vissa saker blir fel (jag rättar till)

jag vill bara informera allmänheten om att jag INTE är "någons brud". jag är jag. jag är min egen. så snälla, sluta kalla mig "någons brud". JAG ÄR JAG, JAG ÄR MIN EGEN !

morr..

borta bra men hemma bäst?

ja, jag vet inte riktigt om det stämmer denna gång?

resan till reykjavik var något så sjukt bra.
vilket land, vilka människor och viken fest (!)

jag bara måste dit igen!

vet ni vad?

såhär dags imorgon
så befinner jag mig i reykjavik, det ni!

oh yeah, hell yeah, fuck yeah!

2 rum & kök

vill du hyra min lägenhet?
..för jag flyttar ut på balkongen!

 välkommen sol, välkommen värme
 välkommen underbara vår !


bittert avundsjuk


Kul att facebook har ersatt den sociala delen av människors liv. Nuförtiden får jag veta att anders och anna gjort slut, men inte för att anna ringer och berättar det, utan för att de har ändrat relationship status. Jag behöver inte längre träffa madde och fråga hur helgen var, jag kan se hennes fotoalbum istället. Jag behöver inte längre gå på politiska torgmöten eller delta i fackeltåg, varför ska jag det när jag likväl kan gå med i en facebookgruppen vi som är mot plågsamma djurförsök? och att fråga någon hur hon mår är ju inte aktuellt längre, statusuppdateringarna skvallrar om detta. Men akta! det kan vara förrädiskt. man kan regissera sitt liv helt i linje med de egenskaper man ville ha, men aldrig fick. Det handlar inte längre om vem man är, utan vem man vill att andra ska tro att man är. Personliga coacher och stilbilagor har ersatt uppväxten. Lägg bara upp foton där du ser smal och söt ut och har roligt! Att skapa ett alterego som bara man själv känner till kittlar nerverna lite.

Och nu har blondinbella plötsligt börjat syssla med vettiga saker. hon har skaffat fadderbarn, pratar politik, läser morgontidningen och åker skidor. varför? vad hände med big brotherkänslan och den substanslösa fåfängan, den flyktiga blonda ytligheten vi gillade? nej nu ska det läsas böcker istället för att ge tips på de senaste lipglosset, det ska gås på konstutställningar istället för på NK:s pälsavdelning, haha istället för *hihi* och kaffe istället för lyxlatte. Nej! Nu har jag verkligen en anledning att vara avundsjuk på henne. Nu har fel person blivit känd och rik. Tidigare var det någon jag kunde se ner på som var dummare än jag, men nu hade det ju kunnat vara jag! När det nu är en välpolerad kulturpolitiskt korrekt kvinna så köper jag det inte!

När jag blir bjuden till ett evenemang, en klubbspelning med 3000 inbjudna eller en middagskväll med 20 bjudna så finns det alltid äggen som ser sin chans att skina. De måste skriva och säga att jag tyvärr inte kunde komma för jag ska till barbados den veckan, att det verkligen är synd och att ni får ha det så bra ändå utan mig. Nej men så tråkigt att du ska till barbados, usch så jobbigt jag beklagar verkligen att du måste vara där istället för på mitt evenemang. Eller någon måste se en grym konsert. Det var ju tråkigt att höra, ha det så kul ändå.


Vad gjorde man innan youtube fanns?
Wikipedia tar död på jantelagen.
Reklampausen är de goda nyheterna på TV. skyll på konsumtionssamhället.

tack

picknick i mars? absolut!

i fredags fick jag finbesök, av sötaste söta johanna. fredagskvällen spenderade vi tillsammans med titti på after work. på lördagen hade vi picknick i hamnparken i vadstena. och på lördagskvällen blev det partyparty & min tumme börja blöda igen.

bli plugghäst igen?

plugghäst kanske var att ta i men det drar lite i min plugg-tarm må jag säga.

igår var jag i norrköping på utbildning, "dream team" och detta var del tre av fyra. efter varje utbildningdel blir jag sugen på plugg. inte sånt där jobbigt plugg, utan sånt där "nu-ska-jag-suga-åt-mig-massor-med-information-för-att-det-är-så-roligt-och-intressant-plugg"

det bästa med allt är att de bjuder på frukost, lunch + efterrätt & eftermiddagsfika  :) jag gillart men det är ju iofs inte så vanligt i studentvärlden. jag får helt enkelt satsa på en karriär inom netto istället? mer konferanser åt mig :)


på begäran

ja, min blogg uppdateras nu på begäran. jag erbjöd denne att bli min gästbloggare (alla stora bloggar har ju det, så varför inte jag? hahaha.)

ska snart lägga på ett friskt, glatt och lite fräschare ansikte på mitt nuvarande gråa, snoriga och lite suriga och sedan bege mig mot jobbet. imorgon blir det personalmöte och sen hoppas jag på att få lukta på en relatvit nykläckt bebis.

åldersnoja

jahopp. vi är nu inne i mars månad och det betyder att när denna månad är över så är jag också ett år äldre. usch. jag får ont i magen så fort jag bara tänker på det.

jag har iaf påbörjat min önskelista och på den står det:
 - systemkamera
 - ny soffa
 - pengar till iceland baby

även om jag vet att jag varken får alt 1 eller 2, så får det stå med iaf. önska får man?

dagens lunch:

fibergröt med kiwi, mums!

en ny arbetsvecka

idag är det måndag och det innebär en ny arbetsvecka. känns helt okej.. är ju ledig redan imorgon igen :)

i lördags var det dags för någon sorts studentfest i linköping. förfesten var kalas, med lekar, dans och (alldeles för) mycket vin. men själva krogbesöket blev en flopp. det bestod mest av en kö. som jag gick ur tre gånger. haha.

obligatorisk bakisbuffe dagen efter. thai, sushi & massa efterrätt. och en kaffe på det, kan det bli bättre? gustaf, min datasupport & kära vän, följde sedan med mig hem för att ta en titt på min dator. haha. vi tittade frågade på varandra x antal gånger. vi fatta noll.

resten av kvällen spenderades i vanlig ordning med martin. bästa söndagsmyset..

RSS 2.0