januaris sista dagens

dagens låt: det är så synd att du är så söt, såklart!
dagens dusch: strax innan våra bästa år :)
dagens frisyr: platt
dagens smink: neutralt som vanligt
dagens händelse: syster stor fyller 30!
dagens planer: sista myset med lundapojken
dagens vill ha: extra timmar på dygnet
dagens saknad:
dagens drog: nässpray & vatten
dagens glädje: myskväll :)
dagens tråkigaste: sista kvällen & att jag är sjuk
dagens finaste: ...
dagens måste: packa klart
dagens dricka: bubbelvatten & te
dagens köp: present till petter
dagens mat: inte hungrig
dagens sjuka: stackars jag ju
dagens kärlek: ...
dagens mående:
inte alls bra.. sjuk & ont i magen

*jag sliter mitt hår*


jag är fortfarande inte bättre, utan snarare sämre.. baskat, baskat, baskat! gud motarbetar mig verkligen just nu. om man nu ska tro på gud? jag väljer nog att tro på honom nu iaf, så jag kan skylla på någon.. hihi.

jag vill vara frisk och kry.. framför allt kry *thihi*

tyck synd om mig, snälla?

imorse vaknade jag av att min kropp gjorde ont, min hals sved och huvudet dunkade. men jag var duktig och knatade upp till skolan iaf. var där i cirka två timmar sen bar det iväg hem till sängen igen. usch, jag som inte har tid med sånt här! :(

sen är det typiskt att det ska hända just nu.. imorgon är liksom "the big day" eller snarare "the big night". och så är jag sjuk?! attans. inget vidare roligt avskeds... inte. jag är som en död sill eller nåt. baskat!

har iaf inte gjort något vettigt idag (om man bortser från mina två promenader och att jag torkat ur micron). bara vilat, vilat och återigen vilat (men det kanske räknas som vettigt när man är sjuk? hihi). ska försöka plugga lite sen, men ska nog inte hoppas på för mycket. men läsa lite måste jag åtminstone göra.. prov nästa tisdag :S får till och med skippa tisdagsfikan för jag orkar verkligen inte ta mig dit.. så grammisgalan får stå på här på nobel istället när resten är på rönnen och tittar och äter gott, suck! jag vill också! jag vill också!

måste liksom vara frisk till helgen, då det är dags att fira syster stor som fyller trettio! sen ska även anders, petter och sofia också firas *fattiglapp* mycket som händer. och till råga på allt ska jag även jobba fre, lör och sön. suck. men ska bli mysigt att få se mina änglar igen, det är iaf nåt positivt :)

nåt mer som är positivt är att jag bokade mina suuuperbilliga flygbiljetter till sthlm igår. så stockholm, here i come. fem nätter, yes! fast vi kanske gör en avstickare och åker till sälen också. härligt.

jag gör vad som helst för att vara frisk imorgon! (mina flickor kan nog lista ut vad det är för dag imorgon. haha. reta mig inte nu.. och jag ser INTE detta som något fånigt tecken. utan snarare som ett hinder som jag måste övervinna. yes! patetiskt? haha, jo, jag vet!)


gör mig frisk. ge mig min kuckelimuck-medicin! NU! gör mig frisk. ge mig min kuckelimuck-medicin! NU! gör mig frisk. ge mig min kuckelimuck-medicin! NU! gör mig frisk. ge mig min kuckelimuck-medicin! NUU!

snoppen är naken :)

blev lite fest på rönnen igår. till en början var jag laddad till tusen på utgång. men under kvällens gång blev det bestämt att vi skulle skippa privé och stanna kvar på rönnen. synd bara att musiken inte va på topp.. annars var kvällen helt okey. inte den roligaste, men helt okey :)

vi kände oss hungriga och då erbjöd sig några typer att fixa pannkakor till oss. glada och förväntansfulla begav vi oss till deras lägenhet. men vad väntade där? inget! så som straff tog nena & jag med oss en av deras kuddar hem. ha! :P

väl hemma, mätt och belåten (eftersom vi inte fick några pannkakor bestämde vi oss för att åka hem och käka istället, kycklingenchiladas.. mums!), bäddade jag ner mig och slumrade till direkt. väcktes senare av att telefonen ringde. inga bussar.. blir promenad..  lite sött ändå :) ha!

