helena-akuten, kan jag hjälpa till med något?

de sista dagarna eller snarare veckorna har min telefon gått varm och mailen har pipit i stort sett hela tiden. det är klart att man ställer upp för sina vänner när problem knackar på dörren. givet, inget snack om saken!

men en sak förstår jag inte?

varför just jag? jag lever inget perfekt liv, långt därifrån. så jag förstår inte? varför väljer de just min hjälp? jag förstår inte, men jag älskar dem för att de gör det!   ♥


dagens frukost

image297

perfect day

dagen började med ett besök på motala lassarett med söta cristin, kanske inte dagens höjdpunkt, men helt okej. blev sedan hemskjutsad och bänkade mig framför skolgrejerna. duktigt, men kom jag någon vart mån tro? njaee..

efter lunch begav jag mig mot stan, där jag skulle gå på anställningsintervju. jag är faktiskt nöjd med min insats, kan ju inte göra mycket mer än att vara mig själv. "hur är det med kontollbehov, har du sånt?" haha!

strax därefter stöter jag på min snäcka hanna helt oväntat. vi gjorde stan, vi gjorde whatstone & vi gjorde mjölby. och vi hade nedrans trevligt under tiden. jag blev ett par byxor, ett skärp och en nedrans massa tyg rikare.

tillbaka i motala släppte hanna av mig utanför optikern. jag hade lovat mig själv att jag skulle klaga på mina solisar som jag köpte för två veckor sen. men det tog emot, gillar inte att klaga.. speciellt inte på saker som jag valt :) men det gick finfint och jag ska på ett par nya. ibland är jag ju bara för bra :)

på lördag är det fest mina vänner!
fy fan full-fest. jag vinner!

bråk - bra för själen?

det tvivlar jag starkt på. men det är skönt när tjafs är över..

cellprov

"alla kvinnor i östergötland kallas regelbundet till gynekologisk cellprovskontroll. med cellprov taget från slida och livmoderhals kan förstadier till cancer upptäckas och lätt behandlas. cellförändringar utvecklas långsamt, varför regelbunden...."

kl11 idag är det min tur att hoppa upp i den härliga stolen och sära på benen. FY! det är ju iof för en god sak, men vad tusan? jag vill inte! tänk om, tänk om.. hjälp!

promenad på tapeten

crillan och jag ska bege oss på en promenix.
vart vi hamnar det vet vi inte..

image296

..later!

borde jag?

borde jag lugna ner mig och bli trygghet?

image295

sliten? ja, det skulle man kunna säga

är grymt trött idag. sov några timmar förut, det var skönt. vet inte hur kvällen blir? filmkväll, hemmakväll eller nåt annat? är sjukt seg iaf.

och till er som tror fina helojna fick sig ett  "one night stand" igår, ni har så fel, så fel. jag var elak. och full. och trött. ha. inget snusk för mig. bara en nedrans skallebank.

herrejävlar!

blev ingen bugg i fredags, kanske lika bra det. jag hade ju ändå känt mig ganska lost där. haha. istället var jag hemma och sov. gud så skönt!

men igår blev det partyparty iaf. och det blev varken åtvid eller linkan. det blev motala och harrys. herrejävlar vilken kväll.. natt.. morgon! på morgonpromenaden mådde jag verkligen s k i t. högklackat, trasiga strumpbyxor och mascara i hela ansiktet.. kan det bli mer "walk om shame"?

nu är det bara att ladda om batterina och ställa in siktet på nästa helg. den festen kan inte bli misslyckad. jag längtar! :)

mot huvudstaden

ska strax bege mig till skolan och skriva ett prov som jag kommer få ett fett ig på. bajs! sen brummar jag upp till sthlm och crillan. kommer bli ensamt, tråkigt och jättetrist i bilen - ring & håll mig sällskap :)

åtvid vs linkan

vilket vinner?

frasses fester är sjukt(!) bra (iof bara varit på en tidigare men..) men påsken är en stor hemvändarhelg som anna sa. mycket folk ute (kanske för mycket?) och linköping är ju trevligt så här års *ler* sjukt svårt beslut, i need some help!

glömde en grej

fick nyss kallelsen till högskoleprovet. bajs! 5 april!
och tittis fest såklart :)


min planering

> 20 mars, alltså imorgon, drar jag till sthlm. yeah.
> 21 mars drar vi på oss dansskorna och buggar!
>
det pratas om påskfirande i åtvid, me favoriterna!
> 29 mars
.. festen alla talar om. h2 har sitt kalas :)
>
valborg vankas det parkfest i lund. ett måste!
> 24 maj är det intervju på skolan. nervöst, men kul!

precis som ni så undrar jag vad som hände med april?
jag hoppas på halmstad. vore sjukt nice! :)

ett år äldre (fast jag känner mig som 14)

först vill jag tacka alla för alla gratulationer jag fick igår. ni är supergulliga! det blev en ganska okej dag ändå (så länge vi inte nämnar min nya ålder) jag väcktes med frulle på sängen och paket. sen blev det att plugga lite och sådär.
 
