protestlista?

jag är fortfarande depp. men orden "jag ska skriva en protestlista" gjorde mig lite glad idag iaf, även om det inte är möjligt. suger är vad det gör.

idag är ingen bra dag att heta helena helt enkelt, så nu går jag och lägger mig. ny energi imorgon mån tro? ja, vi får la se..


grattis på födelsedagen

morfar 92 år, jag saknar dig!


upp som en sol, ner som en pannkaka

jag är depp. opepp. ja, allt sånt. dessutom är det svinkallt ute. baskat! skit! fuck!

mus-samtalet gick bra, chefen var nöjd med mitt arbete. skönt det. men efteråt, det var då den kom. blixten från klarhimmel.
eller nja, jag visste ju vad som komma skulle.. men jag ville nog inte tänka på det.

men that's life liksom. bryt ihop och kom igen!


mus-samtal

nu ska jag iväg på mus-samtal, ett slags utvecklingssamtal för er som inte vet. hehe. annars kanske man skulle kunna tro att jag ska besöka gynekologen, men icke.

jag måste skynda mig. samtalet börjar om 30 minuter och jag ska hinna förbi mam&pap på vägen också. tjingeling!


en dagens

dagens låt: lisa ekdahl - ljug för min älskling
dagens dusch: vid 19-snåret, bättre sent än aldrig
dagens frisyr: frisyr?
dagens smink: id & mascara
dagens outfit: jeans, tröja & stövlar
dagens händelse: lunch med c, fika med syster
dagens planer: läsa bok, sen sova
dagens vill ha: nytt täcke, nya kuddar
dagens saknad: göteborgshelgen
dagens drog: kaffe
dagens glädje: sms
dagens tråkigaste: shopping vs glass
dagens finaste: iphone
dagens måste: mus-samtalformuläret
dagens dricka: kaffe
dagens köp: pc
dagens mat: paj på ströget
dagens sjuka: blåmärket på mitt knä
dagens kärlek: olle & petter
dagens mående: jo tack, bara bra


grått

idag är det ganska grått och trist utanför mitt fönster. men det kanske hinner ändras under dagen? hur som helst, jag ligger långt efter dagens schema.

så måste rusa nu, ska ut på stan för en lunch. me like!

vem vill bli miljonär?

ur dagens industri:
"finländaren kimi räikkönen är formel-1-säsongens bäst betalde förare med en lön på 315 mkr från ferrari. dessutom beräknas han håva in lika mycket eller mer i sponsorpengar.."

                                                            ärligt crillan, vilken miss du gjorde..

blir det en lika bra dag idag?

ska bara slänga på mig jackan, hoppa i skorna och på med vantarna. sen väntar jobb hela eftermiddagen och kvällen.  s l u t s a t s : nej, idag blir inte lika bra som igår.

men jag ska inte tjura för det. nu är det dags att rusa.                      hejsvejs!

tack för en fin dag!

 


bambi på hal is

ibland förbannar jag mig själv för att jag glömmer kameran, men ibland är jag ändå ganska så glad att jag gör det. ( glad över att jag glömmer kameran alltså, inte att jag förbannar mig själv. )

jag åkte nämligen skridskor med kidsen idag. glad att inga foton togs på mig, hahaha. bambi på hal is som sagt. men lite sur över att jag heller inte kunde knäppa några på barnen (kanske lite bambi på hal is där också?)

efter skridskoåkningen blev det lunch med tjejerna och lille elliot, då var jag också ganska putt över att jag missade kameran. det var en trevlig lunch hur som helst med mycket skvaller, precis som det ska vara.

kinderägg - 3 överraskningar i 1

1. spänning
2. leksak  (!)
3. och choklad


ja, var det inte så? jo, nog var det en överraskning alltid, när min 7-årige systerson öppnade sitt kinderägg i lördags och upptäckte att leksaken saknades.    h a h a!



