en månad

nu har det snart gått en månad på det nya året 2oo8. och jag kan nog konstatera att det blev en ganska ovanlig start. jag har gjort saker som jag inte riktigt hade tänkt mig att göra. haha. men, men.. inte lätt när det är svårt helt enkelt! :P

jag upprepar:

ey!

kryssning is the shit.
regnbågsbarnen is the shit!

oh yes! hejsvejs va!

kryssning is the shit!

i lördags blev det en kanonfest hos anna (ja, vad annars när man är med regnbågsbarnen & mina fina flickor?) dock skippade vi krogen och gick istället direkt på nattamaten och sen eftefest. nice!

om cirkus en halvtimme drar delar av regnbågsbarnen ut på nästa galej. denna gång östersjön som destination. kan detta bli annat än kalas då? näe, tror faktiskt inte det. kryssning is the shit. regnbågsbarnen is the shit. så enkelt är det!

skepp å hoj!

alldeles strax lördag

och så som jag har längtat efter just denna lördag. och vips, så är den mer välbehövlig än någonsin. risk för en snefylla? mjo.

att göra "en sara"

idag har jag gjort en så kallad "sara", varit i lkpg en sväng och om cirkus en timme drar jag & h2 till jönköping! :) nice, gött, fint..


om dagar

tjejkväll & hejdå igår, trevligt.
onsdag idag, mindre trevligt.

snart lördag, jättetrevligt!


omöjliga kids

idag har de varit skvatt galna, kidsen alltså. herre mig ge.. de som annars brukar vara så lovely! men idag har jag nästan, men bara nästan, svurit åt dem. sickna ungar!

mitt huvud värker. men av fler anledningar än bråkiga ungar. är dock inte supernöjd, men får väl ge det några dagar och blire inte bättre, då får jag la ringa akuten! :)


jag visste redan om det

jaja, jag HAR redan läst det. och som rubriken säger så visste jag också redan om det.. kanske därför jag tagit mig i kragen och slutat?

läs mer här: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article1667635.ab (jag vet att jag har taskig länkfärg just nu. men orka fixa? nope)

konstigt nog

somnade riktigt tidigt igår. kan klockan ha varit åtta ens? tveksamt.. somnade med datorn i knät. woups! vakna tidigt imorse och sen dess har jag faktiskt pluggat  :)


vart tog spelkvällen vägen?

igår stod käk, spel & handboll på schemat. det blev en riktigt god middag (och det får jag tacka kockarna för), kikade lite på handbollen men spelade inte ett endaste spel.

istället gick jag lös på ölen, konjaken och allt var det var. blev en riktigt trevlig kväll med de allra bästa. även om jag i slutet tjurande till över nåt som kanske inte riktigt var så allvarligt. jag ber om ursäkt..

"hörreni, jag vill bara säga en sak. jag tycker verkligen om er!"
citat sagt av: helojna, 22 år.

hör & häpna, idag har jag:

  • lagat mat - ugnstekt falukorv ala helojna
  • varit i skolan och kan nu konstatera: motivation finnes!
  • bestämt att ett skrivbord ska få flytta in på rummet (ni ser, motivationen!)
  • blivit masserad av en av stans sötaste pojkar
  • besökt lasarettet (jag är frisk som en nötkärna, bortsett från: en död lever!)
  • fixat med mina csnpapper & annat viktigt
  • promenixat (äsch, det gör jag ju var dag..)
  • varit en alla tiders vän :)

jag är ju bara föööör bra ibland.
så äre, jupps.
haha
.


två skott i skallen borde jag få

jag glömde ju berätta gott folk.
den 29-30 januari sticker favoritgänget ut till havs.
image224
oh yeah, hell yeah, FUCK YEAH. 
(nu börjar tjatat om buff:en igen. jag ville bara varna er!)

klockan tickar på

klockan är visst redan 03 och jag har inte ens intagit min plats i sängen. hittat massa annat att pilla med istället för att sova. köpte mig en kalender idag (ja, jag kan faktiskt inte ha allt i huvudet.. även om jag lyckas ganska bra ibland med gamla ex's tandläkartider o.s.v) har precis fyllt i alla födelsedagar som man bör komma ihåg.

