är vi fortfarande vänner imorgon?

ikväll ska jag & mina bästa flickor (..minus hanna) försöka(!) planera våran islandsresa. hur ska det gå till? fyra starka & olika viljor att ta hänsyn till. kommer vi fortfarande att vara bästa vänner imorgon mån tro?                           ja, det undrar jag.


rubriklös - ingen fantasi

jaha?

det var ett tagsen som jag uppdaterade nu ser jag. jag har liksom inte riktigt haft tid. jag har varit på utbildning i mariestad, grejat hemma, varit på shoppingtur i örebro, haft vinkväll, fikat och myst med sara som är hemma från oslo   (vilket j-vla skitland.)

dagens bästa!

på mindre än ett år har 3 st blivit gravida på jobbet
(ja, inte blivit det 'på jobbet' alltså)

idag på jobbet:

jag säger till chefen: jag har något jag måste berätta..
chefen svarar: säg inte att du  o c k s å  är gravid?!

vi brast alla ut i ett stort asgarv.
sen svarade jag: näe, det är jag verkligen inte

första koppen avklarad

dagens första kopp kaffe är avklarad. redan sugen på nr 2. som jag tror jag ska fixa alldeles strax och avnjuta till ett avsnitt av days. sen ska jag skynda mig till jobbet.

igår fyllde fräs år och idag fyller knutsen & börje. ett stort grattis till er alla tre. jag önskar att jag kunde va hos er och gratta er.   men inte min dag - inte jag som får önska.


min nyckelknippa

i fredags fick jag tillökning, i min nyckelknippa.
spännande. och läskigt.

hur skall det sluta denna gång?

jag, en vilande prinsessa

 ..en vilande partyprinsessa. men nu är jag är så grymt partysugen!
två vita helger är avklarade, two more to go. sen gott folk, sen.. :)

då återstår bara frågan ..om jag bjuder upp dig, dansar du med mig då?

ledig dag!

vaknade vid kl 8 imorse och insåg att jag sovit i 14 h. jösses amalia! undra om jag håller på att bli sjuk eller någe? har ju sådan huvudvärk till och från plus sjuka syskonbarn? det får inte hända. har inte tid, råd eller lust att va sjuk.

men nu är jag iaf ledig i TRE dagar. gött mos! om jag nu får va ledig vill säga? idag blir det att städa, tvätta, packa(?) och tillsist en mysmiddag ikväll. allt ganska välbehövligt.

RSS 2.0