oh no!

vet ni vad som precis hände?

nej, klart ni inte kan veta. men iaf, mina älskade pyjamasbyxor sprack precis i gren. så himla typiskt. jag älskar dem verkligen och haft dem i säkert 5-6 år.

skaffa nya?

nej, jag är inte det minsta pigg på att införskaffa mig nya. åh nej, så fort jag vaknar imorgonbitti ringer jag min sömmerska. det här är verkligen  i n t e   o k e j !


                  ps. anledningen till att de spack är.. tja, det överlåter jag till erat skvaller. ds.


Kommentarer
Postat av: Jessica Dahlström

åh vad tråkigt! jag minns när jag fick acceptera att mina gamla mysbyxor hade gjort sitt, det var en tuff period ;) men nu har jag nya, bättre mysisar!

2009-09-25 @ 07:46:34
URL: http://jeessmycupoftea.blogg.se/
Postat av: Lii

hahaha ååh jag vet exakt hur det känns men jag har ett tips! OM det inte går o sy ihop dom, införskaffa dig ett par nya- ju snabbare desto bättre. för jag väntade flera månader i tron om att de trasiga skulle återuppstå, men icke. istället var jag konstant tjurig över att jag aldrig hade några sköna pyamasbyxor att ta på mig..



o förresten kan jag tycka att när man tar upp vitlöksbröden ur förpackningen, sätter på ugnen, lägger in dem, vårdar dem ömt så de inte blir brända, tar ut dem lagom krispiga o skär sedan upp dem

thats what homemade is! ;)

2009-09-25 @ 18:22:16
URL: http://liialmnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0