syster mellan ringer i panik och frågar om jag kan hämta en sjuk unge på dagis. kan man liksom säga nej när man dagen innan fick ett halsband för att man är världens bästa barnvakt? näe, precis. bara att hoppa in i bilen och hämta den sjuka, men söta.

blev även medbjuden på hockey, lhc möter några? vip-biljetter. nice! blev ruskigt glad att jag blev tillfrågad. men när jag tog mitt förnuft till fånga insåg jag att det är slöseri att ge mig en vip-biljett. kan ju nada om hockey. hahaha. dessutom hade jag ju andra planer för kvällen. men synd, för det hade nog blivit  trevligt, r i k t i g t  trevligt ! *ler*

sista samtalet jag fick på kvällen var efterlängtat. snoddas överlevde fjällen OCH han kom ihåg min födelsedag. kors i taket!

nu väntar plugg..

min dag idag

image270

säg grattis för bövelen!

nedrans snö, bajs!

jag skulle åkt upp en sväng till stan idag. men snacka om att all lust försvann när det kom snö från himlen. det skulle ju bli vår.. sneakers ju, inte några jävla termobyxor !

sötaste syskonbarnen

inte en födelsedagspresent, utan för att jag är världens bästa barnvakt - det ni ;)

image294

"mamma, jag vill ge det där hjärtat som ser ut som ett löv. det är så fint"
petter, 6 år


sanna nielsen är trevlig

födelsedagskalaset är över och jag fick den bästa pressen ever - svårslaget! blev en trevlig kväll med alldeles för mycket godsaker, dock höll jag mig borta från vinet.

ja, ni har så rätt.. detta innebär min andra vita helg sen maj -07. haha. men ärligt, orkar inte behöva bevisa saker för andra. jag vet, jag vet, jag vet, jag vet, jag kan!

schlager igår också ju. jag vet inte vad jag ska säga.. vann rätt låt eller inte? tja, jag röstade ju inte så jag ska väl inte gnälla. men farfar "känner" ju sanna nielsen, hon är trevlig. så han var besviken att inte hon vann. jag vet som sagt inte.. riktigt svårt.

men största besvikelsen var nog ändå björn gustavsson, t y v ä r r. han var bra, men långt ifrån carina berg-låten, glöggfyllan och den klockrena dikten i delfinalerna..  ;(

shopping på maxi

idag har mamma & jag shoppat loss på maxi. massa mat, godis och annat grejs fick vi med oss hem. ikväll blir det födelsedagskalas (oh.. läskigt ord!) här på nickelgatan..


men..
jag är sjukt partysugen!

precis som förr

skall strax pilla i mig lite lunch och avnjuta ännu ett avsnitt av days. kl 14 ska jag hämta kidsen på dagis, leka en timme och sen bege mig till stan för att möta crillan.

vi ska fönstershoppa, fika & snacka massa strunt - precis som förr

puh.. jag är helt slut!

image293
tja, jag ser nog ut typ som på bilden nu. har städat hela huset, tvättat all tvätt och varit riktigt duktig. nu ska jag fixa kvällsmaten, ärtsoppa - gud så gott! :)

borde ta mig till apoteket

nässpray och annat nyttigt borde inhandlas. men frågan är om jag orkar?!! det är verkligen pissigt att vara sjuk, inget roligt alls. om jag har lite ork så blir det iaf plugg.

igår pratade jag väldigt snabbt, men intensivt, med min lilla stumpa sara. hon är så väldigt saknad här hemma i sverige. ge mig cash så jag kan hälsa på, snälla?!

h1 & h2 i USA. det vore underba.. nä, det vore livsfarligt! haha!

ingen rolig natt inte..

fy!

morgonen var inte heller så rolig.
inte heller dagen.
men jag hoppas på bätting ikväll.

jag vill bli frisk!

jag vet något som inte ni vet

hur hamnade jag i den här smeten?

host, harkel & snörvel

allt gick på en natt. imorse när jag vaknade mådde jag inte alls bra. ajaj i näsa, hals & huvud. antar att jag får skylla mig själv (och lite på robban)

vi var nämligen dumma nog och halsa (haha, så 90-tal som det kan bli) ur samma sprit-flaska i lördags. inte en gång, utan ganska många fler gånger. dumt, jag vet. robban var ju sjuk redan då. så nu har väl jag åkt på skiten! fuck.

orange kuvert

idag kom ett orange kuvert på posten - jag fick huvudvärk!

magont i en vecka

imorgon börjar en vecka med magont. nej, inte dags för lingonveckan. utan snoddas ska bege sig ut på tur på fjället. usch, sånt kan gå illa..               va rädd om dig! <3


ett konstaterande

du är svår att leva utan

( jag är svår att leva med )

ansökan postad!

yep, nu ligger ansökan på lådan. oj! nu får vi vänta och se. undra hur jag ställer mig till detta om ett halvår? spännande..