imorgon (eller senare idag - beror på hur man ser det) blir det skola på eftermiddagen. det är det enda som är inplanerat. plus den dagliga promenixen. men jag håller tummarna för en dejt med h2 med :)

kanske dags att krama kudden nu?

hur är din relation med mr ex?

läste nyss en blogg.

den handla om olika relationer man kan ha med mr ex.
relation 1: när man är svartsjuk på mr ex.
relation 2: när man hatar mr ex.
relation 3: när man "tävlar med" mr ex - "vem blir lyckligast först?"
relation 4: när man är vän med mr ex.
relation 5: när man är olyckligt kär i mr ex.
relation 6: när man knullar med mr ex.

höll på att skratta ihjäl mig.
haha.
jag har nog haft en av varje.
haha.
 
- vilken relation har du?

det är nästan historiskt(?)

yep, ni förstår gott folk.. jag har denna helgen haft min FÖRSTA VITA HELG sen i början av maj -07. men det hängde på håret där en stund. "en öl helena, vill du ha?"

det blev (efter mycket om och men) en spelkväll igår. jag & macke åkte in till gustaf där alex & byström joinade. tp stod på tapeten. shit, jag som är såå allmänbildad (får alltid ångest efter att ha spelat det och lovar dyrt och heligt att jag skall lära mig alla frågor utantill) stor respekt till macke som tog hem vinsten efter cirkus 2 h :)

image262image263

(
psst! ..jag kom på andra plats! ;) typ iaf )

för bövelen..

läste precis på nenas msn: "fest på rönnen"
herregud, ge mig malmö. NUUUU!
jag möglar här!

marlena is the salem serial killer

igår somnade jag vid 21-tiden (ja, hör & häpna gott folk..) men vid 22-tiden väcktes jag av årets hittills kanske största sms-attack. shit. bara för att jag för en gångs skull somnat tidigt..

kl 02 vaknar jag igen. rullar runt lite i sänghalmen och försöker sömna om i cirkus 10 minuter innan jag ger upp. sen blev det film fram till kl 04 och efter det slocknade jag igen.

blev sedan väckt av mams vid kl 07, då det var dags för skönsång, frukost på sängen och paket till pappa. det är nämligen hans dag idag (tillsammans med en hoper andra.. t.ex. petter & johan - grattis grattis!)

image261jag gick sedan upp till sängen igen för att snooza en stund, tittade på lite film och sen kl 9.50 började ju days of our lives :) när det var slut så sökte jag på lite youtube-klipp alá days of our lives - vilket jag icke skulle gjort. nu rasade hela min värld samman. herre min ge vad konstigt det kommer bli framöver.. förstår nada?!?

jag stannade kvar i sängen tills klockan slog 16 då jag tyckte att det var dags att hoppa in i duschen och tvaga mig lite inför kvällens födelsedagsfirande. f&f & syskon + tillbehör dök upp kl 18 och nyligen avslutade vi en mycket trevlig middag.

så såg mig dag ut. slö slö slö. inget vettigt alls. verkligen inte. och jag är inte ett dugg stolt, tvärtom!.. imorgon ska jag bättra mig, jag lovar! stan, kalas nr 2 & myskväll med finfin vänner - alkoholfritt! (vad är det för jävla ord? alkoholfritt?!)


dejt

idag blir det dejt med en av mina finaste vänner. vi kommer skratta, gråta och sedan förtränga. och ikväll blir det promenix med silikondolly.

så ser mig dag ut, hur ser din ut?

jag surplar svart

skönt att varva ner med en kopp svart & lite dator + bra musik efter en jäktande (häktande? haha) dag. kidsen har varit i full gång hela dagen. spel som ska spelas, snor som ska torkas, böcker som ska läsas och mat som ska lagas. men som den duktiga moster jag är så fixade jag allt lätt som en plätt (va va va annars liksom?)

bara en grej: nästa unge smittad. och mina ögon kliar. NEEEJ!

ljug mig rätt upp i ansiktet

shit.

