bli assistent?

"glöm inte bort att du har en tid hos tandläkaren den 20 juni, kl 8.30"

jag har ju sagt det många gånger. jag borde bli assistent, sekreterare eller något i den stilen. jag håller alltid (nå, för det mesta) koll på tider & datum. jag tycker om att planera och ha allt under MIN kontroll..

igår blev jag kallad för "min sekreterare", saker som "ta det med mig sekreterare" kom på tal. haha. men nu när jag tänker efter så skulle jag faktiskt tycka att det var ett ganska roligt jobb.. men bara om man fick jobba åt någon heting, som typ daniel meade i ugly betty, eller åt en riktig piffig liten dam.. som ehh.. står helt still. hehe.

jag blir bara bättre och bättre

igår blev det mest plugg hela dagen. men när kvällen kom kände jag mig lite ensam så då knallade jag bort till johannes där resten av grabbarna satt. vi tittade på repmånad och tjötade.. gick och köpte falafel, så sjukt god den var. mumma!

idag vaknade jag tidigt, men började jag plugga direkt mån tro? näe.. jag log och halvslumrade hela förmiddagen. sicket slöseri med pluggtid. fuck. men men.. blir att sitta i natt istället.

har också varit duktig och tvättat idag. så nu luktar allt sådär nytvättat och gott :) imorgon blir det städning och plugg.. iaf fram till kl 21 då syster kommer. ska bli mycket trevligt :)


sara, jag saknar dig som en tok. och givetvis alla andra brudar också!

plastic is fantastic.. or not?

var iväg och hämtade min kamera men när jag kom hem och hade slitit upp den, min iver gick inte att hindra. då ser jag att det inte är "min" kamera, utan en annan. märkte först lite småfel på själva förpackningen men det var ju ändå samma kamera (fast med en del förbättringar/försämringar).

så nu har jag en ny kamera. fast den ser så sjukt plastig ut, och den känns ännu värre *suck* men jag har fått ett nytt batteri iaf, och det är positivt. fast jag har inte riktigt bestämt mig ifall jag gillar den här bättre eller om min förra ligger mig varmast om hjärtat. hmm? antar att jag får vara glad att jag ens fick en ny utan att betala ett öre.. men hade nog hellre velat ha min gamla.. fast lagad. eller?


bajsväder idag. eller än så länge är det ändå rätt okej. rätt skönt ute, en aning kallt kanske. och så misstänker jag att regnet hänger i luften. bye bye picknick-tankar.. hmm.. vad ska jag då hitte på idag? kommer du?! :)

idag får min kamera komma hem, äntligen!

ska strax bege mig ut på en morgonpromenix till ica och hämta min kära kamera. när jag ringde till netonnet så sa de att de skickat tillbaka kameran redan 15 maj (vi skickade in den typ 10 maj) och sen dess har den varit på villovägar. så nu anklagar jag istället posten för dålig service. yes, äntligen min kamera! HURRA!

får se om det blir någon picknick + bad idag. såg nämligen på en senare rapport om vädret igår, fast på 3:an, och då sa de att det skulle regna? hmm.. jag har aldrig riktigt litat på 3:ans väder så jag håller tummarna för 4:ans rapport :)

nu ska jag bara svida om lite, sen hämta min efterlängtade kamera! :)

jag hatar fejkgodis!

jag älskar ju de där bubbelfaskorna som är rosa & blå (även de som är bruna & gula - colasmak, mums!) men jag gillar verkligen inte deras fejkgodisar! varför inte behålla de som är goda?! visst ser jag skillnad på dem, men ändå tvingar jag mig att alltid köpa en fejk varje gång (om inte orginalen finns vill säga) bara "därför att". åh, blir så trött på mig själv.

min plommongruka johanna ringde förut. så härligt att höra hennes röst igen, fast den var en aning annorlunda på grund av hennes förkylning. men lika uppskattad för det. hoppas vi ses nästa onsdag. jag längtar! :)

imorrn hoppas jag på bad & picknick, men vi får se. det mesta hänger ju på vädret. men enligt metrologen på 4:an kunde det bli upp mot 22-24 grader i söder :) hell yeah vad nice! dock inte så mycket sol, men värme.. alltid nåt ;)

måste ringa netonnet imorrn med ju. måste fråga vart min lilla kamera har tagit vägen?! den skulle ju bara in till doktorn och vara borta ca 7-10 dagar, nu har det gått 20! är det vad vi kallar service? näää va?


nu ska jag lägga mig i sängen och läsa i tråkboken. fast jag har ju kapacitet, det har jag fått höra både en och två gånger idag. hehe.


bara ett sista tjat!

jag vet att jag tjatat mycket om den där hemtentan nu. men det här blir det sista. jag lovar! den är inlämnad och jag fick betyget VG på den, vilket jag är riktigt nöjd med :)

idag är jag glad och det är sommarvärme ute. idag är en sådan dag som jag bara älskar livet!


inlämning kl 14!