faktiskt väldigt roligt, om du frågar mig.


ge mig mer göötelaborg!


wow, vilken helg! igårkväll kom jag hem från en superhelg i göteborg. jag lääängtar verkligen, verkligen tillbaka. vi har haft så roligt. cissi, sara, mary, emma, clara & jag!

några utvalda ord och fraser;
jag hatar svampbob - men egentligen älskar jag honom, araber har lugg, kortspel, daddy cool, ostkikare, vinsmuggel på buss, hemliga hemligheter, shopping, alexander rybak, pill i taxin, svenska hits, tar ni sex?, längden har betydelse, vilket ös på lounge(s)!    me like!



man kan ju inte bli annat än förälskad. "jag älskaaar dig!"
ämne - alexander rybak!


hej gott folk

en helt ny dag.

idag är det torsdag vilket innebär att jag bara har denna dag och imorgon kvar att jobba, sen åker jag till göteborg och lever loppan över helgen. yeah.

att det är torsdag idag innebär också att det var onsdag igår. och det var en väldigt trevlig onsdag måste jag säga.


onsdag 21 okt

nu ska jag alldeles, alldeles strax cykla till jobbet. har noll motivation när det bara är regn och rusk utanför fönstret. men det här ska nog bli en bra dag det här också, så ska jag tänka.

dock blir det en lång dag. i två nätter har jag verkligen inte kunnat sova, bara legat och vridigt och vänt mig i sängen. så är ganska trött. och ett långpass på det. jippie!

. . och just det, imorse hittade jag min telefon igen. och ni vill inte veta var den låg, hehe. tjing på er, ha en riktigt bra onsdag!


1, 2, 3 ..100! nu kommer jag!

ibland blir jag bara så himla trött på mig själv. ja, det blir säkert ni andra också. trött på mig ibland alltså.

jag har iaf lyckats slarva bort min mobil. lyckat! inte nog med att jag inte kan bli nådd om det behövs. jag har heller ingen väckarklocka. duktig idiot!

jag får helt enkelt fortsätta leken: kurragömma med mobilen.    1, 2, 3  . . 100!  nu kommer jag! (skicka gärna ett sms så jag får någon "belöning" när jag väl hittar den, hihi)

!








 ( imorgon är en annan dag. )


jaha, men tack så mycket..

. . n u   k a n   j a g   i n t e   e n s   ä t a !


och apropå händer..

igår på harrys kom vi fram till att det borde vara förbjudet att ha vänster hand i byx-fickan. det kräver ju att man.. 1. själv är modig. eller 2. har en modig vän. ja, ni förstår nog vad jag vill komma till..          ( h e h e  h e h e  h e h e  h e h e )

men ellerhur, nu är vi överens va? att man aldrig, aldrig ska ha vänster hand i fickan!

dags att bli människa

jag borde hoppa in i duschen, men sitter framför tvn och tittar (och trånar) efter bönderna. dock faller ju ingen av dem just mig i smaken.
men ge mig lillfingret så fantiserar jag ihop hela handen (och kroppen. och gården.)

nehe, nu måste jag verkligen öka takten här. duschen var det! klara, färdiga, gå..


kvällens planer

vet ni vad? ikväll ska jag på dejt! jag ska äntligen få se "flickan som lekte med elden", som jag har längtat.      men jag är väldigt(!) tveksam till att det blir något biohångel?

tjejkväll

igår hade jag, eller snarare sara, tjejerna på middag här hemma. jag jobbade ju hela lördagen och hann nätt och jämt innanför dörren innan damerna började droppa in. så sara, som tillfälligt är hemma från oslo fick agera värdinna. hon stod för både mat och samtalsämne. ja, är det tjejkväll så är det. :)

therese, en av mina allra käraste barndomsvänner, var här också. det var så himla roligt att se henne. hon har knappt en månad kvar av sin graviditet och hon strålar. så, så vacker! hon kom även med en uppskattad liten "present", en påse med enbart mina favoritgodisar. åh, min favorittjej.. tack!

