girls night out

blev verkligen en kalaskväll igår. jag, anna, maria & cristin hade tjejfest hos anna. lagade supergod (smal-)paj och drack en massa vin. avancerade "jag har aldrig"-leken & tyckte att vi var porrigast i stan. haha.
image204
när vinet var upprucket trippa vi in till ågatan där vi sedan vek av till platå. därinne hittade vi ett bra bord *asg*, då vi beställde mer dricka och så raggade jag (på!) nötter :) och sen började det dra i benen.. dansgolvet! och lagom tills dess kom henriksson & gustaf och joinade ;)

varmt som tusan blev det, så vi gick till burger king för att svalka oss (eller rättare sagt träffa snubbarna ahlin & frasse som satt där och käkade) vi bestämde oss för efterfest och sen började vi samla folket. ha, sicken tid det tog. men efterfest blev det *asg* sista personen lämnade lägenheten kl 08 - undra varför? (hahahahahaha!)

jag vaknade vid kl 13 och då bestämde jag mig för att väsnas lite så att anna vaknade så vi kunde käka frulle. vi käkade frulle i sisådär 2 h. hihi. och lagom när vi plockat bort så kom grannen över med kakor, så då blev det ännu mer kaffe & tjöt.. och tjut. fy tusan vad vi skrattade. ujuj.. vilken berg-o-dalbana! :)

begav mig från anna vid 18-tiden och sen dess har jag varit seg som en kola. borde nog snart krama kudden, plugg imorn!

stort tack till de som förgyllde kvällen:
cristin, anna, maria, henriksson, ahlin, frasse & gustaf
(det fanns också en hel hög som saknades - och de saknades massor ! ! )

bara väntar på mig..

åh, mitt gymkort ligger och bara väntar på mig nu. äntligen! nu ska jag bli denna hurtbulle som jag så länge önskat att jag va (haha, så mycket bullshit, men vi kan ju låtsats eftersom det låter bra)  jag måste leva upp till mitt rykte - " nice ass " (. . . haha, det var tider det. haha!)

jag ler faktiskt lite . .

testade jeans på gina idag. och jag hade gått ner en hel storlek - me like!
(fast när jag senare testade jeans på ett annat ställe så vare 24:or igen. suck!)
så jag gillar ginas byxor. hihi. synd bara att de inte fanns några snygga som passade mig.

höstdag på stan

image203dagen började att jag vaknade kl 06:00. herreud tänkte jag, varför vakna såhär dags? jag tittade en stund på film och somnade om.. och vaknade sen inte förrän vid kl 11 av barnröster... sötaste olle på besök :)

efter lite piff & lek begav jag mig till sigurd och vi tog sikte på stan. blev en mysig (och höstig) promenad. väl uppe på stan var vi helt utsvultna. det blev med eller utan och kalvfärsbiffar (utan fika, bara kaffe!) när vi var mätta och belåtna så tog vi ett varv på stan. hittade lite saker här och där, men höll hårt i plånboken. när vi sprungit över hela stan så tog vi en promenad hem igen. så hurtigt så,

nu har jag skjutsat mam&pap + vänner till stan, de skulle på after work. jag var lite sugen på att joina, men jag ska ju ha myskväll med cristin :) blir tv, skvaller och godispåse (ja, dumma cristin hade ju köpt.. och jag är ju inte den som är den.) och sen hem och krama kudden så jag är pigg och alert imorn!

festfestfestfestfest!

lite blandat om dagen & morgondagen

varit på jobbet idag, gick okej. lite knepig dag.. efter jobbet åkte jag hem och sov en stund. sen fixade jag käk och efter det drog jag upp till stan för en kvällsfika med emmy. verkligen jätte-trevligt :) måste snart göras om, definitivt. efter helgen kanske? haha!

