wow.. vilken köttmarknad!

igår morse tog jag tåget tidigt, tidigt hit ner. med andra ord är jag tillbaka i södern. resan gick smärtfritt även fast busschaffisen blev försenad och jag hade typ en minut på mig att byta i linköping..

blev lite mys med nena på kvällskvisten. vi låg och gäspade ikapp framför tvn. diskuterade både det ena och det andra *hehe* vi hade lite att uppdatera om vi säger så.. det märktes att vi var trötta, för båda fnissade hela tiden. sen fick vi båda ont i magen när "de gröna spindlarna" kom på tal..

ringde mitt hjärta uppe i sälen också och kläckte det tråkiga beskedet om att det inte blir någon sälenresa i helgen. alla är för fattiga. men, men.. det kommer fler gånger :) hur som helst var det iaf gott att få prata med henne. vi försökte få lite ordning på våra liv.. men vet inte riktigt om vi lyckades?! :)

imorgon flyger jag norrut till stockholm och hälsar på den söta cristin. ska bli roligt. inte träffat henne sen i julas och då var det på en förfest i cirkus två timmar. nu blir det onsdag till måndag, yeah! håller även mina tummar att busungen hanna tar sig uppåt. då skulle mitt smile sitta uppe vid öronen typ :)

appråpå smile. när jag gick till bibblan (där jag sitter nu) så kom jag på mig själv attjag bara gick och log. det berodde nog väääldigt mycket på musiken som spelades på mp3n. "fever, fever", "dom vet ingenting om oss", "long before rock n roll".. vilka minnen :)

som sagt, sitter nu på bibblan. försöker plugga lite, men det är svårt. vilken köttmarknad! :) det är verkligen hit man ska gå om man vill hitta sig nåt *asg* det är verkligen så VARJE gång jag är på bibblan. bibblan måste bara vara = himlen ju :)


ikväll lägger jag plugget åt sidan. tisdagsfika ju. och fräs bjuder på bullar. och skulle jag missa chansen att få äta bullar? skulle inte tro så. haha. plus att det var jääättelängsen jag såg tisdagsgänget :(


dagens

dagens låt: helt klart "värsta schlagern" - pojkarna sjöng så fint imorse
dagens dusch: njae..
dagens frisyr: gårdagens
dagens smink: nada
dagens outfit: mysisar, bästa dagen efter-plagget
dagens händelse: bakismys
dagens planer: packning
dagens vill ha: extra dagar i mtown
dagens saknad:
dagens drog: vaaaaatten
dagens glädje: *tss*
dagens tråkigaste: hejdå till lumpenpojkarna
dagens finaste: hannapannapung!
dagens måste: packa klart
dagens dricka: bubbelvatten & te
dagens köp: tågbiljett
dagens mat: sjömans biff
dagens sjuka: börjesson *asg*
dagens kärlek: ...
dagens mående:
lite bakis, annars ok

sista festen med lumpargänget

jaha. då var det slut på det roliga då. sista festen med "gänget" är avklarad. men det firades iaf med dunder och brak.. inte en endaste tår fälldes, trots att det var avskedsfest. men det går liksom inte att tjura ihop när man är med de där grabbarna och lilla hannapanna :)

som sagt, en riktigt lyckad kväll. förfest i en tom(!) lägenhet på d-street.. vi skåla med champange och hivade andra alkoholhaltiga drycker. drougge & jag gjorde en finfin baginbox-väska :) fixade även till ett litet näste för skamliga karlar & thaimassage, där vi senare låste in börjesson :) ahlin, hanna + jag gjorde ett tappert försök till att leka lite lekar, fast utan resultat. och vi skuttade och trillade omkring till glad musik. det var parteeeey helt enkelt.

när vi väl var inne på harrys (efter att ha knallat & trillat, iaf hanna, i snöstorm + köat ett bra tag) så gled snällt jag förbi alla kassorna *wow* vilka jobbförmåner va? haha. blev en hel del dans och ännu mer dricka. äckel fanns det gott om på dansgolvet, men med våran "sköld" så var det inga problems :)

när sista dansen spelades rusade jag som vanligt ut till garderoben för att hämta min jacka. efter ett tag dök resten upp och vi begav oss till med eller utan för att konsumera baguetter & se på brudar som hånglade. vilken kö! puh! trodde jag skulle dö, eller åtminstone svimma. frisk luft var ett måste!! hihi. efter vi fått maten gick vi hem tillbaka till d-street. klockan slog efterfest, men tror att alla (utan drougge då, thihi) missförstod det hela och gick och la sig. hihi. en del sov nog mer än andra :)

på morgonen hade vi som vanligt "morgonmöte" i sängen. massage, snack, bildvisning. skamliga förslag och utfrågningar. sen kom hanna hem efter en liten morgonpromenad - frukostdags!! :) efter den avvek den förste och vi andra myste framför en.. ehh.. bra(?) film. efter lite sömn och slapp var det även dags för oss att möta verkligheten och brumma hemåt. vi packade, skrapade bilar, kastade lite snöbollar och kramades hejdå. . .