snoppen är naken..



tack till alla som förgyllde min kväll igår. speciellt min söta sambo som står ut med mig i alla lägen *krama*

förvånad men glad :)


igår blev det inte alls mycket gjort. förutom det duktiga som jag gjorde på förmiddagen. eftermiddagen innehöll en promenad till hansa där jag mötte nena. sen knalla vi vidare till fk. givetvis var det fel fk. så vi struntade i det och tar det på måndag istället. vi fortsatte våra steg mot bolaget där vi inhandlade helgens kosumtion :) sen hem, vila och lite sånt.

senare på kvällen for nena iväg på fest. jag stannade däremot hemma med käk, film & gos. fick en finfin present också *riktigt förvånad* men iaf.. fick en äkta(!) louis vuitton-plånbok :) *glag*

dagen idag började med sängmys till tolv typ, sen godgod frukost och lite mer film. nu tänkte jag slappa lite till, sen börja fixa ordning för kvällen.. för ikväll är det paartey på schemat. härligt! :)


vill du sova med mig inatt? :)

vem är helojna?

måste bara påpeka att "helojna" som skrivit kommentaren till senaste inlägget inte är jag. hihi. men jag förmodar att det är nena. hihi. jag har nämligen ställt in så att mitt namn alltid kommer upp när jag ska skriva kommentarer. och just nu snyltar nena på min dator för att hennes har virus.. så antar att hon missade att ändra det. hihi. men tycker om henne precis lika mycket för det.. vi brukar ju "låna" varandras namn så :)

jag har varit riktigt duktig nu på morgonen. betalat mina räkningar, ringt eon (bytt från det dyra priset till lite billigare. hihi), kollat upp vart fk ligger, bäddat & småstädat, diskat och lagat godgod frukost.


nu funderar jag på att ge mig in i duschen och tvaga (heter det så?) mig lite. för att sen springa ut på stan för att fylla på spritskåpet (läs: lådan under sängen *asg*), kanske hitta någon rolig, billig(!!) party-outfit. sen försöka ta mig till fk också och se till att vi blir tusen kronor rikare i månaden.

storshopping


dagen började med att jag låg och drog mig i sängen länge, länge. sen iväg till skolan för att känna mig smart. haha. låg väl någon lektion efter när jag kom dit, men nu ligger jag istället en lektion före :) bra jobbat eller bra jobbat? :)

efter plugget tog nena & jag tog på oss långkalsongerna och knatade till ÖB för att handla på oss lite smått och gott. en stooor bruk gröna oliver till mig, bara mig :) sen lite pasta, pastasås och annan studentmat. sen vidare till özens(?) allfrukt och plockade på oss lite grönt också. så nu ser kylen ut som den ska igen :)

har även varit duktig och kastat in två maskiner med tvätt. väntar nu på att de ska bli klara. sen får vi se vad kvällen bjuder på. hmm.. låt mig gissa? plugg? hmm.. ja, antagligen.


saknar mina töser i norr! jag blir alltid så glad när jag läser era kommentarer här. värmer så i lilla hjärtat!

fortfarande vitt på marken

vem kunde tro det? att snön faktiskt skulle ligga kvar :) fast till fredag smälter den nog bort igen, för då ska det bli skånsk vinter igen. hihi.

igår var det tisdag och tisdagsfika med tisdagsfolket. vi bara utökar och utökar, härligt. igår var vi hela tio personer. stackars hans som fick bjuda hela skaran på fika, hihi. men gott var det allt :)

nena och jag ville känna oss lite hurtiga, så vi promenerade faktiskt till fikan. en ny tradition kanske? ja, dte hoppas jag verkligen på. vardagsmotionen är den bästa sägs det ju :)


idag händer det inte så mycket. ska iväg till skolan efter lunch. och när jag kommer hem blire la ytterligare lite plugg. kanske en liten promenix också. vädret ser så himla fint ut idag.. perfekt för en hålla-handen-promenad. men får nog bli en singelpromenad med tjocka vantar isället :)

på lördag planeras det utgång. är faktiskt riktigt sugen på det :) men får se hur det blir. jag lovar ingenting än. vi får se, vi får se... men suget finns iaf. fast däremot inte ekonomin. fick våran el-räkning i veckan och höll på att svimma. 1300kr?!?! hur i helsike har vi kunnat göra av med så mycket el på tre månader? vi som ändå har snålat? plus att ingen bott i lägenheten över jul och nyår. jag förstår inte..


jag ser det snöar, jag ser..

