dags att sussa

nu är det dags för sängen. klockan ringer nämligen så där äckligt aptidigt imorgon. närmare bestämt kl 04.30 piper f-nskapet. usch. men jag är för en gångs skull ledig en fredagkväll, yeah.        en after work eller kinamat & vin framför idol?


mitt dilemma

angående lördag

- fest?
- filmkväll?
- bio?
- glöggkväll?

- linköping?
- motala?

jag är nog allra mest sugen på fest tror jag. men bio också givetvis eftersom jag vill se stieg larssons sista film nu, nu, nu. (jag är inte lite tjatig va? hehe) men om jag väljer glöggkväll så får jag iofs träffa mina pinglor. fast jag har redan valt ut filmen som jag vill se på den eventuella filmkvällen.     usch, tur att det bara är torsdag idag.


9

igår så såg jag den här filmen, faktiskt rätt gullig. men också hemsk.


skillnad på dagar

igår: entrecote & bonde.
idag: ärtsoppa & ?

ja, det är en viss skillnad på dagar må jag säga. onsdag bättre än torsdag, helt klart.

jag vill, jag vill, jag måste!


hur lyckas han, det undrar jag.

jag förstår inte? men martin stenmarck lyckas alltid, alltid vara så äckligt j-vla het. långhårig, korthårig, snaggad, uppklädd, slappklädd, mössa, utan mössa. jag förstår inte?  H U R   L Y C K A S   H A N  ?

jag måste erkänna att jag googlar på hans namn nästan dagligen (hmm.. utan att vara en pinsam stalker?) men verkligen inte bestämma mig vilken av alla bilder jag gillar mest..

men i toppen ligger martin med: kort rufs, mössa, snaggad och sjal. hans "brat"-stil går inte hela vägen hem, inte riktigt i samma klass. men het som het. han är het.

nu var ju tanken att jag skulle publicera min favoritbild här, men jag kan verkligen inte bestämma mig. ett kollage med "tio i topp"-listan kanske vore något?

 nja, jag bjuder på ett hett youtubeklipp istället, för han ser ju inte bara bra ut, han sjunger ju som en gud också.

kanske inte det allra bästa klippet, men låten han sjunger ger mig gåshud. och har alltid gjort. den är  m ä k t i g ! så njut nu gott folk, njut för tusan! (utan att blunda!)


på tisdagens tapet

  • days & kaffe - check!
  • dusch - check!
  • det där-samtalet
  • dejt med jessi

en dag som börjar på bokstaven d..


stjärnor på min himmel

fick en fråga i föregående inlägg om johannes var en ny stjärna på min himmel. nog är han "en stjärna" alltid   (eller vad man nu ska kalla honom? jessi & jennie, något förslag?)

men verkligen, verkligen inte på min himmel.

kvällen

är ganska seg efter jobbet ikväll. min chef brukar alltid säga "vad har du för plan", "det är viktigt med en plan". och idag hade jag världens bästa plan.
                                                     men tji fick jag - tack för det johannes, haha! :)

nu har jag precis duschat, ska bara se idol och sen bäddar jag ner mig tillsammans med min bok. oh, hoppas snart jag får se den på bio. "luftslottet som sprängdes" alltså.

härliga helg

eller inte?

helgen kommer enbart bestå av work, work och åter work. som tur är jobbar jag lördag och söndag tillsammans med bästa jessi. drömduon så att säga :)

igår hade jag en jättemysig dag, borsett från huvudvärken som jag vaknade med. blev en eftermiddagsfika med emelie, elliot och cristin. lill-elliot är ju bara för söt & flirtig!

på kvällen sen kom martina förbi och vi skvallrade igen all missad tid. den bruden gillar jag skarpt! jag längtar redan till alla fester som julen bjuder på. förra året blir svårslaget, men vi gör vårat bästa :)

nu ska jag fixa lite här. ringa sådana där viktiga samtal som man alltid skjuter på, kanske gå ett varv med dammsugaren och ta mig en dusch.   vi hörs!

