det finns en anledning


haha. har precis sett bilder från i lördags. jag har verkligen noll koll på när foton tas. haha. och jag har kommit fram till varför jag helst undviker kameran när jag är nykter. jag försöker när jag är onykter med, men då går det liksom inte riktigt lika bra, suck. aja, jag bjuder på det ;)


är riktigt besviken nu. satt uppe till halv två inatt för att jag skulle kolla på lost-reprisen. och visst, det var en repris.. från typ första säsongen. inte från förra onsdagen, suck. det var riktigt irriterande..


morgonen har bara varit tråkig. jag gillar söndagsmornar bättre ;)


förresten, ni är väldigt dåliga på att lämna kommentarer. dyker det inte upp några kommentarer snart så läggs bloggen ner. uppfattat? haha. johanna, du behöver då inte ta åt dig *ler* men ni anfdra, morr på er! ;)

u som i uttråkad


är man uttråkad så blire lätt en lista. givetvis är den snodd från någon annan..


personfakta
namn:  helena ju
kön:  brudjävel
ålder: 21
längd: kort
boende: i malmö med min sambo
smeknamn: helojna, jullanta, johansson
hårfärg: blond som tusan = dum blondin
ögonfärg: dom är blå
familj: den bästa

har du någonsin
ätit sushi: faktiskt inte, men är bra sugen på att testa
stått på scen: jorå, senaste gången var på harrys i somras ;)
varit ihop med någon som varit otrogen: nej
klättrat på berg: jaja bullar, var nära på att slå ihjäl mig på köpet.
sett vita huset: nope

antingen eller:
kallt eller varmt: värme
spets eller satin: hm, kanske spets, kanske satin.
svart eller rött: rött
regn eller snö: snö!
rosor eller tusensköna: linjekonvaljer
vår eller höst: vår med vårkänslor
matte eller engelska: inget av det..


motsatta könet:
gillar du någon just nu från det motsatta könet: oyes, klart!
vet den om det: det beror vem av dem? *asg*
vad tittar du på hos en man: utsrålning, armar, händer

inom de 48 timmarna:
ringt någon: jauph, fylleringde lite igår
fått något sms: dagenefter-skvaller är ett måste
kramat någon: mmm
pussat någon: det med

gillar du att:
ge kramar: vem gör inte det?
ge massage: det beror på vem
gå promenader i regnet: ja så länge det är en hand-hand promenad

övrigt:
vad gjorde du förra sommaren: jobbade och kom över
svär du för mycket: tyvärr ja
tåg eller buss: helt klart tåg, bistrovagnen.
vilken färg är det på dina byxor just nu: svarta slappbyxor
vilken låt lyssnar du på just nu: inget, med ondskan går på tvn
vad är bredvid dig just nu: ett te-glas, digitalkameran, mobilen
hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): en bild på mina systerbarn
vad var det sista du åt: knäckemacka och te
vem vill du spendera resten av ditt liv med: min drömprins
har du en lavalampa: nej
hur är vädret just nu: mörkt och kallt
vad gjorde du igår kväll: inflyttningsfest hos hanna
vem pratade du sist med på telefon: mamma
vad gör dig glad: mina brudar
vart skulle du vilja du åka: jorden runt
vill du ha barn: det vill jag nog?
vad ska dom heta: maja & måns, eller kanske sixten


slut.


motala - dag & natt.


gårdagen spenderades på motalas gator och torg med två flickor av den bästa sorten. sigge och slänsby. eftersom varken sigge eller slänsby är fattiga studenter så slutade deras shoppingrunda med tusen påsar.. jag fick nöja mig med en turkos påse från systemet. illa?  haha. och att det sen också blev en fika på ströget är ju givet :)

på kvällen bar det av till therese för att kolla bebis. fast på datorn, eftersom lill-killen fortfarande är kvar på sjukan. men det var roligt att få träffa den stolta mamman iaf.. och vilken söt och LITEN unge de hade pippat fram :)

efter snabbvisiten hos therese var det bara att brumma (och då menar jag verkligen brumma, eftersom någon här hemma kört sönder min lilla bil så att det låter som en riktigt sprutt-i-bang-bang. pinsamt) vidare till hannas inflyttningsfest. sigge & jag.. yeah.

