hemma igen!

är nu hemma från kryssningen med livet i behåll. orkar inte blogga ikväll, får bli imorgon eller i övermorgon eller inte alls. finns nog saker som borde stanna på båten.

men en fråga - var är hans lampa?

the shit is on!

image224
och jag kommer bli så sjösjuk, men va tusan.. nu kör vi! PARTY! ;)

fredag är ändå den dagen som känns bäst

ja, eller hur gick den där fredags/kyckling-låten?

har varit iväg och tränat imorse (mitt nya liv börjar idag. 2 gånger bättre & 5 sämre!?) det var skönt att äntligen komma iväg. fast det tråkiga är att det nu kommer dröja lite tills nästa gång (kryssning o grejer på schemat ju) men jag hoppas att jag & li tar oss i kragen på söndag och går dit en sväng efter jobbet.

efter träningen knallade jag in med gott samvete på bolaget och handlade på mig lite nödvändigheter. blev 3 flarror vin (ett rött, ett vitt & ett rosé) - vaddå beslutsånget? sen blev det även fyra cube-liknande saker som jag tänkte ha med mig på bussen upp till stockholm på måndag :) fan, inte långt kvar nu.. YEAH!

image223nu tänkte jag plocka fram lite lunch, sen vila någon timme eller två.. för kl 17 står hanna med the pearl här utanför och väntar på mig. en linköpingskväll står på schemat. en blöt kväll med grabbarna & h2 (ev. anna) tackar man inte nej till i första taget. nä, verkligen inte! PARTY! bara ett litet problem, kvällens outfit?!!

h1 & h2 i vått & torrt (men helst i vått :P)

mysmorgon

väcktes av en söt pojke imorse (inte alla mornar man blir det) han kröp ner under täcket och så myste vi i några minuter tills han tröttnade (suck - jag behöver en morgonmys kille!) och istället ville han att jag skulle hjälpa honom med datorn.. suck! men snäll och hjälpsam som jag är knallade jag upp och fixade problemet. men sedan vände jag på klacken (haha, vem går i heels så dags?) och gick och la mig en stund igen, härligt!

men jag fick inte ligga kvar länge, det blev mer problem som behövdes fixas. tillslut gav jag upp och föreslog en film istället, och visst, det gick bra. yes, tänkte jag.. nu kunde jag sussa i soffan under filmen :)

så såg i stort sett hela förmiddagen ut. haha, fy tusan vilken dålig barnvakt jag har varit idag. men efter lunch tog iaf mamma med honom ut så han fick cykla lite :)

och när lillkillen blev hämtad så åkte jag och mamma till maxi för att handla lite. det är skönt att vara med att handla ibland, för då har man lite mer koll över kylskåpet :) och jag fick bestämma kvällsmat: ärtsoppa :)

nu blir det stan en sväng med sigge. öppet till kl 22 ikväll ju, och de har massa finfina erbjudanden. synd bara att jag inte har pengar till sådana saker just nu..

jag hugger i sten. . .


jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt. jag är så trött på alla mail och koder.
jag vill ha dig här på riktigt inatt och suga liv ur din halspulsåder.
ja för en doft av sommarens sista dagar, när vinden blåser in ifrån england.
 som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera.
och mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera...

israeler är ett konstigt folkslag

nu drar jag inte alla över en kam, finns säkert massa bra israeler, men de som bodde på hotellet för någon vecka sen. de var konstiga, riktigt konstiga (läs: bajsnödiga!)

yvonne på jobbet berättade en så himla rolig grej på jobbet idag, jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig. jag & carina tjöt av skratt..
image222
yvonne hade städat ett rum och öppnat balkongdörren (nu på hösten är vi lite dåliga på att kolla balkongerna varje dag, dåligt jag vet. men men) och där ute hittade hon iaf en godispåse som hade frusit fast på golvet. hon slet tag i den och tog med sig den in. och efter en stund inne i värmen började det lukta konstigt..

