ge mig kräksjuka!

usch. nyårfirande känns inte alls lockande. denna hysteri.. man ska alltid vara på den mest pampiga festen, med det bästa folket och med den finaste outfiten. jag orkar inte! näe, verkligen inte. våga vägra pampig nyårsfest!

skulle vara väldigt lägligt om mitt illamående slutade i kräksjuka idag så jag slapp allt detta. har dock också lite halsont, så kanske kan skylla på det? *harkel*

nyårsfirande i lund var iof väldigt lockande ett tag. men igår påstod mina vänner att nyår var redan imorn, alltså idag. jag var inställd på att fira nyår på tisdag (jag vet,  det är inte lätt när det är svårt när man är liten och kåt). men ack så fel jag hade. och jag var på tok för bakis för att köra 40 mil igår. och palla köra idag? nope!

ge mig kräksjuka!

sista lördagen 2oo7, yeah!

ja, sista lördagen 2oo7 var igår. och sorgen behövdes dränkas med några liter drinkar (tja, vi dränkte ju sista fredagen 2oo7, så varför inte lördagen också?) sjukt roliga kvällar! idag är det dock 2oo7's sista bakissöndag! yeah! nu nalkas 2oo8!

hugos. indier. lekar. harrys. sibylla. gratisdrinkar. videoblogg. youtube. mys&gos.


en parodi på fenomenet "videoblogg"
hänabanäna. annapanna & lilla jag, halvena :)

farmor har öppnat rökfri krog på höga berget

efterfest med youtube-klipp resulterade i detta:


ny favorit, helt klart. jag tror jag kissar på mig av skratt.
fast björn gustafsson från parlamentet går inte heller av för hackor - underbar!

jag säger som petter :

"det här har varit den bästa julen någonsin" <3

har verkligen haft toppen dagar, kvällar & nätter med de allra finaste
(eller iof.. dagarna har mest bestått av jobbig bakfylla, så njae. räkna bort dem.)

och det härligaste av allt:
JAG FÅR LIGGA HUR MYCKET SOM HELST ;)


julen är över och min lever mår inget vidare

givetvis så bestämde jag mig för att joina festen på juldagen också. blev väldigt stressigt (fast jag hade haft hela långa dagen på mig) men jag var iaf på plats innan kl 21, nöjd! haha.

vi började med glögg hemma hos gustaf medan vi inväntade hans bror med vänner. när de sedan hade kommit till rätta begav jag & gustaf oss vidare emot zeb och de andra. hos zeb blev det som alltid, en massa tjöt, vattenpipa & gitarrspelande. jag spelade "blinka lilla stjärna", sjukt duktig (jag har skavsår på långfingret) det var riktigt kul att träffa melan också - vi spinner vidare på våra parisplaner, yeah :) och jag blev på tok för full, jösses..

vaknade tidigt på annandagen, redan runt 6-snåret. gustaf skulle upp och iväg till trysil (yes, jag har en lägenhet i linkan för mig själv. fest någon?) själv gick jag upp 3 timmar senare och sen ut på stan en sväng. det var nog det dummaste jag någonsin gjort. vara bakfull i alldeles för varm vinterjacka och dessutom på mellandagsrea då folk är som galna. nejnej, fy! aldrig mer! istället bestämde jag mig för att brumma hem (och om det verkligen var tillåtet är en helt annan historia)

på hemmaplan blev mest slapp (iof var jag superduper snäll och fixade en förköpsbiljett till harrys åt hinken i sista sekund. men annars mest slapp, välbehövlig sådan) vid 5-snåret var det dags att bege sig iväg till nästa fest. annandag och annandagsbal på harrys. hanna ställde till med en riktigt rolig förfest på höjden. lek, skratt & dans (finfina bilder och jag-tror-jag-dör-av-skratt-filmer)

