två meter bakom

solen strålar utanför fönstret och jag vill inte gå ut. jag vill inte gå ut och känna hur varmt och skönt det är, för jag ska nämligen jobba idag. suck.. strålande sol och inte ett moln i sikte. om jag ändå vore ledig..

igår blev det årets första (och kanske sista?) besök på måndagskklubben. hujedamej! jag kände mig verkligen som en "morsa på stan". fulla små odrägliga 18åringar överallt och inte nog med det, de är snygga dessutom!

men om jag ska dra en slutsats av kvällen så var den ändå ganska så trevlig faktiskt, o m  m a n  g å r  t v å  m e t e r  b a k o m.

"kunden har alltid rätt"

ja, är det så? har kunden verkligen  a l l t i d  rätt?
i så fall kanske  j a g  borde byta bransch..


i want to break free




p o t a m i   2 0 1 0


gilla läget

då var mina lediga dagar över, ja inte för alltid. men för den här veckan. i eftermiddag går jag på igen och jobbar alla dagar fram till torsdagkväll.

känns ju inte jättekul måste jag säga, men det är väl bara att  g i l l a   l ä g e t  liksom.

underbara sol

idag skiner solen och jag är ledig. HURRA! dagen kommer därför att spenderas i trädgården med min nya kärlek. det enda som kan förstöra den här dagen är moln.

home sweet(?) home

igårkväll kom jag hem från en underbar semestervecka i grekland. den var verkligen så värd. dock hade vi inte strålande sol alla dagar, så pepparkaksfärgen som jag hade hoppats på har inte infunnit sig riktigt som jag ville. men vet ni vad? det struntar jag i.

underbart  v a r  ordet. idag ägnar jag mig åt flera högar med tvätt, inte lika underbart. fast det är klart, en lunchdejt finns med på tapeten - och den längtar jag till, mer än något annat just nu.


RSS 2.0