haha, det var en israel som hade BAJSAT i godispåsen *asg*

de där pojkarna har varit ena riktiga bajspojkar. bajsat ner hela toaletterna, bajsat i en papperskorg (en bajspojke hade vaknat mitt i natten och så vare stopp i toan - undra varför? så han satte sig i papperskorgen, pucko!) och nu detta med godispåsen.
haha! bara tanken på att han har suttit och prickat påsen..

jag tror jag dör av skratt!


jag behöver sömn!

ja, det konstaterade jag igår när jag somnade med datorn på magen och hade konversationer med folk på msn. sömn kan faktiskt vara lösningen. har varit ganska dåligt med det på sistone. folk påpekar mina röda ögon (som jag försöker bortförklara med ögonfluss eftersom kidsen har det) och det känns väl mindre bra.

men idag har jag faktiskt tagit mig tid att sova lite. men först vare skola, sen direkt till jobbet och efter det vare tänkt att jag skulle träna en stund. men efter noga övervägande så hoppade jag det (hade inte käkat sen kl 09, och ville inte träna på tom mage) så jag bokade en ny tid på fredag istället :) så eftersom det inte blev något feelgood, så blev det en välbehövlig timme i sängen istället.

blir ganska slappt hela kvällen. möjligtvis att jag lägger mig och läser lite i min bok, men det får vara allt. imorgon däremot blire både barnvakta kids & plugg. kanske även en sväng till maxi för att veckohandla?

sen kanske det vankas fest på fredag eller lördag? och jag är ju inte den som är den (fast jobb väntar tidigt på söndagmorgon) och snart äre måndag och kryssning (eller "helenas fylleresa" som de säger på jobbet) jag längtar som en tok - semester! :)

stolt ägare till ett tp ;)

igår morse kl 05 packade hela familjen johansson in sig i en trång bil (haha, skulle sett oss på hemvägen!) ocn satte kurs mot västkusten > ullared > gekås. min max summa var 500:- (haha, trodde jag verkligen på det själv?) istället så gick jag lös på cirkus 2000:-, ojdå ;)

jag är numera en stolt ägare till ett tp, och smart som jag är (eller kanske inte?) så köpte jag ett med kombinerat vuxen- & barnfrågor, så nu kan även jag spela seriöst :) nåt som jag däremot inte är något vidare stolt över, det är mina nyinköpta foppa-tofflor (givetvis kopia, 50:-) jag hade lovat mig själv att aldrig(!!!) köpa ett par.. men syster övertalade mig. men en sak är säker - de kommer aldrig lämna statts hotellet ;)

packade även på mig två olika set med påslakan (ett "manligt" randigt satin, hihi, & ett vitt kvinnligt med brodyr *love*), lite trosor, rosa gummihandskar (till jobbet), discolampa (vi hade ju liksom sönder en på förra festen), termobyxor och en massa annat (orkar inte rabbla allt, och jag tror inte att ni är speciellt intresserade av att höra det heller..)

på vägen hem stannade vi till på en jättemysig pizzeria och de hade nog världens godaste pizzasallad *mums* pizzan var heller inte dum, men salladen.. ojoj! hemma i motala var vi vid kl 23 och då vare bara bums i säng för klockan stod på ringning kl 07 dagen efter.

och här sitter jag nu efter en hård dag på jobbet. ikväll blire plugg, suck! och imorn blire först skola, sen direkt till jobbet (jag jobbar, festar & pluggar - när ska jag få tid till alla andra nödvändigheter? som städa? mina vänner? äta? sova?) och efter det ska jag iväg och träna. puh!


glömde ju nämna en bok som syrran köpte till mig igår. jag fick den för att hon tyckte den passade mig så bra - festboken! ;) PARTYPINGLA? oh yeah, hell yeah, fuck yeah!

min vita helg blev svart..