det här är inte bra. inte bra alls faktiskt.
(eller jo, det är ju det det är. egentligen)

jag kan verkligen inte ljuga för mina tjejer.
så snälla, fråga mig inte.

jag är förundrad över att ni ser det direkt.
hur mycket jag än försöker dölja det.

jag kan inte ljuga för tjejerna & snoddas.
nej, det går bara inte.

däremot, undanhålla sanning om ingen
frågar, det.. det är jag en hejare på.

så snälla, fråga inte.

the wombats

min nya favoritlåt

oh, i'm in love!
jag kommer att knarka albumet heeeela veckan!

mina kommande helger

januari:
första helgen: done! no way att jag var nykter (som jag förövrigt hade loooovat. jag vet!)
andra helgen: födelsedagskalas x 2. och så pratas om film-/myskväll? (öh? nykter?)
tredje helgen: skåne kanske? (fast hur skulle jag ha råd med det? idiot!)
fjärde helgen: inflyttningsgalej hos anna i linkan. oyes, jag längtar! fet jävla fet röj!

februari:
första helgen: födelsedagsfest hos grannen? jag hoppashoppas!
andra helgen: obokad. vill du boka? ;)
tredje helgen: stooor alla hjärtansdagsfest & hotellmys(?) i jönköping.
fjärde helgen: ?

mars:
första helgen: inflyttningsfest hos paret c&p i den kungliga huvudstaden.
andr...
...äsch, nu orkar jag inte mer!

vuxenpoäng: snacka recept

tenu när dagen lider mot sitt slut kan jag luta mig tillbaka i soffan och känna att det blev en ganska bra dag till sist iaf. ha! skolan var intressant, shoppingen billig och days of our lives tittade jag knappt på (massa pluspoäng!)

när skymningen föll (eller tja, ett tag senare..) begav jag mig över till grannfrun på en kopp ljuvligt vaniljte. mycket gott. men det bästa var nog helt klart skitsnacket, skvallret & skrattet :)

och vi ska inte tala om när vi babbla recept och matlagning. yeah, vilken hejare jag är på det :) och faktiskt, det var intressant. tro det eller ej. haha. (när man inte får äta maten kan man väl iaf få prata om den?)


bad, bad, bad dream

vaknade med världens största klump i magen - hur kunde han? jisses, det trodde jag aldrig. men som tur var var det bara en dröm. en hemsk sådan dock, men fortfarande bara en dröm.

ilsket sms for iväg i hopp om tröst. jag får min tröst ikväll efter jobbet. det känns bra. då ska det även planeras inför kommande event. hotell eller inte hotell?

men innan dess ska jag hunnit laga lunch, tittat på days of our lives och varit en sväng på skolan. jag håller också tummarna för att det blir en sväng till stan med mams (..och hennes kort) ibland är jag elak och utnyttjande. men bara ibland. eller?

ähh.. va fan!

nu kastar jag snart in handduken. jag har legat här i timmar och väntat på dig och du dyker ändå inte upp. appråpå upp.. jag ger upp! ..åtminstone för denna natt ;)

ett så kallat "nyårslöfte"

ni som känner mig vet hur lätt jag har för att gå upp mitt i natten för att äta nattamat (illa, jag vet!) ett av mina nyårslöften är nu att dra ner på det. jag har dock gett mig själv tillåtelse att käka nattamat efter fest- & krogliv (vem överlever utan det liksom?)

jag satt och dividerade lite med gustaf här nyss. han sa att hans mat- och sovklocka ringde, och att han hade en känsla av att det inte var matdags. då nämnde jag att jag var hungrig (såklart!) och tillbaka skjutser han:


"sup inte ner dig för att få käka sent bara.. det är nog sämre än att bara äta"  vad är det för nedrans påhopp? jag som har "problem" med spriten också. tusan!

ring, ring, bara du slog en signal..

jag lyfte luren för att berätta sanningen
jag var nära på att lägga på..

istället svarar en glad person: "nämen tja"
jag svarar: "ja, hej på dig" 
med dessa ord svalde jag sanningen och babblade vidare..


varför kan jag inte säga det som behöver sägas?

en vettig människa sa

"men inte dags att välja nån snart gumman?"