hela sverige dansar & ler

skriver som alla andra bloggare: är carola färdig nu?


en plugg kan man använda till mycket

ojdå. jag vet inte vad jag ska säga. jag & crillan tog en resa bakåt i tiden. shit, det var riktigt roligt. hela kvällen gick i 90-talets tecken. haha. kom hem gjorde vi imorse :)

"vaddå, är ni i rondellen?"

vi styr kosan mot varberg

yes, äntligen fredag och det innebär att jag åker till varberg och träffar min söt-nena. blir nog massa skvaller, lite shopping och sådär som det brukar. tyvärr blire bara en snabbvisit då jag tvingas åka hem redan imorgon. men det lilla är bättre än inget :)

nu sitter jag här och käkar frulle. den vanliga, som består av: en kopp te, ett ägg och en smörgås med tomat (och salt.)  ska strax bege mig till stan för en fika med hannapanna, ska bli jättemys! :)

ska också på synundersökning. gud hjälpe mig! ska jag bli en såndär? en såndär glasögonorm? jag vägrar heltids-orm iaf, möjligtvis när jag kör bil. men that's it!

men nu ska vi fokusera på det roliga. fikan med h2 och resan till VAAARBEEERG! :)


ajaj

jag är kinkig och gnäller över min brännskada, men ack så ont det gör.. fuck!

clementiner

..måste vara en av de godaste frukterna, lätt! banan är också en favorit, vindruvor och melon också. ananas är iof också väldigt gott. och hårda päron. jordgubbar, hallon och blåbär. och mango med, det är gott. vilken tycker du?

image292

nu blir det iaf en clementin och days of our lives, sen promenix i solen!

jag vill bara uppmärksamma er

det var inte såhär jag tänkte mig livet

så typiskt

hade verkligen sett fram emot en fika med h2 idag. men tyvärr så fick hon förhinder. baskat också. ska ännu en dag få segla förbi utan att jag gör något vettigt? vill inte.

fast vädret är iaf nice, och då känns dagens promenix ännu mer lockande :)

denna dagen ett (tråkigt) liv

inte gjort alls mycket vettigt idag. eller var en snabbis på stan med min moder, men annars inget. sovit en stund då jag inte sov särskillt bra i natt. borde plugga nu, men mitt huvud pallar verkligen inte. nej usch.

jag känner att jag måste kräkas

jag har ätit på tok för mycket godis ikväll, choklad och gelehallon. iof gott, men nu vill jag bara kräkas! och nej, det är inte för att jag har någon ätstörning.. utan för att jag faktiskt mår illa. sådeså.

blir att krypa till kojs nu. fundera över livet, framtiden och kärleken. what 2 do? what 2 do? nedrans, kommer aldrig somna om jag ska vandra runt i de där tankarna. bättre att plugga, då somnar jag på direkten.                                  natti världen, sov så gott.

jag ska drömma om dig, bara dig.

rise against - swing life away

image288

gör som jag!

precis, gör som jag. bli beroende du också..  :)

mamma, jag & två stycken dynor

ja, det är precis så vi ska spendera dagen. utomhus, i solen. i underbara solen. jag med massa pluggböcker och mams med någon bra tidning. vilken härlig dag..

vår i luften

blir sneakers och lekpark idag. härligt.

vad som komma skall

som jag brukar säga "man vet inte vad som komma skall..", men faktiskt, jag vet! i helgen som kommer blir det varberg och min söta nena. oh, i like..

ni som tror kan ju tro, bara jag som vet.

sthlm tur & retur

helgen började med tvkväll på västra vägen. anna, jag & gustaf. haha, några goa skratt fick vi allt. anna som stönar när hon äter sk "glass" och jag som undrar hur japaner kan sitta på knä i en evighet - somnar inte benen liksom?

på lördagmorgonen blev det frulle och sista minuten packning.. iaf för vissa. sen hämtade vi upp maria och påbörjade våran resa mot huvudstaden (bullshit, hålan märsta!) bilfärden började bra, men sträckan genom sthlm var bland det värsta. haha. jag kunde lika gärna haft en ögonbindel.

väl framme i märsta yrade vi runt i bilen eftersom jag var så säker på att crillan bodde i ett blått, förlåt jag mena rosa, hus. det var så fel det kunde vara. hon bodde i ett annat område och i ett tegelhus. haha.

hos crillan blev det slappt, lunch och youtube. klockan tickade på och paniken kom smygande. när alla var färdiga och sådär ruskigt läckra började festen. folk droppade in.. vi skratta åt björn gustafsson, sjöng singstar och hittade vänner som känner vänner.

på korgen spillde crillan hela tiden på anna, det var slisk&slusk vart man än vände huvudet och peter var den som var mest på lyset och gned sig lite här och där ;)

söndagen spenderades på pizzeria, i soffan och i bilen.. en lika ruskig biltur som på vägen upp. men vi överlevde, även om jag förvarnde om olyckor. haha.

det var en trevlig helg, tack crillan!

RSS 2.0