..av hemtentan alltså. och yes, jag är typ klar! härligt! efter skolan ska jag nog hem och vila lite. sov fruktansvärt illa inatt eftersom det åskade och dundrade som bara den. lite läskigt att ligga alldeles ensam i sängen då..

sen ska jag sätta tänderna i den sista etik-uppgiften, så det är klart typ på torsdag. sen har jag bara ett vg/mvg-prov på måndag. sen sluuut! men i helgen kommer ju syster stor på besök, så vill inte hänga alldeles för mycket framför plugget då. vi ska shoppa, hänga på cafeér och bara ha det härligt ju. inget plugg! nepp!


nytt och fräscht eller gammalt och tryggt?

förfesten som aldrig tog slut..

i lördags blev det födelsedagsfest på rönnen. hell yeah vad sjukt roligt det var. gick dit med lite knepiga känslor inför kvällen. rönnen har ju en tendens till att spåra ur.. och det gjorde den väl även denna kväll, haha, fast på ett bättre sätt än vanligt :)

först samlades jag, malin & nena här hemma för lite tacopaj. när partymusiken var bränd och klar begav vi oss by bus till rönnen (ibland undrar man hur folk tänker när de går till frisören? eller vad frisören egentligen tänker? hallå?) ingen fest i hissen denna gången, men vi överlevde..

upp på plan 4:a kom festen kom igång rätt fort. vi kastade popcorn som fjortisar, fotade, dansade som slampor (om man bortser från fågeldansen som var kvällen höjdpunkt. alla på dansgolvet. vilken syn! och för att inte glömma ljuva sextiotalet), födelsedagssång, camping i korridoren och firade midsommar med housegänget.

kommentarer som slår högt:

- bor ni här? - nä, vi bara kissar här!
- vad gör ni? - vi har ju housekväll! koackackka, koackackka!
- mer vuxen. mindre söt. (what?)
- jag vill ha dig inatt. puss!
- vad är klockan? - 01.40! - ha, du skojar, hon är 00.40. - nä, hon är 01.40!
- jag vet en dansk serie! - jaha, anna phil? - nä, snapphanarna! *haha*


sjukt rolig kväll iaf. och det har jag många att tacka för. housegänget & min finfina nena. och har kanske en till att tacka för en trevlig kväll..

nej, inte en dag som alla andra



helt otroligt: ett svar. jag betyder!

en dag som alla andra.. eller?

sitter just nu i skolan och är äntligen klar med min powerpoint-presentation. är iaf hyfsat nöjd, orkar inte sitta här mer nu och pilla med den. den blir ju ändå inte betygsbedömd. annars skrev jag iaf vg+ på det andra provet. men är lite tveksam till ifall resultatet verkligen blev rätt. för jag VET att jag svarade rätt på den frågan, men datorn rättade konstigt. men, men.. jag är ju ändå kenths favorit elev :)

nu ska jag hem och bädda sängen (det var brådis i morse, hihi) och sen titta på våra bästa år. spännande nu ju. efter det blir nog att göra det allra sista på hemtentan, plus lite annat.



ska jag eller ska jag inte?

jag vill med sitta i solen

jag vill inte sitta inomhus längre med den här urtrista hemtentan. jag vill ovkså sitta i parken och sola. fuck. men nu har det visst börjat mulna på lite *hehe* men imorrn ska solen skina hela långa dagen. det har jag bestämt!

tvättids-snyltare ;)

eftersom nena och jag smög ner igår kväll, eller snarare i natt, och smygtvättade lite så behövde jag inte knalla upp kl 06 och smygtvätta idag. jag kunde sova ända till 08!! nu är iaf all tvätt ren och min säng är nybäddad och doftar sommaräng :) jag längtar redan tills jag får krypa ner där.. lite tråkigt att jag inte har något sällskap bara. men desto mer plats åt mig, yeah!

idag står det hemtenta & annat plugg på schemat hela dagen, ska verkligen plugga stenhårt så jag kan ha hela dagen imorgon ledigt. gå på stan med brudarna, kanske lite park-häng och så festilifest & kb på kvällen. men är jag duktig idag och får några timmar över ikväll så knallar jag nog till cubacafé och kollar in det, ser så mysigt ut!

