vem är macadeus?

haha! nu vet jag vem macadeus är, och det var den person som jag trodde det var. fy tusan vad jag är bra! ;)

(..till skilland från vissa andra *ler*)

helena-dagen idag

har jobbat en massa nu så därför har bloggen blivit lite lidande.. har varit ganska död på kvällarna. men i fredags käkades det på hugo med sara & crillan :) och i lördags blev det en sväng till harrys med maria & anna, trevligt-trevligt. och att det blev massa gratis drinkar gjorde ju inte kvällen sämre..

men något som gjorde kvällen till en bajskväll var att min älsklingströja hade kommit bort i garderoben. fuck! man betalar 20 kr för att de ska hålla koll på kläderna.. annars hade jag ju lika gärna kunnat hängt tröjan på en stol ju. FUCK YOU!

söndagen var seg eftersom jag bara sov 3-4 timmar. men efter lite hotellfrulle blev jag människa igen.. och sen dess har endast jobb, mat & sömn stått på schemat. förutom igår då vi var hos f&f på kalas! smörgåstårta! :)

ikväll blir det lungt.. och imorn ska sara, jag & hanna brumma till jönköping - nu ska hannas skit bort. halleluleja! oh yeah. hell yeah. fuck yeah! :)

måste tacka alla er som har grattat mig på namnsdagen - rekordmånga tror jag! ni har lyst upp min dag, tusan vilka bra vänner jag har.. eller.. nja..  jag har de allra bästa vännerna!

en kväll på sjövik

image137

blev en supernice kväll på sjövik. räkor är så grymt gott (och det tror jag att alla märkte att jag tyckte, thihi)
efter sjövik liftade jag in till stan & svängde in på harrys där sara jobbade. träffade li + gäng :)
på promenaden hem insåg jag att jag var ganska onykter trots allt.
väckarklockan ringde 8 idag, dags för slit på statt.
imorrn bär det av till statt igen.
sen mina babes!!


räkfrossa eller grillning?

om vädret håller i sig blir det räkfrossa ikväll. om det (som vanligt den här sommarn) mulnar på så stannar vi hemma och grillar istället. kan heller inte bestämma mig ifall det blir fest/utgång ikväll heller.. fuck!

dum blondin?

ha! inte alltid. jag lyckades iaf fixa om bloggen. inte världens finaste eftersom jag gjorde headern i paint, men men. jag är iaf nöjd för stunden. har också insett att jag är ganska lost på sånt här nu förtiden. på den gamla goda lunarstorm-tiden var jag ju en riktig hejare på sånt här. men vad hände?


mini-roadtrip

som jag nämnde tidigare så åkte jag och sara på en liten biltur idag. färden gick till örebro för att möta upp två små blonda flickor. vi lunchade, fikade och strosade på stan - härligt, härligt!

på väg hem stannade sara & jag i askersund för glass. vi lyxade till det med en "gammel dansk" - hujedamig, jag är fortfarande mätt. men gott var det :)

ikväll blir det slappt.. och väldigt ensamt. suck. kom och håll om mig..

det trodde jag aldrig..

nyss ringde jag ett telefonsamtal som jag aldrig trodde att jag skulle göra. nu vet jag inte om jag är stolt över mig själv för att jag gjorde det eller om jag bara vill krypa ner under täcket och glömma att jag ringde..

klump i magen


örebro på tapeten

ska strax piffa till mig och sedan ska sara & jag bege oss norrut, närmaste bestämt till örebro. blir en liten dejt med tessa för min del. sara ska träffa en sälen-kompis. blir säkert en kanon dag, lite trist väder bara..


image122

men innan avfärd är det dags för frukost. dagens viktigaste & godaste mål. mums!
citron-te med mjölk. smörgås med ost & gurka. vattenmelon. vindruvor.

klaga om ni vill..

this is a song for the ladies
but fellas listen closely.

you don't always have to fuck her hard
in fact sometimes that's not right.. to do
sometimes you gotta make some love
and fuckin' give her some smooches too.