..det snöar. det var väl roligt. HURRA! :) ja, äntligen lite vitt på marken. finfint. men antagligen försvinner det lika snabbt igen. men det var iaf roligt att få se några flingor :)

hänt lite saker sedan fredags, då jag senast skrev. om jag minns rätt så å-made jag mig över att behöva sova ensam och att nena inte var hemma. nena dök upp efter typ bara fem minuter.. och senare på natten, eller snarare morgonen, kom min sovis inranglande. haha, väldigt, väldigt full :) hihi. full eller nykter, det var iaf en sovis :)

blev en slapp morgon. nena blev förvånad när hon såg några extra fötter i sängen *asg* hon var nog inte riktigt vaken hon.. hihi. slappade hela dagen med film och gos.

när kvällen började falla var det dags att börja piffa till sig. en utflyttningsfest väntade i lund. carolina & nena lagade superpajen som jag också nallade av. vi satt och tjöta lite, sen var det dags att hoppa på tåget och lämna flickorna som skulle till pirrogen :)

det första jag möts av på festen är att brudarna sticker in till malmö (hallå? jag kom ju precis därifrån) de erbjöd att jag fick följa med. jag tackade och bockade, men sa bestämt nej. det var ju trots allt grabbarnas kväll. så jag fick bli den enda på festen utan snopp. nåja, det gick väl bra det med :)

lillasystern dök upp och det blev kramkalas och massa skvaller. fast hennes 18-åriga bihang verkade inte ha allt för roligt, så de gick fortare än fortast. aja, vi fortsatte kvällen utan dom..

när vi skulle bege oss ut bestämde två av boysen att de skulle dra in till malmö på bögklubb *asg* (dom är alltså inte homosexuella, utan såg det mest som en ball grej) ja, gärna för dom. men vi stannar här..
på vägen mot botan(?) hände det lite saker.. hihi. men det är saker som ej bör nämnas här. säger bara såhär - vissa karlar behöver ständig vakt. hehe.

efter botan blev det max. hujedamig vilken kö.. men det vare lätt värt. det finns ju inga godare burgare än max's. (jaja, okej.. viggos slår alla i hästlängder.. men det räknas inte eftersom de inte har nattöppet. hehe) blev en hel del skratt åt vissa personer. haha, sen var det dags att knalla hem på efterfest.

efterfesten höll på länge in på morgonen. fast inte med mig i spetsen, utan jag gick och la mig efter kanske en timme. vaknade av att någon höll på att slå sönder nattduksbordet *asg* men somnade snabbt om. vaknade vid 10, fast gick inte upp förrän vid 12 :)

blev film + käk med grabbarna. sen ännu mera film. tja, det var väl vad söndagen innehöll. lite, lite plugg. men det är knappt värt att nämnas. läggdags igen. morgon igen. tåg hem. och nu sitter jag här några timmar senare. dags för plugg. och kanske lite käk :)

 


en sen dagens..


dagens låt: det är så synd att du är så söt, såklart! :)
dagens dusch: 10-tiden
dagens frisyr: slarvigt
dagens smink: inget direkt
dagens händelse: ansiktsbehandling, tvätt & plugg
dagens planer: snart slut på dagen.. så sängen?
dagens vill ha: ny party-outfit tills imöra
dagens saknad: sovkamrat ♥
dagens drog: bubbelvatten
dagens glädje: fest imorgon, trots allt
dagens tråkigaste: det satans plugget
dagens finaste: mina pumor :)
dagens måste: nagelvård
dagens dricka: bubbelvatten, kaffe & te
dagens köp: ansiktskrämer & shit
dagens mat: pizza :S
dagens sjuka: ?
dagens kärlek: renbäddad säng
dagens mående:
nojig inför provet, annars helt okey


nu en sista titt i böckerna, sen sängdags. hoppas bara att nena kommer hem snart. gillar inte att vara ensam om natten. läskigt ju. men som någon sa - "kanske dags att du lär dig.." :)


en kalender, äntligen!


