marcus ,


image270

ett stort, stort grattis på födelsedagen! :)

mitt älskade skåneland

snart styr jag kosan mot söder och mitt underbara söder! det ska firas valborg (neej förlåt, siste april som man säger i lund!) kommer nog bli ruskigt mycket folk, men det är nice. ni håller väl tummarna för vädret?

blir även lite malmöbesök, fest och kanske en tripp till köpenhamn. vi får se.. men en sak vet jag, det kommer bli toppendagar! yeah baby, nu drar jag till lund!

image313
ett foto från tidigare valborgsfirande i lunds stadspark. ge mig. ge mig nu!

lilla lova ,

välkommen till världen! :)

sommardag

idag är det verkligen sommar ute. såå häärligt! hoppas verkligen att det är lika nice väder på onsdag :) nu ska jag in till lkpg och köpa mig en picknick-filt och lite annat :)

fylla med stort f

kvällen började bra med hemmagjord sushi ala crillan & helojna, muuums! efter det knallade vi ner till granngatan till söta sara, där också puman hanna befann sig. blev mysiga timmar med tjejerna. vi hinka vin, snacka skit och sådär som bara vi kan :)

det blev sedan dags för harrys, och där hände det grejer. jösses! jag heja på massa gamla kändisar, slog klackarna i taket och så tappade min klocka, men som jag sedan återfann på dansgolvet (damm i'm good!). jag hade riktigt roligt   (..men saknade vissa)

jag pallade inte med garderobskön, så jag plockade ut mina grejer en halvtimme innan stängning och sedan satte jag kurs hemåt. liten, full, vinglande flicka på heels, ingen vacker syn. nästan så jag skäms!

för att minska min rädsla för snuskgubbar gick min telefon varm. intressant samtal men som spårade ur ju nämre hemmet jag kom. jisses.. vad hände sen? j a d u ? ! ?


tack mina pinglor cristin, sara & hanna för en superkväll.
..och hanna, du saknades på dansgolvet! 

lystring!

tjejer, nu slår vi klackarna i taket!

utepremiär på harrys

japp, då vare dags för årets utepremiär på harrys. kommer vara smockfullt med folk och liveband. alltså ingen höjdarkväll för mig. jag gillar utrymme och min/bra musik ;)

nu ska jag upp till stan för att fylla på mitt barskåp, köpa läppglans och lite annat välbehövligt inför kvällens bravader. frågan är bara om vi ska grilla eller äta sushi?

min tvkväll


image312
renées kläder i filmen är ju bara så grymma :)

sara ,

välkommen hem!
 nu har hon landat och påväg mot motala.
jag har saknat henne. imorgon smäller det! paaarty!

rent & snyggt precis som jag vill ha det

nu har jag varit duktig och städat, tvättat och renbäddat (ja, lagom till lördagsragget) nu vill jag inget hellre än att bädda ner mig och sova. men det går ju inte.. sol ute ju!   ;)

tji fick jag

hej, hej soleksem

balens drottning?

jisses.. jag började nästan böla. nu är jag sentimental..


soldyrkare

image310
som den äkta soldyrkare jag är så har jag spenderat hela dagen utomhus med en bok, papper och annat plugg i knät. jag vet att man ska akta sig för solen just nu då den är extra farlig, men det är så svårt när man älskar den. 


när vår och sommar börjar nära sig vill jag göra allt, allt, allt utomhus. som jag sa, soldyrkare är mitt namn. ge mig sol & värme varje da´, då kommer jag förbli gla´ :)

en sommarkänsla rusar genom kroppen

image288


kids på besök

strax kommer kidsen hit på fika. blir fika i solen (och tjuvtittande i min grammatikbok). så grymt härligt väder vi har nu. men enligt tone på tv4 är vädret bara tillfälligt. bajs! till helgen ska det bli sämre igen. hoppas "sämre" innebär några moln bara... hoppas!!

jag håller alla tummar jag har för att det är guldväder nästa vecka. fast iofs, i lund skiner alltid solen. typ iaf :)


sista dagen innan det smäller!

imorgon skriver jag grammatikprov. bajs. kommer inte gå bra alls. jag hatar, hatar, hatar grammatik. fast jag var sjukt duktig på svensk grammatik i gymnasiet, mvg på nästan alla prov. men nu..? shit vad man tappar. iofs så har inte svensk grammatik ett dugg med morgondagen att göra.                         men ändå . . .