vid halv åtta snåret igår cyklade jag (haha, fast det bara är ett kvarter bort..) till sofia för lite käk & mys. lii & cindy var där också.. när vi hade pillat i oss maten ville flickorna roa sig med lite singstar, jag som var på tok för nykter för sånt fjanteri (haha, vem vare som va fjantig egentligen?) totaldissade det. men det var riktigt roligt att kolla på brudarna iaf :)

efter ett tag så tog jag min hoj och trampade vidare till nästa fest. hos titti (äntligen fick jag träffa den omtalade pinglan), där de också sjöngs singstar. hihi. det första jag gör är att spilla ut en öl (bra gjort helena!) vi tjatar goja en stund, och klockan rinner iväg.. mot harrys!

inne på harrys fanns det inget fint att titta på (haha, marcus & jag var överens!) men det blev iaf TOKDANS med världens bästa h2 & resten av gänget ;) när det sen bockade ingen harrys, så blev det käk på drottning (ja, det hände väl både det ena och det andra innan dess men.. hihi. jag & marcus var återigen överens!) med coffe, erika (läs: stina) & peter (läs: hinken). sen när magen var mätt, och det var cirkus 3 h kvar tills jag skulle upp och jobba begav jag mig hemåt på min hoj..

väl hemma (efter att ha blivit livrädd. jag trodde att jag skulle bli våldtagen, men det var visst bara ett rådjur. hihi) så blev det zoolander och en yttepytte timme sömn. när klockan ringde var det bara att hoppa upp och brumma (tillbaka) till harrys/statt. fast ärligt, det har varit helt okej att jobba. fick ju dricka kaffe med kändisar så :) men nu är jag däremot helt f*cking d-ö-d!

gårdagens/nattens höjdpunkter:
kondomfodral kan se ut på olika sätt. jag kan cykla ikapp med en taxi. kroppsspråk är inte alltid populärt. sofia! "syskonkärlek". hinken & plånboken. snus! h1 & h2, yeah! knepiga diskussioner. kyssar & kramar. telemarketing . . . och mycket, mycket mer!

stort tack till de som gjorde kvällen: h2 & m2 (eller äre m1?)
men får inte glömma: titti, madde, lii, cindy, sofia, robin
och emelie (fast hon kom med hemska förslag. haha)

jobb > fest > jobb

uppe med tuppen idag och drog till jobbet. gått finfint fast det har varit mycket att göra. men jag är ju världens sötaste och trevligaste frukostvärdinna/städerska så :)

nu sitter jag är lite halvt tillpiffad och ska om cirkus en timme iväg på middag hos sofia. om jag sen stannar där hela kvällen eller beger mig till h2 och c/o det vet jag inte än.. men det blir iaf utgång! kommer dock kännas hårt imorgon när klockan ringer alldeles för tidigt och det är dags för ytterligare en jobbdag.

mitt matintag idag har heller inte varit det bästa: en macka, kopp te & ett kokt ägg (jag vill inte ha några klagomål här nu, för ni som känner mig VET att jag älskar mat, hihi. men jag har bara inte hunnit äta nåt idag..) så jag undrar hur kvällen kommer sluta? den som lever får se helt enkelt..

PAAARTY!

alla knullar på hotell

ja, det var iaf vad jag & nena kom fram till i söndags. hihi. och jag kan nog instämma, har ju trots allt städat hotellrum och hittat x antal kondomer.. till exempel hittade li en idag, som jag (JAG!) fick plocka upp.. bara för att jag hade handskar, hihi. mina rosa handskar is the shit!

har annars varit en ganska tung dag på jobbet. en behövlig storstädning! efter jobbet gick jag & li och bokade tid för en coach-tid på gymet, sen knallade vi till stöget för en bit mat (läs: lunch, kl 17. haha.) och sen bytte jag ströget & käk mot hugo & te. och efter en mätt mage brummande jag hem och där fanns syster stor på besök, trevligt!

nu ska jag krama kudden, blir jobb imorn med (..och resten av helgen) och efter det blire familjemiddag & mys! kanske är jag duktig och pluggar lite med? tveksamt, men kanske.. men troligtvis inte. men det låter iaf bra, haha! :)

haha!