idag ska jag nog göra lite extra god mat. rostade rotfrukter/grönsaker & lax står högt på tankelistan. kanske göra någon tsatziki (stavas hur?) till. eller så kanske en paj. paj är ju alltid gott :)


du får den som egentligen vill säga nej att säga ja

mer hemtenta

suck, jag tycker verkligen inte om det här. men antar att det inte finns så mycket att göra? men skönt att jag slipper sitta i skolan hela dagen iaf. ska se om jag kan låna nenas dator lite (för hon kommer till malmö idag, jippie!) annars får jag åka dit imorrn och sitta hela dagen.

får se om jag hinner med nenas vernissage idag eller om jag måste skippa det. vore ju riktigt roligt! men någon har sagt: plugg går före allt annat just nu. suck. hela söndagen kommer jag iaf spendera framför datorn. ett teoriprov, ett vg/mvgprov & powerpoint presentation på måndag. bajs. varför lär jag mig aldrig att planera bättre? jag som är en hejare på det annars, men inte när det gäller plugg..

och den här nedrans hemtentan, den ska vara klar senast imorrn. det måste den vara! för sen ska jag sätta tänderna i etikuppgiften.. för nästa vecka är sista veckan, sista veckan! ssss...ommarlov! :)

jag har sån beslutsånget över nationaldagen. det ska tydligen vara någon slags återförening i vadstena då. men jag vet inte om jag varken kan eller vill åka dit (förra året var mindre lyckat. hej vättern!) men sen har jag fått tider på statt också. fuck! jag behöver ju pengarna, men vill jag åka hem?

bajs! bajs! dubbelbajs!

det här går inget bra. fuck! jag hatar sådana här skoluppgifer. blir att ta ett samtal med min kära lärare imorgon. usch, får sådan ångest. blä!

blir att sitta ett tag i skolan imorrn, känns sådär. men måste få det där powerpoint-grejen gjord. och på något lustigt vänster så har jag inte det programmet på min dator. ännu mer bajs!

lite plus i allt bajs. verkar som om att det blir tjejkväll på fredag :) after work med käk och grejer, mums! och på lördag är det födelsedagsfest på rönnen. ska bli riktigt roligt.. behöver supa ner mig lite *ler*


 blir det bättre? eller blir det bara sämre och sämre?


jag är så lost just nu

ska man leva för stunden? eller ska man leva för framtiden?

utslagen

till alla er som frågar och undrar om jag aldrig sover.. jag kan svara med att idag har jag legat utslagen hela dagen. sovit, sovit och åter sovit. hade kanske lite att ta igen? annars berodde det nog på min skallebank. blä!

och nu börjar jag återigen bli trött. konstigt. vart tog den här dagen vägen? blir iaf att läsa lite innan jag kryper ner ordentlig i sängen. inget vidare roligt, men ett måste. läsningen alltså. visst, jag kan inte påstå att jag längtar efter att krypa ner i sängen heller.. den är liksom tom(!)

jag har insett att  jag inte klarar av att leva enligt min gamla livstil. onyttig mat. nu får det bli skärpning. en liten (eller kanske inte så liten. hihi) mage börjar titta ut. och nej, ingen bebis här inte. bara en mage..


sluta skriva blogg?

ja, det är iaf vad vissa tycker. men jag struntar totalt i vad de säger. jag skriver ju inte precis för för hans skull. jag vet att jag är larvig nu och skriver detta här (som han så fint sa att jag borde sluta med!) men en del saker som sades kändes inte alls roliga. kanske stämmer till viss del, det gör det säkert.. men hallå, göra sådana påhopp? hur som haver så var det inte alls roligt som sagt..

hade sjukt svårt att somna igår. men tillslut (efter mycket tjat!) så somnade jag kanske mellan kl 07-08 nångång. alltid något. sen dess har jag käkat frulle och pluggat lite.. och det är väl det som står på dagens schema. plugg alltså. vid 15-tiden sätter jag mig på den urtrista bussen ner mot södern. ska försöka plugga lite på bussen. lite synd att de inte har eluttag och så, så man kan använda datorn, men jag får läsa lite i boken istället.

strax in i duschen. sen testa klänningen och efter det packa ihop mina saker.. sen som sagt, pluggtime!


blev alldeles fylld av minnen när jag såg honom. vem var det jag såg? jag vet inte. men jag mindes. oyes!

ice ice baby!

