sista festen med lumpargänget

jaha. då var det slut på det roliga då. sista festen med "gänget" är avklarad. men det firades iaf med dunder och brak.. inte en endaste tår fälldes, trots att det var avskedsfest. men det går liksom inte att tjura ihop när man är med de där grabbarna och lilla hannapanna :)

som sagt, en riktigt lyckad kväll. förfest i en tom(!) lägenhet på d-street.. vi skåla med champange och hivade andra alkoholhaltiga drycker. drougge & jag gjorde en finfin baginbox-väska :) fixade även till ett litet näste för skamliga karlar & thaimassage, där vi senare låste in börjesson :) ahlin, hanna + jag gjorde ett tappert försök till att leka lite lekar, fast utan resultat. och vi skuttade och trillade omkring till glad musik. det var parteeeey helt enkelt.

när vi väl var inne på harrys (efter att ha knallat & trillat, iaf hanna, i snöstorm + köat ett bra tag) så gled snällt jag förbi alla kassorna *wow* vilka jobbförmåner va? haha. blev en hel del dans och ännu mer dricka. äckel fanns det gott om på dansgolvet, men med våran "sköld" så var det inga problems :)

när sista dansen spelades rusade jag som vanligt ut till garderoben för att hämta min jacka. efter ett tag dök resten upp och vi begav oss till med eller utan för att konsumera baguetter & se på brudar som hånglade. vilken kö! puh! trodde jag skulle dö, eller åtminstone svimma. frisk luft var ett måste!! hihi. efter vi fått maten gick vi hem tillbaka till d-street. klockan slog efterfest, men tror att alla (utan drougge då, thihi) missförstod det hela och gick och la sig. hihi. en del sov nog mer än andra :)

på morgonen hade vi som vanligt "morgonmöte" i sängen. massage, snack, bildvisning. skamliga förslag och utfrågningar. sen kom hanna hem efter en liten morgonpromenad - frukostdags!! :) efter den avvek den förste och vi andra myste framför en.. ehh.. bra(?) film. efter lite sömn och slapp var det även dags för oss att möta verkligheten och brumma hemåt. vi packade, skrapade bilar, kastade lite snöbollar och kramades hejdå. . .


nu var det, sorgligt men sant, verkligen över..


Kommentarer
Postat av: hanna

tack för du finns

2007-02-25 @ 19:40:18
Postat av: Gustaf

Ja nu lär det ju dröja ett tag innan hela gänget är samlat igen. Får ta upp det igen i slutet av sommaren! Om det blir några upptåg innan dess (utan hanna, tyvärr), så håll er utanför tentaperioderna!

2007-02-25 @ 22:42:32
Postat av: Ahlinho

Fy fan!
vad ska man hitta på nu på helgerna.
får sitta själv, ensam, solo med en porrfilm.

ända bra med att det var sista gången med gänget(utan tjejerna) är att man kanske kan hitta ut ur dimman någon gång.

2007-02-26 @ 08:57:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0