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta?
jag älskar den där familjen!


snart dags att krama kudden

jag har precis kollat på de fina bönderna. wow.. jag börjar nästan (observera att jag sa nästan!) ångra att jag aldrig skickade in mitt brev (som jag faktiskt började skriva efter att en hel hoper med människor hade tjatat ett tag) jag hade helt klart valt karl-petter, vilken hunk!

nu ska jag strax hoppa i säng och läsa lite i min bok. imorgon ska jag upp med tuppen och jobba lite på statt. inget jag ser fram emot jättemycket, men det blir ju liiiite klirr i kassan iaf. och efter det ska jag ta en tur på stan, sen hem och plugga! DUKTIGT!

jag saknar skåne!

ingen lust . .

..ingen ork & ingen motivation att plugga..


det luktar paj, mycket bättre än plugg. yes!

gabriel 1 år

idag knallade jag upp ganska tidigt också. plugg väntade.. så jag käkade frulle, hoppade i kläderna och brummade och hämtade therese (grattade även lille gabriel med ett paket. lillkillen fyller 1 år idag - grattis!) och sen vidare till skolan.

vi fick tillbaka förra veckans uppgift, och voilà (eller viola som man också kan säga) jag fick VG. duktig jag är.. :) efter skolan blev det fika med syster mellan och hennes småkids och sedan efter det har jag rensat i lite lådor och andra nödvändigheter. och nu tänkte jag sätta mig med lite plugg... jippie.. not!

tillbaka på östgötaslätten

japp, igår rullade bussen upp på östgötaslätten igen och jag var hemma. men med en ännu knepigare känsla i magen än vad jag hade innan jag åkte. och om det är bra eller dåligt, det återstår att se...

hur som helst så var sista dagen i lund super. jag valde givetvis shoppingen framför skolböckerna. och jag fick också sällskap ("jag tycker de borde sälja möbler här inne också" hihi, så söt!) magen började kurra och vi gick till coffepoint för en toast & lite te. mys!

när vi ätit upp gick vi på lägenhetsvisning, sen blev det häng hela kvällen hemma hos peter. blev också en liten promenix till affären så att vi kunde laga lite ugnstekt falukorv, supergott. de där grabbarna kan verkligen sin sak i köket (jag med, disk & städning. hihi)

när klockan slog sovdags begav vi oss till bussen och åkte hem. där blev det lite kvällssnack i soffan, sen slocknade vi gaaanska fort. morgonen därefter ringde klockan kl 06 *suck* bussen hem gick kl 08.

bussfärden var dock helt okej, sov nästan hela vägen upp till jönköping där jag bytte buss och intog en plats hos den sjungade busschaffisen, hell yeah! :) väl framme i linköping blev det fika med anna & gustaf, trevligt (fast om man inte är så kaffesugen så behöver man ju inte hälla ut kaffet, man kan faktiskt låta det vara, hihi)

däremot bussfärden från linköping till motala var hemsk. så sjukt trött jag var! sicken tur att snälla mammsen hämtade mig, gav mig mat här hemma så att jag sen kunde hoppa ner i sängen och krama kudden. .


(pics från skånetrippen kommer, fast det dröjer lite)

är du singel?- näe, jag åkte taxi hit

shit alltså. jag längtar ner hit så sjukt mycket nu. ojoj. varför lämnade jag denna underbara plats? (jo, jag vet ju varför.. men ingen skillnad. eller?) men iof har jag ju mina pinglor hemma som är de allra finaste jag har..

men ibland är det bara så skönt att komma bort och få lite perspektiv på allting. och att vissa tycker att man borde skämmas, det struntar jag blankt i (eller gör jag verkligen det?)

