go mad, möed mad å mad i rättan ti

sådär! nu har jag varit duktig och fixat mig 4 matlådor (plus måltiden jag käkade ikväll) det blev ugnstekt falukorv och potatismos. det är ju gör gött (måste ju varva lite östgötska och skånska)

i övrigt har det varit en toppendag. blev en promenix till syster. KAFFE! barnvaktade olle en stund och vi klädde ut oss och krigade, spanade och skrattade. sen när de andra kom hem blev det läxläsning, tv-spel och kvällis.

iväg och kolla på stora killen när han brottades. insåg där att jag hoppas att mina framtida barn(?) drar sig åt det musikaliska hållet. jösses, hade ju verkligen hjärtat i halsgroppen hela träningspasset..

och nu sitter jag här, mätt och belåten. imorgon är det dags för jobb igen. det blir en lugn helg.. fast insåg precis att det var MASSA jobb som ska göras - skjut mig!

vardagslyx 1

en vardagslyx som jag har är att jag alltid köper
b r e g o t t  -  h a v s s a l t

inte det billigaste (för er som vet hur snål jag kan vara) men jag prioriterar hellre bort något annat. typ som pasta, jag är ingen jag-måste-ha-barilla-tjej.



hurt you, hurt me

igår var det myskväll. en dålig film på tv, något alldeles för onyttigt att snaska på och en bästa vän jämter i soffan. vissa kvällar är bättre än andra..

idag har jag en riktig slappardag. det enda som är planerat är eftermiddagsbus med olle. passar väl på att ta mig en promenad också. och om jag får tid över så slinker jag förbi jobbet och fixar lite inför lördagspasset.

S M L

elvakaffet uppdrucket, mellis i form av fruktsallad intaget och dagens rengöring är ett faktum. nu ska jag bara spackla på mig ett ansikte, trycka ner mig i alldeles för tiny kläder och sedan är jag redo för dagen.

det blir en promenix till stan, lämna in mina boots till skomakaren och hoppas att han kan göra underverk med dom. när det är klart så väntar ju fikan med systra stor och mellan.

förkylningen har börjat avta, så kanske ett bobyvivepass ikväll? vi får se :) härliga, härliga LEDIGA dag!


MYSfika

idag blir det mysfika med mina två systrar.
och kidsen såklart.  l o v e l y !


inte kan ödet vara så hårt

trots att jag inte sovit något vidare inatt så vaknade jag glad och ganska pigg. och då ringde klockan sådär läskigt tidigt. inget som tvingade mig upp, men det var mysigt att få dricka kaffe i morgonbrisen utan stress.

det är en härlig känsla att bara få göra något som så enkelt som att säga godnatt och godmorgon till någon. helst till någon speciell, men att få göra det betyder bara något. igår fick jag det. och även imorse. i like it a lot!

du blir min älskling om du kommer förbi med mat

min älskling ringde
- är du hungrig?

jag svarar
- klart jag är, kom hit!


pepptalk!

för att peppa mig det sista inför jobbet så sitter jag och tänker på vilken bra helg det faktiskt var. fredagsmys med idol & bästa vän. lördagsfix i form av upptagning av båt - jag körde med släp för första gången :) och en tur på stan.

lördagskvällen spenderades ju som ni vet med fina vänner, god mat och dryck. OCH presenter! fick två ursöta nattlinnen av titti som hon köpt när hon var på sin londonresa. hur snäll är inte hon?


bakissöndag med aktivitet är det bästa. först frukost, repristv och sedan en tripp till linköping. det finns äventyr i olika storlekar och former, det visar fröken parner.


veckans glädje

barnvakt åt olle bus på torsdag. det är  g l ä d j e.

men först ska jag klara av kvällens jobbpass, vilket jag inte alls är taggad för. imorgon är jag dock ledig och den dagen ska nog spenderas med trasa och dammsugare. onsdagkväll är det dags för mer jobb, suck.

så himla trist att jag känner mig så låg inför jobbet. vanligvis brukar jag ändå tycka att det känns rätt kul, men det är som bortblåst. and i think i know why.. jag hoppas glädjen återinfinner sig till helgen då det är min jobbhelg :)

vilken karl dricker skumpa den 23:e

igår var det galejdags igen. fröken parnér och jag, vilken succé.. som vanligt. innan vi entrade harrys hade vi mysmiddag hemma hos mig med cristin och några flarror vin.