nu var det, sorgligt men sant, verkligen över..


fest ala malmö

och hörröni, glöm för bövelen inte bort mitt födelsedagspartaj den 24:e mars. inte en endaste brutta får missa den, hör ni det? hanna får dock dispans, men kommer att vara så saknad!! ♥

bakis hela veckan

min blogg har visst legat lite på is i veckan. kan bero på att jag mest känt mig mest bakfull hela veckan och haft annat att tänka på. (WHY? det undrar jag. hur lyckas du? det slår aldrig, aldrig fel..)


ujuj, mycket som ska göras innan det är dags att hinka (du såg den komma va? haha!) alkohol ikväll. packa, städa lite, fixa med tåg- & flygbilljetter.. lämnar ju antagligen norrland imorgon. sen ska det också duschas, vilas och så lite piffing.. ja, allt sånt där tjafs. men jag är så på topp idag :)

fest ikväll alltså. hanna & jag har lyckats nässla oss in i ett lumpargäng. ett himla trevligt gäng faktiskt. har under de två senaste helgerna umgåts ganska intensivt (plus en del intressanta samtal på nätet,) men ikväll är det tredje och sista helgen ..det är dags för avslutningfest (dagen d står på schemat för hanna.) lite sorgligt måste jag säga. men hoppas att vi byggt broar som håller :)


på onsdag bär det av till stockholmo för att hälsa på prillan, peter & p..daniel. om vi tar en avstickare till sälen eller inte är inte riktigt helt bestämt än. finns både för och nackdelar..


fest gånger x

festen började på lördagen och slutade på måndagen. puh! sicken helg det blev, men ack sååå rolig.! :) efter mycket om och men så bestämde jag mig för att inte blogga om den.. utan jag bara ler, ler stort :)


för er som är riktigt, riktigt nyfikna kan jag hänvisa till hannas blogg, http://tjolanta.blogg.se - "till helgen blir bra", där kan ni läsa lite mer utförligt om bravaderna. men för guds skull, glöm inte.. jag är inte lösaktig :)

helojna & lilla h bloggar på fyllan

han knäcker en bärs.

sitter i linkan och påtar med en låt om börje och hans bärs.  Helojna o lilla H super rödving och har konstant varit berusade i över ett dygn

Bussresan hit  var en fesst både mat, musik, dircka och diggande. )0 gr med allt funkar alltid, right?! Helena har  musik i huvudet och diggar hårtg,lilla Hhar mp3.

Helgen har avrt hårt...återkommer med detaljer.

Nu ditA LÅT OM BÖRJE!

pUSS & hEJ

hELOJNa ( inte löaKTIG) &  hANNNA (TILL HELGEN BLIR BRA)

jag & mina kommentarer :)

haft en super dag i linköping med sötisen hanna. handlade dock mer än vad jag skulle, men inget som inte mamma godkände. (haha, när ska man egentligen växa upp och fatta egna beslut? mamma, hjälp!)


http://tjolanta.blogg.se/ --> "sagt av ängeln" (obs! jag är väldigt, väldigt dragen på bilden. haha!)
ibland förstår jag inte själv hur jag lyckas säga sådana saker? hur lyckas man få det att låta så fel liksom? haha! men det bjuder jag på :)

(nu får ni inte dömma efter hårfärg bara för jag lyckas säga de mest dumma kommentarer. jag kan vara riktigt smart ibland. iaf tycker petter det. för när han & jag leker så är han alltid den gubben med superkrafter som "snabb & stark" och mina superkrafter får jämt bli "smart" för han tycker att jag är det. vilken kille alltså.. hihi. ehh.. det där kunde bara en dum blondin ha sagt? haha!)


imorgon är det lördag. och lördag innebär fest. fest innebär fylla. och fylla innebär dumheter. fast oftast är det ju bara bra dumheter :)

åter på motalas marker

då var man tillbaka på östgötaslätten (kom ju egentligen igårkväll, men va tusan..) känns rätt skönt faktiskt. har varit en sväng på motalas gator & torg idag med hanna. käkade lunch på hugo + efterrätt (mycket viktigt!)träffade även på ett annat sött ansikte inne på lindex. min sötaste sofia :) åh.. motala har sina guldstenar :)

har även varit iväg på en försenad alla-hjärtans-dag fika hos syster mellan. mysigt att samla hela familjen sådär och mysa över lite godsaker. sånt där uppskattas så mycket mer när man inte ser dem så ofta. sakna!