harrys var riktigt roligt det också. man träffade mycket folk som man annars aldrig ser.. alla hemvändare :) en del raggade mer än andra, haha. jag lämnade ut mobilnr till en kille (inte mitt nu, utan min kompis nr.) och det är jag mycket nöjd över. haha. fyllehungern kom som vanligt smygande strax innan stängning, så vi gick till dk och stillade hungern. sara & jag vägrade sedan att stå i taxikö, så vi knallade hem (tja, nästan hela vägen iaf) och här måste jag lägga in en eloge till mig själv (och alla andra brudar) som gick i heels igår. dans hela kvällen och sen promenix en bra bit. damm i'm good! :)

men till det sorgligaste av allt. jag har inte ens gått upp ur sängen idag. eller, jo.. för att käka och små kissepausar. men annars har jag legat under täcket och sett på serier, haha. ibland är livet bra hårt..

min lever är död. sorgligt, men sant.

dagens dilemma

jag sitter här och funderar på om det ska bli fest ikväll eller om jag ska hoppa det? svårt.. iof var det fest igår och det är sen pangfest imorn igen. kanske borde skippa kvällens rajraj? usch, jag vet verkligen inte.. viljan finns såklart, men orken? hm?

just nu sitter och degar i soffan framför sällskapsresan - snowroller, skönt. och det bästa av allt, kylskåpet är överfullt med julrester. kan det bli en bättre bakisdag?! tveksamt, mycket tveksamt (ok, om du var här så.. tss..)

jul, jul, strålande jul

det har varken funnits tid, ork eller lust till att blogga. men kan säga så mycket som att än så länge har julen varit till belåtenhet. absolut!

julfest i åtvid hos frasse i lördags, haha. jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den kvällen. men den var helt klart annorlunda, fast riktigt kul (iaf emellanåt) julbord, klappar, bästa grabbarna & sötaste h2 (+ en drös 90-talare, idioter, en partydödare & en läskig muskelknutte, haha!) och hinken är numera min favorit dj :)

gårdagen, alltså julafton, var också en riktigt bra dag. god mat, trevligt sällskap & nöjda barn. det går liksom som ett rus i kroppen när man får höra detta:

"det här var de bästa julklapparna någonsin, jag älskar er" :)
petter, 6 år



och som sanna partypinglor/prissar vi är i motala så blev det den årliga utgången efter allt julfirande. förfest hos tessa p med massa rödtjut. haha. vidare till hugos där vi träffade martina & sara (och ja, halva motala). hände så sjukt mycket roliga och otippade grejer, jag vet inte ens vart jag ska börja nysta i det för att ni skall förstå? men jag höll på att kissa på mig av skratt. och yes, bildbevis finns! :)


god fortsättning på er gott folk!

jag vill inte bli gul & blå

börjar nog bli sjuk, suck! jag har känt mig lite hängig, trött och frusen idag. plus haft lite skallebank till och från. men det värsta av allt (och den största anledningen till att jag tror jag börjar bli sjuk) är att jag tappat partysuget.

s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t s h i t !

mitt partyhumör har ju varit på TOPP i snart hela 8 månader (läs: inte en nykter helg på 8 mån) vad är detta? funderar allvarligt på att vara nykter, men då vet jag en som kommer dunka mig gul och blå. så nja, kanske inte..

all i want for christmas is you

jag är ju bara såå kär i denna rekalm-snutt. tönt nr 1, jag vet! men, men..
 


och när hon tappar sjalen & kyssen.. jag säger bara ujuj *asg*
j a g   ä r   e n   t ö n t

snodde en ironisk lista av lii

Hur mycket är jag värd?

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[X] Blond - 500 kr (tja, typ iaf..)
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr

ÖGONFÄRG ?
[X] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[X] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[X] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[X] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr (haha, eller kanske denna?)

