min dag, din dag

kaffe, smörgås och days.
sen rusa till  j o b b e t.
efter det träna, sen sova.

hur ser din dag ut?

min dröm..

njut. NJUT FÖR FAN !
( du lever min dröm )

falukorv

igår på utbildningen fick jag höra något som var så klockrent. haha. inte ett dugg bra någonstanns, men klockrent.

en stamkund (som tidigare alltid varit ärlig, på vartenda öre) går ut ur butiken med en falukorv hängades halft utanför jackan.

personalen säger: ursäkta, men tillhör inte den där butiken?
stamkunden säger: nej, det är mina inälvor..

personalen tappade hakan och kunden fortsätter sin väg ut. haha, gud så roligt.. :)

morgonkaffet doftar ljuvligt

men jag har ändå svårt att andas

skillnad mellan sanningar & lögner

det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå
men det kan va' svårt att tro när man inte ser den
och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen
men det hjälper sällan de som har blitt våta

för när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
ser man allt med lite andra ögon
man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner

allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
säger du att du är min vän så är du kanske det

det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
och tron är ofta den som ger oss styrka
ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer

för när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
ser man allt med lite andra ögon
man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner

allting kan gå itu, men mitt hjärta  h a r  gått i tusen bitar;
säger du att du är min vän så är du kanske det

it-utbildning

igår begav jag mig till falkenberg på it-utbildning. resan dit var lång, riktigt lång. för lång. lämnade motala kl 16.28 och var inte i falkenberg förrän kl 00.30. förseningar! som tur var hade jag sällskap av sötaste jennie. och gustaf också, en stund iaf :)

imorse när klockan ringde kl 07 var vi riiiktigt trötta. och frusna(!) men vi blev lite varmare av tanken på hotellfrukost. dagen blev sen riktigt bra. utbildningen var bra och lärorik. och tåget hem följde tidtabellen.

min chef sa att på tisdag skulle jag lära honom två nya saker som jag lärt mig på utbildningen. det var lätt..
1. åk aldrig tåg till falkenberg
2. be dem sätta på extra värme på hotellet
bonus: taxi går ej att lita på

helgen som var..

jobbade i fredags, sen på eftermiddagen blev det fika med tjejerna på ströget. mysigt. längesen jag såg dem. på lördagen blev det ytterligare lite jobb. sen sushi hos crillan. den kvällen slutade med att båda sov i soffan.. sorgligt men sant.

fick många frestande erbjudanden om fest i lördags. men jag var duktig och höll mig vit. och kommande helg blir också vit. vad är det som händer? haha.

...

john blund kom inte förrän vid kl 05.30, suck. jag fastnade framför erin brockovich och sen lite klipp på svt-play. dumt att somna så sent, det resulterade ju i att jag sov till kl 12.30 och fick lite panik eftersom jobb väntade på eftermiddagen.

jag är konstigt nog ganska trött nu. så hoppas jag kan somna snart, ska bara se sex and the city först..

slöseri med tid

oh, haft en sån där riktig slödag idag. usch, gillar inte sådana dagar. nu ligger jag här i sängen och ångrar att jag inte gjorde nåt vettigare med dagen.

det började bra med träningen. men sen? ja, vad hände? days & kaffet blev givetvis av. men inget av det andra. istället blev det en massa yatzy & presisent-spelande. höhö.

klockan är nu 01 och jag kan inte sova. jag som så gärna vill gå på vattenpasset kl 08 imorgon, kommer ju aldrig, aldrig palla det. john blund, skynda dig!

på tapeten:

  • träna - check
  • days
  • kaffe - check
  • rensa garderoben
  • städa
  • promenix

jag önskar, hoppas ..OCH LIDER!

jag var på lägenhetsvisning i söndags. och jag blev totalt j-vla såld på den. jag vill ha, vill ha, vill ha! tyvärr har jag inte fått svar än ifall jag får den eller ej. men jag önskar, hoppas ..OCH LIDER!

men antar att jag inte får den. precis som vanligt har jag otur i kärlek.. för detta var verkligen kärlek vid första ögonkastet!


10 000:e avsnittet, what?

ja, ni begriper väl alla att jag pratar om days. idag är det det 10 000:e avsnittet, serien har nu plågat oss i 40 år. 40 år! det är sjukt. det kanske inte så konstigt att det ballar ur mer och mer. men man måste ju säga att författarna har livlig(!!) fantasi iaf..     (?)



beskedet som jag tjatat om

yes! det blev precis så som jag hoppats på. nu känns det bättre. men (såklart!) så fick jag även samma dag ett tråkigt besked, ett riktigt sorgligt faktiskt. finns här för dig!

allt är bara svart

i lördags blev det tacomys med flickorna t & c. och efter det vin, och efter det lite mer vin. det slutade med massa rosa (givetvis, vad annars?) shots. borde kanske hoppat det nu med facit i hand. jag minns inget av kvällen. nada. noll. zero!

eller jo, sista halvtimmen finns med, fast suddig. men minns inte bilresan in till stan, när vi gick in på harrys eller alla kort vi tog. tydligen hade jag inte riktigt varit mig själv, utan varit en dryg idiot + ringt och skickat kryptiska sms.

hade det inte varit för att mitt minne är borta redan på förfesten så hade jag kunnat svära på att någon drogat mig. för jag var inte mig själv.