imorn blir det nog inge jobb (eller?). jag hoppas iaf på ledig dag. för planerna är att jag ska träffa sigurd och göra stan. ska bli mys.. jag hoppas på bra höstväder imorn så vi kanske kan ta en promenix också :)

på kvällen blir det en efterlängtad filmkväll med sötnosen cristin. och lördagen är fortfarande ganska oviss, fast inte kvällen då. hihi. då blire dunderfest på västra vägen, hell yeah! hoppas alla mina pinglor joinar (speciellt hanna)

näe, nu ska jag kasta in handduken och titta på film istället. fast först, idol :) så sorgligt! haha!

r . i . p

rest in peace
image202
. . . jag beklagar, jag beklagar verkligen!

det blir aldrig som man tänkt sig..

blev ingen fika med empan idag. vi tar det imorn istället. förhoppningsvis iaf, för nu ringde de och ville att jag skulle jobba också. och det tackar jag inte nej till. bara en halvdag, men det blir ju lite iaf. halva dagslönen för att vara exakt ;) uhh.. jag är ju ritktigt smart ibland..

kanske blir det ändringar till helgen också? motala vs linköping! jag håller stenhårt på linkan, ska bara lyckas övertala de andra också *hihi*

idol.. ja, daniel vann ju mitt hjärta (haha, är jag så nördig nu?) när han sjöng mikas grace kelly iaf. fan va bra! :)

längesen nu

dagens låt: det p3 spelar
dagens dusch: njae.. inte än. blir senare
dagens frisyr: just nu ruffs, sen?
dagens smink: ingenting än
dagens outfit: blir nog jeans & tee som vanligt
dagens händelse: ?
dagens planer: plugg & kvällsfika
dagens vill ha: billiga tågbiljetter
dagens saknad:
dagens drog: nyponte
dagens glädje: studiedag tors & fre
dagens tråkigaste: min mardöm inatt
dagens finaste: sms
dagens måste: plugg
dagens skratt: cellprov-mejlet
dagens dricka: vatten & te
dagens köp: inget än så länge
dagens mat: hemmagjord pizza?
dagens sjuka: huvudvärk
dagens kärlek: sängen
dagens mående: bara bra :)

lägesrapport

har fått mejl av mina lärare idag som så gladeligen berättade att lektionerna på tors & fre är inställda p.g.a studiedag eller nåt sånt. härligt! men ska nog vara duktig och plugga lite hemma iaf, det behövs nog. jo, det är tydligt det.. ;)

så idag blir det plugg fram till kvällskvisten, sen står det nog fika med emmy på schemat? ska bli trevligt. det var åratal sen det bara var hon & jag som fikade. och jag misstänker att vi har en del att skvallra om :)

oh, jag längtar så mycket till lördag. ska bli så roligt, jag längtar också sjukt mycket till nästa vecka.. först lund, sen malmö, sen lund igen. åh, jag spricker snart! mer skåne åt helojna! :)


joxanna & helojna konstaterar:

"vi är inte elaka, vi är bara busiga".. yeah right? men det kör vi på, LÄTT! ;)

jag har nog aldrig vaknat så våt

i natt drömde jag nog den värsta mardrömmen jag någonsin drömt. han hade dött. gud så hemskt det var. jag grät, grät och åter grät. och när jag vaknade var hela sängen våt (nåja, hela mitt ansikte & kuddarna iaf..) och ögonen var helt rödsprängda. usch.

jag greppande telefonen för att ringa och se efter.. och vad möts jag av? jo, telesvar! med gråten i halsen talade jag in ett meddelande och bad om återuppringning. ingenting hände.. vid lunch ringde jag igen & då möts jag av en glad & välbekant röst *pustar ut* han lever!
image200

vilken besvikelse..

hittade typ nada i linköping, bajs! men kom iaf hem med glasunderlägg, gardinstänger & dörrknoppar. nu blir det idol, sen lite plugg..