sometimes you've got to squeeze,
sometimes you've got to say please
sometime you got to say hey,
i'm gonna fuck you softly,
i'm gonna screw you gently,
i'm gonna hump you sweetly,
i'm gonna ball you discreetly.

then you say hey i brought you flowers
then you say wait a minute sally 
i think i got something in my teeth
could you get it out for me?
that's fuckin' teamwork!

what's your favorite posish?
that's cool with me
it's not my favorite but i'll do it for you.
what's your favorite dish?
i'm not gonna cook it but
i'll order it from zanzibar.

and then i'm gonna love you completely,
and then i'll fuckin fuck you discreetly.
and then i'll fuckin bone you completely
but then i'm gonna fuck you haaaard.


som jag sa, klaga om ni vill. jag tycker iaf att den är fuckin' underbar!

sovkamrat sökes!

gällande 24 juli - 27 juli (med ev. förlängning)

tjej eller kille spelar ingen roll.
bara du håller mig sällskap när mörkret faller på.
frukost är gratis för dig som kilar mig på ryggen/ger massage/pillar i håret.

skamliga förslag mottages ej.


dagen idag

sov länge.. upps, till 11.30. verkligen inte likt mig. men jag var väl en aning trött ;) blev sen en fika/brunch på stan med hannapanna - lika trevligt som vanligt. säger bara "mer februari åt folket" :)

nu har jag precis kommit hem och väntar på att resten av familjemedlemmarna ska dyka upp. det vankas familjemiddag eftersom folket ska ut och röra på sig. ska få träffa mina älskade kids också - underbart! :)

annars inga planer för dagen. blir nog bok & en kopp te ikväll, det är sånt väder ute.


dunderfest?!

tja, en dunder huvudvärk var vad jag vaknade med i morse iaf.

dagen igår började med att jag nästan jobbade ihjäl mig. fy tusan alltså. och så ont jag hade i både kropp & knopp efter jobbet. men det skulle inte hindra mig - hem, duscha, piffa, iväg! linköping på schemat.

vinet korkades upp och festen var igång. efter en stund serverades det tacos, himmelskt gott för en som knappt käkat på hela dagen. när maten låg på plats i magen fylldes vinet på.. glas efter glas. på samma sätt som lägenheten fylldes på med folk :) det blev en trevlig förfest med mycket fniss & snack.

 vid 24-tiden knallade vi (tror jag iaf? mitt minne är sisådär) till stan och platens fick det bli. därinne stötte jag på en kär gammal klasskompis, john :) men annars vare inte mycket att ha där.. tyvärr.. jag hittade lite bättre grejer utanför :)

men nåt gick snett och jag var inte alls glad längre. jag var ledsen, jätteledsen. och inte blev det bättre av att folk nästan tog för givet att det var en speciell person som orsakat dessa tårar (jag vet, ni bryr er bara om mig. och det älskar jag er för!)

anledningen till bölandet hänger nog ihop mycket med att jag var ruskigt trött, alldeles för full och väldigt lättretad. det var liksom droppe på droppe och tillslut rann bägaren över. jag bölade för allt och inget.

men jag är iaf glad över att jag har så MÅNGA fina vänner (trots att en del säger vissa "dumma" saker ibland) jag har världens finaste vänner helt klart. speciellt mina babes! men pöjksen kommer inte långt efter..

dagen efter, alltså idag, har i vanlig ordning varit bra (finns inga bättre bakisdagar än med lumpengänget). vaknade ju med världens huvudvärk men när frukosten stod på bordet och solen lyste blev allt mycket ljusare - nähä!??! *hihi* efter frullen blev det lite tv-häng *asg* och nu HEMMA IGEN!

.




