mot södern en sista gång

aldrig! jag ska ner dit i sommar, i höst, i vår, nästa sommar, nästa höst o.s.v :) denna gången åker jag bara ner med mam&pap för att flytta hem mina saker. men hjärtat kommer alltid banka för skåne *ler* sådeså!

igår var sara & jag på onsdagsklubben tillsammans med alla småttingar. haha! men roligt hade vi iaf och fulla blev vi med. shit vilken bakfylla jag hade när jag vaknade.. bajs! men allt har ju en baksida..

återvänder någongång på lördagkväll och då hoppas jag på utgång. heja brudarna, häng på! :) förhoppningsvis kommer jag hem med ett nytt liv.. ett bättre liv!

på återseende! :)


idag ska mamma få alla dagens kramar

kommer kräkas

jag tror jag kommer kräkas! jag är livrädd, men det är någonting jag måste göra. men jag vill inte.. för guds skull, jag vill inte..

fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck! fuck me..

kan en fin flicka vara ond?

var så less på att sitta hemma igår kväll så jag följde med upp till medevi där det badades och tittades på tv :) svinkallt i vattnet (vilken sjö är det här? ..blondie!) men nu kan jag iaf stolt(?) säga att jag iaf tagit årets första dopp.. även om det tog sin lilla tid att doppa sig. thihi. var en trevlig kväll med trevligt sällskap.. även om vi tycker lite olika ibland ;)


jag gör visst aldrig rätt..

denna dagen ett liv

i söndags åkte jag, ida & anna in till ikea & ikanohuset för lite shopping. mötte även upp maria där :) blev inte så mycket shopping för min del, en svart jobbtröja & en klänning. men vet i sjutton om jag ska behålla klänningen eller inte? hur som helst, blev en trevlig dag :) ida & jag är bäst på att packa in i bilar, hehe.

igår jobbade jag min första dag på längelänge. kändes rätt jobbigt, och dessutom var jag helt ensam. skippade frukosten och nästan alla raster, fast lite lunch pillade jag i mig på cirkus 10 minuter. var helt slut när jag kom hem. la mig och läste och sov en timme. skönt!

på kvällen drog sara & jag upp till hugo/terassen för att umgås och planera. drack lite rödvin och käkade tappas. när det blev för kallt i luften bestämde vi oss för att hyra film och cykla hemåt. och precis när vi reste oss så droppade sanna, john & hagdahl in. trevligt att se dom allihopa :)

efter en kall cykeltur hem myste sara och jag i soffan. vi satt i ena hörnet av deras enorma(!) soffa. haha. trött som jag var (gick ju upp vid halv 7 på morgonen) somnade jag givetvis. och när jag vaknade var klockan 01.30 och fiilmen var precis slut. tog min honk och drog hem. läste lite i boken, sen somnade jag!

idag blir det en tur på stan med sara, min älskling. sen senare i eftermiddag ska jag vara barnvakt åt kidsen :)

midsommar

blev först sill & färsk potatis och annat smått och gott till lunch hemma hos mor & far. och sen på eftermiddagen blev det jordgubbar & kaffe. en ganska lugn dag, men en skön dag..

vid kvällskvisten tog jag min fina blomsterkrans och brummade ut till barndomsminnena. till varv, till långskogen. sötaste ida & goa markus bor ju därute numera och de hade tänkt ställa till med lite midsommarfirande.

blev en trevlig kväll med trevligt folk. hade från början bestämt mig för att vara nykter och köra bil. men när snapsen kom fram så sa markus: "jag vet ju att du vill.." så jag bestämde mig för att dricka lite lungt. och det gjorde jag tills markus nästa kommentar 5 minuter senare: "helena, jag känner inte igen dig" och då svepte jag nubbe efter nubbe. man vill ju leva upp till sitt rykte.. :)

markus var iaf en toppenvärd som bjöd friskt (frugan låg på övervåningen med migrän så hon hade inte så mycket att säga till hon. stackars lilla ida!) framåt midnatt mådde värdinnan bättre och joinade oss. sen rullade det på med tokigheter.. b.la. var det två stycken som besökte fåren :)

sara ringde under kvällen och sa att hon hade gått vilse. hon var helt ensam på en stor åker, ingen aning om var hon var. sen sa hon att hennes batteri höll på att dö.. jag hoppas innerligt att hon hittade hem sen :)
image111image109image110

