på promenad genom stan

"hon är askär i dig. fatta!"

jag tycker att jag är rätt snygg faktiskt

haft en bra dag på stan idag med syster yster & kidsen. fikade lite och så muntrade upp min garderob med lite färg. vilken färg? jo, rosa såklart (haha, hela sommaren har jag gått i svart, vitt & grått. och nu när den dystra årstiden som tillåter tråkiga färger kommer.. då.. då köper jag färg. haha) fast den rosa klänningen ska nog tillbaka till affären.

har också fått brev om att det blir lite studier i höst. tre ämnen på komvux, men det är iaf nåt att göra om jag inte får jobba så mycket. aja, det blir nog bra det.

petters kommentar hos frisören: "jag tycker att jag är rätt snygg faktiskt" - den grabben är ju bara föööör söt!

imorse vaknade jag med världens största leende ;)

godzilla

igår tog vi hojarna för att köpa käk & hyra film. destinationen var tänkt: mc d & videoett. men slöa som vi var cyklade vi istället till maxi och köpte film (samma peng iaf.. godzilla blev det för den som är nyfiken) sen stannade vi till på burger king också (och blä, vilken äckling burgare.. länge leva max & viggos!)

idag ska jag kila på stadens gator & torg med systeryster. kanske även mams? :) sen ikväll kommer sara & frida tillbaka från huvudstaden - får se om det händer något då.

jag gillar inte att inte kunna va mig själv. skruva tillbaka tiden..


färdig jobbad :)

iaf för ett par dagar. känns härligt. men ändå blire ingen lugn stund inte. ikväll blir det myskväll med söt. imorgon ska jag till stan med syster,  va barnvakt, vinka av "suddas" (som johanna säger) vid tåget, och till sist pyssla med kräftskivan :)

idag är det tisdag, snart fredag! jag längtar (och hoppas som en tok på nice väder)

en ny lärdom


tydligen kan man inte ha killkompisar, för då är man ihop med dem (undantag: knulla med nära killkompisar *haha*) och nej, m1, m2 och c/o.. ni behöver inte ta åt er (..så mycket) det finns fler inblandade.

tja, varje dag lär man sig något nytt..

klagomål

tja, kan väl hålla med de som skrivit kommentarer i föregående inlägg.. bloggen har varit dåligt uppdaterad, rikitgt dåligt uppdaterad. kan inte lova någon jätte förändring, men ett litet inlägg ska jag la lyckas knåpa ihop.. för mina fans skull *asg*

vad har då hänt sen sist?
# jo, jag fick finbesök och det var trevligt, finbesöket åkte till fjälls, men är nu tillbaka på östgötaslätten igen.. iaf tills på onsdag (hehe.. kommer åter igen på fredag. haha)

# en härlig kräftskiva i 3-hörna har också avverkats. en del fullare än andra, och en del kåtare än andra. men det blev en trevlig kväll.. fast jag råkade sätta mig mitt i ett snår brännässlor när jag skulle kissa *hihi* jag fick iaf en bugg med buggkungen, hell yeah! och hanna & jag hade snyggaste väskan, FUCK YEAH! (glömde jag säga att hinken var nära på att köra ihjäl oss på vägen dit? thihi)

# sen har jag nog jobbat på de andra dagarna. tror jag iaf? minns inte så bra? har iof skaffat mig en pojkvän (iaf om vi ska lyssna på skvaller & rykten, hihi. ni är söta ni!) en middag, promenad och lite sånt, sen är man ihop. absolut ;)

# i helgen var det ännu ett kräftkalas.. denna gången i väderstad. leka gammalt par igen. haha. blev iaf en trevlig kväll, fast vi var sjukt trötta.. och så fort vi kom hem somnade vi som stockar, iaf jag!

och nu är vi framme på måndag och jag jobbar och sliter för fullt. dock bara jobb imorrn med, sen är jag ledig! ..det vankas kräftskiva på fredag! oh yeah, hell yeah. FUCK YEAH!



en extra tanke skickar jag till lilla hannapanna som har flytt några mil söderut, till kalmar, för att bli plugghäst och redlös varje helg. jag kommer sakna dig nåt så fruktansvärt hjärtat. all lycka till dig! pussis!


