en ny vecka börjar..

ja, och en ny vecka börjar alltid med måndag. oftast ogillar jag måndagar. men denna känns ändå rätt okej faktiskt, trots att jag jobbar i eftermiddag. men tror det beror på att helgen blev så lyckad och att starten på denna måndag inte kunde varit bättre  :)

(det har nog inte ett dugg att göra med att jag tidigare varit luspank och idag är det löning. tjoho! nejdå. inte så. det tror jag inte alls)
  . . d e s s u t o m   s t r å l a r   s o l e n !


oh, what a beautiful morning

vet ni? jag har börjat fundera på en sak. jag gillar inte när man är beroende av saker, eller behöver något. men det är nog bara att inse det: jag behöver en man i mitt liv!

igår var ju marcus här som sagt. och nu i morse när jag skulle starta TV:n gör jag en fantastisk upptäckt. min kontroll till boxern fungerar. likså svt1 och svt2 som tidigare har lidigt av "dålig signal". allt som krävdes var en karl. marcus, du gjorde min morgon!

en bra start helt enkelt

igår kan man säga att det var sommarpremiär.. för mig, titti och marcus :) fortsätter sommarkvällarna i denna anda så anar jag en succésommar. inte för att det var den roligaste kvällen någonsin igår. nej, men det var en bra start på sommarn helt enkelt.

tack älskade titti för ditt stora hjärta och dina vita lögner ;)

TV4, here i come... not!

att bli bloggdrottning är visst mycket svårare än vad jag trodde..

hur som helst, det har gått ett tag sen jag skrev sist. oväntat? nja, inte särskillt. jag sitter och funderar över vad som hänt sen senaste inlägget. och vet ni vad? allt är en endaste röra . . .

kanske var det den där lördagen med lek & spel med gänget i linköping? eller var det hemmakvällen? eller personalfesten? ja, som ni märker.. en röra.

men gårdagen minns jag (tur det kanske?) promenad med syster längs vättern, mysigt. lite käk med tjejerna i lkpg. och äntligen, bönderna i "bonde söker fru" presenterades. stor besvikelse. så nej, ni får inte se mig i tv i höst.

hur ser dina frukost-/lunchvanor ut?

dagens frukost/lunch bestod av:
6 koppar (läs: muggar) kaffe
½ aladdin-ask (minus likörgrejerna)

undra vad det blir för kvällsmat?

lekdag som resulterade i en silverfisk

igår var jag på äventyrsbadet (haha, får det ens kallas det?) i linköping med kidsen.
vi hade en lekdag. en lekdag som resulterade i att den största killen lärde sig simma och fick därmed med sig silverfisken hem :) jag är en stolt moster!


de där två små grabbar är bland det bästa som finns <3


sant eller falskt

bloggdrottning? jomenvisst!

dålig update som vanligt nu för tiden. ork, lust och tid finns inte alltid. and that´s it.

RSS 2.0