kommunicera mera!

att det ska vara så svårt att prata med varandra och hålla sådant man säger och lovar. jag förstår inte var problemet ligger? hur kan det vara så svårt?

vet ni hur det stavas?

jag vet!
- f ö r m i d d a g s k a f f e !


bakom stängda dörrar

..så svär och skrattar jag så mycket jag vill.

det gick bra på jobbet idag, trots att min motivation låg på noll. det var till och med så roligt att jag har bestämt mig för att jobba extra några timmar imorgon.
n e  ,  d ä r   l j ö g   j a g   a l l t  men att jag ska hoppa in och jobba extra stämde.

nu blir det sängen för fröken. natti!


dagens önskan

vet ni?
idag känner jag för att ligga på soffan,
h e l a   d a g e n .
det hade varit så underbart.

men jobb väntar ikväll,
så det får bli en annan dag.

ibland måste man få skratta

"andas in genom munnen och ut genom näsan" det var dagens kommentar det. det var nära på att jag inte lyckades fullfölja mitt träningspass.

nu är jag iaf hemma igen efter träningen och nu blir det att dricka lite te, rosta smörgåsar och tända upp i spisen. myskväll med stort m.

fröken svår

något ovanligt:   e t t   v ä l d i g t   ( o - ) p e r s o n l i g t   i n l ä g g .

varför har jag byggt upp denna mur, denna mur av sten? jag börjar smälta in i den och hela jag är snart gjord av sten. jag släpper inte in någon och tillåter ingen att komma nära.   p å   e n   a r m l ä n g d s   a v s t å n d ,  m i n s t .

jag som tidigare ( känns som om jag pratar om mitt förra liv ) alltid ville vara fysisk. alltid skulle jag ta på, krama, pussa och vara sådär mysigt kelig. nu drar jag mig åt kanten och kan inte vara  n å g o n   n ä r a.

jag vet inte riktigt vad jag är rädd för? att ge fel budskap? men kanske hellre det? än att vara en människa som är gjord av sten? jag ger ju fel budskap med min jävla mur också.   s n ä ä l l a ,   r i v   m i n   m u r  !

rydell & quick - varje j-vla år!

nu har årets utepremiär på harrys även gått av stapeln. en riktigt lyckad kväll må jag säga. lyckades få med mig crillan (med prillan) och det är nästan så att jag måste måla ett kors i taket för det.

men det var inte bara cristin som gjorde min kväll, utan även pinglan parner och snyggingarna marcus och gustaf. tack för en trevlig kväll.. natt! ;)

                              
                                        men ärligt, när är det dags att slopa rydell & quick?


jag börjar att se ett mönster

dålig uppdatering.. igen! ja, jag börjar se ett mönster här. men efter lite klagomål tänkte jag iaf pilla in ett eller två inlägg. fast som vanligt handlar de bara om jobb, träning och fest.

hur intressant är det på en skala 1-10? fast kanske bättre än inget alls. eller?  ja, det är ju frågan..



det stavas GLÄDJE!


jag var uppe med tuppen och gick på bodybalance imorse, nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på dagens daysavsnitt.

kl 12.30 är jag bjuden på lunch hos farmor & farfar. och efter det blir det en härlig eftermiddagsfika i solen(?) hos syster & kidsen.

kl 16.30 står jag redo för ett arbetspass på jobbet ihop med bästaste jessi. kl 20.15 stämplar jag ut för att bege mig hem till tvmys.

det var mitt schema för dagen det. en helt okej onsdag måste jag ändå säga. hääärlig!!

svaret är NEJ

tror du verkligen att jag blir imponerad?
tragiskt, det är vad jag kallar det.


med en nypa salt

dumpa din tjej och bli ihop med mig.
gör't ba.


RSS 2.0