ja, nu har jag äntligen hittat en kalender som uppfyller alla mina krav ;) har faktiskt varit svårt i år.. sprungit runt i malmös alla(?) bokhandlar och tittat.. plus åhlens, claes olsson och de dära affärerna. men utan resultat. men så tipsade sara-ara mig om att hon hittat en på hemköp. haha, hemköp av alla ställen tänkte jag. men tji fick jag, jag köpte liksom en likadan :) så nu kan jag få ordning på mitt liv igen.. typ iaf.

blev en liten, liten kräftskiva (kan man ens kalla det det? thihi) i lund igår. först gjorde vi pasta & köttbullar. och efter det blev det kräftor. mums! :) för en gångs skull var min tallrik överfull *asg*  en mycket trevlig kväll blev det. och jag slapp sova ensam, thihi. (nena är i halmstad och festar.. utan mig *bölar*)

tidig morgon och en känsla av ont-i-halsen. fick bli lite hemmastudier iaf. är iof klar med allt för veckan. men har prov på måndag, så pluggar lite till det :)


åh. jag vill också vara i sälen och festa med mina pumor. vad gör jag här egentligen?! :( jag vill, jag vill..

dagens ;)

dagens låt: det är så synd att du är så söt
dagens dusch: blir imorrn
dagens frisyr: flätor
dagens smink: neutral
dagens händelse: skolstart
dagens planer: kanske en sista matbit?
dagens vill ha: mer tid
dagens saknad: sovkamrat
dagens drog: te - så kallt här hemma ju
dagens glädje: bara en bok att köpa?
dagens tråkigaste: tidig morgon
dagens finaste: tuppluren vid 18
dagens måste: plugg
dagens dricka: återigen te
dagens köp: nada
dagens mat: ärtsoppa & knäckemackor
dagens sjuka: frisk
dagens kärlek: sängen
dagens mående:
helt okej, men trött

eva & ..eh, pelle?


tjejkväll igår då. himla trevligt. åt gott, pratade skit och spelade spel - "med andra ord". ja, ni som spelat det, ni vet hur det kan sluta. här kommer några exempel..

¤ louis armstrong är visst samma som neil armstrong
¤ överst på snoppen, ollon - sa du hallon?
¤ eva &.. eh, pelle?
¤ emils syster - eh, elin?

så mycket skratt det blev. hihi. men det är ju så en tjejkväll ska vara, fylld med massa fnitter :)

jag & nena tog med oss en kudde på vägen hem ifall vi skulle bli trötta och vilja vila lite, thihi. väl hemma möttes vi upp av våra prinsar *asg*.. blev musik på hög volym och sen natti, natti.. thihi.

haft en riktig bakisdag idag. sov länge, käkade frulle.. slappade framför tvn. hungrig igen - pizza beställning. sen ännu mer slapp :) vilken härlig dag.. hihi. antar att det blir mer tv ikväll.. haha.

grabbkväll, sen tjejkväll


i onsdags åkte jag till peter för att spendera lite tid med grabbarna innan de sticker. blev bjuden på käk och grejer. mums :) som tack för maten satt jag utan byxor resten av kvällen *asg*

vi diskuterade deras tripp, spelade in band (jag menar, varför ta med sig en mp3 när man har en bandare? öh?), tittade på tv, drack te och rökte lite vattenpipa. kilroykondomerna var klockrena (förlåt crillan, thihi.. men ett sånt tillfälle kommer inte igen *asg* ett måste helt enkelt. hihi.)