äntligen lite sol!

igår var en riktigt härlig dag. jag & hannapanna begav oss till bromma för att sola, bada & ha picknick. för hanna var det också premiär - jag är riktigt stolt över dig! ;)

vi låg på våra handdukar och tjatade om både det ena och det andra, men det som mest diskuterades var nog lördag & kräftskiva i trehörna :) vi ser fram emot en fest med våra festmän, men vi är också beredda på en vändning. fast planeringen är i full gång iaf: partybil > den trogna pärlan. (fuck, jag måste jobba på dagen..)

idag blir det också sol & bad. med tessa och kanske petter & hanna. härligt att det äntligen kommit lite sol :)

ikväll kommer en av mina favoriter, hellyeah!

sommar = dålig uppdatering

tja, man kan ju nästan säga att jag tagit lite semester ifrån bloggandet. tittar in då och då, kraffsar ner nåt litet. men inte mycket mer. ganska skönt, det är ju ändå sommar :)

förra onsdagen var en riktigt bra dag. eller iaf utgången på kvällskvisten. förfesten bestod av hanna & mig (plus gustaf & ahlin via msn/cam) haha. "jag har aldrig" gick ju mindre bra - torrbollar ;) men kul vare iaf..
vidare till terassen, och det var på håret att vi kom in utan att betala, hehe. på övervåningen satt hinken och väntade :) sara kom sen efter jobbet med - tevligt-trevligt.

kvällens bästa "jag fattar inte.. när jag kom hit var det helt tomt i baren, men typ fullt vid alla bord, men ingen drack något. jag gick iaf fram och beställde en öl, och bruden bakom disken sken upp som en sol."  tja, kan det bero på att det är halva priset i baren efter kl 22, och klockan var cirkus kvart i.. haha!
.


på torsdagen mådde jag pyton, var verkligen helt apatisk. men jag klev upp till jobbet och gjorde mitt. som tur var så slutade jag tidigt och kunde följa med mam&pap (som skulle hämta syster på arlanda) till stockholm. blev fika och lite shopping med stockholmaren cristin :) mys.. på arlanda hände det grejer: såg två söta munkar (fast med så fula skor) och så blev en kille jagad av knark-hundar, ojoj..

och efter helgen är jag märkt för livet. hehe. nåja, syns inte så mycket. men allt började iaf med att jag skulle hälsa på gustaf & c/o som fiskade kräftor i varamon. jag packade min korg: lite öl, en box vin, tröja, lipgloss, solglasögon, popcorn, ketchup, senap, korvbröd.. men ingen korv. haha!

nere i varamon blev det mys och eldhäng. och som vanligt måste pojkar leka med elden.. både det ena och det andra hamnade i den brasan. till slut en hel plaststol. hujedamej, vilken brasa. sen råkade även en petflaska dimpa ner och det var just den som blev så het så den sprängdes.. vilket reulterade i att gustaf (och lite jag) fick det på oss. ajaj, glödhet plast gör ont. "aj min nagel.." haha. och min stackars tröja brann nästan upp - har nog aldrig slagit mig så mycket på tuttarna ;)


     


nu är vi inne i en ny vecka, och idag är det onsdag. vankas det onsdagsklubb? nja, det är inte helt bestämt. knepigt, första nyktra onsdagen på typ hela sommaren. hehe. det har varit en hård sommar, men som sagt: jag är inte den som är den.
 

men jag får ju faktiskt finbesök?

varberg is the shit

förra lördagen rullade jag ner några mil till västkusten. bilfärden gick över förväntan, fast givetvis virrade jag bort mig lite i varberg. men lyckades ändå på något konstigt vänster svänga in på rätt gata, nenas gata! :)

när klockan slog 18:30 började resten av folket att droppa in. kände inte alls många, men när det väl dök upp några kända ansikten så var mina mungipor uppe vid öronen. fräs, erik, lars & birger (visst att jag kände igen en del andra med efter allt nenas babbel om dem, men jag kände dem ju liksom inte)

festen började och kräftorna var i centrum. som jag nämnt tidigare så vann jag nog äta-mest-kräftor-tävlingen :) hihi. och min trevliga bordskavaljer rynkade ögonbrynen.. han gillade inte ens kräftor. (haha, då är verkligen platsen jämter mig en toppenplats.. eller inte. haha. jag tvingar alltid i folk kräftor vare sig man älskar eller hatar det)

när kräftorna (och snapsen *ler*) var slut intog jag dansgolvet. svängde mina lurviga med världens bästa nena och min bordsgranne. efter mycket dans och fjanterier drog plötsligt någon ur sladden.. hela tältet blev bläcksvart! vi tog detta som en signal och begav oss till stan..