hur som haver så var jag i malmö igår och besökte min puma nena. så underbart! först blev det tacopaj & vin som vanligt. sen tjuva vi taxi till claras inflyttningsfest där jag hittade många kända ansikten. när vinet var uppdrucket begav vi oss till kb för att svänga våra lurviga. en del hade ätit fler koffientabletter än andra och var helt på lyset på dansgolvet. hemma på nobel var vi runt 05-tiden och då var det bara att krypa in i sitt gamla rum igen (mycket konstig känsla att vakna upp dagen efter och känna igen taket men sedan titta sig omrking och inse att det är någon annan som bor där)

hela söndagen spenderades i den rosa soffan. förutom när vi var ute och handla nybakat bröd på morgonen och när vi tog en eftermiddagspromenad till clara för att hämta lite grejer från gårdagen. på vägen hem från clara gjorde jag nåt som jag verkligen avskyr, men ibland får man ställa upp för sina vänner.. men jag hade nog behövt en tejpbit för munnen och tandpetare i ögonen. haha. en sån snackemaja jag är ;)

på kvällen blev det efterlängtad pizza från perguina och ännu mer slapp i soffan. kvällen på nobel avslutades med djupa samtal om både ditten och datten. det kändes som förr igen.

jag tog tåget till lund, satt en stund och lyssnade på panflöjt innan jag blev upphämtad. trött och bakis som jag var så blev det hem och direkt i säng.. och nu sitter jag här, har nyss stigit upp och har hela huset för mig själv. LOVELY! funderar på om skolböckerna ska fram eller om jag ska ta mig en sväng på stan istället?

först blire en välbehövlig dusch iaf. jag luktar gammal fylla (eller näe, jag luktar iof ganska gott. men typ. hihi)

mitt favorit ställe

efter en lång bussfärd anlände jag äntligen till mitt favorit ställe på jorden - lund. jag möttes upp av clara och vi gick till wrap house för en bit mat & en öl såklart. sen när snoddas slutat jobbet så gick vi och hängde lite hos staffan där även peter joinade oss.. trevligt. och vid midnatt åkte vi hem för att sussa :)

så just nu sitter jag i södra sandby och väntar på att grabben ska bli färdig. för en gångs skull är jag klar innan honom. efter att han är klar ska vi brumma till lund och springa in på bolaget så att jag kan köpa på mig nödvändigheter till kvällen :) sen blir det kanske lite fika eller häng någonstanns?

sen tar jag tåget till ett annat favoritställe, malmö och min nena. det ska liksom bli återträff ikväll och det ska firas med dunder och brak :) ska nog också höra av mig till lite annat "löst malmö-folk" *ler* det ska bli supernice!!

jag återkommer med rapport på måndag!

äntligen , mot lund

men först en liten uppdatering om dagen. herre min ge vad knepigt det var på jobbet idag. israelser överallt, säkerhetsvakter överallt, bajs överallt! och jag vet inte hur många gånger jag har fått le vackert och berättat mitt namn. snuskon! men lite läskigt, varendra vrå har blivit genomsökt.. men vi har också jobbat på så sjukt bra, och jag har flera gånger legat dubbelvikt på golvet av skratt. hihi.

efter jobbet bokstavligen sprang jag och li på stan (ja, det regnade ju så förbaskat) och så tog vi en snabbisfika. vi tyckte vi var värda det efter dagens slit. hemma i bergsätter blev det sen käk och packning för . .