men hey, det är dags att dra

nu sticker alla igen.
suck. bajs. (röv!)
bästa juledagarna på flera år.
men nu är de över.


ge mig längre jul!

dags för lösenord kanske ?

jag funderar på att skaffa lösenord till bloggen. har insett att det är lite läskigt att inte veta vilka som läser ens blogg. en del (läs: hannapanna) kommenterar, men långt ifrån alla. haha. (iof godkänner jag inte alla kommentarer.. haha)

jag skriver inte bloggen för att folk ska läsa, utan för att jag ska kunna skriva av mig och sen gå tillbaka och kunna minnas. så kanske borde fixa ett lösen? äsch, jag vet inte.. det tåls att tänkas på.

men det vore roligt om ni som läser kommenterar nån gång..
...speciellt du, du och du!

kusinträff hos f&f

f&f bjöd hem alla barnbarn och serverade tacos (mycket extra cred för oliver, kidneybönor & kikätror!) plus valfri dryck. första glaset gick fint. sen gick vi lös på vinflarrorna, jag & farmor! :)

nu sitter jag här hemma och möglar. usch! ska nog bege mig ut på en promenix iaf. tjejerna är för trötta (och sjuka) för att hitta på nåt. så en promenad i vinternatten nalkas.. eller en sväng till hugos kanske? haha.


...saknar dig!

1, 2 eller 3 - vilket väljer du?

jag väljer alternativ 3

inga vänner utan vinbox ?

idag lyxade jag till det med en ordentlig(!) sovmorgon. vaknade inte förrän kl 13(!!), då mamma bankade på dörren. jösses, kan man ens sova så länge? läskigt..

nu har jag precis pillat i mig min frukost och ska strax bege mig in i duschen. ikväll blir det kusintäff hos f&f. runt 20 pers skulle vi bli enligt ryktena. men det blir en alkohol-FRI kväll iaf. min lever behöver det, annars går den ut i ordentlig strejk snart.

efter träffen hos f&f hoppas jag på film-, tappas- eller spelkväll. men kommer väl sluta med att jag sitter hemma och tjurar. brukar lätt bli så när inte vinboxen är inblandad. shit, jag måste lära mig umgås med mina vänner i nyktert tillstånd nu..

hur skall det gå egentligen? ge mig en vinbox!

ett straff av gud

jag var inte ett dugg bakis igår. mådde som en prinsessa hela dagen, från tidig morgon till sen kväll. men pang! idag vaknade jag upp hur trött som helst, med snuvig näsa och värsta värken i ryggslutet. öh, tack för den! jag ser det som ett straff (?!?)

roadtrip, bockfarm & fest

igår bestämde jag, hanna och macke oss för att ge oss ut på en färd i sverige. vår slutdestination var vingåker(s factory outlet.) det blev en trevlig tripp, trots ingen av oss inhandlade så mycket. på vägen hem stannade vi i katrineholm för lite mat, mys.

när vi kör förbi norrköping inser vi att det är onsdag & platens i lkpg har halvapriset i baren ikväll. givet, tänker vi! larmet går runt och alla grabbar + pinky (minus drougge) sluter upp. jag leker värdinna i en lägenhet som inte är min, vi pyntar fint och skriver lappar. på något sätt(?) tar vi oss sedan ner till platens bar där vi finner ca 7 andra personer. haha. men man har inte roligare än vad man gör sig.. och vi hade svinkul :)


dagen/kvällen/natten kan i korta drag beskrivas med dessa ord:
bockfarm. gps. mc donalds. felparkering. surtanter. doggybag. baksäte. tokdans. toalett. drinkar. hakepi. "paket" (läs: stånd) trapphus. hemlisar. bus. tårar. gos & mycke kladd

dåligt med uppdaterande - ja, jag säger inte emot dig

nyår har varit.
och jag har inte pallat blogga.

fast jag kan säga att nyår blev helt ok..
god mat, vin, skratt och goda vänner
(kan det egentligen bli bättre?)

 fast största misstaget var att besöka hugo - big mistake!

i think i like it (?)

        ♥

RSS 2.0