 i helgen blire fest! :)

mor- & dotter lånar pappas kort

idag blire linköping med mamma. hoppas att hon tar med sig pappas kort så vi kan handla massor *ler*

jag behöver..
..en ny matta till soffsidan
..nya heels är välkommet
..sängbord ala inte förstort
..kofta behövs väl alltid?
..nya jeans, thihi.
..svarta glasunderlägg
..nya sängkläder :)

tja, just nu kommer jag inte på nåt mer som är "panik"? hihi. men tror inte heller att jag får med mig allt detta hem, men jag tror stenhårt på glasunderläggen, mattan och ev. sängbordet. (mamma gillar också pappas kort)


d som i duktig (eller ..dricka vin)

idag har varit en bra dag. för jag har träffat lilla h. och lilla h gör mig glad. plus att jag har ätit sjömansbiff som är så sjukt gott. köpt nyponte, kollegieblock och varit superduktig och pluggat massor. jajemensan..

i helgen kommer nog cirrecurr hem, så det vankas fest. så ...vart tog min välbehövliga (men icke frivilliga) vita helg vägen? hihi. jag är helt klart inte den som är den. det vankas fest för tusan & jag är en partypingla, LÄTT! :)


jag har ont i magen

..fortfarande! jag skrattade så jag höll på att dö igår. kejll bergkvist kan verkligen konsten att få en att skratta. hujedamej, helt klockren! :)

helgen har varit bra. i fredags jobbade jag hela dagen (haha, jag blev till och med utbjuden av en gäst, ojoj!), sen myste jag hemma med far, mor, syster stor & god mat. slocknade ganska tidigt men det var välbehövligt.
på lördagen började jag jobba en timme tidigare än vanligt, plus att jag på eftermiddagen jobbade över en timme. OJ, så duktig man kan vara. hihi. men fick bra beröm av både bossen & gästerna :)

på kvällskvisten tog jag mig in till linköping. gustaf & jag skulle hinka vin. men det gick sådär, jag var så sjukt trött. men lite vin fick jag allt i mig :) vi knallade bort till david på "inflyttningsfest" (haha!) och där blev vi kvar en stund.

och igår låg vi hemma hela dagen och skrattade åt kjell bergkvist som sagt. den bästa sommaren & hela mäklarna-serien. haha, cirkus 8 h framför film, oj! men vi var också hurtiga och tog oss en liten promenix i det fina höst (läs: vårvädret). och så lagade gustaf svingod köttfärssås medan jag låg på soffan och sov.. precis som det ska va :)

i bilen hem igårkväll såg jag ett stjärnfall. mitt allra första faktiskt. jag blev så förundrad att jag nästan (men bara nästan) glömde bort att önska mig något.

idag borde jag bege mig till stan och inhandla lite nödvändigheter. sen borde jag verkligen plugga lite ikväll.. j a j a !


ny design

japp, som ni ser har jag tagit mig i kragen och fixat ny design. denna känns lite mer som jag. den andra var ju mest bilder på mig själv.. och riktigt så ego är jag inte (eller? haha)

är iaf ganska nöjd med resultatet. kanske inte så höstig som jag egentligen hade tänkt mig från början, men what the fuck? rosa is the shit, året om!

lever ..inget för mig

åt lever för första gången idag (tror iaf att det var första gången? möjligtvis att jag käkade det som liten, men inte vad jag minns iaf) det var inte så farligt faktiskt. men det tillhör inte en av mina favoriter, verkligen inte (läs: inget jag skulle önska. men serveras det så äter jag.)

annars har inte gjort så mycket av det som stod på listan. fast letat fram skolböckerna har jag gjort, även bläddrat igenom dem och levergrytan är som sagt uppäten. men då var också allt *suck*

imorgon väntar lite kneg på statt igen. känns sisådär lockande, men pengar blir det iaf. sen efter jobbet tänkte jag ta en snabbis på stan för att fixa med lite saker.

detta var verkligen ett onödigt inlägg. det enda jag ville berätta var att lever inte var någon höjare. haha.


på tapeten idag:

  • leta fram skolböcker (även this shit is on! bajs!) + köpa kollegieblock
  • plugga och vara duktig (yeah right?)
  • äta levergryta (vad har jag gett mig in på? aldrig smakat tidigare..)
  • skriva ett fucking-kuk-brev till min lärare (why?)
  • handla te (ikväll ska jag minsann mysa med en kopp kvällsro)
  • fixa vin inför lördagkväll, vinkväll med gustaf (någon mer?)