HUR BRA SYN HAR DU ?
[X] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]
[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr  
[ ] Blå - 5000 kr
[X ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[X] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[X] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[X] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr

[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[X] Rosa - 1000 kr

[ ] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[X] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


Summa: 50.850 kronor (jag slog lii som fick: 43.600 kronor! yes!)

duktig(?)

nu har jag varit duktig och pluggat lite. tråkigt som tusan, men snart är det ju jullov :) skönt att få detta provet gjort innan så slipper man tänka på det över jul & nyår iaf.

nu är det dags för äntligen hemma. men boken får snällt sitta i knät under hela programmet.

dumt att lova saker

igår lovade jag er att jag skulle göra en uppdatering om min skånehelg. nej, blir inget sådant inlägg idag heller, kanske aldrig? ORKA! men kan nämna att helgen var super och det får jag tacka söta nena & fina snoddas för - puss på er! :)

back in business

är nu hemma från skåneland och är helt slut. varit finfina dagar och roliga nätter. orkar dock inte med någon närmare beskrivning nu, utan det får bli imorgon :o)
image256
efter den tråkiga bussresan hem mötte jag upp h2 (- saknat dig!) för en fika och lite annat pyssel på hugo. efteråt begav jag mig hemåt och jag sen dess har jag hängt mest framför tvn och datorn. tittat igenom alla julkalenderavsnitt som jag missat under min vistelse i skåne, och nu blire lite avsnitt andra avenyn - som jag har längtat *haha*


skåne i mitt hjärta

behöver du hyra en (eller två) lucior imorgon?

ja, som sagt. imorgon är LUCIA och jag kommer nog inte blogga på en dag eller två (kanske tre, kanske fyra?) så jag lägger in ett lucia-inlägg nu istället:


me löv filippa bark <3 (det har ni säkert redan snappat upp iof..)

dagens lista - check!

sådär, nu är allt som skulle göras idag klart. plugget, tvätt, packa (nåväl, så klart de kan bli såhär dagen innan), hämtat biljett, fixat skjuts, fikat me syster & kidsen, fixat naglarna, tittat på bönderna och fuskat mig med lite bus.

imorgon bär det  ä n t l i g e n  av, yes! skåne, here i come!
 (eller kl 05 börjar resan imorn. en riktig bajstid, jag vet.)

alla rätt eller också alla fel

nyss hemkommen från plugget. testet gick nog fint.. eller också inte. alla rätt, eller alla fel. ja, det är frågan det? haha.

på dagens schema står: packa, fixa naglarna, leta finklänning och en massa annat. bäst jag rappar på! imorgon bär det iväg neråt. neråt till mina favoriter i skåne <3 julbord, julfest(?), mys, shopping och lite annat :)

ibland borde jag skjutas

inte pluggat ett skvatt idag, inte ens öppnat böckerna. och jag har prov imorn. bra jobbat bruden, väldigt lyckat. varför? ja, det undrar jag också. men det är klart, jag har ju varit såååå upptagen idag.. not!

ibland vill jag bara skjuta mig själv när jag håller på sisåhär!

såhär tråkig ser min tisdag ut

idag kommer dagen nog bestå mest av plugg. verkligen inte roligt när motivationen är i botten. men ska verkligen försöka att vara duktig. snart juluppehåll ju :)

ska också åka upp en sväng till city för att inhandla lite nödvändigheter(?) för pengar som jag inte har. hoppas på att någon också skulle vilja ta en onödig fika med mig, också för pengar jag inte har.

sen blir det hem och sätta sig vid skolböckerna igen (jojo tjena. jag vet att jag kommer att droppa plugget idag, suck) men sen ikväll blir det julbord - en liten ljusglimt iaf ;)

nu ska jag skynda mig att duscha, så att jag sen kan sno bilen av pappa. heja mig!


besviken

usch.

jag tycker inte om detta, att bli besviken alltså. jag förstår inte varför man måste lova saker hit och dit när man inte ens tänker eller försöker hålla det? och sen när man istället ljuger för att berätta sanningen. det är lågt.