. . imorgon, IMORGON, åker jag till mitt älskade skåneland. och jag misstänker att denna lilla trip kommer innehålla det vanliga som händer i ett "skåneliv" - supa, knulla & åka hiss (tjaa, inte sån hiss.. utan vanlig hiss. hissfest igen? ja tack!)
GE MIG SKÅNE . . NUU !

varm choklad

image221nu har jag gjort klart hela engelska-läxan tills nästa vecka.  . .damm i'm good! :)

och det firade jag med en kopp varm choklad toppad med liiite grädde, mums! 
(bara en liten kopp.. mycket mer tål jag inte)


nu ska jag läsa lite i min bok.. eller kanske räkna lite matte?  eller slappa? aja, den som lever (läs: läser min blogg) får se :)

provresultat & annat pluggtjafs

fick idag tillbaka  lite skolgrejer, ett var well done och det andra hade bara tre fel. och det känns helt ok för att vara lilla mig. och mina lärare är verkligen toppen, så uppmuntrande..

nu ska jag fixa en del av nästa veckas läxa, sen läsa lite i min bok . . för jag ska till mitt älskade lund på fredag! *lalalala* och sen blire malmö & fest på lördag! :)

tumme upp för youtube-klipp


jag har visst fått pippi på youtube-klipp, hihi.
men ibland säger de så mycket mer. ja, det gör de faktiskt.

idag är jag inte snäll

usch. näe, idag är jag tyrannen själv. shit.. varför gör jag inte som jag tänkt från början och går på en lektion imorn? jag vet ju hur hemsk och stressad jag blir innan ett ma-prov. så varför sa jag att jag att jag kommer på den andra lektionen me? jag har ju inte ens hunnit titta över dagens övningar.. fan, nedrans ma-prov *ont i magen, yrsel och kräkkänsla* fuckfuckfuck!

bara massa sova hela tiden

idag har jag sovit bort hela dagen. eller det känns så om inte annat? men på nåt konstigt vis har jag även hunnit att plugga allt jag ska. inte hänt nåt speciellt idag, ätit god mat. det var nog höjdpunkten på hela dagen tror jag?

imorn ska jag till skolan några timmar, annars äre nog ganska så tomt på schemat. en simtur kanske skulle sitta fint? borde kanske städa lite också? och rensa lite lådor? aja, det finns visst saker att göra. . .

dagens i-landsproblem :



vem är hetast av sparrow & turner?
de är ju båda två snuskigt heta.

vem försökte jag lura?

trodde jag verkligen på det själv? haha.

blev en kanon (kalkon!) kväll! men det såg inte så ljust ut i början. men sen lyckades jag övertala gustaf till fest (många fula knep användes, hihi), så vi hoppa in i brum och begav oss till småstaden. plockade upp henriksson och lite käk, sen skjutsade jag grabbarna till hanna medan jag skulle hem och byta(?) outfit. haha.

efter en halvtimme var även jag på plats i brinken och min drink va redan upphälld. riktigt rolig förfest trots att vi bara va 4 st, hihi. hannas snälla bror agerade sedan taxi in till stan och det är i och med detta som jag klev in i dimman.. rykten säger att jag jag trodde mig vara paris hilton och sprutade champange (läs: en carlsberg) på dansgolvet . .men jag vet inte? :P

tack till de allra finaste pojkarna & flickan : gustaf, henriksson & hanna.

så jävla mycket bullshit

ingen vit kväll... och heller ingen pluggkväll (nåvars.. lite plugg. men lååångt ifrån vad jag tänk mig) ikväll är det fest. och dessutom bartömning! hell yeah ! !


lilla h har öppnat barskåpet och jag är inte den som är den. h2 is the shit!

lördagsnöje : plugga !

ska alldeles strax brumma in till linköping för en kväll i kärlekens, oj jag menade pluggets, tecken. ja, ni hörde rätt. jag ska inte springa på krogen, utan plugga (. .en lördag!) O J D Å !

dagens i-landsproblem :

rakt eller lockigt hår ikväll?
- jag vet faktiskt inte? fast orkar jag locka håret för en myskväll? mnja.. det är frågan det?