jag säger inget, jag bara ler..

motala över helgen

i måndags kom hjärtat sara ner. shopping (fönster-shopping.. hihi), fika, god mat, dejt med johanna i lund, ost- & vinkväll. mysiga dagar helt klart :)

i torsdags bilade vi norrut ihop med saras pappa och två gubbar. gratis är gööör bra, och dessutom billigt :) väl hemma hände det inte så mycket, slappade mest framför tvn.

i fredags blev det först en runda på stan med mamma, sen till maxi (hälsa på söta john), upp till stan och fika med thess sen joinade även den nyklippta sigge oss :) sen hem och käka.. och sen vidare till.. ja, hör & häpna.. till scoutlägret *asg* det drog allt lite i min scout-tarm.. lägerbål, varmchoklad & limpsmörgås.. och givetvis en massa minnen  :)

imorse gick jag upp med tuppen.. lite jobb på hotell m väntade. fyy.. nu har jag verkligen sjukt ont i fötterna. satans tyskar :) hihi. men, men.. klirr i kassan blire iaf och det är välbehövligt! ikväll blir det lungt, har grillat med familjen och nu väntar plugg. suck! men nu är det inte alls långt kvar..

esc-final.. skratta eller gråta?

som sagt, jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. vad liksom hände? jag hade mina favoriter: sverige  (såklart), finland, ukrina & ungern.. men så går det där stolpskottet och vinner? HUR?

var iaf en super trevlig kväll på sommarstaden annars, och det tackar jag emma & fräsy för. (kristian luuk är rätt het, gyros är gott och jag är sjukt impad av att sexsnacket kom redan efter en klunk vin.. hihi. :)


imorgon kommer mitt hjärta sara ner och hälsar på mig. ska verkligen bli hur fint som helst. hänga på stan, i parker (om vädret tillåter) och på uteserveringar! blir nog en sväng in till lund också, mysmys (har jag sagt att jag älskar den stan? hihi)



 
 jag är nöjd. jag är så sjukt nöjd.. (inte med esc-finalen alltså, något heeeelt annat *ler*)

falafeldjuret


i lördags blev det pizza i "pildammsparken" (jovars, thihi) sen blev det mys och "buzz" på sommarstaden. malin, jag & nena kanske inte var bäst, men vi försökte iaf och det är ju det som räknas i det långa loppet.

hela söndagen var jag en duktig tös och satt med plugget hela dagen. minns knappt ifall jag ens åt något?

igår blev det ännu mera kunskapsspel. tp med sara & johanna. och kan bara säga att jag överträffade mig själv och vi låg olidligt lika vid slutet.. jag kom tvåa iaf (inte så lätt när man endast har sportfrågor kvar..)


nu ska jag fortsätta plugga lite innan det blir tv. är så grymt sugen på falafel.. kanske ska jag bege mig ut och leta efter falafeldjuret.. har hört att det lever där kebabdjuret bor :)

näevars, lite kaffe så är jag nog fit for fight sen..

jag har en vän

jag har en vän. en vän som förtjänar att må så mycket bättre än vad den gör. en fin vän, en av de finaste faktiskt. jag har alltid sett denna vän som en av de största kämparna jag känt, men även en sådan kan ibland tappa glöden och lusten..

kämpa på.. om inte för din egen skull så för alla oss som bryr oss om dig. jag älskar dig!  finns här, alltid  ♥


sommar i söder

tjiho! det är så sjukt underbart väder ute.. och vad gör jag? sitter framför datorn! pucko får jag allt lov att kalla mig själv. men ett litet plus i kanten för att jag var uppe tidigt och gick en liten, liten promenix. the walk of shame? näedå :)

igår vare fest, drack lite vin och tjötade med vänner. trevligt, trevligt.. var ju ett tagsen man såg de prickarna. påväg till festen var det förresten en fågel som bajsade på min tröja. luktade apa. så framme på festen vare bara att plocka fram sin husliga sida och börja handtvätta :)

tur att fågeln inte bajsade i huvudet.. som på vissa andra *asg*

ikväll blir det nog lite parkhäng, öl och fotboll.. om vi får bestämma! annars blire fest på rönnen eller någon annanstanns. ni löser sig, det lööööser sig!  men jag är helt klart hänga-i-parken-kåt :)



bad girl?

kissa ner sängen?

jag har så sjukt ont i magen. jag tror jag dör av skratt ..eller iaf kissar ner sängen!