ja, det var min lilla lista det. mycket mer än så har jag inte på tapeten idag. jag sitter fast i jag-har-inget-liv-träsket. hihi. men jag längtar iaf till lördag. vinkväll, vinkväll, ännu mera vinkväll! :)


sörens favorit

jao, det är jag det! ha!

nu är rummet äntligen klart. och jag är supernöjd med resultatet. visst, det finns lite kvar att pilla med, men i det stora hela så är det färdigt :) det syns väl kanske att det är två okunniga som fixat de, men det gör inte så mycket. jag är nöjd iaf. och nån gång måste man ju lära sig, ellerhur?

*suck & stön* om nårga timmar ska jag på möte på skolan. bajs! jag vill verkligen inte.. men, men. jag borde verkligen! sen på torsdag hoppas jag kunna ta tag i simningen. och på fredag äre jobb, lördag också. blivit tillfrågad om söndag med.. men vet i tusan? jag vill ju ut på rajtan tajtan på lördagkvällen. någon mer som är suegn? ge i så fall ett snabbt svar så jag inte hinner tacka ja till jobbet.

nä. dags för ny film nu. eller ny och ny? det får la bli nån gammal rulle som jag sett förut. kanske senaste "beck - det tysta skriket" igen? den var ju faktiskt riktigt bra :)



och förresten, the shit is on! 10:e november! jag längtar redan!

köksbordsfester är dom bästa

hujedamej..

efter shopping, slipning & målning drog jag in till linköping för att dricka vin och snacka lite goja med anna, maria & gustaf (stackars gustaf.. thihi) vi beställde pizza och hällde upp vin.. sen gick det åt fanders, men roligt hade vi. jag skrattade så att tårarna rann :)

efter tokigheterna på västra vägen 7(?) knallade vi över vägen till 10:an. gustaf bjöd på kaffe, likör & paj *mums* precis vad jag behövde sisådär kl 24:00 :) när magen var mätt och belåten begav vi oss till blue heaven där vi fick fribiljetter. ganska dött, men vi gjorde det bästa av situationen.. vi hade ju ändå fått fribiljetter :)

vägen hem är ganska grådolmig. hihi. och likaså "efterfesten".. jag somnade visst i hallen. sen lyckades jag skänka bort min luftmadrass till gustaf, snäll (läs: full) som jag var. så jag sov visst på golvet. men tydligen var det ganska så bekämt, för gustaf frågade hela natten om jag inte ville ha tillbaka madrassen.. men icke :)

jag & gustaf lämnade anna vid 12-snåret i förmiddags. då åkte vi till jula för att inhandla en hink (*asg*) och lite pryttlar till min far. sicken tur att jag hade gusten med mig, helt lost därinne ju. men när jag tillslut hade hittat det jag skulle brummade jag hem till motala (borde jag verkligen ha kört? det är frågan det..) och här hemma har jag kladdat mer färg på väggarna, och nu väntar jag på att krubbet ska bli klart :)

tack till anna, gustaf & maria för en toppenkväll!

ge mig vinkväll!

jobbet har gått skitbra de två senaste dagarna. det är så härligt när jag (och li) får bossa över stället - me like :) vi har städat rekord många rum och vi har dessutom haft kul under tiden. så borde det vara varje gång!!

jag säger bara: vad tusan har jag gett mig in på? haha. trodde jag verkligen att jag skulle klara av att fixa om rummet by myself? ha! men jag gör mitt bästa iaf. tror inte att resultatet blir något vidare (jag hajar verkligen inte det där med spackling. hihi) men jag får se det som träning. tur att det inte är mitt hus iaf *ler* ;)

imorn blir det slipning i rummet, stan med syster stor en snabbis och sen hem för att smeta färg på väggarna. hehe. ska bli intressant. och framåt kvällskvisten byter jag blåbyxorna mot party-outfiten :) planen är den att jag tar med mig min luftmadrass, brummar in till anna i linköping, inspeckterar hennes nya lya, hinkar några liter vin, skakar rumpa på korgen och sen somnar på något trevligt ställe :) tja, typ så ser planen ut. thihioi.