när magen var full med massvis av god mat, efterrätt och massor av vin, konjak & whiskey så begav sig några av oss vidare mot harrys. och jag kan säga såhär, att med snyggingarna sara & titti vid min sida har jag då aldrig, aldrig tråkigt, vilken kväll! :)


"nästa gång jag går hit ska jag se till att bli utkastad" . .och en dejt på det kanske? haha!

s a r a ,


. . idag går mina tankar till dig


mitt lilla busfrö & jag

igår var jag barnvakt hela dagen. busungen kom vid kl 07 och jag lämnade honom vid kl 16.30. vi hade en riktigt mysig idag ihop. lekte karlsson på taket, såg på film och degade (ja, inte i soffan alltså. utan med trolldeg.)

han är så söt den där lille, gissa vad han gjorde? han hittade ett paket i min garderob. och jag kan nästan svära på att han tänkte sisåhär "wow, ett paket. måste vara till mig? eller? bäst jag river upp det innan min moster ser.. oh, lego. yeah!"

det såg iaf ut så när jag stod och  t j u v k i k a d e  på honom. åh, mitt lilla busfrö <3

bloggen fyller 3 år idag!

haha. detta kan vara det töntigaste inlägget hittills. idag är det nämligen så att det är tre årsen jag startade min blogg. alltså måste den väl fylla 3 år idag? h a h a - h a h a.
 
tänkte att vi skulle göra en tillbakablick, så här kommer mitt allra första blogginlägg..

"vart f*n kommer smurfarna ifrån?",    skrivet:  2006-10-13  @ 12:50:21

bra, bra.. bra gjort, helena! nu har jag lyckats ändra en eller flera inställningar på den här lilla dumburken så all min musik låter som smurfmusik? yeah. vart f*n kom smurfarna ifrån?! blir galen. ett datageni.. JA TACK!

blir en lugn helg. mest en p-helg. (plugg & pyssel, men inget pussande.) får besök av våran egna "rommservice" idag, yes. finfint blir det :) men nästa helg blir det förmodligen en färd till motala, för jobb och lite dejter. fast skulle gärna vilja stanna kvar här och gå på fest. fuck.

saknar mina flickor, fast tur att jag har min sambo :) igår pratade vi om att skaffa hund *asg*


3   j - v l a   å r  ,   g r a t t i s    b l o g g e n !


jobblördag

godmorgon, sovit gott?

idag är som sagt en jobblördag. ska bara dricka upp mitt kaffe så ska jag cykla mot jobbet. skönt att det är ganska vindstilla än så länge :)

efter jobbet vet jag inte riktigt vad som händer? fest? bio? eller hemmakväll? jag får forska under dagen! ha en riktigt bra lördag allesammans, tjillevippen på er! vi hörs!

idolmys

är hemma från jobbet och har pillat i mig lite mat. och, hör och häpna folket, fixat matlåda tills imorgon. det ni, det är inte var dag som det händer. ne, verkligen inte.

..nu sitter jag framför tvn och tittar på idol. min absoluta favorit är tove. sen är de andra också väldigt duktiga.. speciellt erik, calle & mariette. men tove får min röst!
                                                                    (haha, som om jag skulle rösta? men iaf.)

dags att ändra inställning

nu har jag tjurat över jobbhelgen länge nog. nu ändrar jag inställning, ska bli kul att jobba. det är ju trots allt helg, vilket betyder att  m r  s n y g g o kan dyka upp, hehe :)

vad är detta?

det blir allt fler och fler mornar som jag vaknar med huvudvärk. beror det på kaffet mån tro? ja, jag vet inte. men det är något som jag måste lista ut, snarast. för jag gillar det inte. nope, inte ett dugg.