torsdagen spenderades i stort sett med hannes, himla trevlig typ det där :) tittade på snapphanar och bubblade en massa. när han gick till jobbet så kom nästa avbytare hem. det blev pizza & kebab (fyfy, inte helg ju. men det tar jag igen genom att inte äta nåt skärp denna helg) och mys framför indiana jones :)

torsdagen var även petters och pappas födelsedag. och som den goda moster och dotter jag är så ringde jag och sjöng så fint för dem båda :)

fredagen spenderades i sängen, iaf fram till klockan ett. sen blev det att gå och handla lite, sen laga god frukost. ytterligare lite slapp framför tvn.. dock blundade jag mest - så sjukt ont i mina ögon ju!

jag ska alltid ringa hannes när jag ska åka tåg, blir liksom billigare då *ler*..


nu laddas det för tjejkväll! äntligen en tjejkväll här nere. hoppas alla blir lagom nersupna och börjar skvallra en massa, inte jag då, men alla andra :) thihi. om jag ska med ut och svänga mina lurviga bestäms när alla flaskor är slut.. hihi. tråkigt att sara inte kan följa med - tänker på dig! *krama om*


när det står "tjejkväll" på schemat kan jag inte riktigt låta bli att tänka på mina östgöta-flickor. åh, ni kommer saknas nåt enormt! men, men.. det är bara att bita i läppen och dricka upp! :)

jag säger inget, jag bara ler..

kan inte låta bli att le lite åt hannas kommentar till föregående inlägg: "ja, någon idrott ska man väl vara bra på. bollsporter är ju inte riktigt din grej så varför inte gymnast :)" *ler*

börja terapi?

ja, det är väl vad jag/vi måste göra. efter våra "nära-döden-upplevelser" under julen :) vill ju inte leva med mardrömmar hela livet. hihi. haha, närvars..

medlemmar hittills: lilla h, nena & jag. någon mer som vill joina? (endast för b&b)


toppen som snoppen

 mamma och pappa skjutsade ner mig till södern i torsdag (därav blogg-bristen. hihi. ni vet ju hur nätet funkar här nere. thihi) och tur var det. bilen var fullproppad.. hehe.

hade fina dagar med mor & far. åt gott och pysslade lite i lägenheten. äntligen persienner (stavas hur?), jippie! och mitt skrivbord står numera stadigt, hihi.. jag är inte lika stark som min far helt enkelt (han skrivade alltså åt skruvarna lite hårdare än jag = stadigt bord) och jag är absolut inte lika duktig vid symaskinen som min mor. hon sydde ett fint överdrag till våran divan. dom två är bäst! :)

efter mams och paps hade tagit sitt pick och pack och brummat norrut var det dags för fest. årets första (iaf för mig.. hihi) fina pojkar kom hit. och tro det eller ej.. men lägenheten stod kvar när de gick :)

hade mot all förmodan riktigt roligt ute sen. fast vi var på ett ställe som inte alls föll mig i smaken. men det är sällskapet som gör det :) "ska du hem till frugan nu?" hmm..


jag är en rätt duktig gymnast måste jag säga :)

snart slut på småstadslivet


igår blev det först skrillor med barnen. så mysigt. petter börjar ju få stil på det nu.. eller inte :) hihi. var iaf väldigt mysigt att få en hel förmiddag med dem :)

efter skrillorna bar det iväg till sporthallen för att kolla den årliga innefotbollscupen. (jag undrar varje år vad jag gör där, haha. nävars, det brukar faktiskt vara rätt kul.. enda fotbollen jag kollar på, om inte sverige spelar någon viktig match då, hehe.) trevligt att träffa flickorna igen :) fanns väl ett och annat att vila ögonen på också. jag är nog ändå rätt nöjd med mitt kött :) haha.

äta bör man, annars dör man sägs det ju. så hanna & jag drog upp till hugo och mötte upp ytterligare några pinglor för lite käk. bebisbesök blev det med, söta, lilla gabriel + mamma :) mycket trevligt hade vi. blev en del skratt och fnitter, så som bara brudar kan.. jag sa väl en del saker som kanske inte borde ha sagts, men det bjuder jag på.. jag är ju inte så mycket för fejkgrejer *asg*

tillbaka till sporthallen, men fick alldeles för fort träsmak i rumpan av bänken (läs trappan!), och dels hade mitt ögongodis försvunnit. vi bestämde oss för att åka hem.. jag hade ju trots allt lite kvar att styra med hemma hos mamma och pappa.. packning ej klar! :)


