om några dagar

..är det faktiskt ett nytt år (som om ni inte redan visste det?)
 och det ska jag skåla in med tre favoritflickor.
c r i s t i n  ,  t i t t i  &  h a n n a
..och nästan 100(!) personer till.
(plus resten av världen)

det blir nice, riktigt nice.

bakisdagar som man faktiskt gillar

vaknade imorse av att mamma väckte mig. hon sa att det kändes som att väcka en prinsessa. ja, för jag hade nämligen somnat i min rosa tårtbakelse (ja, klänningen alltså) jag var nog lite berusad igår, hihi. heja smuggelsprit!

hjälpte mamma som så snällt syr en nyårsblåsa åt mig. en svart historia, ganska annorlunda mot mina tidigare beställningar. men den blir nog kanon skulle jag tro.

på eftermiddagen blev det en promenix med sara. slutdestination: cristin & kaffe. martina hängde också på. så härligt med bakisdagar i glada (läs: trötta, sega) vänners lag. samtalsämnet: gårdagen & karlar, giiiivetvis ;P

promenerade hem för klänningsprovning och lite käk. så nu är jag mätt och belåten och sitter här och väntar på att klockan ska ticka iväg (bra tid att blogga!) för kl 21 är det sagan om ringen och ost&kex-kväll med pinglorna. bakisdag med stil, me like!

eftersnack - julen 2008

sista klappjakten den 23e, med sara & martina. sara hade visst missat skillanden på harmoni & kroppsharmoni. det var underhållande, mycket underhållande. blev en god chailatte & massa skvaller på frökens.

julafton: ett jobbpass, sen kalle, sen mat och tillslut tomten. det bästa med julen är att se barnen som blir överlyckliga över alla klappar, resten kan jag strunta i. runt kl 20 däckade jag i sängen. hej feber, ledvärk & världens skallebank!

upp ur sängen steg jag inte förrän morgonen den 26e. alltså fick jag hoppa över både hugos på julaftonskvällen och linkanfest på juldagen. det sög, hårt. men desto mer taggad var jag för årets hemvändargalej: annandagsbalen. vilken bal! vilken feeest!  :)

idag mår jag bra (gör inte alla det?)

..om man bortser från den dumma förkylningen (som förstörde delar av julen.) men, men.. inte hänga läpp för det inte. en julrapport kommer senare. hinner inte nu, för jag ska alldeles strax ge mig ut och möta det fina vädret med sara den rara. heppåre!

får inte, kan inte

vaknade upp imorse med jordens skallebank, en näsa som inte gick att andas genom och varje gång jag sväljer känns det som rakblad emot mig strupe. aj. jag sa: AJ! AJ!

men som rubriken förklarar..
jag får inte bli sjuk nu. jag kan inte bli sjuk nu. jag har liksom inte tid. måste jobba, jobba och jobba. jul- & nyårsveckan är det tight med folk på jobbet.   får inte, kan inte

nyårslöften, del 1

jag såg att min kära vän titti hade gjort någon slags nyårslöfte-lista för 2009. det ska jag också göra (allt för att slippa dagens trööökiga bestyr.) 

men jag får återkomma med detta. måste fundera på om jag verkligen tror mig kunna hålla min löften innan jag publicerar dem för allmänheten (ja, alltså den lilla skaran människor som läser min blogg. som jag egentligen träffar ofta och kan prata med f2f. haha!)


house och ni andra därnere i söder ,





..hur mår ni? lever ni?

jordbävning, jösses amalia.








snart är det dags..

att börja bocka av dagens bestyr. jag har tills nu bara tagit det lungt och slappat. det tyckte jag att jag var värd. nu startar jag dagen med en stark kopp kaffe så jag ska få riktigt mycket go i mig så jag fixar färdigt allt.