i huvudet på helojna

jag blir riktigt glad av denna låt. nynnar på den hela dagarna :)




..och den här videon är ju bara sååå underbar! :)

det kallas himmlen . . .

kom tillbaks..
..hela världen var så underbar!

en bättre människa?

dagens fråga lyder :

- har man blivit en bättre människa om man plockat bort tandborsten 
och extra trosorna ur handväskan?

alla som inte dansar


inflyttningspartey i örebro :is!

ja, jag vet inte riktigt vart jag ska börja? det var iaf en riktigt, riktigt rolig kväll/natt. anna & christian bjöd friskt på diverse grejer att både dricka och äta. vi spela fia med hutt, rökte vattenpipa & gick lös på kondomskålen (mina favoriter var helt klart "glows in the dark". haha, så töntigt. men kanske praktiskt?)

efter (för-)festen tog vi taxi till strömpis (varför slutar alla ställen i örebro på is? strömpis? frimis? björnis? vad är liksom grejen?) där vi knalla före alla i kön, yeah. ibland är det så nice att stå på vip-listan. iaf när det är ålder 25 och man själv bara är en liten 22:a :)

inne på strömpis blev det bara ännu blötare. och blötare.. och blötare. dans blev det såklart också. folket löstes upp och var helt plötsligt borta. så det var bara att roa sig på egen hand (jag säger inget, jag bara ler..)

efterfest och grejer sen. men jag däckade ganska fint i soffan så vad som hände, det har jag ingen aning om? idag var det iaf riktigt drygt när klockan ringde och det bara var en endaste timme kvar till tåget gick. men med lite frulle och fint sällskap så gick resan ganska smärtfritt iaf. och nu är jag hemma och är helt f*cking död.

göta-petter så trött jag är. men galet roligt var det :)


anna-dagen

idag har jag namnsdag. ja, det har jag faktiskt.

grattis alla andra anna:or :)

glömde ju fredagen

jag har visst glömt att blogga nåt om fredagen. det var ju idol och grejer hemma hos anna i linköping. vi lagade god mat och myste i soffan med diverse småplock.. feta, oliver, grönsaker & dipp. mums! vi prata massor (läs: jag prata massor) om i stort sett allt som hör livet till.. mörkerseende, dildosar, tavlor, kläderval, idol, fester osv, osv :)

image255

det var en bra och trevlig kväll. och både jag, anna & gustaf var överens om att fel person vann (fast amanda har ju störst chans att lyckas som tvåa iaf. så kanske lika bra att marie tog hem vinsten. hon var duktig också. men amanda knäcker mer!)

jag ryser. jag ryser. jag ryser. jag sa att jag ryser!


kan vara bland det bästa någonsin?

nyhet på önskelistan

sömnpiller kanske vore något?


suck!

morgondagen (fast egentligen idag)

nu ska jag snart hoppa i säng.. inte för att jag kommer kunna sova men lite läsning kanske det kan bli?

imorgon blire först lite shopping här i motala, sen på eftermiddagen beger jag mig in till grannstaden linköping. där inne blire till en början en sväng på ikea och sedan åker jag hem till anna för lite mys, mat och idolfinal. joina?

image210


sovasova-sängsäng

idag sov jag läskigt länge.. jag gick inte upp ur sängen förrän kl 14(!) fast iof hade jag varit vaken lite i omgångar och tittat på (såklart) days of our lives :)

men jag tror att jag verkligen behövde detta.. för jag måste va pigg & kry på lördag. då blire nämligen inflyttningsfest i örebro hos mitt ex's storebror (hur patetiskt är inte det.. egentligen?) men ska i alla fall bli riktigt roligt. inflyttningspresent kirrad!