GE MIG VINKVÄLL!

bella vs lotta

jag har faktiskt inte en blekaste om när jag somnade igår (eller jo, det har jag ju egentligen. sa godnatt till folket vid 24:00 igår, tittade på music and lyric till cirkus kl 01:30. sen efter den satte jag på se upp för dårarna och såg en bit av den, så jag kan nog ha somnat runt kl 02-02:30 kanske. ojoj, det tar sig. yeah!) men jag sov gott iaf :)

dagens planer är lunch med sigurd. frågan är bara vart vi ska placera våra små söta rumpor? bella note? lotta på hörnet? hugo? ströget? harrys? baltzar? åh, ibland äre inte bra när man har för många valmöjligheter. hihi.

efter lunchen bär det iväg hemåt igen. hoppas syster & kidsen är kvar så jag kan få leka av mig lite ;) annars ska mamsi och jag åka och inhandla (svin-)billig väggfärg till mitt rum. ja, för nu ska helena dra på sig målarkläderna och tro att hon kan något som hon egentligen inte alls kan. haha. men, men.. jag har ju inga större krav. bara rött blir vitt så är jag nöjd :)

imorn är det jobb igen. inget vidare taggad men mår iaf lite bättre i kropp och knopp (vi får la se om jag säger nåt annat efter dagens vändor) så det ska nog gå rätt på att jobba ändå. och pengar blir det. sist knegade jag ju till mig en cykel :)

beroende - bra eller dåligt?


sjuk & tråkig

suck.. då ligger man här igen då. ingen online på msn, inget roligt på tv och sängplatsen brevid är alldeles tom.

men men. idag (eller snarare igår) knallade jag upp vid kl 07:00 för att traska till jobbet. nåja, det blev en bilfärd, men ändå. jag kände mig inte alls taggad. men det var bara att bita i det sura äpplet och gå dit (efter att jag knaprat lite panodil vill säga) framme på jobbet möts jag av en förskräckelse: jag är ensam idag & massor att göra. fuck! men det var bara att knega på. jobbigt som satan, men det gick :)

efter jobbet har jag inte gjort något speciellt. hjälpt mamsi som rensar vinden, käkat , grattat snoddas och hängt vid datorn/tvn typ. när det var läggdags för vanligt folk placerade jag mig framför spiderman 3 - rätt hyfsad ändå (jag är stolt!). hade faktiskt inte sett den innan, men den funka (fast å andra sidan fungerar det mesta nattetid)

om några timmar hoppas jag på att jag har somnat och hunnit vakna så att jag kan ta tag i lite nödvändigheter. städ, plock och lite sånt. kanske även en fika med en pingla :)

näe, nu är det time för ny rulle.. jag hoppas innerligt att jag inte är lika sjuk imorn. jag vill vara frisk & glad, inte sjuk & tråkig. nä, frisk & glad ska det va!

sweet dreams ..yes please!

image182

fuck. bajs. blä. jag kan inte sova. jag vill. men kan inte.
varför dessa sömnstörningar, jag förstår inte?
jag sover nog bäst med sällskap.
så snälla, kom hit.

helgens bravader

helgen började bra (ha, där ljög jag! eller?) hanna & jag tog brum in till linköping. en vals på ikanohuset väntade.. och vilken dans, jag skrattade så jag nästan tjöt. gustaf joinade oss för shopping på willys. och jag var hög. eller?

när allt (billigt!) käk var inhandlat styrde vi kosan till västravägen (upps, håll alla fönster stängda när jag brummar bil) där gustaf & hanna fick placera sig i köket.. vad gjorde jag då? korkade upp såklart! efter en stund tittade nästa gäst in: ahlin.. lika härlig som alltid. eller?