festen var riktigt rolig. hannas superbål och singstar. förstår inte varför det alltid ska sluta med att jag står där med mikrofonen i handen? någon dold idol-dröm kanske? haha. tyvärr så förlorade jag i stort sett varje omgång.. så jag antar att jag hade hamnat på den "pinsamma listan" om jag sökt till idol. ha! men let's dance kanske skulle funka bättre.. min imitation av lena ph var ju näst intill perfekt, eller? ;)

efter alldeles förmycket singstar och rikitgt mycket bål bar det iväg till harrys. blev en hel del dans för tre fulla små flickor. och jag började verkligen känna att hannas superbål gjorde susen.. :) och konstigt nog så gick jag inte och hämtade ut min jacka vid kl 01.50 som jag ALLTID brukar göra, utan jag stod i kön vid 02.10 istället.. väldigt ovanligt, men ganska trevligt faktiskt.

trött som få idag. inte mycket sömn i natt..  blev bjuden på gratis vatten(!) på natten och kan säga att det där vattnet höll mig vaken en bra bit in på småtimmarna, men å andra sidan så var det ett riktigt gott vatten :)  


mormor - tack för bullarna! :)

då var den över.. begravningen. det var vackert.. jättevackert!


till en stad jag är på vandring,
synden där är utanför.
livets träd står där i blomning.
där som rosor aldrig dör.
där skall rosor aldrig falna
ingen frostnatt dem förstör.
till en stad jag är på vandring,
där som rosor aldrig dör.

svårigheter där vi möter.
satans snaror här förför.
inga frestelser i staden
där som rosor aldrig dör.
där skall rosor aldrig falna
ingen frostnatt dem förstör.
till en stad jag är på vandring,
där som rosor aldrig dör.

nära kära är hos jesus,
skaror sjunger nu i kör.
väntar på att jag skall komma
dit där rosor aldrig dör.
där skall rosor aldrig falna
ingen frostnatt dem förstör.
till en stad jag är på vandring,
dit där rosor aldrig dör.



mormor,
du bakade världens godaste bullar.. ingen kan slå dig i bullbakning! med både sorg och saknad lämnar du oss, men du finns alltid kvar i våra hjärtan. hälsa morfar! älskar er båda! *saknar*

mormors begravning, kapellet

en obehaglig känsla.


nu sitter jag på tåget upp till norrland, iaf mitt norrland. hihi. med andra ord pekar näsan mot motala (eller egentligen inte, eftersom jag sitter baklänges på tåget. hm? nu blev det trassligt här.. hihi) ingen höjdare att åka dit.. begravning imorgon. suck. men fint lär det bli, och tårar kommer rinna..

men heltråkigt blir det inte, ska nämligen träffa några av flickorna (och pojkarna *ler*) på lördagen. hanna har blitt stor flicka.. eller är det kvinna man säger? äsch, hon har blivit vuxen, det är nog rätt ord? ..hon har  iaf flyttat hemifrån och ska fira det med dunder och brak.. och det går ju bara inte att missa! :)

blir nog att stanna ett par dagar i motala, har ju looov :) leka och busa med petter. shit vad jag saknar den ungen.. världens sötaste ju! försöka klämma in lite vänner här och där, familjen och allt sånt. sen har jag sån beslutsånget över nästa helg.. malmö? motala? *sliter mitt hår*

äsch, nu orkar jag inte skriva mer. tänkte kolla lite på film, tiden på tåget går liksom mycket fortare då *lyxunge* haha.



en lugn tillställning? ha!


roligaste kvällen på länge-länge. skulle gå ut och käka med ett gammalt gäng från vadstenatiden. det var tänkt med en lugn tillställning, käka lite och sen gå ut och ta en eller två öl.. men så blev det ju inte riktigt? :)

utsökt käk. vinpimpel. vip-bord. gratis dricka hela kvällen. slisket. singeldans. shot, shot, shot. snyggingen. dollars i bhn. trötta fötter. latinos. pardans. bakfylla. tidig morgon. gratis tåg. direkt till skolan..

olofs kommentar dagen efter "så fort du gick från dansgolvet omringades ju flickan med karlar" :) haha. ja, varför lämnade ni mig på dansgolvet för? *asg*

kan bara se tillbaka på kvällen med ett stort leende.. och det bästa av allt, känslan av att veta! :)


nu är det dags att städa upp lite här.. fest här ikväll nämligen. yesyes!





rest in peace.