(fast en person saknades, och hon saknades mycket - hanna!)

på dagens schema

ska alldeles strax bege mig ut på en morgonpromenix (eller morgon och morgon? lunchpromenix snarare) men måste erkänna att det inte lockar ett dugg. vädret är rena rama pissvädret idag. regnigt & blåsigt, bajs.

måste springa ner till sara en sväng också. vi har en del att pyssla med, hihi :)

sen har jag väl egentligen inte så mycket mer på schemat. förutom en tidig kväll i säng. ska jobba imorgon.. och på lördag. och direkt efter jobbet på lördag tar vi brum in till lkpg för dunderfest! jag längtar!

en liten nyckel



tänk dig en nyckel som är i storlek med en dagboksnyckel, men så mycket mer betydelsefull..


jag har mina aningar..

jag bangade..

igår var det egentligen tänkt att jag & sara skulle gå en sväng till hugo för en öl. men jag bangade.. som tur var hade hon fått med sig emmy istället. och enligt ryktena fick de en kalas kväll.. (är dock ganska avundsjuk!)

men jag tror att jag behövde en kväll för mig själv. ibland behöver jag det. jag behöver få tänka igenom mina val. jag vet inte hur många gånger jag har tampats med detta. men det är lika välbehövligt varje gång.

angående föregående inlägg..

"el macadeus" sa det. det behövs en nyckel..

och när jag tänker efter vet jag nog precis var min nyckel till befriesle finns. en gång i tiden sa jag att jag kommer åter för att be om nyckeln när jag är redo. men att det var så bokstavligt, det visste jag inte då..

vem är "el macadeus"? inte för att det spelar någon roll, men tack för att du fick upp ögonen på mig. 

jag ber om..

jag ber om befrielse..

mycket jöbb > mycket trött

dålig uppdatering igen, jag vet. men det beror på att jag jobbat sen i torsdags och varit helt död på kvällarna. blir lätt så när man inte är van att knega. i torsdags runknade jag av (jupp, ni läste rätt!) ett femtiotal stolar, hihi. hade fått i uppgift att städa frukostmatsalen.. rengöra stolar, lister, fönster och sånt tjafs grundligt. inte jätteroligt, men det blev iaf gnistrande fint efter :)

efter jobbet i fredags var jag död. helt död. ingen ork till något. bestämde mig för en hemmakväll med boken. ha, hann läsa ett kapitel sen sov jag. klockan var då cirkus 20.30. haha. men vaknade iaf utvilad på morgonen.

igår var jag dock inte lika trött (eller sliten, det var jag allt) men jag är inte den som är den. anna & jag bestämde oss för en sväng till harrys. förstår bara inte vart kvällen tog vägen? haha. en riktigt kul kväll. tack anna! ;)

imorse kunde man nästa tro att jag gick en så kallad "walk of shame" men icke då. jag gick till jobbet *asg* första timmen var hemsk. mådde ruskigt dåligt. men sen var jag fit for fight och jobbade på stenhårt. riktigt duktig var jag!

när klockan slog fyra stämplade jag ut och gick till cyklarna - mötesplatsen, haha, där jag skulle möta upp anna för en kopp svart. inget öppet runt torget så vi knallade ner till hamnen och mös där istället :)

sen dess har jag inte gjort något vettigt alls. bara slappat. fick veta att jag har förlagt mitt lancome-gloss också. men som tur är får jag nog tillbaka det. kostar ju ändå typ 200kr (för ett lipsgloss, jag vet. men så nedrans bra det är)

nu ska jag krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet. nåja, inte riktigt än. ska kolla färdigt på martin beck & gunvald larsson först. sen kanske läsa lite med. imorn hoppas jag på sol, strålande sol.. :)

farbror polis

har egentligen inget roligt att berätta. men kändes ändå som om bloggen behövde en uppdatering.
 
har varit en stund på stan med mamsi idag. köpte ett nytt linne, alltid bra att ha under tröjor och så. var också och  hälsade på farbror polis (ni som känner mig vet vad jag menar)

ikväll blir det kanske att kila ner till sara som har finbesök från sälen/göteborg. men egentligen har jag ingen ork alls. sov så fruktansvärt dåligt inatt.. igen. men en snabbis hinner jag nog med iaf.

förresten, nu är alla hemma från roskilde igen. tänkte skriva friska & välbehållna men vet i tusan?  två stygn i pannan och roskilderöst. fast å andra sidan var det ju inte värre än så. skönt!

nu ska jag fortsätta lite med lite ditt och lite datt. läsa lite också kanske..