maten smakade kalas, likaså vinet (iaf det röda, thihi) och när vi precis lagt ner besticken så tittar söta anna in. hungrig som en varg (eller?) högg hon in på maten & vinet hon med :)

zeb dök upp och tp var ett måste. för enkelhetens skull bestämde vi att köra på girl power, så det blev en match mellan könen. och givetvis vann vi :) trots att grabbarna fick en del hjälp.. thihi ;)

anna somnade i soffan så ahlin var snäll och tog på sig ansvaret att eskortera henne hem. vi andra fortsatte med sång, gitarrspel (tja, vissa av oss iaf) & vattenpipa :) när klockan slog 05:00 bestämde vi oss för slänga in handduken och hoppa i säng.

dagen därpå vaknade vi vid 09:30 och gustaf var världens sötaste som fixade frukost.
h1: "men hanna, jag fixar kaffe om du vill ha?"
h2: "tja, det vore ju gott.. om det inte är till för mycket besvär?"
h1: "näedå.. drougge, fixa kaffe!" :)

konversationen är kanske inte helt ordagrant rätt. men ungefär iaf. hihi :) hanna stack innan jag ens hade hunnit dricka upp mitt kaffe. efter frukosten blev det tv (doctor snuggels. haha!) och lite brottning, puh!

vid 13-tiden begav jag mig till stan för att möta upp pinglorna anna & ida. vi käkade lunch och sedan rullande vi runt på ikea. hihi. blev en mysig dag fast alla tre var trötta som as :)

på kvällskvisten kände jag mig lite sjuk och dan, men det skulle inte hindra. jag hade lovat utgång. och utgång blev det. fast jag är rädd att det redan spårade ur på förfesten, hihi. efter en cykeltur till stan så checkade vi in på harrys. och där kunde vi konstatera att sommaren var slut. lite folk.. men va tusan, vi hade roligt ändå :)

efter nattamaten blev det taxi hem. och hjäp vad jag skrattade åt anna när hon frågade chaffisen vart hon hade köpt sin jacka. hihi. "ullared, 500kr.." det var nästan att vi ändrade destination till västkusten istället :)

ett stort tack till alla ni som förgyllde min helg. jag är dock svinsjuk nu.. men det vare värt, LÄTT!

och anna: SCHYY! ;)

hope you're happy now..

you can call me a slut
you can call me a liar
i've got so many names now
i can't even deny it
you can call me theif and put up a fight
bury me six feet under the ground

but if you think i look mad today
you should have seen me yesterday

you can call me a beauty
you can call me a beast
but it's nobody's business what i do or please


för att höja min studiemotivation..

..köpte jag mig idag en skolväska *haha* (som jag sa till mamma: jag får i en präm = skolväska *ler*) jag är tveksam till att det kommer hjälpa men värt ett försök som sagt. men nu återstår pennor, kollegieblock och såklart en "första dagen-outfit" :)

jag väcktes klockan 08 imorse för jag, mamsi och farmor&farfar skulle bege oss ner till adelövs marknad (igår var en skitdag, och jag tänkte baske mig inte uppleva en likadan dag idag) blev en msyig dag.. hittade dock inte så mycket grejer (gör jag nästan aldrig på marknader) förutom min väska (som jag fick 100kr billigare *yeah*) farfar bjöd på mat. det blev pannbiff, lök & potatis. och det föll mig helt i smaken - jag som älskar svensk husmans kost :)

på vägen hem stannade vi vid en liten sjö för lite rast. farmor hade gjort en liten picknick-korg med massa godsaker. men det allra bästa var - farmors hembakta bröd & farfars saltgurka *mums*


f & f - tack för saften. världens godaste saft!

mitt blir ditt

jahopp, då var mitt rum hos nena uthyrt. kommer kännas så knepigt att hälsa på. idag är en ganska så jobbig dag. min hals gör fruktansvärt ont och jag saknar malmö mer än någonsin! suck! hade hoppats på en tripp dit nästa vecka, men det verkar som om den inte blir av. jag behöver min nena. jag behöver..

och min motivation till studier är som bortblåst. men det är tur att jag inte börjar förrän den 19:e sept. fast vad ska man göra fram tills dess? ta tag i träningen kanske? som om jag någonsin skulle bli en hurtbulle? haha, det är ju skrattretande.. att jag aldrig inser! kanske dags att börja använda mina glasögon ändå? jag stirrar mig blind..