och sen den 13:e december drar jag mig söderut mot malmö & lund. julbord, kära återseenden, rajtantajtan och grejer väntar :) *längtar riktigt, riktigt mycket*


förberedande inför helgen - del 2

hittade detta klipp på en kompis kompis blogg. så klockrent.. och lärorikt(?!?)
kanske något att öva på inför helgen? :)


bonde söker fru

ikväll är det dags för bönderna att inta tvrutan igen. till detta ska jag & mor min mysa med lite ost & kex. mums! kanske lite glögg också? och pepparkakor med ädelost? :)

jag har såklart mina favoriter...
(dvs: karl-petters personlighet & anders kåk & ordningssinne)
image251image253image254image252

..har du också det?

jag saknar det enkla

ja, det finns mycket saker som man saknar, t.ex. att vara tretton år och springa på parkendiscon, sommaren och sånt där. haha. men man kan också sakna människor. och det är just det jag gör nu, tror jag?

förr: vi pratade massor med varann. dag som natt. ..och om allting.
men ..sen hände det något. vi tog avstånd.
nu: vi pratar knappt alls, hejar kanske lite och frågar om allt är bra. men that's it.

jag kan inte låta bli att spekulera i ifall det alltid kommer att vara såhär eller om vi kommer "hitta tillbaka"? det var nog iof ändå bra att backen lades i, för det hade kanske gått lite väl långt. men jag saknar första tiden, då allt var enkelt . . . . .

tror du att vi kan få tillbaka det?

vilken "god" jul?

image250pepparkakor - lussebullar
marsipan - skumtomtar
ischoklad - knäck
köttbullar -
prinskorvar
julkorv - julskinka
lax - sill (om snaps ingår vill säga)
paradis - aladdin
sylta - pastej
glögg -
julmust
rödbetssallad - dopp i grytan
ris a la malta - risgrynsgröt
på skinkan: äppelmos - senap

nå, vilket väljer du?!

min hals dödar mig långsamt

snart kommer hannapannapung och hämtar upp mig och så ska vi åka vidare och äta julbord tills vi stupar. gratis är gott, eller hur är det man brukar säga? (nåvars, gratis för h2 iaf.. jag har fått slita hårt för detta. hihi)

rubriken till detta blogginlägg är verkligen på sin plats idag känner jag. jag hinner knappt bli frisk från förra förkylningen innan jag åker på nåt nytt. nedrans hals! kan knappt svälja (men jag SKA äta julbord iaf, yes!)

men jag vet nog anledningen till mitt halsajaj: alla dessa regniga promenader i oslo som resulterade i blöta fötter. sen delade jag ju säng med en snuvig sara med. aja.

"jag skäms som östgöte"

ahlin skickade dessa klipp till mig, han hittade tydligen detta på någon blogg, vem vet jag inte. inte heller om det är denna person som medverkar i videon. men har man lagt ut det på youtube får man skylla sig själv helt enkelt.



del 1


del 2


jag citerar den andra bloggens rubrik: "jag skäms som östgöte"..

oslo tur & retur

sen jag bloggade sist har jag hunnit med att ta mig till oslo och sen hem igen. det blev verkligen en riktigt nice helg med mina favoritpinglor.

det började med att väckarklockan ringde mördartidigt på fredagen. hade en del grejer att pilla med innan jag skulle hämta upp min resevän. när både hon & hennes väska väl var inpackad i bilen styrde vi kosan mot tågstation, och därifrån vidare mot örebro c (inte örebro s, som någon annars hade valt. haha)

i örebro trotsa vi sista höstdagen och köpte oss lite julfika, kaffe & saffrans glass/lussekatt, vi hade ju en hel timme att spendera. klockan rusa iväg och vi fick skynda oss mot bussen.. bussen som skulle ta oss lungt och fint till oslo :) resan gick finfint, hanna & jag babbla på som vanligt, och vips: GRÄNSKONTROLL! shit, jag trodde jag skulle kissa på mig. haha!

