anpassa sig

sitter här nyduschad och luktar blomma. precis druckit upp mitt (äckel, päckel-)kaffe och ätit en knäckemacka. solen lyser utanför och jag skall alldeles strax bege mig ut på balkongen.

men först..

ska jag plocka ordning lite. det är sjukt hur fort man anpassar sig efter saker och ting. i vanliga fall suckar man över att behöva diska och önskar sig en diskmaskin.

men när man väl har en diskmaskin så är det jobbigt att plocka i och ur den. visst är det konstigt? nu ska jag iaf plocka ur och i min maskin, sen väntar solen som sagt :)

jag har en fråga!

någon som vill bjuda mig på bio? :P


en dag som denna

..så önskar jag mig ett eget företag.

för just nu sitter jag ute på min balkong och sörplar i mig dagens femte kopp kaffe. tänk om man kunde göra detta samtidigt som man sitter och klinkar på datan OCH TJÄNAR PENGAR. en dag gjord för datafix.

om jag bara kunde bestämma mig. ta klivet. och flyga iväg. "vi flyger iväg, vi flyger iväg" som de säger i peter pan. alldeles strax kommer titti, dags för en lunch på stan. hej!

angående tidigare inlägg - TORPET

det här alldeles under är det jag menar alltså.

det där torpet som nämns där i rubriken, det vill jag verkligen ha. mer än något annat faktiskt. jag tror till och med att torpet går före johnny depp där. (för jag räknar iskallt med att ernst kirchsteiger ingår i alla torp!) ge mig mitt torp nu. ge mig! nu! ..snälla ?

ordning & reda på torpet

idag är det lite städ- och pysseldag här hemma på the bigstreet. dock har jag övergett lägenheten och skall nu ägna mig åt lite b l o g g -städning. ja, ni vet väl att en blogg måste dammas av då och då? rengöra lite i hörnen och så vidare?

kanske skulle jag bli en bloggdrottning (hellre prinsessa men..) och börja engagera mig mer? ha miljoners med kategorier, vara duktig(are) på att kommentera andras bloggar, skriva seriösa inlägg och givetvis, publicera "dagens outfit". det vore nåt va? eller? :P

på min väg mot att bli bloggprinsessa så börjar jag med fler kategorier. tre stycken är lite torrt. fyra är desto bättre. men jag vill nog vara bättre än så, så varför inte försöka mig på fem? ja, fem olika kategorier får det bli.  t r o r   j a g ?

en sak är iaf säker, "skriva seriösa inlägg" kommer typ allra längst ner på listan. HA!

not my cup of tea

mitt kaffe är slut. fuck !

inte för jag har varit någon kaffeälskare förut. men nu är jag nog fast(?) jag är ganska dålig på kaffe, sorter och likande. jag kan knappt(!) urskilja starkt mot blaskigt kaffe..

men nu när är mitt eget kaffe här hemma är slut och jag tvingades öppna en ny förpackning och därav en annorlunda sort. ja, jag säger bara fy, fy, fy !

jag vill ha mitt kaffe. mitt kaffe som smakar "helena" :)

på kvällskvisten

har precis pillat i mig en smörgås. det fick bli dagens kvällsmat. tillsammans med bubbelvatten. och ett öga på datorn, det andra på debatt på svt24. g ä s p .

där dom gnäller så förbannat

idag ska jag och min vän titti åka en bit norrut, närmare bestämt till örebro, för att shoppa upp de sista slantarna innan lönen kommer.

YEAH.

för visst är det så,
att den 24:e varje månad  m å s t e  kontot vara tomt?


så gick det till när farfar var ung..

(sorry ante, jag var tvungen att sno din line..)

i lördags firade vi min allra käraste farfar som fyllde hela 80 år(!) blev en riktigt, riktigt rolig tillställning.. jag hade två härliga bordsherrar som såg till att min vinglas aldrig var tomt. vi åt gott, skåla glatt och sjöng diverse sånger (nej, inte ragga-ragga-roma ! )

känslosam som jag är så rann tårarna, såklart, både till tal och till bildspel. och till sista dansen som var något alldeles extra. annars skratta jag mest hela kvällen..

en kväll att minnas.
grattis farfar, 80 jävla år :)

klagomål

det klagas på dålig uppdatering.. bäst jag skärper mig. men just nu hinner jag inte (haha!), ska rusa iväg till jobbet. önskar er "alla" en riktigt fin dag!  :)

puh, äntligen!

det gäller bara att ta tag i grejerna.. nu är städningen klar. inget mer kladd på golvet, yey (för er som inte vet så tog jag mitt fulla ansvar som värdinna i lördags och välte en drink)

men nuär det rent och luktar det blomma här hos mig. kom och lukta?

jag ska bara, jag ska bara

idag är min städdag.

men först..

jag ska bara dricka upp mitt kaffe
jag ska bara kolla klart på tv
jag ska bara blogga
jag ska bara duscha
jag ska bara promenera
jag ska bara kolla mejlen
jag ska bara ringa mamma

jag ska bara, jag ska bara

RSS 2.0