östersund, hell yeah!

har hittat billiga biljetter till östersund. TJOHO! nu ska jag bara hitta billiga biljetter på passande dagar också. sen har tove inget val. hehe. en helojna på besök vare sig hon vill eller inte..  :)

åh, gud så jag längtar efter denna skruttunge. hon var min ängel för två somrar sen - hur hade jag överlevt utan henne? hon är fortfarande en ängel, en ängel som bor alldeles för långt bort. sakna alldeles för mycket!


men..

finns fler flickor (och pojke) som saknas.. och dessa ska också förhoppningsvis(!)  få sig ett besök. några av dem är: tranås till syster liten. göteborg till goaste johanna. varberg till fd sambon. och lund till fina grabben..

(jessie, du räknas självklart in i lund-visiten. hihi. och "tisdagsfolket"  räknas såklart in i varberg-trippen)

stackars jordgubbeförsäljarna

image108


stackars, stackars jordgubbeförsäljarna en dag som denna. liksom de får ju knappast ledigt på självaste midsommarafton bara för att gud gråter lite. folk är ju som galna efter färska, svenska jordgubbar just IDAG.

farmor & farfar

är nyss hemkommen från en visit hos farmor & farfar. varit där och snyltat lite blomster till min midsommar-krans imorgon. hihi. härligt att träffa de gamla.. även om de ibland pratar om saker som jag inte har det minsta intresse av att höra. men jag älskar dem iaf!

blev ingen filmkväll med sara igår, som annars var planerat. istället tog vi en promenix runt kvarteret. sara behövde prata av sig lite. inte så lite heller, munnen gick i ett, hur hann hon andas? :) när benen vek sig gick vi istället till lekparken och gungade..

hemma  vid 01 somnade jag sen som en stock! sov till 10.. gick upp, gick och la mig igen. kollade på beck - den japanska shungamålningen. och jag kan inte annat än att hålla med gustaf. ingen toppen film direkt.. men en dag som denna fungerar det mesta.

har även laddat ner happy feet, allt om min buske och årets säsong av sommartorpet (nu kan jag få så mycket ernst jag vill, när jag vill!) blir väl att hänga framför någon av dem i eftermiddag/kväll. måste städa också. bajs!

situationen:

"mycket verkstad, lite snack.." så skulle man kunna uttrycka läget. både på gott & ont.

kort om dagen

tänkte att jag skulle spendera hela min dag i solen med min bok. men efter knappt en halvtimme ringde syster mellan och tjatade med mig till stan. uppe på stan flängde vi mest runt och jag pussade på kidsen hela tiden. sen var jag duktig och tog en promenad hem.

väl hemma la jag mig och slöade framför förhäxad, sommade givetvis. hade väl en del att ta igen eftersom det bara blev två timmars sömn i natt. när jag vaknade var det dags att åka och handla på maxi med mamsi :)

mamma, jag kan inte sova

nä, just precis. jag kan verkligen inte sova. har legat och vridigt och vänt på mig x antal gånger nu. läst i min bok. försökt sova. tänt lampan, fortsatt och läst. släckt lampan, vridigt och vänt på mig lite till och nu tände jag lampan igen. jag ger upp!

nu blir det film och frukost. magen skriker efter mat när man är vaken och inte ätit på nästan 10 timmar. får se, förhoppningsvis somnar jag till filmen men man vet aldrig. bajs! jag hatar mina sömnproblem! dubbelbajs!


vad är definitionen?

om man bara får välja en

huvudstad: lund räknas inte va?
mat: snoddas mat
dryck: farmors jordgubbssaft
bok: da vinci koden (den enda bok jag läst sen typ max & pottan, hihi)
musik: hmm.. knivig fråga. kanske lisa ekdahl
mascara: kanebos
väska: plånbok med  massa pengar ;)
tv-profil ernst kirchsteiger ♥
parfym: estee lauder - pleasure
resemål: jorden runt
skor: mina sandaler som är köpta i england
färg: rosa såklart
film: solstollarna, men det är ju en serie! sällskapresan då!
godis: de blå & rosa bubbelflaskorna