ernst, min drömkille

har ni sett den där reklamen om ernst nya sommarprogram på tv4? där säger han iaf "vill du att jag ska komma hem till dig?"  så dum fråga enligt mig. klaart jag vill!

image309

ge mig ernst! ♥

helgen bjöd på kalas & bakishäng i solen


ahlin födelsedagsbarn
ett berusat födelsedagsbarn :)



bild 1: kvällen började med lite grillat hos gustaf
bild 2: kalas hos ahlin. mycket folk, liten yta
bild 3: hääärlig bakisfrulle dagen efter
bild 4: bakishäng & gitarrspel :)

21 april

en jobbig dag. en känslig dag. en dag som jag alltid kommer få bära med mig. ibland hatar jag att jag är så duktig på att komma ihåg datum.

tack för att du fanns där för mig.

snylta mat hos syster stor

både jag och mams är för lata för att fixa lunch idag. så vi har bestämt oss för att åka och snylta mat på syster stors restaurang. hoppas de serverar något extra gott idag :)

efter besöket på restaurang charlotte beger sig mamma och jag till stan. akohol till morgondagen ska inhandlas, strumpbyxor och lite annat smått och gott. vi hörs! hej!

jag är så glad, glad, glad..

jag är så glad, glad, glad! ja, idag stålar solen och jag mår bättre än bäst. fick precis höra att min skåneresa blir av, precis som planerat. alltså 29 april - 4 maj, HURRA!

och gustaf kanske måste ställa in sin göteborgstripp i helgen. vilket betyder att han joinar lumpargänget på kalas (eller?) bara en liten snutta som kommer saknas då (ja, finns dock en del flickor till men..) lilla hanna, och hon kommer saknas något enormt!

ajaj skallebank

haft huvudvärk hela dagen, igår också. inte bra, inte bra alls. men livet stannar inte för det. har massa plugg att göra. ett grammatikprov är på ingång, likaså mitt projekt.
 
men grammatik, hur tråkigt är inte det egentligen? fy!

onsdag, torsdag, fredag..


snart är det lördag och då vankas det fest. ska bli härligt. ( lkpg är ju vackert såhär års )

jösses amalia!

hoppas jag aldrig blir sådär grå, trist och tråkig.
döda mig långsamt i så fall. lova?

går mina planer i stöpet?

valborg nalkas och det hade jag tänkt att fira i lund, förvisso blir valborgsdelen av. absolut. inget kan stoppa mig! men med i planeringen fanns även att stanna över helgen. och det är dessa planer som kan gå i stöpet. baskat.    jag hoppas, hoppas!

hedra lilla engla

i gårkväll erkände mannen som mördat engla. vilket monster! så hemskt, jag förstår inte? man kan hedra hennes minne genom att lägga en röd ros framför sitt namn på msn.. och givetvis vill jag bidra.
lägg en ros framför ditt namn också.

uppe med tuppen

idag var jag uppe med tuppen för att plugga lite. duktigt? ja, jag vet. har faktiskt inga andra planer idag, mer än att agera plugghäst då. fast en promenad blir det nog allt.

vad är det för en dag?

...är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag, för det är saras födelsedag.

image270

hurra, hurra, hurra!

gråhårig?! jag? ja, snart..

haft en toppendag med syster stor, mamma, hanna och så lilla farmor i knalleland. tack alla! nu blir det att läsa bok hela kvällen. tråkigt? ja, absolut. jag blir gråhårig!

mot borås!

japp, nu drar jag & flickorna mot borås. shoppa, shoppa, shoppa (för vilka pengar?)

ajust.. grattis ahlin! ;)

jag har blivit en läslus

ja, jag har en bok som jag måste läsa ut tills nästa vecka. haha. jag hade inte ens kommit till hälften av boken igår, men nu är jag förbi mitten och påväg mot slutet.

i eftermiddag blir det öl (eller te om vädret försämras) med sigurd. ska bli trevligt, inte sett den lilla tösen sen i påskas. och sen ikväll blir det lugnt och imorgon mot borås!