har lite att styra med här hemma innan jag ska bege mig mot jobbet. vissa helger är jag motiverad att jobba, andra inte. den här helgen är en såndan, då jag inte är motiverad alltså. nej fy.

dags att krama kudden?

gasch vad trött jag är. kanske bäst att jag hoppar i säng? imorgon ska jag springa en svänga på stan (ja, ni läste rätt. ännu mer shopping!) för att sedan vid kl 16 åka och byta av zäta på jobbet. och därmed börjar min jättejääättesuperduper-roliga jobbhelg !

jag borde skämmas!


på inköpslistan stod:
- fönsterlampor
- stövlar/kängor
- en läslampa


jag kom hem med:
- en helt annan typ av lampa
- ett linne
- ljusgrejer
- en kudde + fodral


puh! vilken shoppingdag.. från kl 10-20. jag har ont i fötterna. heja mamma & mig!


tiden jobbar emot mig

om cirka 20 min kommer min mamma hit och hämtar mig. sedan far vi vidare till linköpingsstad och går en shoppingrunda. även ikano & ikea får sig nog ett besök.

sa jag 20 min förresten? oj. jag sitter här dyblöt och har precis kommit ut duschen. och jag som hatar att låta folk vänta på mig, även om det "bara" är min mamma . . 

n e j.  s k y n d a ,  s k y n d a !

en väldigt mysig..


växla upp!

dagens huvudvärk tror jag beror på att jag valde te istället för kaffe till days. jag dricker alldeles för mycket kaffe har jag konstaterat.

ska ju dricka kaffe i eftermiddag och det får nog stå för dagens kaffekonsumtion :)

nehe, nu är det dags att lägga i en högre växel tror jag. jag sitter nämligen i soffan, heeelt ofixad, och ska vara på stan och möta therese om en timme. tjingeling på er!

jag kommer falla dit

efter några dagars ledighet så känns det verkligen när man har jobbat ett pass. jag är så trött nu. kan iofs bero på att jag sov dåligt natten tills idag också. hehe, tror du?

imorgon ska jag ta sovmorgon iaf, fram till kl 10 typ. för kl 10.30 måste jag vara på benen (läs: ligga i soffan) för då börjar days. och till det vill jag ha nybryggt kaffe  :)

vid kl 13 ska jag möta upp therese för en fika. ska försöka stå emot allt vad fikabröd heter men som vanligt kommer jag falla dit. kanske inte riktigt så hårt som jag & jess gjorde på ikea när vi fikade där. men lite, lite kommer jag falla dit iaf, annat vore lögn.

work!

ska alldeles strax bege mig mot jobbet. blir att jobba länge idag, 12-20.30. men det brukar vara rätt okej på tisdagar. ingen frys, ingen "måste"-spot. utan bara kolonial, leverans och snygga till  -  m e   l i k e !

mini-lördag

onsdagar är ju lika med lill-lördag. och lördag är ju givetvis lördag. men det händer ofta, speciellt sommartid, att det är fest även på måndagar. och detta måste väl ändå innebära att måndagar är lika med m i n i - l ö r d a g. eller?

i mitt fall är det så iaf. är det inte måndagsklubb, så är det det sista i vinflarran som dricks upp. alltså  m i n i -l ö r d a g. så ikväll avnjuter jag sista slurken i vinflaskan ihop med några clementiner och svenska hollywoodfruar.         m i n i - l ö r d a g !

planer

timmarna flög visst förbi och har jag gjort någonting vettigt idag? svar nej. mest hängt framför datorn, fixat lite papper och grejat.

skulle varit ledig tills på fredag egentligen, men ska hoppa in imorgon och jobba 12-20.30. så morgondagens planer får skjutas upp. på onsdag ska jag nog träffa therese och på torsdag bär det av till linköping med mamma.      en mor & dotter-dag

fredag, lördag och söndag jobbar jag. så det blir en lugn helg för mig. och helgen därpå jobbar jag också, fre+lör. men på lördagkvällen hoppas jag på en dejt med finaste sara.