imorgon kommer hanna hit och käkar frulle och efter det bär det av till linköping. vi tänkte röja lite affärer och leta partyoutfit, en billig sådan, eftersom min ekonomi är på botten och skvallpar :)

appråpå dålig ekonomi så ringde de från statt förut och frågade om jag kunde jobba frukost på söndag. taskig timing alltså. men pengarna är välbehövda. jag gav dem iaf ett ultimatum, så får jag se om de nappar på det :) hehe. (en svit också kanske? eller vad säger du hanna?)

alla ?-ans dag :)



förra året var bättre, och de två åren innan det också. helt klart! så det så :)


i love halmstad :)


hemma efter en tokig helg i halmstad. efter att jag tågat dit i två timmar med brats som sällskap. haha. aja, möttes jag upp av söta anna på stationen. vi promenerade hem och installerade oss, sen vidare till hemköp för att inhandla lite käk. och gud så god mat. rikitgt duktiga kockar vi är.. (jo, jag är också inräknad eftersom jag gjorde salladen. hihi) sen blev det tjatter hela kvällen tills det var dags att krama kudden.

tidigt på lördagsmorgonen väcktes jag av min nya beundrare, han ville visst kela lite. men jag var nog inte på det allra keligaste humöret. iaf inte när han tassar runt och sätter klorna i täcket. hihi. somna om och sov några timmar till, sen blev det frulle med anna och ännu mer tjatter.. och sen vidare till stan :)

klockan slog tre och lilla hanna dök upp utanför dörren med ett stort leende :) ja, ni kan väl nästan gissa vad som hände sen? jo, mer tjatter och skvaller. tjejer, tjejer.. efter ett tag insåg vi att klockan rusat iväg och vi började fixa inför kvällens bravader. tre tjejer som skulle duscha, fixa outfit, hår, smink.. tja, ni vet vad jag menar. ja, sånt tar ju tid.. speciellt när man samtidigt ska tjattra *asg*

efter en taxifärd till galgberget (usch, vilket otäckt namn egentligen) med den snälle idrottsläraren så stod grisfesten för dörren. hmm.. det blev iaf en galet rolig fest. vi kunde kanske skippat vissa utmaningar, men va f-n.. det bjuder vi på. tjejerna vann ju stort :)

när vi druckit oss (för) fulla och lekt färdigt, hihi.. var det dags för en taxifärd ner för berget och in till mårtensson :) blev mycket dans och ännu mer fylla. och jag tror att jag dansade den kramigaste dansen någonsin(?) hihi.

magen skrek efter mat. så vi begav oss till kebebkungen där jag var nära på att svimma. falafel för 40 kr?!? va? svindyrt ju.. här hemma kostar de 15 kr för en stor, och 30 kr för en extra stor. gud hjälpe mig. så eftersom det bara tio kronor mellan en falafel och en kebab så lyxade jag till det med en kebab :)

efter att haffat en taxi i sista stund (iaf jag & ma.. de andra fick ta nästa. hihi) for vi till efterfest hos holm (eller hette han blom? haha.) efter någon timme eller två gick vi hem till m för att sova (dock utan min planerade sängkompis. thihi) och snälla som pöjkarna var så fick jag sängen :) killarna ute i rummet somnade så fort de lagt sig ner. jag & m däremot hade svårt att somna så vi låg och.. (ja, inte det ni tror nu..hihi) pratade ett bra tag sen tror jag vi somnade av ren utmattning vid sex-sju. (som jag nämnde tidigare, inga sådana tankar nu..) vaknade igen vid åtta-tiden. fast låg kvar i sängen till typ tio. (och återigen, inga snusk-tankar. hehe)

hanna dök upp och försökte bortförklara sig. haha. (lilla gumman, jag VET att du alltid vaknar tidigt. hihi) efter lite beklagade över huvudvärk och liknade var det dags att bege sig till efterfest nr 2. haha. blev en slapp eftermiddag framför tvn.. hanna & min mage skrek efter mat så vi tog beställning av grabbarna och stack till mc d för att göra "den lilla beställningen". haha! blev mer slapp plus även lite sömn. hihi.

blev skjutsad till anna där jag skulle packa ihop mina saker och spendera de sista timmarna med henne. blev lite te och mer tjatter.. speciellt om gårdagen :)

vid tjugoett-tiden anlände jag hem till min söta lilla sambo :) gick och la mig tidigt och sov länge, länge idag. men är fortfarande sjukt trött. och apprå på sjuk.. ja, det är just vad jag blivit.. igen! BLÄ! VILL INTE!