kl 12:50

har precis haft min lilla morgonrunda på nätet. men nu blir det plugg för hela slanten fram till kl 12:50, då börjar days. och efter det bär det av till skolan för att skriva det näst sista provet i denna kurs. iofs har jag en hög med annat som ska fixas men.....

oj, nu ljög jag. det näst sista förberedda prov.

bröllop på tapeten

har blivit bjuden på bröllop i sommar. ska bli så nedrans kul! misstänker att det kommer bli en riktigt partybröllop, inget sånt där trist, stelt och tråkigt.. 

och givetvis är det min mor som får sy min outfit tills dess. jag håller på att måla upp mönstret i huvudet. jag kommer bli finast, näst efter bruden då förstårs, thihi :P

du är en idiot!

shit! vilka idioter det finns. aja, nog om det. var bara tvungen att få det sagt (skrivet?)

idag har jag varit duktig och pluggat hela dagen lång. nåja, hade en paus på någon timme då jag var nere hos petter och provspelade buzz-spelet som han fick av mig i måndags :) men annars har plugg stått på schemat hela dagen lång..

eller?           

kors i taket!

rättade alldeles nyss mitt höskoleprov. ja, bara rättade.. poängen får vi ju hemskickat om cirkus fyra veckor. men hur som helst. haha, ja.. för att göra en lång historia kort: det gick väl inte kanonbra direkt (hade jag räknat med nåt annat? i'm blonde!)

jag fick mest rätt på ordkunskapen, vilket jag nästan trodde. men jag fick en smärre(!) chock när jag insåg att jag hade näst mest rätt på matte-delen, herrejeeeesus! haha!

tja.. detta betyder väl att jag måste sugit rätt hårt på de andra delarna och chansat sjukt bra på matte-delen. men jag kan inte låta bli att skratta.. hahahahahahahaha!


under täcket

jag fryser och skakar. bajs! blev kanske lite kall igår av allt badande? jag vill inget annat än att krypa ner under täcket, men jag har plugg att göra. fuck. dessutom är jag ruskigt öm från gårdagen med. ge mig sängen! please?

en lyckodag

det var vad petter kallade gårdagen, "en lyckodag".  man blir glad ändå in i själen när man hör sådana ord. men guuud så trött jag var när jag kom hem, helt slutkörd och blåslagen. men vad gör man inte för kidsen? :)


ingen rast, ingen ro.. vi drar till örebro!

om cirkus en kvart packar jag in matsäck, badgrejor, syster mellan och kidsen i bilen. vi ska nämligen till örebro och äventyrsbadet gustavsvik. yeeeah! ska bli superskoj :)


image300image302image301

jag saknar..

..nena så fruktansvärt idag.
ge mig skåne & mitt älsk.

kalas & sushikväll

efter provet igår blev det kalas hos syster, mysigt. och riktigt gott med smörgåstårta!
 
direkt efter det hämtade jag upp crillan, hem och fräscha till mig lite och sen begav vi oss på sushikväll hos claes & tjolle. blev en trevlig kväll, fast jag var gryyyyymt trött. det tär på en när man tänker en hel lång dag (ja, jag kan faktiskt tänka ibland, haha!)

jag överlevde!

ja, jag överlevde högskoleprovet. yes! men mitt slutresultat är kanske inte det bästa. haha. i'm blonde you know. haha. dagen bara rusade iväg.. in-ut-in-ut -in-ut-in-ut från provlokalen. på rasterna underhöll sötaste leila mig, och tur var väl det  :)

ojoj, historiskt

högskoleprov pågår!

uppe med tuppen

har redan, kl 10:50, hunnit med en massa saker. b.la. så har jag varit och hälsat på på syrrans restaurang, tjingat på mamma på m-blommor och en massa annat.

nu tänkte jag ta mig en hurtig promenad. allt daller ska bort. ja, nu ska det bort. och på ett billigt sätt, inget dyrt träningskort. nej tack (iof har jag ju redan ett på feelgood. undra om det fortfarande funkar?) nu blir det solsken! "bakom mina solglasögon kan jag.."

en fråga till folket

gick jag ut i lördags utan att fixa sminket efter att jag sentimental-gråtit? herrejes.. !

gäsp

första kvällen på länge som jag inte spenderar med en bok i knät. skönt! gick fint på provet idag, tror jag. peppar-peppar! ikväll har jag & mams varit och veckohandlat på maxi.. gud vad jag lurar på henne massa saker som "jag ska laga nångång", hahaha! :)

efter maxi blev det käk och tv. det där sök-programmet på tv4.. rätt coolt egentligen. han grät, hon grät.. jag grät. haha. vilken tönt jag är ibland (ibland!?!) haha. efter det blev det mys med räkor, gottgott! och nu ska jag snart sova. är så grymt trött, gäsp!

ordning & reda (pengar på freda´?)

dåså. nu har jag varit riktigt duktig. städat, tvättat och sådär. kan säga att det behövdes en riktig rengöring här efter att ha haft karlbesök i helgen.

