smhi varnar!

"stanna inomhus idag"

och jag som  m å s t e  till jobbet. och dit ska jag gå i detta  s k i t v ä d e r .  tack!
jag tycker att jag borde få ledigt.

morgonstund har guld i mun

stämmer det?
ja jo, jag tycker nog det. även om jag vissa dagar med glädje sover bort den. hehehe.

idag är jag ledig, känns nice. har en del saker att fixa med. ett möte på ams (ja, varför då? jag har ju jobb. men det är den här nedrans  a-kasseskiten), sen ska jag hem till mam&pap på lunch och efter det väntar en eftermiddag med mami. och ikväll kalas :)

morgondosen av kaffe är uppdrucken, nu ska jag måla naglarna och sen är det dags att börja den här dagen.          have a nice day gott folk


det är dags för fredagsmys!

livet är lekande lätt och jag ser fram emot att jobba i helgen.
men icke att förglömma, först EN LEDIG FREDAG!


bara köket

jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska packa ner och inte. det är svårt. vad kan man behöva använda liksom?

saker som jag ej packat ner:
- stekpanna och fyra kastruller (mest för att jag inte når kartongen som det ska ligga i)
- durkslag
- skärbräda
- stekspade, visp och en sådan där tånglikande grej
- brödrost
- vattenkokare (kör på snabbkaffe, därför har jag packat ner min trasiga kaffebryggare)
- en vattenkaraff
- måttsats
- 2 knivar
- bestick
- min sodastream
- några tallrikar
- vatten-/the-/kaffeglas
- vinglas

behöver jag verkligen allt detta på cirkus en vecka? jag kanske fått för mig att jag ska börja laga mat nu sista veckan? ja, jag vet inte. jag hade överlevt på brödrosten och vattenkokaren, helt klart. och vinglasen, tss..


ja, så är det faktiskt.

vi är olika, helt enkelt.


det börjar likna ett kaos

det är kartonger överallt. eller nåja, inte riktigt överallt. men i hela hallen. förstår verkligen inte varför jag ställt allt i hallen? där går jag ju varje dag, flera gånger om dagen. kanske inte en av mina smartaste ideér..

efter att jag omorganiserat min förvaringsplats så tänkte jag nog ge mig an kläderna. usch, det bävar jag för. vad ska jag packa ner? vad kommer jag använda? vad kommer jag inte använda? ja, ni förstår säkert mitt dilemma.

ne, nu ska jag sätta lite fart här. tänkte ju ta "kaffepaus" kl 16.00 och titta på top model, i en timme. höhö.

om jag kunde..

s å   s k u l l e   j a g   v a r a   h o s   d i g   n u  ♥
 vi skulle ligga i sängen och äta litervis med glass, direkt ur paketet


små fnittriga flickor

ja, det var säkerligen så våran chef tänkte idag på lunchen. för vet ni, och ett kors i taket på det, idag var vi fyra(!) stycken som åt lunch ihop. vanligtvis kastar man i sig lunchen på stående fot eller framför datan, helt ensam.

men idag hade vi städ- & rensardag på jobbet. jag fick köra genom min spot - så gött. mer sådana här dagar, taack! hur som helst, tillbaka till lunchen. jag skulle försöka förklara för jessi om helgens bravader med indianerna. det gick sådär och vi bara tjöt av skratt. och jämter oss satt våran chef, och i sin tur hans chef. härligt.

förresten är det inte särskillt snällt att en äter lyxig restaurangmat och de andra två slevar(?) i sig varsinn pizza när jag får sitta där med min frösna pyttelilla skinkpaj och två tomater. "dä ä orättvist", som olle hade sagt. ja, det är det faktsikt, han har så rätt.

:)

fixarfrasse!

idag har jag varit ganska duktig(?) och påbörjat packningen inför min kommande flytt. inte i någon racerfart, men några lådor är packade och några skåp är tomma.

nu har jag en kaffepaus, men tänkte snart fortsätta rensa & packa i min snigelfart (ja, jag dansar omkring och fjantar lite samtidigt, därav snigelfarten.)

ge mig mars!

n u   t a c k !

men samtidigt inte.
du vet varför.

med ett glas i handen

jag har precis avnjutit kvällens goda måltid, varm macka i micron & ett glas vitt vin. riktigt god och lyxig lördagsmat. haha. jag försöker iaf intala mig själv det. jag lyckas sisådär bra kan jag tala om.

men kvällens planer blev ändrade, sen blev de ändrade igen.  o c h  i g e n.  så den planerade middagen med tjejerna blev alltså inställd (därav min lyxmiddag) men nu har vi nog lyckats komma fram till en ny (och kanske bättre?) plan :)

de andra planerna som jag hade inför den här helgen gick åtminstone i lås. igår var vi på 8-års partaj och idag döptes den söta lilla elliot (eljot ..eller älgot? ja, jag vet inte..)

lurad?

efter att jag läst ut alla stieg larsson-böckerna, så har jag letat efter något nytt spännande att läsa. dan browns senaste bok har stått högt upp på listan länge..

men så, häromdagen blev jag pålurad(?) att ge mig in på twilight-serien, så nu tänkte jag hoppa i säng och öppna första boken -  o m   j a g   k u n d e   d r ö m m a.

att läsa/se på sånt där kärlekstjafs är ju egentligen inte my cup of tea. jag menar "en omöjlig kärlekshistoria", mer fel kan det väl inte bli? men jag ger det ett försök. godnatt!


det går bra nu!

idag fick jag både wholins- & kpleverans på jobbet. men det gick fint, jag hann till och med göra lite morgondagens göromål. 
och i söndags låg jag också en dag före   -  j a g   g i l l a r t  !   :)

...

jag borde byta om jag göra mig färdig inför dagens arbetspass, men jag orkar inte. ytterligare ett av dagens stora i-landsproblem.


ä-ä-ä-äckligt!

idag tog jag tag i saken och rensade avloppet i duschen. jag är ytterst glaad att jag gjorde det innan jag åt frukost, för annars hade den nog kommit upp igen. men nu är problemet att jag istället inte kan äta.  d a g e n s   i - l a n d s p r o b l e m . .

ett livstecken!

ja, jag lever!

jag tog bara en paus under tiden då alla ska skriva sina årsresumér & sådant,
inte riktigt min grej. så nu jag tänkte nog få tummen ur igen och visa att jag lever :)


RSS 2.0