg

har så nedrans ont i min tumme - aj, aj. vet inte riktigt vad jag gjort.. måste fått nån sticka eller likande som ligger och gnager. och inte nog med det, nyss slog jag i min tå också. så f-rbannat ont det gjorde då. plus att jag har ajaj i hjärtat. ajaj suger, hååårt.


dagen tisdag bara försvann

först jobbade jag från kl 7 till kl 15, sen försvann jag. jag orkade helt enkelt inte. jag somnade helt matt runt 17-snåret och sov fram till kl 05.30 då det var dags att stiga upp och gå till jobbet igen. konstigt nog så var jag fortfarande trött när jag vaknade..

veckan börjar alltid med måndag

efter en lång & vaken natt så slumrade jag till mellan kl 9 och fram till kl 12. då vaknade jag och fick lite panik. jag skulle nämligen bege mig till jobbet 40 minuter senare.
 
valet var inte svårt, jag låg kvar i sängen i 15 minuter och hoppade över duschen. äckelmaja. så nu ska jag hoppa in i duschen och duscha riktigt varmt och läänge. sen blir det film & tända ljus, vardagsmys.


det smakar salt

jag älskar dig


dagens fråga

gräver jag min egen grav?

RSS 2.0