om du bara vill

ingen avsugning (jag kan knappt svälja)

usch, jag har så ont i halsen idag. kan knappt svälja mitt eget saliv (någon som vill ha? haha) shit alltså! men har hört att det är fler som har ont i halsen, eller iaf haft. SLAMPA!

idag har jag gjort lite nytta. ringt runt till lite ställen, hjälpt mamma och lite sånt. ikväll blire tjejfika på hugo - säga hejdå till sara som tar sitt pick & pack och flyttar till oslo. jag kommer att sakna henne nåt enormt mycket. fast lite avstånd mellan oss kanske bara är bra, det har ju varit en del fighter på sistone *ler* men som sagt, jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket. min lilla snörpa..

svårt att sova

vargen ylar i nattens skog, han vill men kan inte sova
hungern river hans vargabuk, och det är kallt i hans stova


 du varg, du varg kom inte hit, ungen min får du aldrig..


nu ska jag ta tag i grejer

vi har nu tagit steget in i september, vilket betyder att hösten är här. jag vet inte riktigt om jag skall skratta eller gråta? vart tog liksom sommaren vägen? kanske lika bra att hösten kom? men det blev ju ingen sommar?

och nu ska jag (som rubriken berättar) ta tag i grejer: plugg & träning. jajamensan! (nu laddar vi om för beach 2008, thihi)

hösten känns faktiskt inte så depp som jag trodde. jag har en del ljusgilmtar att blicka fram emot:
# inflyttningsfest och holabandola hos h2 i kalmar
# dra till grannlandet och hälsa på "norskorna"  sara & frida (och maja)
# till lund och mysa med finaste
# födelsedagsfest hos bästaste nena i malmö
# stockholmsvisit > till crillan & petta p
# en tripp till vimmerby & söta johanna finns också med på schemat

ojdå, det var redan 6 helger.. sen ska jag ju hinna svänga mina lurviga med motala-pinglorna med. men det största problemet är nog inte hur jag skall få tid.. utan snarare vilken bank jag ska råna? 


personalfest ala statt

igår hade bossarna bjudit oss på personalfest. första stoppet blev i deras trädgård där det bjöds på vin och grejer (louise, li & jag hade träffats 2 h tidigare för att grunda lite) efter det blev det en guidad tur i deras nya hus - jisses!

när vi traskat huset runt blev vi oroliga - skulle vi inte få någon mat? liksom det fanns inget bord uppdukat någonstanns. shit tänkte vi.. men så traskade vi 100 meter där vi steg på kung sverker som tog oss på en båttur till boren genom slussarna. blev en mysig båttripp.. och en våt sådan. shit vad vi drack vin ;)

efter båtfärden lyckades vi få olearys som precis hade stängt, att öppna åt oss ;) festen fortsatte.. och när jag vinglade hem på cykeln insåg jag att jag nu hade hivat vin i en hel arbetsdag - 8 h. oh yeah!

[ k r e i f - s c h i i v a ]

jahopp, då var den över.. kräftskivan som sara & jag har pysslat med x antal dagar. blev en riktigt lyckad tillställning. jag tackar alla 30 pers som dök upp (det var 70 st som fick inbjudan. bra uppslutning eller vad säger ni? haha!)

vi hade hyrt en stuga och pyntat den till ett barnkalas, vi bjöd på mat, kräftor och svalkande dryck för strupen. vi sjöng snapsvisor och vi käkade rabarberpaj. på det lilla dansgolvet vare också folk som skakade sina lurviga (jag fick en bugg av the king - oh yes!) festen slutade med att folk hade däckat i bilar, spytt, lekt bordell och att en brandsläckaren sprutat ner hela köket - en helkväll som bjöd på det mesta alltså ;)

efter cirkus 3 h sömn knatade jag upp för städning. och vilken tur att man har så fina vänner som hjälper till (ni är guld värda) blev ju liksom lite panik när SÖREN ringde. hihi :)

nästa år är det dags igen.. eller?

RSS 2.0