äntligen.. mina brudar!

haft en underbar dag med mina älsklingsflickor. vid lunch åkte sara & jag iväg till varamon. men när vi kom dit konstaterade vi att det blåste lite väl mycket för oss. vi tog istället brum och körde runt lite på landet :)

vid 5-tiden drog sara & jag iväg till stan för att möta upp anna och sigurd för lite käk & efterlängtat tjejsnack. blev terassen, en sallad,  en kaffe & sen lite öl.. opps! :) en underbar kväll med underbara människor.

bruddag - sara kanalenbruddag - sara kanalen 2
sara & jag cyklar kanalbanken mot stan

bruddag - anna & siggebruddag - sara & jagbruddag - sara me öl
anna, sigge, jag & sara ..på terassen

däckbygge i hörby: 11-12 juni -o7

härliga dagar i hörby. grabbarna ägnade sig åt bygget, jag solade *ler* precis som det ska va! :)


däckbyggedäckbygge
grabbarna jobbar & står i..


däckbyggedäckbygge
snoddas bygger och leker


däckbygge - grillningdäckbygge - grillning 2
mat-tajm! godaste hamburgarna gjorde vi *mums*
(ser kan inte så goda ut på bilden, men det var smasken. jag lovar!)


däckbygge - brygga & långa bendäckbygge - bad & bil
ett litet kvällsdopp är man värd efter lite slit..
(titta mina långa ben - nästan modellben ju, men bara nästan.. lite för knubbiga)


däckbygge - brygga peter & snodddäckbygge - brygga snoddas
sjukt fin utsikt. som jag sagt, jag älskar landet!


uppdatering ala ett måste!

varit riktigt kass på att uppdatera på sistone, men nätet i malmö har verkligen fungerat diarré-bajs = inte alls. därav inget bloggande. men hänt desto mer grejer.

 - efter återträffen i vadstena var vi och kollade på snoddas lillasyster sannas (det där blev långt. hängde du med?) bal. gud så fin hon var, en riktig heting. och det ballaste av allt, hon hade lyckats matcha klänningen med mobilen (jag som upptäckte. yeah!)

- mycket solning i parken tillsammans med alla fyllon. haha. har dock inte lyckats få så mycket färg, men jag har iaf kommit en bra bit i min bok - änglar & demoner av dan brown (ska ge mig på alla de dära böckerna nu.)

- däck-bygge (alltså en såndär veranda) i hörby. dock inte jag som hammrade utan jag låg mest och solade & läste i min bok. störde kanske grabbarna en aning.. thihi. de byggde givetvis snett och skyller allt på bikinibruttan, alltså mig. fegt! vi grillade, drack öl och myste. gud vad jag älskar landet. ge mig mer landet!

- sanna har även skrikit sig hes för hon var så jävla bra och tog studenten. trevligt studentfirade i lund + sandby. god mat, massa vin och kära återseenden! den familjen, åh.. gillas starkt!

- "återupplev 80-talet med stolsollarna" på victoriateatern med staffan, färsking, olof & snoddas. så nu har jag träffat ulla-bella i egen hög person. det ni! gissa om mina mungipor var uppe vi öronen genom hela kvällen. hetaste tröjan med hetaste autografen!

- drum 'n' base i folkan med grabbarna. herregud, vad gjorde jag där egentligen? efter mycket (alldels för mycket) dricka & lite 80-tals snurr går det att övertala helojna till det mesta. men en av anledningarna var nog att vi stod på gästlistan. riktigt kul hade vi iaf! :)

- myskväll med nena & lars. hyrde "miss little sunshine". jag dissar den totalt, rikigt dålig film. slutet var ok med lillbrudens dans och så, men det var dock det enda. annars var kvällen mysig :) 

- varit på netonnet och klagat över min  nya cp-kamera som jag köpte/fick. en del foton vill liksom inte fungera. bajs. det visade sig iaf att det var mitt minneskort som det var fel på.. och mina foton gick inte att rädda, iaf inte alla. där rök bilder & filmer av sannas bal, student och det värsta av allt: bildbeviset på mig & ulla-bella!  FUCK! (men har köpt nytt minneskort nu och kameran fungerar toppen!) 