på schemat står..
- städa, städa, städa
- julpyssel (blä, jag hatar pyssel)
- netto
- sista klappjakten

det traditionella julbordet 2008

då var det avklarat. årets julbord i åtvid. en riktig liten trevlig tillställning, precis som förra året. det bjöds på mat, sång, klappar, skratt och dans runt granen.
men mellan kl 03 och tills jag vaknade på morgonen är mitt minne en aning suddigt..

ett stort tack till alla som förgyllde kvällen (ja, alltså inte alla som var där. utan bara ni speciella.) jag längtar redan till nästa år.

på avbytarbänken

jag är bänkad.
jag sitter här och väntar.
min tur.

kommer den?
min tur?
det hoppas jag.
innerligt.

ha-ha, vilken smäll!

har inte gjort ett jota idag. sovit bort hela dagen. ganska skönt. eller skönt? jag har ångest nu. men det var väl välbehövligt antar jag. imorgon är det dags för kneg igen.

men kvällen spenderades iaf hos syster mellan, vår årliga anna-fika (en dag sen, men what the fuck!) en liten traditon vi har eftersom alla flickor i denna familj heter anna. och som vanligt stod petter & olle för underhållningen - vilka charmtroll de där två är.

inplanerade resor, våren -09 (än så länge)

hälsa på i oslo, givet. en skidresa till sälen skulle också sitta finfint. bonde-galej tranemo. göteborg lockar också. malmö, underbara malmö. jönköping vore också nice. skövde likaså. färja till åland. och såklart, valborgsfirande i lund. sen är det visst redan sommar.. jag längtar. men först: slutspurten på 2008.

jag borde så mycket

det känns som om att min "att göra-lista" är flera mil lång. ändå har jag inte disciplin nog att ta tag i den. det är dåligt av mig. riktigt dåligt. borde snäppa upp mig. men det enda jag vill göra är att sova, sova i flera månader. jag är helt slut..


hela sverige har typ namnsdag idag

idag står det anna i kalendern. grattis sverige! jaa, för typ alla i detta land heter ju anna. inte riktigt, men nästan. så grattis till er.. och till mig själv. för jao, givetvis.. så bär även jag detta vackra namn :)                          grattis oss!

julens första julbord..

i form av en jultallrik från syrrans kneg.
gud så gott. tallriken väntar, h e p å r e !

det börjar med: 'k' och slutar med: 'aos'

jag hatar när ordet  'k a o s'  stämmer in på mitt mående..


hur länge kan man vara bakis?

jag mår sådär faktiskt. efter helgens bravader har jag ont i hela kroppen (kropp som knopp), feber då och då och är allmänt seg och långsam. huvudet fungerar piss. är jag fortfarande bakis.. eller håller jag helt enkelt på att bli sjuk? är jag sjuk?

nejnej. jag har inte råd. prinsessor är rika (sen att jag måste jobba för mina pengar och andra prinsessor slipper, det är en helt annan sak.) så jag måste jobba-jobba-jobba  :)

dom läser ju bloggen för tusan

vilka då undrar ni nu säkert?

det ska jag ta och tala om. lugn, lugn, det kommer :) allt började i lördags med en hektisk stängning på jobbet. ombyte, sminkning.. iväg till bussen och till ..festen!

jaaa, inte vilken fest som helst. utan neej, personalfest! vi åt gott, drack gott och samtalade mest om jobb (är det alltid så på personalfester, att det börjas med jobbsnack?)

men sen gick det huxflux över till bloggar och jessica säger: "jag läser blondinbellas, stinalee.. (och någon mer som jag inte minns nu)" jag svarar och säger att jag också tittar in på deras då och då. då säger cheferna: "vi/jag brukar läsa helenas blogg"  !?!!??

jag sitter och gapar. vaddå, läser mina chefer min blogg? jösses, dags att överväga att stänga ner den här skiten kanske? eller iaf tänka lite mer på vad man skriver och hur man uttrycker sig. j ö s s e s !

aja, hur som helst.. personalfesten var super. och jag, som festansvarig på jobbet, har redan börjat fila på nästa galej :)

ett extra hej till mina chefer - hej på er :)

RSS 2.0