så här med ber jag alla som jag träffade i lördags om ursäkt. sorry. jag är inte stolt.

på sträckbänken

inget besked idag heller. får vänta enda tills måndag. jag blir galen! vaddå hålla en på sträckbänken? som sagt, galen är vad jag blir. haha. löjligt! 

annars har dagen varit bra. var nere en sväng på jobbet och fixade till lite, tog en promenix till stan för att träffa syster mellan. och precis lagom till att syster skulle lämna mig så stötte jag på finaste sofia som mer än gärna tog över systers plats :)

nu på kvällskvisten har jag inte gjort så mycket. mest slappat och hängt framför msn (dock inte mig emot) nu blire let's dance och i pauserna: städning! (ett absolut måste!)

en bättre dag?

vi håller tummarna för att detta blir en bättre dag. gick upp skapligt och tränade lite. nu ska jag dricka kaffe och kolla på days. sen blir det en tur till jobbet (hoppas, hoppas få höra det jag vill höra!) och tillsist en myskväll hos titti.

usch, usch, usch!

vilken pissdag det varit idag. nu sova, godnatt!

vad sa du att du hette nu igen?

jag har glömt ditt namn


ibland räcker det med bara två

alla andra bangade gårdagens fest, men inte jag. och inte titti. vi bestämde oss för att göra det bästa av situation. och visst blev det det bästa? 

säger som så många andra gånger denna vinter: vilken feeest! och tack till er, just er ;)


reykjavik, here we come!

jag tror inte att jag har berättat det? men i julas bokade jag & mina tjejer en resa till island. i slutet av mars bär det av och jag längtar massor! reykjavik, here we come!


bara några få timmar kvar

jag kan inte sova. jag hatar sådana här nätter. och om bara några få timmar ska jag upp för att jobba. varför, varför tackade jag ja till denna tid? fuck också. whywhywhy?

min kvällsunderhållning:

     

ebba är min favorit, alla kategorier!

precis som ture sventon



så älskar jag semlor. idag firade jag & theran med en semla.
annars har jag mest städat och tvättat idag. tar det aldrig slut?

gissa vem som jobbar imorgon? jo, jag såklart. ingen ledighet här inte.

tagga ner lite

jag får ofta höra att jag alltid är så pedantisk av mig. och detta har faktiskt kommit att bli en del av mitt nyårslöfte. tagga ner lite, allt behöver inte (alltid) vara perfekt.

och det har ju faktiskt börjat bra. mitt rum här ser ut som ett bombnedslag, ja jag skojar inte. idag blir det att röja upp. och på nyårsafton söp jag bort mina nycklar.

m e n !
nu har jag tydligen fått information om att jag inte riktigt söp bort dem, nycklarna alltså. utan bara tagit mitt nyårslöfte på största allvar och slvarat bort dem i den typ 28kvm stora lägenheten vi bodde i.

nu är ju frågan vilket som är värst. att tro att man supit bort dem? eller faktiskt gå från att vara den som har koll på allt till att slarva bort sina nycklar bara några timmar efter att löftet lovats, på den lilla ytan. jag tar visst det här på fullaste allvar.

dags att säga hejdå?

jag är nu mera en stolt ägare till något som jag velat ha längelänge.
jag säger bara: bye bye nässpray ;)

konsten att bara ta ett glas eller två

..är något som jag och mina brudar har svårt med. antingen är vi torra som barr eller blöta som synden. men jag gillar't.

igår väcktes jag av att de ringde från jobbet - "kan du börja en timme tidigare idag?" klart jag ställde upp (nähä?!) men innan det var dags att kenga så begav jag mig, ganska så stressad(!), mot sporthallen och årets boren cup. tillsammans med hannah & titti.

när det typ var klart att maif inte skulle gå till final så gick jag till jobbet. såå trist, maif i final är ju ett måste. men hur som haver, jag knegade på och efter stängning begav jag mig hemåt för lite piff. flickorna och jag skulle ut och "ta ett glas eller två"

ha! trodde vi ärligt på det? började fint med lite martini, sen första flarran vin, sen andra och så fortsatte det. blev en ritkigt trevlig kväll med många skratt. jösses..

"titti, han är typ komedi.. och du är ..drama", "..eller skräckis"
"då är alltså ernst typ antikrundan och jag bolibompa?"   :)

en ovanlig hundras

hittade denna bild på google.se, ser den inte lite läskig ut så säg?!

jag tycker att den är sjukt läskig

lördagkväll 2009

den första lördagskvällen 2009 såg ut såhär:


druvor, morötter, dipp, juice, panodil, nässpray, hm-katalog, mjukgörande salva,
körslaget och mobil. syns det att jag är sjuk?  och ja, nytt år, nya tag. jag ska bli fit!
(sen att chipspåsen låg under bordet är ju en annan femma. heja mej!)

2009 skålades in..

..på ett underbart sätt. vilken feeeest!! jag hade så sjukt roligt heeela kvällen. tre rätters-middag med tal, skål och mycket skratt. efter det blev det tokdans & trevlga samtal fram till småtimmarna med en paus under 12-slaget såklart - skååål!   :)

jag tackar emma och hennes vänner som anordnade festen. men största tacket vill jag ge till mina pinglor & min supertrevlige bordsherre - ni gjorde min kväll, helt klart!
 


gott nytt på er!

RSS 2.0