bröllop

idag är min hals inte vad den borde va. aj, vad ont den gör. och feber på det. blä! men det ger mig tid att berätta lite om min helg som var.

bröllop som sagt. emmelie sa ja till herman och blev fru nockmar. det var ett väldigt vackert bröllop. och givetvis rann det en tår ner för min kind, givetvis. på kvällen blev det sedan galej ute i väderstad.. nästan som en klassreunion :)

dagen efter var vi ganska möra och sega. blev en lång sovmorgon . men sen vid kl 3 bar det iväg ut till varamon för picknick. gud så gott. snoddas kan verkligen det där med matlagning.. och jag det där med solning :)


jag & min fina på bröllopet..

min hals dödar mig..

men strax ska jag ändå bege mig till jobbet. jag håller tummarna för en bra dag idag. helgen var underbaaar, jag berättar mer en annan gång. kanske ikväll, kanske inte.

dagens (och morgondagens) tanke går till:

h a n n a   a x é n
- ingen är så stark som du !

fuck ,

..i hate this!

vad är detta?

ajaj..
 
jag har så ont i magen emellanåt så jag inte vet vart jag ska ta vägen. det började i lördagsnatt. usch, stackars cristin fick stå ut med mina klagomål en bra bit in på natten/morgonen (iofs, hon tjöta ju i telefonen heeela tiden :P )

idag har det känts bättre. men inte nu. näe, nu gör det  f ö r b a s k a t  ont igen.

..AJ!

en riktigt nice helg



god mat, båtfärd, kortspel, massa vin och nedrans trevligt sällskap   :)

krasslig or not?

jag har känt mig lite nere och hängig hela dagen. inte haft lust att göra någonting, bara slöat(!) läst lite, slumrat, kollat dumbo med olle och sådana där slöa saker..

..jag håller väl inte på att bli sjuk?
..nej, så får det inte vara.
..verkligen inte.
..nope.
..!

veckan börjar med måndag

helgen är förbi och visst, det var en riktigt trevlig sådan. dock började inte fredagen så jättebra, haha.. hade visst kollat fel dag i kalendern och kom därför 1.5 h för tidigt till jobbet, suck.

dagen flög sedan förbi och mor&far kom hem. det blev mat och genomgång av deras semestertripp, skönt att ha dem hemma igen (mamma påpekade även det 3:e tuggummit.)

på kvällen hämtade jag patrik vid bussen sen såg vi "the ring 2" tills vi somna som två döda sillar. kl 04.30 ringde klockan på lördagsmorgonen, det var då dags att köra patrik till skänninge där hermans svensexa skulle börja ta fart..

blev sedan en sväng till stan och sen till crillan för att checka in hennes nya lya. direkt efter det bar det iväg på kalas.. lilla olle fyllde 2 år (eller var det 3? eller 4?!)

när magen var fylld med massa god mat, tårta och grejer så styrde jag kosan in mot skänninge för att delta i slutet av svensexan. och som jag sa: " - undra om jag är välkommen som gäst eller som strippa?" :)

söndagen blev en dag i slapphetens tecken. sov länge, såg film, grillade och åkte en sväng till linköping. patrik kan verkligen det där med jeansshopping, det tog 10 min från att vi parkerat tills han hade betalat. gött.. sen tog vi lite glass och så åkte jag och lämnade av honom vid tåget. usch, jag hatar avsked..

tacka gud för reklamavbrott

ja, jag överlevde gårdagen. alltså efter att ha sett "the ring" menar jag. men läskigt var det, hujedamej. jag säger som min kära vän sa "tacka gud för reklamavbrott".

efter att filmen var slut ville jag lätta upp stämningen lite med en annan film. fick bli en beckfilm, har ju sett dem ett tusental gånger så inget skrämmande där inte. sätter igång filmen och allt ät frid och fröjd.. tills filmen börjar hacka och brusa. USCCH, då blev jag faktiskt lite skarj minsann.. (har du inte sett "the ring" så förstår du nog inte..)

ikväll visas the "ring numero två." och såklart måste jag se den också. men ikväll har jag sådan tur att jag inte behöver somna ensam efteråt. mams&paps är åter tillbaka på hemmaplan plus att jag har finbesök från skåne.

dessa "tjällmobor.."

jaja, jag vet att man inte ska dra alla över en kam men nu gör jag ett litet undantag eftersom jag inte har en aning om vad de hette eller om alla ens var ifrån tjällmo...

när jag städade i torsdags efter festen som hölls dagen innan så fann jag tuggummi inkletat i mattan, "nedrans tjällmobor.." tänkte jag direkt.

men inte nog med det..

...idag när jag flyttar om bordet och grejar så märker jag att någon idiot också kletat ett tuggummi under bordet (ja, ni vet som vissa gjorde under skolbänkarna i högstadiet)

jag förstår inte vad som är så svårt? gå till papperskorgen och spotta ut det? lägga det i en servett? att det ska vara så svårt.. j-vla puckon, iditoter, ja.. j-vla "tjällmobor"!


uppdatering 14/7:
mamma har nu hittat ytterligare ett tuggummi, denna gången fastkletat på väggen. jösses amalia.. VÄX UPP!

appråpå karl-kräk..

det är inte ofta som jag verkligen känner att "nu skulle jag verkligen vilja ha ett karl-kräk i mitt liv." men ikväll, ja då hade det suttit fint, riktigt fint.
 
"the ring" visas på kanal 5 och givetvis ska jag se den. ensam i stort hus, hur ska det gå? jag som hatar att sova själv annars.. gud hjälpe mig.



ja, jag hade ju helt klart gärna haft en karls armar omrking mig inatt.
tätt intill, riktigt tätt.

att bära rött eller ej..

jag fortsätter att klä mig i rött. ja, det är tydligt det. haha. igår var det partaj här på nickelgatan. vilken kväll.. bergochdalbana, verkligen. i slutet skratta och grät jag om vart annat. arg, ja arg var ordet. men på vad?

såhär dagen efter dansar jag omkring naken och städar samtidigt som jag nynnar på dreaming of you. och emellanåt får jag en och annan "flaxbax" från gårdagen som gör att jag lägger mig dubbelvikt av skratt på golvet.


jag har världens finaste vänner.. både flick- & pojkvänner
(eller hur var det nu?!)

underbara februari 2007

- "-det kommer en bil helena"

- "ja, 500m bort ja"

ur en koversation mellan h1 & h2, inga detaljer nämns.
men herregud, vilken månad - ge mig mer februari 2007.


tro det eller ej..

helgen är förbi och jag har inte varit på fest. nej, inte ens smuttat på ett glas vin, det ni! utan jag har varit helt vit (ja, är vit min nya färg mån tro?) men anledningen till detta är att jag varit barnvakt åt världens sötaste syskonbarn hela helgen :)

idag besökte vi busfabriken. och jisses, vilken dag! jag är helt slut. men oj så roligt vi har haft det. lekt så mycket att svetten rann på oss alla. "mer kana ena, mer kana!!!"
 
åh, vad jag älskar de små liven. jisses alltså..

angående föregående inlägg

givetvis syftade jag på färgen: FNASKRÖD. inget annat.


en del klär i rött, andra inte

jag är en av dem, en av dem som faktiskt klär i rött. om jag trott något annat så fick jag det svart på vitt igår. jag klär i rött. egentligen inte så farligt kanske. men allt blev så uppenbart och jag kände mig rödare än någonsin. det spårade..


nu är frågan - ska jag fortsätta att klä mig i rött eller ska vit bli min nya färg?

RSS 2.0