en ny dag

jobbet igår gick fint, men jag var totalt slut när jag kom hem. somade vid kl 23 och vaknade inte förrän kl 11.30 idag (vilket betyder att jag missade dagens days)

nu har jag slöat lite i soffan men tänkte nu ta tag i dagen. i eftermiddag väntar nämligen fika hemma hos emelie & elliot. och innan dess måste jag ta i tu med grejerna som jag skulle fixat i måndags. suck.

arbete väntar

nu slutar days alldeles strax. mitt kaffe är uppdrucket. matlådan är nerpacka (ja, ni läste rätt). bara håret som ska sättas upp och sen på med jacka och stövlar och sedan bär det iväg till jobbet.


ett barns fanasti

igår när jag var hos kidsen så greppar den lille tag i mitt halsband
 och frågar:  " v a d   ä r   d e t   h ä r ?   e n   r å t t a   e l l e r ? "

ja, vi ser väl alla att det liknar en råtta och inte ett horn som jag påstod?
 barn är så ofantligt roliga ibland.


dela vardagen med någon

ja, jag nämnde ju lite om det i inlägget under. att ibland vore det faktiskt trevligt att ha någon att dela vardagen med.

men vet ni? något som jag irriterar mig nåt så fruktansvärt på är när ett par är och handlar. och mannen i paret bara står bakom kvinnan när hon ska betala utan att ens tänka på att man kan börja packa kassarna?

det stör mig så sjukt mycket. han står där tills kvinnan säger "börja packa kassarna" och då kanske(?) han äntligen förstår. men det är å andra sidan inte alls säkert.

kalla mig knäpp och konstig. men jag skulle nog aldrig palla att leva med någon som beter sig så.   hahaha.

( nu finns det ju givetvis kvinnor som står bakom männen när de betalar och inte heller fattar att de kan börja packa. och även homosexuella par. men det hör inte hit. )

att vara sjuk

39 graders feber är inget roligt. dock tror jag att den inte riktigt är så hög längre. men ändå.. jag är iaf glad att jag sluppit ledvärken. för DÅ blir jag dålig och riktigt gnällig(!)

efter jobbet igår (givetvis gick jag till jobbet) så åkte jag hem för att vila. men den vilan blev inte långvarig. syster & kidsen kom och hämtade mig och vi åkte hem till dem..

när jag kom hem därifrån var jag vaken i kanske tio minuter, sen hade jag somnat på soffan. vaknade runt tresnåret och stapplade som en nyfödd fölunge in till sängen.

det är vid sådana här tillfällen som jag faktiskt kan önska att jag hade någon att dela min vardag med. å andra sidan så är det värsta jag vet folk som ska dalta med mig.

jag skulle verkligen vilja ha någon som stryker sin hand på mig och frågar hur jag mår men samtidigt verkligen, verkligen ogillar jag när någon är mig för nära när jag är sjuk.

                                                     s k i l l n a d e n   ä r   h å r f i n ,  kan du se den?


kvart i två-ragg?

hade en superkul kväll igår. tack alla ni som förgyllde min kväll. superkul som sagt.

men jag fick gå hem alldeles själv i regnet (trots att jag var så himla snygg igår, hahaha). så idag ligger jag på soffan och är sjuk. en rostlig hals, snuvig näsa och feber. buhu.

fredagen den 13:e

hur ska det gå?


räkna ner

det känns som om jag bara räknar ner här i bloggen. räknar ner till min lediga helg. och så blir det även idag. bara 8½ jobbtimmar kvar. sen tar jag helg.  jippie- y e y !

på måndag har jag en del att styra med, först jobb, sen papper, telefonsamtal och massa sånt. efter att allt sånt är fixat ska jag hem till syster mellan och dricka finkaffe - vem tackar nej liksom?  i n t e   j a g  i a f !          tjingeling!


som min syster sa

"vilken himla tur att du inte ens tittade på den"


en hel dag vs 10 minuter

äntligen är det torsdag, det betyder att det bara är idag och imorgon kvar att jobba. sen tar jag en ledig helg. ja, ni läste allt rätt.. en ledig helg :)

och en ledig helg kan jag ju inte slösa bort? speciellt inte när jag slösade bort den förra, hehe. hur som helst blir det antagligen lite middag, vin och utgång på lördag.