tjejkväll > grillkväll > partykväll(!)

på tapeten igår stod det tjejkväll eller lugn hemmagrillning. kändes ganska skönt när jag vaknade på morgonen att veta att kvällen blev lugn eftersom jag fortfarande kände mig lite sjuk.. men i samma takt som brudarna lämnade återbud blev jag allt mer och mer partysugen.

ida droppade av p.g.a sjukdom, sara var på vift, maria drog flyttlass, sigge var på möhippa på ålandsbåt, hanna fick jag inte tag på och crillan?

det återstod i stort sett bara jag & anna plus några ensamma pöjks i lkpg. och vi är ju inte dom som är dom, så vi tog varsina bilar och brummade in. herre min gud.. men roligt var det, helt klart :)


hur lyckas jag alltid få sängen? :)

1-års party!

en del av grabbarna som är på roskilde stack tydligen hem igår, de orkade inte med vädret längre. shit, jag förstår dem. SÅ MYCKET LERA! men jag vill fortfarande vara där..

är en liten sjukling fortfarande, bajs! skulle vara barnvakt idag men kände att jag inte klarade av två kids samtidigt så mamsi fick följa med och hjälpa mig. och vilken tur det var, annars hade jag nog svimmat.

efter barnvakteriet tog vi med oss 5åringen till stan för att köpa födelsedagspresent till den lille som fyllde ett :) vi sprang i affärer, fikade och gjorde upp hemlisar för kvällen (en film som vi fixade senare på eftermiddagen där 5åringen grattar 1åringen + berättar varför hans familj är så bra - så sött!)

tänkte att jag skulle hunnit med lite vila men icke. rätt som det var var det dags att kila in i duschen och sen vidare på kalejset. fick smörgåstårta & jordgubbstårta (snacka om tårta på tårta. haha)

nu när jag kommit hem är jag alldeles död. tänkte faktiskt snart hoppa i säng så att jag har lite krafter kvar till grillkvällen imorrn. blir dock en städad kväll eftersom jag antagligen ska agera chaufför :) "en fyllechaufför, en fyllechaufför.." :)

natti, natti

förkylning.. bajs!

igår var jag hos kusin ida och tittade på bebis casper. en sån söt liten hårboll det var :) hihi. vi tittade på foton från graviditeten och fram tills nu, mys! sen tjöta vi på som vanligt över ett glas saft :)

på eftermiddagen hände det inte så mycket. kidsen kom på snabbvisit och jag fick se olle gå ordentligt (även om petter påpelade att han hade mycket bättre balans än olle. hehe.)

sov jättedåligt inatt.. såg tre filmer och vände och vred på mig ett bra tag. nedrans förkylning som ska komma nu. idag mår jag inte alls bra. huvudet känns som tusen gånger större än vad det är.. och näsar slutar aldrig rinna. blä!varför klaga över lite förkylning.. det finns andra som har det värre.

nu ska jag lägga mig i sängen och titta på babel (somnade ju sist när sara & jag hyrde den. upps.. hihi.) "bäjbel, babel eller babbel"? ja, det är frågan? *asg*

skadeglädje eller inte?

roskilde står under vatten. och jag vet inte riktigt vad jag anser om det. först och främst kan jag konstatera att roskilde verkligen följer vartannat år-regeln.

jag skulle själv åkt till roskilde men så tog biljetterna slut. jag önskade att det skulle bli skitväder hela veckan för jag var avundsjuk på alla andra såklart. sen fick jag höra att värmeböljan från turkey kunde nå norden lagom till roskildeveckan. ännu mera önskningar om regn kom upp i huvudet. men nu.. nu tycker jag nog mest synd om krakarna därborta. fast jag tvivlar inte en sekund på att de har hur ball som helst.. mys i tält, fylla & lerbrottning. fuck - jag vill vara där!

du sköter dig va?

> http://tjolanta.blogg.se

idag går all min kraft och mina tankar till hanna ♥  snart är skrotet borta och festen börjar igen! hell yeah!

mina babes!