nu är iaf alla väskor och kassar packade. ujuj, det blev en del kan jag tala om. haha. man kan ju nästan tro att jag ska flytta igen.. hihi. nävars, men det blev en hel del :)

känns lite ledsamt att lämna småstaden nu. har ju haft en så himla bra jul och nyår här. kommer sakna familjen massor, speciellt de små :) och mina brudar de ska vi inte tala om, hur ska jag klara mig? tur att jag har nena nere i malmö. och ska jag vara ärlig så drar det lite i min skåne-tarm.. malmö by night, yes please!

adjöken, adjöken!

vilka är ni?


ser här att en del glömt att fylla i namn när de lämnar kommentarer. jag har förvisso alltid förstått vilka ni är. men det är mycket roligare ifall ni slutade vara anonyma :) fast å andra sidan kanske ni bara glömt namnet?

nu är det dags för frukost med syster stor..

dags att packa

ja, det är väl det. dags att packa. på torsdag åker vi ner till södern igen. mam&pap (+ eventuellt syster stor) skjutsar ner mig. för annars skulle jag aldrig få med mig allt.. opps..

när jag for hit upp innan jul kom jag bärandes på två resväskor (en bigbig rullväska och en normalstor bag) som bara var fulla med kläder och annat, typ som träningsskor och sånt.

och nu när jag ska hem tillbaka till malmö har jag ju fortfarande lika mycket kläder. plus de kläder jag inhandlat i motala över jul och min nyårs outfit, nya skor, (tre stövlar, om man räknar med gummistövlarna, och ett par pumps). en sodastream. en badrumsvåg, en blender.. lite nya påslakan och sånt. haha. hujedamig vilken tur att dom skjutsar mig ner.. haha!

så hela dagen lär väl gå åt till att packa, eller åtminstone organisera allt. haha. (ni som känner mig, ni vet att jag måste planera och ha koll på precis allt.. hihi) så det lär väl at lite tid.


imorgon finns ingen tid till packning. ska jag på fotboll med hanna. sen har det ryktas om en fikastund med pinglorna också, och det vill jag verkligen inte gå miste om :) sista fikan med brudarna på en lång, lång tid.. och så måste jag ner till bröderna sötast och säga hejdå också. mycket som ska göras nu..


skynda, skynda!





för att hedra 2oo6, en gårdagens

gårdagens låt: naken i min säng
gårdagens dusch: förmiddagen
gårdagens frisyr: plattång
gårdagens smink: nyårsmake
gårdagens händelse: nytt år - var hälsad 2oo7
gårdagens planer: big, big nyårspartaj
gårdagens ville ha: cigarrer vid 12-slaget
gårdagens saknad: mina saknade
gårdagens drog: alkoholhaltiga drycker + cigarren
gårdagens tråkigaste: musiken la av
gårdagens finaste: min outfit & mina flickor
gårdagens måste: buffalo
gårdagens dricka: cider, jäger, skåne, öl - härlig blandning
gårdagens köp: extra strumpbyxor
gårdagens mat: rostbiff & potatisgratäng
gårdagens skratt: med mina vänner
gårdagens sjuka: annas ragg
gårdagens kärlek: jag säger inget, jag bara ler
gårdagens mående: full kastrull

2oo6 - året som flög förbi..

året började fint med att bryta mitt nyårslöfte. nyttigare år.. ha, jag smaska i mig chips så fort vi kom innanför dörren efter tolvslaget :) smart..

våren - bodde i liten & söt lya. fyllde år. hälsade på sara i sälen. hela april spenderades i skåne. ångest och ovisshet. svåra beslut.

sommaren - mamma fyllde 50 och firade det med pompa och ståt. någon trampade och stampade sönder mitt hjärta totalt. sista sommarn med gänget. lyckad midsommar. petter fick en urgullig lillebror, olle. förbud. stockholm. massa jobb på statt & hotell m. varamon. malmö/köpenhamn/varberg-roadtrip. wallander-mys.