(tja, behövdes nog innan med. men definitivt efteråt, ha!)


image299

sol idag också, jadå!

det är så nedrans härligt väder ute!! bara så synd att inte en endaste kotte har tid för mig i eftermiddag. suck. bajs! får väl nöja mig med att dagens prov blir dagens största höjdpunkt. eller kanske storhandlingen ikväll? oh, trist liv man lever vissa dagar.

nu ska jag i varje fall plugga det sista, tillreda någon sorts lunch och sen hinna med dagens avsnitt av days innan jag beger mig till skolan. kanske man skulle cykla?


dagens matsedel

blir inget att ropa wow för. det är jag som står för krubbet idag.
det blir potatismos & ugnstekt falukorv ala helojna.

vågar du smaka? nä, jag förstår att du tvivlar.

dåligt med sömn

blev dåligt med sömn i natt, somnade kanske nån gång runt kl 04, och vaknade kl 07.30 av att pappa ringde från japan. och denna dagen som jag skulle plugga som tusan. prov imorgon ju. kommer ju bara gå runt och gäspa hela dagen. bajs. bajs!

en promenad i solen kanske hjälper?

1:a april snart över

jag tror faktiskt att jag lyckades klara mig ifrån att bli lurad i år. kanske inte så konstigt dock. för den som alltid brukar luras befinner sig just nu i japan :P

men min äldsta syster blev dock lurad, haha. eller typ iaf, ibland måste man ju ställa upp för kidsen och låtsas gå på skämten.. konversationen lät typ såhär:

petter: maaalin, du vet att de målar om ditt hus till lila va?
malin: jaså? när jag åkte hemifrån var det blått.. men ojdå!
petter: ja, men de målar ju nu. NU. det blir lila, jag lovar!!

sälen vs högskoleprov

idag blev jag erbjuden att följa med till sälen över helgen. så surt att det ska krocka med högskoleprovet. jag som velat åka på skidsemester länge nu, bara få fara ner för backen och känna vinden i håret, afterski & dricka varm choklad.. åh, jag vill! jag vill!

hur ska jag göra? jag borde göra provet, men jag vill åka skidor! suck!

plugg med stort p fortsätter

på torsdag blir nästa prov.
duktig? jag? ..jag vet :)

rapport: födelsedagskalas hos h2

i lördags bjöd h2 in alla sina fina vänner för att fira(?) att hon blev ett år äldre. det blev en riktigt trevlig tillställning. jag menar.. god mat, mycket dryck och de bästa vännerna. det kan liksom inte göra annat än att spåra ur :P

harrys var helt okej, har dock haft roligare.. men det funkade. kvällens nattamat käkades på dk och jag fick lite oförberett stå för "efterfest" (kan man ens kalla det för det?) och sovplats åt de flesta (tack mam&pap)

dagen efter blev vi bjudna på frulle hemma hos födelsedagsbarnet. det blev också kubbspel, två andra sällskapsspel och middag hemma hos hanna innan vi behagade att ge oss av. en klockren bakisdag!

tack min allra sötaste h2 för en kanonkväll!
och ni andra också såklart!

vårsol (och vårkänslor?)

vårsol är något som är säkert iaf. nedrans vilket underbart väder!
me like! (och appråpå vårkänslor.. jadu?! hihi..)

somliga har det bra

igår skulle min far åka på möte i linköping (aja, spela roll vart men..). mötet skulle börja kl 13, men hem kommer pappa redan kl 14. jag blir fundersam och frågar...

jag: eh, vad gör du hemma? borde inte du vara på mötet nu?
pappa: nä, jag drar till japan om en timme istället.

hahahaha!
image298

det var på tiden att lejonmanen föll


RSS 2.0