och helgen efter det, ja då åker jag till göteborg med emma, mary, clara och sara för att hälsa på cissi & johanna - jag längtar! det kan ju inte bli annat än en  s u c c é !

nytt i tv-tablån!

finns det något goare än att somna helt utmattad på soffan? (ja, klart att det finns saker som är bättre, men strunt i det nu) det var exakt vad jag gjorde igår. riktigt nice..

vaknde lagom till reprisen av "körslaget". great tänkte jag, nu kan jag se vilken kör som åkte ut. eftersom jag somnade och missade slutet av det i lördags. eller gjorde jag? aja, hur som helst så minns jag det inte. men tror ni inte att jag bara hann att byta, från soffan till sängen, så sov jag som ett litet barn igen?

så min fråga kvarstår, vilken kör blev utröstad i lördags? jag vet att jag lätt kan googla på det. men då är det liksom ingen sport i det hela. så, någon som kan hjälpa mig?

och appråpå tv-program så börjar "halv åtta hos mig" på tv4 och "livet i fagervik" på svt ikväll. gött. jag har saknat dessa program. okej, "livet i fagervik" kanske inte är någon toppserie men funkar bra på svtplay när man inte har något bättre för sig. så är det.

en underbar dag i stockholm


som ni säkert förstår av rubriken så har dagen spenderats i vår huvudstad stockholm. det har varit en alldeles underbar dag ihop med en alldeles underbar vän, min nena.

                                       ( plus de allra bästa resesällskapet: emelie, ida & anna )

 


nu har jag beslutsångest

gå ut och dansa
 e l l e r
vara hemma och sova

?


att vara flexibel

först var det fest, sen var det hemmakväll, sen var det vinkväll och tillsist nu blev det en hemmakväll. vilka veliga jävlar.. hehe.

jag har precis avnjutit en god bit mat. fläskfilé, klyftpotatis och champinjonsås.. allt gjort av mig, mig och bara mig. och ingen pulversås som jag vanligtvis hade valt. nej, jag gjorde den från scratch. jag är imponerad av mig själv faktiskt :)

nu är det jag, en flarra rödtjut och godispåsen. ett jättebra substitut till en fest eller till en pojkvän  (ja, det fungerar ju på typ samma sätt iaf: man gillar det i början, sen börjar man må lite illa av det. och tillslut säger det stopp och man kräks!)

men kanske ganska skönt att vara hemma ikväll ändå. imorgonbitti ska jag åka till el stockholmo med flickorna. inredningsmässa & min älsklings-nena väntar, jag längtar!

: o /

grejen är inte fest & fylla.

men det hade varit roligt att ha en vän. en vän att umgås med då och då.
inte jämt. men då och då.


( viktigt! till de vänner jag "faktiskt" har, var ni än befinner er, vill jag säga - ta inte illa upp. jag är bara en aning, en aning bitter idag.

och till er som ändå inte förstod: jag klagar inte på mina vänner, nejnej! utan bara på mitt singeltillstånd, idag. )

dreamteam

efter gårdagens säljstyrningskurs så kan jag nu konstatera att jag genomgått hela "dreamteam"-utbildningen. men känner jag mig smartare för det? knappast, hehe.

igår fick vi lära oss nyckeltal, räkenskaper, svinn med mera. matematik ..ooh min favorit! not! det blir väl upp till bevis nästa vecka ifall jag minns något eller ej..

ska strax svida om för att bege mig mot jobbet. dagens pass är mellan 13-20.30, utan frys och med jessi. gött! imorgon jobbar jag morgonpass och slutar kl 13. härligt. för efter det ska jag & ida hem till emelie för fika och för att få lukta på nykläckt bebis.

helgens planer ser annars ut såhär:            jag har alltså inga. något förslag, någon?

RSS 2.0