hösten - flytt till malmö och fått världens bästa sambo, nena :) plugg, plugg, plugg. mormor - rip! nya härliga bekantskaper. therese blev mamma åt gabriel. malmö by night. återförening. saknad. många vinmaraton. en av mina bästa vänner fick en kronsik sjukdom =(

vintern - bästa julen på länge. alla brudar hemma. jobb på statt. ingen snö. godkänd julkalender. lyckat nyårsfirande. wallander-mys. olle döptes.



nu väntar ett nytt år och nya möjligheter.. hej & hå,  välkommen år 2oo7 :)

big, big nyårsparty

jag är faktiskt himla nöjd med årets nyårsfirande. man brukar alltid förstora upp allting och ha skyhöga förväntningar just på denna dag. så jag bestämde mig att inte ha några förväntningar alls.. jag menar, vågar man verkligen ha det när typ 11 st killar ska anordna nyårspartaj för 80 personer? 

killarna förvånade oss och bjöd på ett redigt kalas. god mat, bra underhållning och buffalo. vickan gjorde den första buffalon, och sen flöt det på resten av kvällen.. jag tyckte jag klarade mig hyfsat bra tills jag skulle shota ur en jägermiester (stavas hur?)-flaska och dricker givetvis med fel hand.. buffalo så det skrek om det. kanske inte det smartaste draget av mig, men det var bara att hiva i sig det resterande som fanns i flaskan och se glad ut. tror faktiskt att jag impade på pojkarna där, thihi.

kvällen innehåll mycket. gamla ovänner som svalde ståltheten och blev vänner. buffalo såklart. nya bekantskaper och kära återseenden (ta åt dig viktoria). champange, raketer & cigarrer. och en hel del skratt och fylla :)

att ha bordsplacering är väldigt roligt.. men det skulle vara bättre om det stod mer "info" på korten. det var det iaf någon eller några som tyckte *asg*

1. singel, snart 22 år och bosatt i ******. lammkött, tack! eventuellt får :)
2. singel, snart 25 år och bosatt i ********. nytt år - nytt sex!
3. singel, snart 22 år och bosatt i *****. gillar kostymlekar. dirty - ja tack!

vissa vilka korten tillhör? haha. måste bara påpeka att ni bör ta denna "info" med en stoor(!!) nypa salt :)


liten och mysig efterfest (haha, kan man ens kalla det efterfest? hihi) på d-street på natten. inte mycket skönhetssömn där inte. och jag vaknade med spagetti i hela håret.. tvivale! :)


lyckad kväll. men saknade en hel del av mina vänner.. men som jag brukar säga - man kan inte få allt :)

nyårslöfte: som vanligt. ett nyttigare & hurtigare år. (gick fint tills frukosten - ost & kex kanske inte var den bästa starten. haha)

hoppas ni är lika nöjda med nyår som jag, gott nytt på er.. :)

en bal på slottet

jag har varit dålig på att uppdatera min blogg nu över julen, jag ber om ursäkt. men rättar till det genom att nu istället ge en kort resumé av det ni missat. kanske inte missat så väldigt mycket men..

en bal på slottet är iaf avverkad. eller slott och slott? en annandagsbal på harrys var vad det var. kvällen började lite lätt hos hanna. spårade sen ur rätt fort när "jag-har-aldrig"-leken kom på tal.. haha, vilka avslöjanden. och jag var inte alls utsatt. näedå :)

till harrys sprang vi halvnakna eftersom vi är fattiga studenter och inte har varken råd eller lust att köa till garderoben, hihi. appråpå kö, kön in till harrys var ingen lek.. men erfarna som vi är hamnade vi ganska lätt långt fram :) väl inne på harrys gick det bara mer och mer utför.. sara, hanna & helena var på g!

hade hur roligt som helst, och det var precis lagom för trångt :) fanns lite att titta på både här och där. men fin flicka som jag är så tittade jag bara :) en del andra drog hem lammkött, thihi.

men jag fick iaf en fin kommentar "och du är lika snygg som vanligt" synd bara att den kom från ett kräk. men, men.. man kan inte få allt :)

en lyckad kväll helt enkelt, och det är tack vare mina dunderpinglor sara & hanna. love you girls!


RSS 2.0