dagens dagens

dagens låt: flottarkärlek
dagens dusch: blir snart
dagens frisyr: frisyr? har  ingen eftersom den elaka frisören kapa allt mitt hår :(
dagens smink: inget. är så fin utan *asg*
dagens händelse: tvättid mellan 12-16
dagens planer: plugg & packning
dagens vill ha: lördag och grisfest :)
dagens saknad: ja, ni vet..
dagens drog: tetetetetetetetete
dagens glädje: saras & mitt telesamtal igårkväll
dagens tråkigaste: ingen lunch med dolk
dagens finaste: ängeln hannapanna
dagens måste: packa & plugga
dagens dricka: bubbelvatten & te
dagens köp: inget, men köpte tågbiljetter igår
dagens mat: inte hungrig
dagens sjuka: stackars jag ju. ajaj i mun plus huvud
dagens kärlek: tss..
dagens mående:
laddad för helgen

termer som "grisfest" & "galet"?

får ett sms av hanna, där hon berättar att macke & hon har diskuterat den kommande helgen. macke nämnde termer som "grisfest" & "galet". hmm, ska man bli nervös nu? grisfest liksom? vad menas med det? galet tycker jag om. men grisar? hmm? :)

inte hänt så värst mycket här nere i södern. mest plugg och sånt. fast igår fick vi finbesök från falkenberg. men som sagt, annars har det inte hänt så mycket. tråkigt. fast sofia har ju fyllt, det är ju absolut värt att nämnas! *hurra-hurra-hurra* :)

men imorgon tar jag mitt pick och pack och tågar vidare till halmstad för att möta mina pumor och sen gå på.. eh, galen grisfest? haha. ska iaf bli härligt att spendera helgen med dem :)


saknar dem som inte finns mig nära. speciellt mina flickor och mina tre favoritpöjkar. åh, vill ha er här! :)


"vad gör du nu för tiden?.."

jo, jag vet att min blogg stått stilla ett tag nu. men har haft fullt upp. men här kommer iaf en resumé av de missade dagarna.

vi börjar med onsdagen. var som ni kan läsa nedan fortfarande sjuk. men inväntade iaf besök och lite sista mys och gos, trots att det blev väldigt sent. men det var det värt :)

torsdagen började med ännu mer mys, pill och pussar. efter det kilade jag ner och handlade färskt bröd åt oss *mums*  och så slappade vi framför tvn lite.. och gosade lite till. blev sen skjutsad ner till stationen där tårar fälldes och vi sa goodbye. fick sen rusa för att hinna med tåget till norrland & mammas mat :)

på fredagsmorgonen var det dags att slita igen. var uppe med tuppen för att städa lite på hotell m. direkt efter jobbet väntade en hungrig theran & en trött gabril på ströget :) äntligen en semla! gud så gott! och när fikan var avslutad blev det att brumma hem för att slänga mig i duschen för att bege mig till kalas nr 1 denna helg. syster stor firade 30 jordsnurr och bjöd på godgod smörgåstårta :)

det var ingen fröjd att sen på lördagsmorgonen knalla upp vid klockan sex för att dra till jobbet igen. dock inget städ denna gång, bara frulle. härligt. m's frukost är helt underbar..
när alla var mätta och belåtna och köket var städat var det dags att rusa hem för att åka på "kalas" (kalas och kalas.. hmm.. den innehöll iaf fika, skratt + present. och då måste det ju vara ett kalas, eller?)  nr 2 hos sofia. väldigt trevligt att få träffa denna söta tjej igen. saknar henne så mycket ibland. blev iaf massa skvaller, skratt och beklagelser (hihi) ändå fram till klockan slog fem.
 det var då dags för kalas nr 3 hos syster mellan. hennes sambo skulle firas. åkte ner och bjöds på supergod mat och en riktigt kass melodifestival. men, men.. trevligt var det iaf. petter & olle. finns det några sötare kids? nä, det tror jag verkligen inte. helhärliga ju!!

hem tidigt, dels för att sova men också för att ringa en sista gång :) efter typ åtta försök, ett sms och två meddelanden på telesvaret  (vaddå desperat? haha) gav jag upp och somnade. men väcktes strax igen av telefonen :)

klockan ringde tidigt även imorse (dag: söndag). dags för ytterligare en frulle på hotell m. gottgott. och moneymoney. ringde en absolut sista gång och det råkade visst bli väckning. hihi. iväg till jobbet för att slita. och nu är jag precis nyss hemkommen till mor&far igen. så nu väntar packning och lite sånt sen mot malmö :)


trots min snuviga näsa, mitt dunkande huvud och min ajaj-kropp har den här helgen varit rätt bra. lite för lite av mina brudar, men, men.. inget att göra åt. fast nästa helg får jag iaf se två av superbrudarna :)




jag saknar dig!

RSS 2.0