nä, borde sova nu. ska upp vid kl 06 och fixa det sista innan jag åker söderut. på tåget blir det nog mest plugg & sömn, välbehövligt båda två :) så nu blire nog lite blogg-brist framöver, malmönätet funkar sisådär ju.


ytterligare en vecka

jo tjena, vad roligt. bajs! bajs! bajs! men finns inte så mycket jag kan göra åt saken nu iaf. och egentligen är det så, så kan jag inte göra så mycket åt nu i efterhand iaf.

varit duktig och städat iaf. men har inte bokat någon tågbiljett än, gör det senasre och hoppas på lite sponsring av mam&pap *hehe* men nu borde jag fortsätta med läsningen här så jag har kvällen fri. onsdag ju och denna gången ska jag inte glömma bort det :) hehe.


varför frågar du mig? "jag ska träffa honom om några minuter".. det kändes, det kändes i magen.

morgonstund har guld i mun

vaknade av en förskräcklig känsla.. i halsen! har så sjukt ont. kan knappt svälja. men hoppas det blir bättre under dagen. det måste det bli, vill inte ha ajaj i halsen.

ringde nyss lite samtal. men inget som gjorde världen ljusare utan "du får återkomma senare idag.." suck! aja. nu blir det frukost (hmm.. hur skall detta gå med halsen?) sen är planen den att jag ska sätta mig och läsa lite..

måste städa också. och packa. och boka tågbiljett. och ringa igen.


nå?

godegårds marknad

haft en bra eftermiddag med chicksen på marknaden. sötaste sara skulle smaka på allt och prata med alla. hehe. hanna blev uppraggad. och jag hittade bästa pangpang-sättet :)

det var efter saras kommentar "du tjatade om honom hela kvällen" jag insåg och bestämde mig att sluta upp. det är ju liksom inte alls så jag känner. och jag fick det bekräftat nyss att det var rätt beslut *asg*


nu ska jag försöka plugga lite, iaf läsa i boken. försöka vara den duktiga flickan som jag en gång var.. hehe :)


jag tror att du ligger till grunden för mycket av mitt handlade..


bakismat

vilka goda varma mackor (som jag sa, bakis -> varm mat) jag precis gjorde (ja, som jag gjorde. ni läste rätt. hihi). en tomatskiva hade gjort det ännu bättre. men det är ganska tomt i kylen på grönsaker eftersom vi käkade tacos igår.. men supergoda blev de iaf! fast tog mig nog lite vatten över huvudet när jag gjorde två. hade räckt med en. men man vet ju aldrig med bakishungern.. :)

appråpå det där med mat, bakismat. jag förstår inte. idag har jag haft sug efter typ feta röror, så som räkröra och liknande. det brukar jag aldrig ha? och så har jag hällt i mig flera klunkar fruktsoda och det händer verkligen aldrig.. aja, se vilken effekt rödvinet har.. hehe..

har nu lugnat ner mig några hekton och ska snart iväg på godegårds marknad med sära & rullis :) världens finaste pinglor, alla kategorier! :)

dumma lilla jag..

ibland är jag så jävla dum. handlar först och tänker sen! aldrig mer göra något sådant. fuck. får så sjukt ont i magen av sånt här. kanske en anledning till att jag inte sov så bra inatt? FUCK!

varför ska jag alltid ställa till det för mig?

borde vara alkolås på mobilen..

som vanligt vaknar jag med tuppen såhär dagen efter.. alla andra ligger hemma (eller borta i någon annans säng, hihi) och sussar sött. men inte jag inte. klart att jag ska vakna vid sju.. suck! och inte nog med det.. kände verkligen behov av bakfyllemjölken idag, men den var typ slut? hallå? alla vet att jag måste ha varmt käk & mjölk dagen efter *asg*

som rubriken avslöjar så har jag återigen ångest över mitt sms:ande på fyllan. att jag aldrig lär mig! och var får jag allt ifrån? helt sjukt! jag måste bättra mig på den punkten.. eller sätta in ett alkolås :)

gårdagen var annars trevlig. satt först hemma och pimplade rödvin alldeles själv. "det är lättare att dricka vin ensam än i flock" haha. sen vidare till sara där det var fullt hus av släkt & vänner. drack lite mer vin och efter midnatt cyklade vi upp till hugo för att kolla läget. big mistake, big!

idag mår jag som jag brukar efter en kväll med rödvin. ajaj.. blir nog godegårdsmarken sen med sara (om hon nu vaknar någon gång. sömntuta! jag har redan ringt och tjatat en gång.. stackarn!) men först: våra bästa år :)


image83

RSS 2.0