varför ska de alltid vara så hemska?

ja, jag pratar givetvis om mardrömmar. usch. jag hatar dem!
jag vaknar jämt alldeles gråtfärdig.

ibland virrar man helt enkelt ihop saker & ting

jag lyckades visst skriva h1 igår när jag egentlgen skulle skrivit h2. haha. det är inte lätt när det är svårt helt enkelt. (h1= jag. h2= hanna. h3= hinken. hur svårt ska de va?)

det är fortfarande inte bestämt om det blir måndagsklubb ikväll eller inte. vi får se vad folket bestämt sig för när jag slutar ikväll. cykla hem och sova eller cykla och dricka vin. tja, det återstår att se som sagt..

ja eller nej

då är frågan om jag ska joina h1 & h3 på måndagsklubben imorgon. det lockar riktigt mycket faktiskt. men det gör onsdagsklubben på onsdag (nähäe? haha) också. kanske väljer de två och hoppar harrys på lördag istället?

midsommar: en lantfest

midsommar är förbi och jag kan bara konstatera att i år blev det en riktigt lyckad tillställning med nära & kära.

färskpotatis, sill & nubbe, grillat, jordgubbar, drinkar, lekar, dans, snapsvisor, blomkransar, fylleslag & såklart ett nattligt nakenbad.

somande runt kl 05:30 med ett leende på läpparna. tack alla ni som förgyllde min kväll, bästa midsommar på längelänge  :)

det krävs tre brudar för att handla

herrejesus ,
vi var som tre yra hönor ikväll när vi flängde omkring. först på netto och sen på maxi.

mina flickor & jag.

en efterlängtad dag!

idag börjar jag inte förrän kl 14, sköönt! så eftersom jag börjar sent så hinner jag faktiskt med en del idag :) det som står på schemat är, inte mycket men ack så betydelsefullt: sovmorgon, shopping & lunch med mina fina flickor hanna & sara ♥

3.5

blivit mycket jobb den senaste tiden. men gud så rolig nyöppningen var :) riktigt trist att den är över. men skönt att man kan återgå till normala jobbtider och riktig sömn :)

i fyllan & villan lovade jag en uppdatering

igårkväll (+ idag, yes) var jag ledig och passade på att dricka vin med mina fina pinglor. blev en trevlig kväll även om vi inte riktigt kom igång som vi brukar. på en skala, 1-10..

i fyllan och villan lovade en uppdatering av bloggen till min trogna läsare sanna, som för övrigt var kvällens finaste.. om vi bortser från johnny depp-killen. sjukt lik. ändå avböjde jag en dans. hur kunde jag? hur kunde jag? HUR KUNDE JAG? big mistake..


sovmorgon är skönt

idag fick vi sovmorgon, så skönt. vi har jobbat på riktigt bra och var därför värda detta. men imorgon blir en tuff dag, men ack så rolig. nyöppning på netto, vi ses väl? :)

hes? njäe..

jag skrev ju att vi skulle skrika oss hesa igår. riktigt så vilt blev det inte. men det blev iaf en middag på vätternmagasinet med finfina vänner och en tvskärm. och att sverige tog hem vinsten med 2-0 gjorde kvällen ännu bättre :)    HEJA SVERIGE!


dålig update, i know!

det har blitt mycket jobb nu senaste tiden. men i fredags jobbade vi snabbt så vi fick sluta lagom till lunch, yes! vilket betydde att jag kunde joina den tidiga avfärden mot åtvid (där det vankades födelsedagsferre hos frans med de allra bästa)

på lördagen blev det kalas i trädgården för mor min och söndagen spenderades hos syster & kidsen. ja, det är typ vad som hänt. nu rullar jobbet på igen, vilket kan betyda att jag förblir dålig på att uppdatera ett tag framöver.

men hörreni, imorgon skriker vi oss hesa. heja sverige!

ketchup-effekt..

haft en dag med sjukt mycket jobb. men var tvungen att va ledig några timmar för att åka till skolan och göra mitt sista prov. men direkt efter cyklade jag tillbaka till netto, och hem kom jag inte förrän kl 21 (jag ser dollartecken! ..eller inte.)

imorgon blir nog en likande dag. jag hoppas vi jobbar på och får undan så mycket som möjligt tills fredag så vi kan sluta nån gång på eftermiddagen. har verkligen ingen lust att sluta kl 21, då är jag inte i åtvid och på frasses galej förrän midnatt. inte bra alls..

appråpå mycket jobb.. inte nog med allt jobb på netto nu. dessutom ringer statt och vill ha mig att jobba (har inte hört från dem på månader).. snacka om ketchup-effekt.

..nu slocknar prinsessan!
( men prinsen saknas )

reunion i whatstone - oh yeah!

helgen är om några timmar förbi. trist, ja supertrist faktiskt. har varit en finfin helg med många glada återseenden, sol, parkhäng, allsång och livets dryck ...vilken helg! :)

RSS 2.0