utestället för kvällen var sociten, alias pepparkakshuset eller såsen. vi fortsatte att skaka rumpa och helt plötsligt var klockan stängningsdags. blev en trevlig promenad hem, men ibland lite svår framkomlig *hehe*

dagen efter blev det besök på nenas jobb, lunarstorm. haha. blev bakisfrulle och lite msn med oroliga motala/lkpg-bor ;) på eftermiddagen tog nena & jag med oss en filt, lite räkor o så satte vi oss nere vid fästningen, mys!

på kvällskvisten blev det korvgrillning vid havet, så vackert. och när maten var uppäten gick vi hem till mikael för lite film. såg jurkyrkogården - nu hatar jag katter, fy tusan! och småbarn med.. hehe.

på måndagen blev det först stranden några timmar, sen käk med birger i nenas trädgård. och efter det satte jag mig i bilen för att påbörja min färd hemåt.

        
kalas-kräftskiva ala sandströms trädgård


picknick vid fästningen/hamnen


grillning vid havet


en härlig dag på kåsa

jag hade sjukt bra dagar i varberg. ge mig mer varberg. ge mig ... *ler*

@ lunarstorm

sitter just nu på lunarstorm - kontoret. haha, kick ass!

kvällen igår var sjukt lyckad. och som vanligt vann jag äta-mest-kräftor-tävlingen, även om erik inte var alls långt efter. mer om gårdagens tokigheter kommer vid ett senare tillfälle..

trädgårdsfest

på lördag tar jag brum ner till västkusten. en stor trädgårdsfest för ca 50 personer väntar. hujedamej vad roligt det kommer bli. och så många kära återseenden.. jag tror snart att jag spricker av längtan!

bara ett litet krux - jag köra själv. till varberg. haha. hur skall detta sluta? borde nästan fråga hanna om jag kan få låna deras gps-sändare :) annars vet man ju inte alls var det slutar..

dagen-efter-kaffe

vet ni? jag bjöd hit hanna på lite dagen-efter-kaffe.. gissa vad hon hade med sig? rabarberpaj för tusingen. så sjukt gott!! hanna är helt enkelt en riktig pärla hon.. hon vet vad jag behöver en sådan här dag! ;) 

nu har hanna åkt iväg och jag sitter kvar här med mitt kaffe (är så mätt efter rabarberpajen - men har sparat en bit till kvällen *mums*) och funderar över vad som sas igår egentligen. inget jag bryr mig jättemycket om, men ändå.. på något sätt. men antar att det bara är att skaka av sig och gå vidare.

..men ibland blir jag trött av att jag alltid är den som ska bättra mig.. och inte du.


hugo/nattklubben/terassen

för att fira hannas dag lite extra bestämde vi oss för att göra entré på hugo/nattklubben/terassen på kvällen. först lite förfest hemma hos mig. msn kan vara bra roligt ibland, och drougge är våran absoluta favorit :)

vi tog hojarna och drog till stan. på terassen fanns det mycket kändisar. vi beställde vin och drinkar och hade trevligt.. en stund. sen behövde jag en paus och gick istället till dansgolvet för att svänga mina lurviga med kanske världens roligaste dansare, tobbe! *asg*

kvällen var helt ok, bortsett från några grejer, men, men.. jag har iaf världens bästa flickor vid min sida även om det ibland blir för mycket av dem. men ni vet att jag älskar er över allting annat!

image146
ps. så himla nice att hanna är på benen (benet! *hihi*) igen.. jag har saknat dig till tusen! ds.

skiten är borta!

igår vid 9-tiden styrde vi pärlan några mil söder ut, närmare bestämt jönköping och ryhov. äntligen skulle hanna få ta bort sin skit på benet. allt gick finfint. och som tack för hjälpen bjöd hanna oss på lunch. mys!

vi valde bort den tråkiga motorvägen och tog istället turistvägen hem istället. så himla vackert sverige är egentligen.. vi stannade till i vadstena och skålade med skumpa - skiten var ju borta! :)



tack mina änglar för en mysig dag!

RSS 2.0