- tågresa mot motala. hej, hej motala. hej på dig motala!


bilder från whatstone - återträff 6 juni -o7

vadstena - gänget 
the oldies: snoddas, vejron, stuff, (emma & ida) - oh yeah! fuck yeah!

vadstena - stuffvadstena - snoddas
musketörerna stuff & snoddas -  HELL YEAH!

hej motala

är stressad så kommer bara ett kortis inlägg nu. ska nämligen upp till arbetsförmedlingen, bajs! förstår egentligen inte varför? jag har ju liksom jobb. men kanske lika bäst så att det inte blir något krångel i framtiden (vilken framtid?)


i lördags var sjukt bra - jag återkommer!

jag är kär!

..JAG ÄLSKAR ULLA-BELLA! I F*CKING LOVE HIM.. OR HER? ÖHHH? OH YEAH! HELL YEAH! FUCK YEAH!


LÄNGE LEVE 80-TALET! HUJEDAMEJ! :)

what stone? WHATSTONE!

i tisdags tog vi billiga tåget norrut. 150 spänn, svinbilligt. när vi kom till mjölby möttes vi av en karl i cowboy-hatt (ja, du läste rätt..) nämligen min käre fader. helt pucko, men jag fick mig ett gott skratt om inte annat.

i motala svidade jag om. packa ner nödvändigheter för kvällen sen brummade vi in till vadstena för att träffa gamla klassen. en del hade redan svikit, men det var himla roligt att träffa de som var kvar :)

några droppade bort. sen var vi bara: stuff, snoddas, vejron, vejrons brutta sigrid, jens, tobbe & jag. vi satt ett bra tag i hamnparken, snackade skit och drack öl. inte jag då, för jag var nykter. när natten började falla skulle vi leta upp sovplats till alla. jens & tobbe skulle sova i bilen. vejron + sigrid sov också i bilen eftersom det redan sov någon i fågeltornet. haha. snoddas & stuff hittade ingen lämplig plats för tältet.. så, snäll som jag är erbjuder jag snubbarna att slagga hemma hos mig plus lite nattamat :) sicken nedrans tur att jag var nykter den kvällen, så som vi körde runt. "jens, är du kissnödig? ..bäst att jag backar över gupplet en gång till då" hihi

på onsdagmorgon packade vi bilen på nytt och satte kompassriktningen återigen på vadstena. blev massa härligt häng i hamnparken. öl & vin! blev dock väldigt besviken på året studenter - vad gjorde ni på eran champangefrukost? drack saft? illa för tusan! men, men.. tillbaka till hänget i parken. jag drack varannan vatten, varannan vin. gick hyfsat bra, hihi.
min ängel sara kom också in till vadstena en sväng, åh älskade ängel. så himla sorligt att se henne. inte för att det var jättelängesen vi sågs men jag saknar henne nåt emort härnere. fler som tittade förbi under tiden i parken var: theran med familj, johanna med bebismage, rusmir med barnvagn. trevligt, trevligt..

när kvällen kom så var vi redigt packade, men mer skulle det bli. vi grillade lite flinta, och gud så gott det var. efter en stund tröttande vi på de små studenterna och flyttade bort oss en bit. mycket trevligare! efter någon timme eller två begav vi oss till maggot (inte magget, maggot.) och därinne var det lite tomt som vanligt, men sjukt kul.. gratis är gott, det krävs bara lite samarbete. man ska vara generös - bjud alla! bus!! hihi ..tillbaka i bilen var vi inte förrän vid 4-tiden. sjukt kul!

ett stort tack till de tre musketörerna: stuff & snoddas. eller till de två.. eftersom jag är den tredje.


ett sista tips bara: när du bokar tågbiljett.. boka rätt dag! :)

i måndags

åkte till netonnet för att reklamera min kamera. fick med mig en ny och mycket bättre hem :) fast det är lite knas med den, men antagligen bara jag som inte gör på rätt sätt.. det löser sig nog med tiden.

på kvällskvisten knallade jag bort till rönnen. joakim & grabbarna satt och lirade gura och sjöng. så himla mysigt. och så sjukt duktiga de var på gitarr.. en väldigt trevlig kväll iaf.


walk of shame? näedå!

RSS 2.0