     ( ibland tror man att man vunnit storvinsten, men egentligen är det en feting nitlott )

brände mig precis på mitt te

sitter nyduschad och dricker te. mysigt, förutom att jag brände mig på tungan..

imorgon blir det en fullspäckad dag. jobb mellan kl 6-15, sen direkt till linköping. ska dock hålla hårt i min pengapung och bara köpa nödvändiga saker. y e a h  r i g h t ?

ska bara kolla klart på efterlyst (som tydligen var ett måste ikväll enligt en viss konstapel) sen hoppar jag ner i sängen och somnar till kungarna av tylösand.. usch, vilket dåligt program men kan inte låta bli..             godnatt gott folk, dröm söta drömmar.

fru- & mammamaterial

om vi i förra inlägget färdades tillbaka en vecka i tiden så håller vi oss kvar i nuet i detta. eller, en snabbis tillbaka till gårdagen kanske?

fest här i huset.. det spårade och alla ligger mer eller mindre utslagna på sina soffor idag. men riktigt kul hade vi :)       du måste nå botten, för att komma till toppen

if you change your mind, im the first in line

nu blickar vi bakåt en vecka..

förra söndagen satt jag och log åt gårdagen. för den lördagen bestod av en girls night out av världsklass. sara, jag, hanna och parner gick på musikalen mamma mia, sen ett restaurangbesök och sen riktig tjejfest på det.       ( alá sex and the city )

       m i n a   t j e j e r   ä r   d o m   b ä s t a ,   f o r e v e r   a n d   e v e r !  ♥


tick-tack, tick-tack

dricker kaffe och ska sedan en sväng till stan innan jobbet börjar. den här dagen ska bara flyga iväg har jag bestämt. för imorgon väntar en alldeles, alldeles speciell dag.

morgonpigg?

det vill jag väl inte direkt påstå. det blev ändringar i dagens schemat sent igårkväll. somna nog inte förrän framåt kl 01.30. så gäsp!     (skulle ha jobbat kvällspasset)

men vet ni vad det bästa är? kaffet är nybryggt, brödet kom precis ur brödrosten och nu spelas introt till melrose place som börjar på tv.

noll energi

jag har verkligen noll energi, lust, ork eller glädje idag. är det kanske på grund av kvällens personalmöte? sen blir jag ju inte gladare av att jag missar feelgoods afrodans på fredag. livet suger (ha-ha)        åh, jag vill verkligen, verkligen..

typ minus 20 år

f ö r   v e t   n i ?
typ fyra kvällar i rad har jag nu tvättat av mig sminket och hoppat i pyjamasen innan klockan slagit 19.. vad är detta? känns som jag skulle kunna ta bort 20 år av mina 25.

men eftersom jag fortfarande snålar och inte startat upp värmen så är det så mysigt att tända upp i öppna spisen, lite ljus här och där, dricka te och mysa, i min pyjamas.



behöver jag ens säga något?



kärlek på stengården
 fotot taget av mig


god morgon världen, vilken underbar dag!

ska bara dra på mig min jeansoutfit och sen hämta upp pinglan parner. vi ska styra vår kosa mot linköping för lite shopping.

men om jag ska hinna hämta henne på utsatt tid och jag inte vill åka i pyjamas så måste jag lägga på ett kol här!            p å   å t e r s e e n d e !


det kallas vardagslyx




den där parner

idag har jag en dejt med världens bästa parner! :)
det kan ju inte bli annat än en superdag!


det luktar höst

clementiner för 10kr/kg på netto - det betyder höst. men man kan också se det på det vackra vädret, löven och alla tända ljus.     den här hösten kanske kan bli bra?



lördagsgodis på en fredag

ikväll har jag varit ruskigt duktig, iaf om du frågor mig. först var jag på jobbet och stängde och larmade. efter det begav jag hemåt för att fixa käk. ett mål tills ikväll och två matlådor till kommande dagar. (måste bara tillägga att allt är redan diskat och undanplockat och köket är skinande rent)

såhär såg maten ut (glömde blixten, men ni överlever nog):

ja, såhär såg det ut förut..

och
såhär ser det ut nu;

lördagsgodis på en fredag. nästan så att jag skäms!


en helt okej fredag

körde en heeeldag på jobbet igår, så är ledig hela dagen idag. sköönt! det fick bli en sovmorgon och frukost till days. nu ska jag iväg en sväng med mamma och greja lite.

                                           ikväll blir det  f r e d a g s m y s  och det är efterlängtat.


RSS 2.0