..är de bästa som finns! blev fika/lunch på hugo igår. tyvärr stod ju regnet som spö i backen så det blev ingen terass utan vi satt istället på nedervåningen. jag lyxade till fikan med att dela på en chokladmuffins med sara. trötta och fnittra var vi allihopa, thihi. "jag byter från vecka till vecka" eller hur var det du sa anna? haha!

på kvällen blev det slapp hemma framför tvn. fixade med lite papper från ams & a-kassan. suck. blir bara mer trött på det här. nu lockar norge och oslo mer än någonsin.. men vi får se vad jag bestämmer mig för i höst :)

mamsi väckte mig vid 9 imorse då skulle vi ge oss ut på en promenix. kanske inte världshistoriens längsta, men iaf en promenad. nu är jag hemma och ska pilla i mig lite frukost..

ams - mitt nya hem

igår knallade jag upp tidigit för att besöka ams. haha, det var en upplevelse allt. mycket kända ansikten. "varför tog vi inte med oss fika och utnyttjade tiden"? haha, ja det kan man fråga sig..

efter besöket knallade mamsi & jag runt på stan i diverse affärer. hittade en svart kjol som jag spanat på länge, plus lite annat tjafs. åkte till mc d (hör & häpna) och käkade en happy meal till lunch, sen brummade vi ut till maxi för att handla lite.

på hemmaplan sen blev det mest pyssel med flyttgrejorna och på kvällen film med sara såklart - deja vu. har velat se den länge men aldrig tagit mig tid. hur som helst så var den riktigt, riktigt bra.. fast lite svår ibland. hehe.

imorse när jag vaknade var jag hur trött som helst. låg kvar i sängen alldeles för länge och fick sedan rusa upp till ams - igen! basinfo eller basfiasko som jag säger. (förstår inte varför jag skulle skriva in mig när jag har ett jobb, men men.. lika bra kanske) träffade iaf min basinfo-kompis carro där. haha, det slår aldrig fel..

nu ska jag vara duktig och rensa ur min garderob vilket är väldigt välbehövligt. jag har så svårt att göra mig av med kläder.. har liksom typ 5 par dieseljeans som är för stora som jag vägrar slänga. jag menar: jag har knappast planer på att komma i dom igen. men de kan vara bra att ha, haha så mycket bullshit! idag ska jag vara sträng mot mig själv och för en gångs skull ge mina kusiner snygga kläder. haha!

ikväll klockan 18 samlas alla babes (tja, nästan iaf) på hugo för skvaller och käk. åh, mina brudar är verkligen de bästa i hela världen. vad skulle jag ta mig till utan dem?

riktigt fylleslag

tillbaka från skåneland. har haft riktigt bra dagar därnere i södern. speciellt fredagen, hallelulija! hell yeah! jag grät som ett litet barn men hujedamej vad härligt.. thihi.

mam&pap tog en liten tripp till tyskland också. så nu är mitt spritförråd liiite påfyllt iaf. känns gött att veta att största delen av sommarn är räddad :)

lite sorgligt var det dock att städa lägenheten och ge bort min nyckel. suck! kommer verkligen sakna mina dagar i malmö. det har varit sjukt bra dagar.. men vi får se vad framtiden har i sitt sköte :)

efter 6 timmars bilfärd (tar ju sån nedrans tid när man kör med släp. plus att man måste käka på vägen också. black and white, mums!) var vi hemma i motala. det var bara att rusa ner till sara där hon n& anna satt och pimpla vin. girls night out på schemat ju! och herrejävlar vilken kväll det blev och så sjukt full jag blev :) sara & jag var nog riktigt nära på att bli utkastade där ett tag. thihi. så det kan gå, så det kan gå..

trodde förövrigt att jag skulle må skit idag (nå, det har jag ju gjort visserligen. den hårda kvällen satte sina spår, tro mig. men om man bortser från bakfyllan) men det har faktiskt varit rätt lungt :) kanske för att jag delvis fick det svar jag ville ha.

nu blir det häng i soffan, sen sängen. så härligt att ha min stora(!) säng igen, yeah. bara ett stycke pojkkött som saknas.. eller? haha!

RSS 2.0