ibland skyller vi på fel person

det gick faktiskt ganska bra på jobbet idag. dock ruskigt mycket att göra, så är helt slut. blir därför sängen nu, så jag orkar upp till morgondagens vattenpass kl 8.


slut på det roliga?

jahopp, då var semestern slut då. i eftermiddag är det dags för jobb igen. känner mig inte speciellt taggad, men så är det väl när man varit borta ett tag.

jag började dagen bra iaf, ett bodybalance pass kl 8.30. gick dock en aning trögt då jag var trött efter gårdagens hårdkörning. nu har jag precis druckit kaffe och tittat på dagens days. nu dags för fix, sen jobb som sagt. USCH.

nästa station storå, storå nästa

sitter på tåget upp till storå.
jag längtar efter er ♥


hur gick det till?


igår tog jag steget in på mitt 25e år. hurra eller suck? men det var en hur bra dag som helst. träning, shopping och vin med fina flickor. nu siktar vi på ett underbart 25års år :)


hur hemskt det än låter, trodde jag aldrig att jag skulle bli 25 år. jag sa det till dig, jag sa..


hjärter dams sista sång

nu sitter jag här nyduschad och ska alldeles strax fixa mig lite kaffe (så att man kan bli människa även idag.) det enda som saknas idag är det underbara solskenet som jag vaknat till alla de andra dagarna.

men idag var, eller är(?), det iofs en ganska bra dag också. vaknade tidigt och låg och halvsov framför nyhetsmorgon, strax väntar kaffe som sagt och efter det såklart dagens avsnitt av days. när jag är klar med det bär det av till stan och möte.

kl 14.45 börjar jag sedan jobba och jag vill faktiskt att denna kvällen ska gå hur långsamt som helst.. jaa, så är det faktiskt.     långsamt, långsamt älskling..

kan livet vara mer underbart?

snart 25 år och magsår.
g r e a t !


växjö!

sitter i växjö och väntar på att min tillfälliga sambo ska komma hem från sin föreläsning, då blir det lunch och sen hoppas jag att vi ska ut och se staden.

ikväll blir det god mat och vin och imorgon blir det stor fest i liten lägenhet, det blir minst sagt intressant. mina tankar för mig genast tillbaka till festerna i svens lägenhet.. hehe.

så länge varade den lyckan

ledig dag? haha, trodde jag på den? blir iaf att hoppa in extra på jobbet ikväll, bara en kortis mellan kl 16 till 20.15. men ändå, jag som såg fram emot min ledighet. hur som haver, torsdag till måndag har jag iaf semester! så de så! :)

det kallas semester

nu är jag ledig onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. niiiiice.

vad ska jag göra då? jo, jag tar mitt pick och pack och åker några mil söderut och hälsar på sara, den rara. och marrebus. eller pippi finurlig som hon kallades ett tag. det blir födelsedagsgalej och mer studentfestande - me like, like, like, like, like :)

men innan dess, imorgon alltså.. så ska jag träffa en av mina finaste tjejer och göra det vi gör bäst, dricka kaffe och skvallra så öronen blöder.. fina lediga dagar, ajemän!


BÄ!

i fredags blev det en spontanutgång i linköping. javisst vettu, jag gjorde debut på flamman (ett uteställe för studenter) och jisses vilken kväll det blev. det var jag, hanna och massor av stockholmare (+ en från kalmar, hehe). men rooligt var det.

eller? 

och billigt var det.. inte bara i baren, utan jag lyckades se till att jag hela tiden hade något drickbart i handen. vilka metoder jag använde mig av, det avslöjar jag då icke (men det var i stil med valborg 2009's "det kostar en öl", mer än så säger jag inte.....)

elleeeeer?

enligt ryktena var jag på mitt allra bästa humör. haha. ja, så kan det gå så kan det gå. när klockan slog stängning blev jag satt i en taxi, en limousinetaxi (vilka nedrans stockholmsfasoner!) och åkte hem till b&b ekkällan, där jag åt en god fiskgryta och slockade på soffan.


EEEELLLLLLEEEEERRR?


ibland måste man bara

..bryta mot reglerna. ja, så är det faktiskt.

det stod något om "bör icke", men jojo, jag tycker att jag bör. så därför gör jag så. det får bära eller brista helt enkelt. det rör sig ju ändå bara om en spegeljävel . .



RSS 2.0