ska bli så himla nice att ha en hel dag att förbereda sig på inför kvällen. inte för att resultatet blir något bättre än mina "10 min-fix efter jobbet" i vanliga fall. men det ska bli nice ändå. hmm.. hur ska jag göra med.. hår? smink? kläder? hahahaha-ha.

veckan börjar med måndag

idag är det måndag och start på en ny vecka. kan behövas, helgen blev ju sådär lyckad. hahaha.

veckan som kommer består mest av jobb. fast är ledig imorgon men då ska jag vara barnvakt. och på torsdag blir det fika med tjejerna. saker att se fram emot :)

jag idag, enligt stjärnorna

Tur
Tag inga risker just nu. Turen är inte alls på din sida. Undvik helt att äventyra din ekonomi.
Hälsa
Idag gör du klokt i att ta det lugnt och inte stressa. En förkylning eller liknande åkomma kan annars lätt börja blomma ut.
Ekonomi
Spendera inte pengar på det som är onödigt. Tänk efter, och använd dom där de bäst behövs.
Arbete
Du kan komma att ifrågasätta dina kollegers ställningstagande när det gäller en viss fråga idag. Du känner inte igen deras handlande.
Kärlek
Kanske är det vädret som väcker dina känslor till liv. Du vill ha förändring och söker dig till nya platser för att hitta kärleken.
Relationer
Du kanske frågar dig själv vilka som är dina riktiga vänner. Anledningen kan vara att du börjar tvivla på någon av dem.

45 minuter

..kvar tills jag bör befinna mig på arbetet. noll motivation, som vanligt nu för tiden.

ikväll blir det lungt, mest andas och ladda inför lördagens galeeej. kusinfest står på schemat nämligen. jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta när jag tänker på hur helgen kan komma att utvecklas (titti är mitt stöd)


att sänka sina krav?

kanske inte det allra, allra bästa. men det får duga.

många har genom åren sagt åt mig att jag har alldeles för höga krav på saker och ting. men är det inte det man ska ha? höga krav på livet?

men nu har jag lyssnat och faktiskt stigit ner. jag har sänkt mitt krav, och jag tror att det blir bra ändå. långt ifrån det bästa, men helt okey ändå.

men sen finns det självklart andra saker som jag absolut inte tänker sänka mina krav på, nejnej absolut not. så,  k ä n n   p r e s s e n !

prisa svt-play

det är så himla tråkigt att städa, iaf just idag. annars andra dagar så kan jag tycka att det är ganska skönt och avkopplande att städa.  . . m e n  i n t e  i d a g , n e j n e j !

efter att gjort typ ingenting, så tar jag mig en välförtjänt (ja, det går väl att diskutera?) paus. inget bra på tv. så jag hänger framför svt-play.      oh, i ♥ svt-play.

jag slarvar

jag har slarvat nu några dagar med blogginlägg. och inte blir det bättre nu, eller lite bättre. det blir iaf ett inlägg. men en dagens. och hur kul är det, på en skala 1-10?


dagens låt: rövarnas visa (kan inte få bort den från hjärnan)
dagens dusch: not yet
dagens frisyr: trassel i toffs
dagens smink: hudlotion
dagens outfit: adidasbyxor, linne
dagens händelse: sov 13 h i natt
dagens planer: städa? promenera? läsa bok
dagens vill ha: helg
dagens saknad: sara, min rara
dagens drog: kaffe
dagens glädje: vakna till sms
dagens tråkigaste: -
dagens finaste: förmodligen jag i min outfit?
dagens måste: städa?
dagens dricka: kaffe & juice
dagens köp: inget, än
dagens mat: kaffe?
dagens bok: stieg larssons luftslottet som sprängdes
dagens tv: days, aa
dagens sjuka: huvudvärk
dagens kärlek: days
dagens mående: är så fruktansvärt trött
dagens väder: solig höstdag


RSS 2.0