i oslo möttes vi upp av sötaste sara, som för en gångs skull passade tiden. vi tog oss hem till lägenheten där vi snabbt började korka upp :) det serverades god mat av mästerkocken och vinet flödade. tanken och viljan var inställd på myskväll. men sen kläcker en i sällskapet att han ska på fest och jag blir förvirrad.. jag ler mot hanna & sara ..de ler tillbaka :) vi hällde i oss mer vin, hade någon slags byteshandel av kläder och någon timma senare satt vi på tricken (och senare i taxin) påväg mot festen (läs: 70-talet)

festen var rolig, tvättmaskinen var super och jag förstår inte ett dugg norska. ja, ungefär så skulle jag kunna sammanfatta det. hihi. vi tog oss senare in till cenrum där vi hamnade på ett mysigt ölhak. men, gissa vad? (haha!) magen kurra så vi begav oss vidare, pilla i oss lite mat och påbörjade jakten efter taxi. men vi misslyckades - big time! ett regnigt oslo och alla, precis alla, skulle såklart åka taxi. vi fick då fint promenera, bajs!

på lördagen vaknade vi upp och det regnade fortfarande. tanken var att vi skulle gå på julmarknad, men nej tack. istället spenderade vi dagen framför tvn. på kvällen stod ytterligare en fest på schemat. och eftersom vi var fyra brudar som skulle duscha, välja kläder och piffa så började vi ganska tidigt. mästerkocken slänge också ihop en gudomlig paj som vi avnjöt tillsammans med x antal glas vin. lite senare på kvällen dök grabbarna upp och det blev ett kärt återseende med robban :)

vi tog taxi till yatzi där vi dansa och drack öl i mängder (hade minst en öl i handen hela kvällen kändes det som) jag råkade dock sparka en av mina bästa vänner på hennes nyopererade ben. oups! :) kvällen var blöt, men rolig.. men så kom det där igen - gissa vad?!? ja just, fyllehungern! jag raggade matställe både här och där. och jag säger då det, är jag hungrig så är jag inte det minsta sugen på ett fuck. haha. jag fick istället lita på en i gänget som sa att han kunde bjuda på mat hemma. vi började knalla, och vi knalla.. och knalla. det var de längsta 400 meter som jag någonsin har gått (tja, jag låg ju på rygg mer än en gång. haha)

väl framme på efterfesten öppnade jag & robban kylskåpet och såg till vår förskräckelse att det fanns ingen mat. bara en skål med 7 kalla köttbullar!! vi delade lika och hoppade i säng (haha, ja.. inte ordagrannt nu..) på morgonen (läs: någon timme eller två senare) vaknade vi och tänkte att det var dags att bege sig hem till sara (som vi förövrigt lämnade kvar på yatzi kvällen innan, haha) men det var då det slog oss: 1. vi kan inget nummer till taxi. 2. vi vet inte vart vi är. 3. vi vet inte vart vi ska. (4. robban, som iof visste vart vi var, vart vi skulle, hade taxinr och var den enda som förstår norska hade tappat rösten. 5. väck inte den börn som sover) men vi begav oss iväg på en "walk of.. fame" och robban visade vägen.

väl hemma blev det frulle, tv och lite mer tv. när sedan sara & frida också hade vaknat bestämde vi oss för att gå på julmarknaden. så vi packa på oss och stack iväg.. kallt som tusan, så vi hoppa in på hardrock café och myste lite på vägen hem. efter kaffet så, ja, gissa vad?!.. var magen tom igen. vi tog oss till oslos bästa kebabställe och sedan hem till soffan igen. och resten av kvällen spenderades där, sen somnade flickorna.. och jag låg vaken (som vanligt) i några timmar.

på måndagsmorgonen ringde klockan återigen mördartidigt, det var dags att påbörja resan mot sverige. det blev, som jag nämnde tidigare, en riktigt nice helg. ett stort tack till hanna, sara, frida & robban som förgyllde den!

RSS 2.0