* 1926-05-19 + 2006-10-15

mormor ..vi ses väl i nangijala?


blivande torghandlare?

idag har nena och jag shoppat loss på möllan, yeah! jisses, så mycket frukt.. när ska vi äta upp de 5 kg klementinerna vi köpte? och de 10 askarna vindruvor? äpplena? bananerna? och alla grönsaker? hjääälp! men det blir lätt så när allt är så billigt  (en FULL påse klementiner för 10 kr, tio askar kärnfria vindruvor för 10 kr, ja.. det fortsätter i den prisklassen.) hihi.

nu får anna skipper från "du är vad du äter" gärna komma och granska vårat kylskåp. det enda som skulle åka puts väck är nog ketchupen och spriten, hehe. nena och jag är nöjda. fast vi kanske kunde valt ett bättre sätt att frakta hem frukten? hihi. (innan vi gick till möllan gick vi lös på myrornas, hittade nämligen en svinbra lösning till våran hall.. en trä-ränna. någon som vet? hur som, så bar vi den, med frukten i.. måste sett himla knepigt ut. det var till och med en tant som kom fram till oss på torget och pillade på våran frukt.. för hon trodde det var vårat "försäljningsbord". så det kan gå, så det kan gå *asg*. det blev iaf ett riktigt träningspass att bära hem allt *fniss*)

efter en rensning av vindruvor (en del var mindre bra, om man säger så.. man ska väl inte äta de som är luddiga? hihi, därav det billiga priset kanske. puckade blonda brudar som inte fattar vinken liksom. haha.) så kom affe hit och vi drog till ikea och fortsatte göra fynd där.. men vi hann tyvärr inte hämta våra stolar, så det får fixas imorrn. måste ju passa på nu när brumbrum finns :)

annars har kvällen blitt lugn. käkat onyttigt och segat framför tvn (vi har ju faktiskt varit nyttiga och köpt en hel drös med frukt. då måste man ju få äta pizza ibland? eller? *vilka dumheter*) blir väl snart läggdags, men drog ju i mig kaffe nyss så det lär väl dröja tills jag somnar, suck! men skulle gärna somna, och fortsätta drömmen som påbörjades i natt *ler*



saknar något. ..dig kanske?


jag, ett datageni? tydligen!


jag kan knappt tro det själv. jag, lilla blonda jag, löste problemet med smurfmusiken. mäkta stolt faktiskt. så nu låter nationalteatern som nationalteaten, och green day som green day, yes vad jag är bäst ibland.

vilken underbar dag det var igår, en riktigt fin höstdag ju. så nena och jag drog tag i våra hojar och gjorde malmös alla second hand-affärer, eller iaf två. hittade vad vi skulle.. och nu blir det finfint här hemma, bara vi får fixa till och fräscha upp möblerna lite :) vi med våra knäppa ideér, haha! (knäppa, fast ganska häftiga.. iaf om vi frågar våra egna "roomservice"-killar. hihi)

idag kommer affe hit, med en efterlängtad brum, brum.. äntligen kan vi hämta våra barstolar som bara stått och längtat efter oss sen i tisdags :) hoppas också på en sväng till ikea nu när det finns bil som kör oss vart vi vill.. kommer sluta i en riktig pysseldag detta, så plugget får nog vänta tills imorrn. för nåt besök lär jag ju inte få, eller?

förresten hade jag en konstig, men rätt härlig dröm inatt. rullat runt ordentligt i sängen hade jag tydligen gjort också. haha. men jag undrar var metspöt kom in i bilden, och de fula kläderna? aja, han var fin iaf.


nena och jag har delat upp idolkillarna nu, hon tar danny och jag tar erik. peeerfekt ju.

dags för te.. och repris av äntligen hemma, få lite inspiration. för sen är det dags att dra på sig blåbyxorna och plocka fram borren, för här ska fixat.. nästan som byggare bob, fast byggare helojna :)

saknar..

vart f*n kom smurfarna ifrån?



bra, bra.. bra gjort, helena! nu har jag lyckats ändra en eller flera inställningar på den här lilla dumburken så all min musik låter som smurfmusik? yeah. vart f*n kom smurfarna ifrån?! blir galen. ett datageni.. JA TACK!

blir en lugn helg.. mest en p-helg. (plugg & pyssel, men inget pussande.) får besök av våran egna "roomservice" idag, yes. finfint blir det :) och nästa helg blir det förmodligen en färd till motala, för jobb och lite dejter. fast skulle gärna vilja stanna kvar här och gå på fest. fuck.

saknar mina flickor, fast tur att jag har min sambo :) igår pratade vi om att skaffa hund *asg*

RSS 2.0