(fast om jag ska se till det manliga könet, överlag, så gillar jag nog rufsigt hår bäst. hihi.)

slutpluggat för idag

idag har jag varit riktigt duktig och pluggat hela dagen. dock försov jag mig imorse och missade lektionen (kanske inte så konstigt eftersom sista gången jag kollade på klockan inatt så var hon 04.30. ojdå) jag har också hjälpt mamma med kidsen, plus lagat mat *samlar poäng efter poäng* men nu blire lungt hela kvällen. ska hem till hanna på middag & idolmys. ska verkligen bli hur skönt som helst att slippa en kväll framför skolböckerna. för imorn är det dags för plugg igen, fast då får jag iof sällskap som muntrar upp lite :)



so damm hot !


så äckligt het denna video är, jag bara älskar den!

full rulle såhär långt

tågetimage220
kl 08 imorse ringde 2 sjuka kids på dörren, bara upp & hoppa och va barnvakt.
bamse, tjuv&polis, makaroner&köttbullar, bull-bak & givetvis tågbanan!
åh, vad jag tycker om de där grabbarna alltså ♥

(nu och framåt blire plugg för hela slanten)

kanelbullens dag idag

bull-bak var ju givet
image214
image215nybakade bullar
nybakade bullar & ett glas mjölk, finns det nåt godare? :)

jag dör av skratt


hon är så nedrans klockren!

en bild säger mer än 1000 ord . .

image211image212













a, typ såhär har min kväll sett ut.

med en tår i ögat . .

måste jag skjuta upp min skåneresa (fast bara en vecka, hihi). nena knaprar piller, pluggar som en idiot och ska jobba. då äre bättre att vi tar det nästa vecka när alla pinglorna är samlade dessutom :) och snoddas gav också klartecken för den helgen. nästa helg is the shit.

så kommande helg kommer antagligen bli min allra första vita helg sen i typ maj (okej, helgen har ju inte varit än, så man vet ju inte helt hundra. hihi) det som är inbokat är iaf  lite plugg, ikea & ev.  mer tid  med hanna (i vått eller torrt, det återstår att se)

usch, känns lite skrämmande och otäckt med en vit helg faktiskt. haha. men som jag sa till min goda vän & vapendragare hanna - "man kan faktiskt köpa vin på ikea" :)

image210
" ingenting är omöjligt "

h1 & h2 going crazy

simturen var inte lång, men herre min ge vad trött jag blev (iaf nu.. seg som kola, så jag orkade inte ens en biltur till linkan, haha) men det var trevligt och bastusnack är alltid bastusnack.

image209image208
planeringsfreak som vi är så har vi planerat hela kryssningen in i minsta detalj ;)
haha, tja, nästan iaf. måste ju hinna byta outfit minst fem gånger.
och  4 pers i en sådan dusch kan bli tajt.. haha!
h1 & h2 going crazy..

vad som komma skall

om cirkus en timme ska jag va på skolan. skönt att theran hänger på idag. är inte alls pigg på detta, men det måste ju göras. och efter skolan blire att ta en simtur (& bastu) med hanna. och efter det blire att ta sig hem och dyka ner i skolböckerna. ikväll ska jag vara duktig, ikväll måste jag vara duktig..

bara några få ynka dagar kvar till jag beger mig söder ut. jag längtar så fruktansvärt mycket ;)

kryssning bokad!


image207

den 29 :e  - 30 :e oktober åker jag & tre andra typer på kryssning. tjoho, vad kul det ska bli :)
äta gott, dricka gott. . . .sova gott?

fiskarnas oktober

image205

. . dramatiken väntar runt hörnet. nu ställs saker och ting på sin spets och ditt kärleksliv hamnar i en mycket dynamisk period. risken för gräl är stor men oktober kan också bjuda på passion, plötslig förälskelse, djup sanning och sensuell ömhet. dina egna val avgör månadens innehåll till mycket stor del. om du känner dig tveksam lönar det sig att lyssna till råd från goda vänner. det blir en mycket intensiv månad och då skadar det inte att ta del av andras åsikter ibland.

bästa chansen: kräfta, vattuman. bästa stället: utomhus. bästa datumen: 22-23/10.


jag känner så väl igen mig



vacker, vackrare, vackrast

RSS 2.0